canım ben dişten sonra bir halsizlik ve iştahsızlık var sabahıda yaparken zorlanıyorum açıkcası.kırgınlık ,mide bulantısı ve baş agrısı gripin falanda alıyorum birde enes evdeya 2 gündür ben fırsat bulaıyorum ara yapmaya bir bakıyorum öğün geliyor öğün arayla yer değiştiriyor oldukça kısmaya çalışmaktan başka birşey yapamıyorum.medine bu geç kalkman yüzünden öğle yemekleri gidiyor. bu iyi bir durum gibi gelmiyor bana. öğlenden akşama kadar sadece 1 portakal yeterli geliyor mu sana? az yeyip yeyip sonra sağa sola saldırma durumu olmasın
afiyet olsun canım sabahı dört gözle bekleyoruzBugün çok yoğundum kızlarrr işyerine mutfak yaptırdık ayy oraları temizledim akşama kadarr miss gibi olduu öğlende yemekte yaptımm
sabah aç karnına 1türk kah.
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1kk kaşar
Arada 2 bar.5i 1 arada çay
öğlen kıymalı taze fasulye 5 6 kaşık 2 dilim ekmek
arada 2 bar.yeşilçay acıkır gibi oldum 1 tane küçük haşlanmış mısır yedim
akşamda 1 kase çorba 1 bardak ayran
arada 1 yeşilçay içtim
bu haftadan umutluyum inşş tartıda fark eder yarın sabahh
afiyet olsun canım yol yorgunluğda olsa çizgini hiç geçmemişsin yine maşallah.k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal. 2 günkurusu ve 1 incir
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, biraz yumurta, 1 minik küp helva ve 2 wasa
ara: 1 muz
öğle: kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 tabak.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 portakal, 1 hurma
akşam: salata, üzerine yeşil mercimek ilave edildi
ara: 1 kupa kayısılı form plus
su: 2.5 lt civarı
spor: yok
canım maydanoz ye demişti kızlar bana o işe yarıyor bir de 5i1 arada çay oda çok iyi tavsiye ederim.kaptancım hemen ifademi vereyim :))
sabah 1 dilim ekmek ile omlet yedim
ara 2 kaysı
öğle (yiyemedim) çay ile 2 çizi kraker 2 kremalı bisküvi
ara yapamadan akşam oldu
1 kase çorba
1yk bulgur pilavı 1 yk kurufasülye(bitti çok şükür :))
1/2 dilim ekmek
ara
1 portakal 1 elma
bugün biraz daha ii su içtim :))
ama önemli bi problem varki kilomda çok artış var
sanırım bahar geliyo benim kortizon dengem bozuluyo ve ödem oluşuyo...
hemen ödem söktürücü içecekten yapmam lazım
inş. sabaha biraz düzelmiş olur...tamam haftasonu kaçamak yaptım ama 4 gündür çok dikkat ediyorum(
ahhh ayyıldızım bu konuda çok tecrübeliyim 2 yıldır çok fazla denemem oldu(
ii gelenler var tabii ama bu ödem konusunda sıkıntılarım var...
yarın sabaha inş. çok kalmaz
bu menümün öğleden sonraki kısmı canım..yediklerin çok az.bu kadar yemeyle iyi başın dönmüyo.eminim yarın tartıda yüzün güler canım.ben bu hafta ağlayacam herhalde ama senin menün iyi gülücükler atarsın yarın bize
afiyet olsun canım. bana biraz az geldi ama dengelemeye çalışıyorsun sanırım.
sporun da çok güzel maşallah.
dünkü menümün başı buydu kızlar..siz sabahtan ne yediğinizle başlayınca bende öyle yaptım..yoksa akşama toptan yazıyorum ..:79:bugün kü sabah ve öğle menüm.
sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kaysı 2 bardak su ..
kahvaltı
1yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin.
1 bardak y.y süt..
ara 1 incir 3 badem..
