günaydın nihancığımgünaydın kızlar
rabia dosba
kendimize heyecan çıkardık işte dosbacım:) 9 saat kadar yol üstünde film gibiydik:)hoşgeldin canım seni merak ettik...
inş. güzel geçmiştir...çok soğuk ve yağışlıydı
işlerinde kolay gelsin canım. sana verdiğimiz zamanı iyi değerlendir:)) işlerini hallet bakalım.selam ciciler.
inşallah herkes iyidir.bu soğukta donmayın sakın dikkat edin kendinize.
bende iyiyim çok şükür. dün gelemedim,tüm gün aralıksız çalıştım. hesap işi olunca akşama kadar sürüyor,araya günlükişlerde giriyor tabii. ama neyse birazcığını hallettim. büyük patron şehir dışındayken o gelmeden yapabildiğimi yapayım.
diyet olayıma gelince herşey aynı devam ediyor,gerçi diyet denemez,yeme düzenim diyeyim,aynı devam ediyor.
bu sabah klasik kahvaltı 1 dilim ekmekle beraber. biraz sahanda yumurta,biraz tereyağlı reçelli ekmek(3lokma) peynir,1 ad zeytin. 2 bardak çay.
geçmişede bakayım biraz. bugün buralarda olmaya çalışacağım,ama olamasamda kusuruma bakmayın,işlerimi toparlayasıya kadar beni idareedin. öpüyorum herkese kolay gelsin.
rabia hayırdır niye boluya gidiyorki,inşallah öneemlibir durum yoktur,neyse biraz daha geçmişe bakarsam anlarım.
rabia bolua degil istanbula gelmişti,eşinin ailesini ziyarete canım.
aynen bugün dönücekti sanırım inşş kazasız belasızz dönerlerr
ad1 ablacımmmbacımm fıstığımm kolay gelsinnn öptüm seni çok rabişim istda bakalım ne zaman gelecek aramıza
sen de kendine dikkat et canım. yeri gelir istanbulda bir yerden bir yere gitmek ankaraya gitmekten zor olur.bu arada kızlar ben kar dolasıyla erken çıkıyorum belki yarın işe gelmem beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi
dombilicim, oğlunun geçmiş doğum günü kutlu olsun. ben buralarda değildim, kutlayamadım. geçmişi okudum. son günlerde biraz fazla kaçırmışsın. eşinin seni uyarması da çok yerinde olmuş. inşallah listen toparlanmıştır canım.merhaba kzıalr
hava durumundan mıdır nedır bılmem net var yok oldumuda cok yavas gecmısı okuyamıyacagım 1 sayfa 10 dk da acılıo
dun akşam esım yıne sucuklu tost yaptı 2 ısırdım ve yemedım
esımde saolsun benı destekledı
hatta yıyecektım 1 tanede kendıme yapacaktım
HAYIR OLMAZ AMA TAM KILO VERMEYE BASLIYON YEME YEME DEDI canım bnım benı onledı
bugun daha sımdık totom yer gordu
temızlık yaptım utu yaptım
yemek yaptım oglusla oynadım onu asıya goturdum
ası yapılmadı antıbıotık kulanıldıgı ıçın 1 hafta sonra
bugun yedıklerım
sabah 1 dlm ekmek 1 hasl yumurta 1bıraz peynır
ara lıght buskıvı etı form 1/2
öglen 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
ara 2 kuru ıncır
akşam
5 yk kurufasulye ve 1 dılım ekmek 1/2 kase yogurt
Allah razı olsun canım.rabiş inşallah kolay gider gelir aslında bir günlüğüne gitmesini istemezdim dostumun o karda çocukla inşallah rezil olmamıştır benimde aklım bu kızda kaldı yeminlebir cee yapsın gelsin şuraya of. kimse çıkmasın yola karda kışta ya :26: sanki ben gidiyorum rabiş değil de.
günaydın kızlar:79:
ben geldim:) 8 buçuk saat sürdü istanbuldan ankaraya dönüşümüzakşam geldiğimde uyumuş kalmışım. şimdi bakalım geçmişe...
mısırda benim nazarım değmiş ondan yemişin bakgünaydınnn fıstıklarrr allah söyletti ayyıldızım inş inşşşyediklerime dikkat ediyorumm ama verememkten korkuyorum yaw karnım şiş halaa. spor yapamıyorum ya:2: bu arada akşam ara niyetine haşlanmış mısır yedim 1tane
ben evin içnde yürüyorum koridorumuz uzun maşallahyürümende çok iyii bende oda yok hemde bu karda kışta
abovvvgünaydın kızlar:79:
ben geldim:) 8 buçuk saat sürdü istanbuldan ankaraya dönüşümüzakşam geldiğimde uyumuş kalmışım. şimdi bakalım geçmişe...
ooooooooooo medıne ıddalıgününüz bol sohbetli ve neşeli geçsin kuzucuklar
meee bu arada yediğim sabah kahvaltım 1 tane kaynamış yumurta 2 dilim ekmek.