öğle
2 kaşık makarna yağsız
üstüne sarımsak domates biber sosu..
salata..
ah anneler değil mi:) sen mısır yiyeceğine elma gibi masum şeylerden ye canım:)annem buzluktan çıkarıp pişirmiş mısırı çantaya koymuş işyerinde yerim diyeayy hep bu annemin yüzünden tontişş oluyom yaw yoksa ben çok yediğimden deil menülerim güzelleşti inş bende güzelleşcem bakalım sabah kaç olcam çok merak ediyom ayyy akşama kadarki koşuşturmam yakmıştır kanımca kaşarı akşamda sizin oklava hareketinden yaptım 100 ayakta 100 oturarak .oturarak daha yararlı sanki ya yere bi güzel oturdum dizleri de büktüm çok spor yaparsında hafif yanma olurya öle oldu sankim
afiyet olsun canım. menün çok güzel. tartıda ani artış varsa bu kesin ödem oluyor. ben de dün sabah çıktım tartıya beni 2,5 kilo fazla gösterdi. bugünkü daha iyi ama yine fazla çıktım. ödem söktürücü bir formülün varsa onu uygula canım. haftaya ödemi atmış olursun inşallah, canını sıkma.kaptancım hemen ifademi vereyim :))
sabah 1 dilim ekmek ile omlet yedim
ara 2 kaysı
öğle (yiyemedim) çay ile 2 çizi kraker 2 kremalı bisküvi
ara yapamadan akşam oldu
1 kase çorba
1yk bulgur pilavı 1 yk kurufasülye(bitti çok şükür :))
1/2 dilim ekmek
ara
1 portakal 1 elma
bugün biraz daha ii su içtim :))
ama önemli bi problem varki kilomda çok artış var
sanırım bahar geliyo benim kortizon dengem bozuluyo ve ödem oluşuyo...
hemen ödem söktürücü içecekten yapmam lazım
inş. sabaha biraz düzelmiş olur...tamam haftasonu kaçamak yaptım ama 4 gündür çok dikkat ediyorum(
afiyet olsun canım. spor olmasa da menü dengeligüncel .tüm gün içinde yediklerim
1 kaynamış yumurta, 2 dilim ekmek,
öğlen:2 dilim ekmek,2 dilim domates,yarım kk peynir 1 fincan 5i1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
ara:1 tane portakal
akşam:5 adet para büyüklüğünde et köfte,yanında salata,1çay bardağı meyve suyu
ara:20 adet kabuklu antep fıstığı
2.2 lt su tükettim.
sporum yok halimde yok zaten
haftaya cumaya dair sözü unutmuyoruz canım. ayrıca haftaiçi paylaşımlar için de durumu biliyorsun. anlaştık değil mi?kızlar herkes uyuyor daha herhalde.ben maalesef bu hafta kilo almışım.ama alıcam belliydi.hiç dikkat etmedim tatil diye diyetide tatile çıkardım.maalesef 76,8 geçen haftaya göre 600 gr almışım canım sıkıldı.ama bu hafta vericam kızlar size buradan söylüyorum.haftaya cuma bu yazıyı buraya kopyalıycam altına da kilomu kopyalayacağım
maşallah canımgünaydın..bu haftaki kilom..64.6 700 grvermişim..
günaydın kızlar,
bende durumlar iyi değil, kilo açısındanhaftaiçi yolculuğu yaktı beni ve kilo almışım. bu hafta 64.1
istanbulda pek dikkat edemedim. bir de arabanın içerisinde uzun süre oturup kalmanın da tesiri oldu sanırım.