4 su bardağıda su tükettim.loy loy.
evimi temizlim
yürüyüşümü yapam
enesi yatırıp gelem
gunaydın canımmm ben oglen cvp verıyorum malum oglus 10da uyandı kahvaltı ev işi drken ogle oluyorgünaydıııııııınnnnnnn
yanı yıne ıyı durmus de gelmısın ya yollarda kalsaydın 1 gece beklemek zorunda kalmamısınyagünaydın kızlar:79:
gunaydıngünaydın kızlar
gunaydın nıhan
rabia dosba
menumuz aynı canımdombilicim ben balgattayım dikmene yakınım....bizim burası çok yüksek...kar bayağı fazla ama keyifte veriyo doğrusu...
evet canım balgat soguk oluyor
allah kolaylık versın etlık daha sıcak
bızım burda erımeye basladı sayılır sızın orası buzdur
akşam yemeğim
1yk pilav
1 tabağa yakın kurufasülye
yoğurt
canımakşam yemegın gayet guzel kalorısız hatat gunıcındekı kalorısız cok gzuel ama yemek yemeye calls daha yasın kucukmeraba fıstıklarr
sabah aç karnına 1 türk kahvesi sabah sabah mıdenı mı deleceksın ben 10 sene gunde 7-8 fıncan turk kahvesı ıcerdım sımdık ıcmıom tıksıntı geldı kahve- altı=kahvaltı olmus yanı eskıden kave mıdeye dokunmasın dıye peynır zeytın yıyıp ıustune ucerlermıs sende 2 lokma ye ole ıc
sonra kahvaltıda yarım simit çay
arada yeşilçay
öğlen kahvaltılık türü yedim yanında 2 dilim ekmek canım dengelı beslenmelısınkalorısı dusuk ama yemek ye
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba 2 yk barbunya salata 1 tanede sarma
saol canımda ben bıraz gevsedımakşam yemeği güzel olmuşşş
dombişim kaç kilo verdin sen canım bu hafta .aldın mı gı yoksa cetvelde 67.7 sanki
ankaranın karı daha güzelmişhoşgeldinn hayatımist nasıldı kız beğendin mi karımızı hehe çok soğuk çokkk iyisin inşşş
enes usluydu, çok şükür. ara ara mızırdandı ama genel olarak iyiydi. şimdi üstüne bir de hastalanmazsak ayrıca şükredeceğiz. bende biraz kırgınlık var.abovvvsağlıcakla geldinya gerisi mühim değil inşalah kuzu mızmızlanmamıştır bir yoldan sonra bir de cocuk sesi vs daha zor olur.
hoşbuldum dombilicimrabıa canımhosgeldın
yollar kotuydu
ıyı ama sag salımen geldın
yoklugun aranıyor
evet bu ara boyle oldu garıbım
uykum var dınlenmıs olarak uyanmıyorum halsızım karnımacıktıgı ıcın degıl bırseyler yemek ıstedım ııcın yedım
sorunumuzda yok ama nıe bole oldum bılemıyorum
ben kılomu bugun yıne bıldırem nete guvenemıyorum 67.9
dun canm cıktı zaten halsızım bıde temızlım tabı sporda canım ıstemıo
akşam meyve yedım yattım :)
bugun sabah kahvaltı yapmadım gezmeye gıdecegım nasıps e
oglanı sımdık uyuttum d. gunu tebrıklerın ıcınde tesekkurler
gezme karsı bına 50 m nasıl gıdecegım bılemıyorum
tabı burası kar kıyamet
bugun bıraz erımeye basladı
gıttıgımde gezmede az yıyecegım
akşamada hafıf gecırecegım yogurt ekmek ıle
akşama nasıpse menumu eklerım
esım sen baya ınceldın dedı ayyy bole konusunca çok mutlu oluyorum
bu hafta kacamak yok spor var haftaya 2 haftada nasıpse 65 e duseyım
2 hafta sıkam dısımı
buarada benım bılg olmadı buda sızınle kopukluk olusturuyor oglum uyanıkken ızın vermıyor aglıyor uykusuda az bı bebek uyuyorken dıyorum hemen spor veya ev ısı yemek yapam dıyorum akşam esım ızınvermıyor bakalım ne olacak ama ben buradayım tabıı
bir ara kalmayı düşündük, bolu civarında. ama devam ettik yola. kalsak ertesi gün nasıl olacak bilmiyoruz ki:97:Allah yollarda olanlara yardım etsin.yanı yıne ıyı durmus de gelmısın ya yollarda kalsaydın 1 gece beklemek zorunda kalmamısınya
hoşbuldum canım. çok şükür:97:rabia hoş geldin..kazasız belasız geldin şükür..:)))
günaydın kızlar:79:
2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
yarım saat seri şekilde yürüdüm.
akşam yemeğim:yarım alabalık fırında yanında salata ve 3 yk domatesli bulgur pilavı.1 çay bardağı fanta.
ara:1 tane portakal
toplam 2 litre su tükettim
hoşbuldum canım.hoşgeldin rabia.
soğuk havalarda iştahımız artar ve diyet havası kalmaz. biz asıl böyle havalarda çok dikkatli olmalıyız canım. sıcak içecekler tüketerek kaçamak yapmaktan kaçınmaya çalış.kızlar bu ara bende de hiç diyet havası yok.3-4 gündür tartıya çıkmadım korkuyorum valla.havalar soğuk olduğundan hiç keyfim yok. soğuk havada kıpırdayasım gelmiyo benim. kal geliyor.bakalım yarın sabah merak ediyorum kaç kilo çıkıcam.
hoşbuldum canım.
sen neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?