günaydııııınnnnn
kilom 71.0
bu halime bile çok şükrediyorum çünkü dün 72yi gördüm...burdan anlıyorum ki ödem varmış( ve hala olduğunu biliyorum (
neyse bu hafta en azından tuza çok dikkat ederim
elamı formülü paylaşırmısın ..adet öncesi ödem bendede başlıyor ..benim bir bildiğim var ama şu elma ,rulo tarçın ,tane kararbiber... felan oda baya etkili ama bend etansiyon düşürüyor..neysecim sen yolculuk yaptın hayatım sende ödemin olması gayet normal...benim sıcak havada yaptığım yolculukta 3 kilo fark oluyo( ama işte herkes gibi kolay gitmiyo
evet canım ödem için bi formülüm var evde elma varken hemen yapayım
teşekkür ederim..afiyet olsun canım. spor olmasa da menü dengeli
haftaya cumaya dair sözü unutmuyoruz canım. ayrıca haftaiçi paylaşımlar için de durumu biliyorsun. anlaştık değil mi?
maşallah canımverdiğin emekler sana dönüyor, ne güzel:97:
yolculuk farkı oluyor malesef..ama sen haftaya daha fazla verirsin.günaydın kızlar,
bende durumlar iyi değil, kilo açısındanhaftaiçi yolculuğu yaktı beni ve kilo almışım. bu hafta 64.1
istanbulda pek dikkat edemedim. bir de arabanın içerisinde uzun süre oturup kalmanın da tesiri oldu sanırım.
kızlar selam gelemedım hıc fırsatım olmadı umarım bu hafta olur ızne ayırırsanız sevınırım taşınma işi var cuma gunude arkadasımın babasına kan lazım oldu onunla ılgılendım durumu kötü diye kılom aynı regl oldum bugun şişkinlik var sanırım ondan gelınce anlatırım bol ekşınlı bi hafta geçti bugun akupuntura gidicem umarım bı aksılık olmaz 1 haftadır ofisde değilim giremedim bı turlu :S telefonum gelsınde artık cepden halletcez kusura bakmayın hepınızı cok opuyorum cıkmam gerek
inşallah vücudun ödemi atar canım.günaydııııınnnnn
kilom 71.0
bu halime bile çok şükrediyorum çünkü dün 72yi gördüm...burdan anlıyorum ki ödem varmış( ve hala olduğunu biliyorum (
neyse bu hafta en azından tuza çok dikkat ederim
yolculuk sonrası o kadar çok çıkacağını düşünmemiştim canım. bugün direk düştüğüne göre zaten anlaşıldı ama bu haftayı vurdu. hayırlısı artık.neysecim sen yolculuk yaptın hayatım sende ödemin olması gayet normal...benim sıcak havada yaptığım yolculukta 3 kilo fark oluyo( ama işte herkes gibi kolay gitmiyo
evet canım ödem için bi formülüm var evde elma varken hemen yapayım
inşallah canım.:97:canım dediğim gibi ödemdir... haftaya daha çok vermiş olursun
ben de daha kahvaltı yapmadım.:96:bugün kahvaltım gecikti...yine uğrarım ben kaçtım
tamam canım, seni izne ayırıyorum. müsait olunca aramıza dönersinkızlar selam gelemedım hıc fırsatım olmadı umarım bu hafta olur ızne ayırırsanız sevınırım taşınma işi var cuma gunude arkadasımın babasına kan lazım oldu onunla ılgılendım durumu kötü diye kılom aynı regl oldum bugun şişkinlik var sanırım ondan gelınce anlatırım bol ekşınlı bi hafta geçti bugun akupuntura gidicem umarım bı aksılık olmaz 1 haftadır ofisde değilim giremedim bı turlu :S telefonum gelsınde artık cepden halletcez kusura bakmayın hepınızı cok opuyorum cıkmam gerek
inşallah canım yayolculuk farkı oluyor malesef..ama sen haftaya daha fazla verirsin..
güzel vermişsin canım, maşallah.günaydın canlarım sabah tartıldım 70,3 çıktım 700gr vermişim spor olmadan.yaz gelsede yürüsem birazzben daha fazla veririm diye bekliyodum ama bunada şükür adetliyim ya ondan olur mu ki acaba bide akşamları annemin yaptığı çorbadan içiyodum ya tuzluydu içmeseydim keşke su mu tuttu nedir vücudumm bunada şükürrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?