Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

** 13 .TAKIM 197. ETAP **
Ad1 ( 57.0 // %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ayyildizim (57.6 / 57.2 / 0.4 / 0.69%)
_ferdici_ ( 71.0 / 70.3 / 0.7 / 0.99%)
dombili85 ( 68.0 / 67.5 / 0.5 / 0.74%)
neyneyse ( 63.5 / 64.1 / -0.6 / -0.94%)
plasticwomen ( 78.0 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
pehlivanson ( 76.2 / 76.8 / -0.6 / -0.79%)
seyyah2806 ( 55.3 / 55.0 / 0.3 / 0.54%)
sakaleynmaster ( 65.3 / 64.6 / 0.7 / 1.07%)
Poly ( 64.2 / 63.1 / 1.1 / 1.71%)
dosba ( 70.9 / 71 / -0.1 / -0.14%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 592 / 589.6 / 2.4 / 0.41 %)

Merhaba 13. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"

güzel canım bir ay da ne 4 kilo ohhh az değil tabiki tebrik ediyorum ama sende daha gidicek çok yağcık var heee bırakma diye gaza getiriyorum fıstık .

Merhaba 13. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"
amanını ne güzel bir cezaymış .cezanı çektin seni gidi şişgocukkk hadi bakalım diğer haftalar asıl utandır sana bu cezayı verenleri

cuma menüm
1 kaynamış yumurta,1.5 diim ekmek
ara:1 fincan 5i1 arada çay
yarım saat seri yürüyüş
öğlen:1 diim ekmek ,2 dilim domates,yarım kk peynir.
ara:1elma

bende yarın diş çektiricem ya .off bir haftadır tek tarafla yiyom içiyom sakız çiğnerken huylandırdı bir dişim . allahım kurtulayım şu diş olaylarından yarabbim.yeni heyecanlar beni bekliyor
3 haftaya kadar verirmiyim acep 1kg yav.
asumanı yakalayacağım sonra yavaş yavaş yediklerime dikkat ederek seyyahımı dicem ama sanmıyorum pek heee .:26:

güzel canım bir ay da ne 4 kilo ohhh az değil tabiki tebrik ediyorum ama sende daha gidicek çok yağcık var heee bırakma diye gaza getiriyorum fıstık .

tşk ediyorum fıstıkkk ama öğlen yemeğinde pilav yedim hemde 4 kaşıkk asın beni kesin beniii ayy ben kendimi bildim bileli böle tontişim ayyıldızım keşke gitseeee

adcım üzülme vardır bı hal caresi. sonuçta bız hesap kıtapla uğrasıyoruz illa kı yanlışlıklar oluyor.

medinecım benım mezun olmama 2 kilo kaldı ama hafta da 300 gr veriyorum birkaç haftadır buda nerden 1,5 ay demek. yanı yakalarsın benı emınım. bu arada bu hafta için de tebrık ederim. gel bı hafta daha yarışalım. bende buhafta adetlıyım çünkü ondan fazla çıkmış olabılır. önumuzdekı hafta ikimizdede regl problemı olmayacak

verilecek kilo azaldıkça vermek çok daha zor oluyor hayatım sizin için haftada 500gr bile çooook iyi bence...

iradene sahip olabilmissin tebrik ederim, esinin seni desteklemesi de harika,sende bunu hatırlayıp kendini tekrar tekrar motive et canım kendine,eşinde bizde seninle gurur duyuyoruz.

birsey olmamış ayyıldızım bugun tartıldım diyetisyende çok şükür yine yüzüm güldü yag dan 1,6 kg vermisim kas oranım 0,5 kg artmış

aslında kellogslar fazla degil canım ama çeyrek ekmek arası biraz kaçmış, tabi belkide ben bunları yazana kadar sen çoktan telafi etmişsindir

kaşla göz arasında yaptıgın sporlara hayranım
ama kola ve fanta içme canım onlar çok şekerli

akşama hafif atlamışsın,akşama ne kadar dikkat edersek o kadar güzel kilo veririz., bu arada canım ben hiç mekik sevmem

dombilicim ben balgattayım dikmene yakınım....bizim burası çok yüksek...kar bayağı fazla ama keyifte veriyo doğrusu...

akşam yemeğim
1yk pilav
1 tabağa yakın kurufasülye
yoğurt

güzel bir üçlü pilavı 1 yk ile sınırlaman harika olmuş canım özellikle akşamları karbo alımına dikkat etmekte fayda var.

ferdici sende dolmacı çıktın kız, bu dolmalar bizi batıracak şaka şaka menün gayet güzel epey toparlanma var sende

ayyildizim şu pilavları akşamları degilde gündüz yesen çok güzel kilo verirsin gerçi hedefine 1-2 kg kaldı

kazasız belasız gelmişsiniz çok şükür canım

asumancım, hesap kitap işlerinde hatalar normaldir canım. inşallah en az bedelle atlatırsınız bu hatayı. patronlar da bir tane hatadan yol vereceklerse zaten şimdiye kadar verirlerdi. bence seni bırakmazlar. canını sıkmamaya çalış, hayırlısıyla çözülür inşallah canım.
seni çok arıyoruz gerçekten. takım kaç gündür durgunlaştı bak ama bir yandan da gönlüm işlerini hale yola koymandan yana. kendine iyi bak canım.

Kızlar günaydın dytden şimdi geldim kilom 63,1

biraz işlerim var ögleden sonra ygrayacagım
maşallah canım sana
bu hafta takımı ayakta tutan sen oldun, çok güzel vermişsin.

ben de öptüm seni canım
netin düzelir inşallah. özletme kendini.

canlar bende sizi özlüyorum. en kısa zamanda burda olucam inşallah

rabiacım sen sporunu hallet hayatım.bir aksilik olursa bende bakarım.
sağolasın canım

ahaha geldim geldim
oyh acele acele hemen kilo yazımda geçmişi okucam
57.2 im.
dostlar 400 gram vermişim oh oh
iyi kız maşallahmetabolisman iyi çalışıyor sanırım. vermeye devam ediyorsun.

doyduysan sorun yok bence. kahvaltıda iyi doymak önemli diye yazdım canım
sizin sayenizde takmıyorum canım, bana moral veriyorsunuzhaftaya inşallah güzelce vermiş olurum:97:
yüzdeyi de öğretecez sana inşallah:)
Ayyildizim (57.6 / 57.2 / 0.4 / 0.69%)
bak bu senin satırın. zaten aradaki farkı bulmuşsun. geriye şu işlem kalıyor:
(0,4) / 100 = 40
40 / 57,6 = 0,69444

azar azar gitmesi daha iyi canım. hızlı veren hızlı alabiliyor. yavaş verin, temiz verin kiloları.

ara olarak 8-9 fındık
1 bardak portakal suyu
afiyet olsun.

cuma menüm
1 kaynamış yumurta,1.5 diim ekmek
ara:1 fincan 5i1 arada çay
yarım saat seri yürüyüş
öğlen:1 diim ekmek ,2 dilim domates,yarım kk peynir.
ara:1elma
afiyet olsun canım. yürüyüşler başlamış tekrardan:)

şu dişten hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım.
3 haftada 1 kg havada karada verilir. hiç kaçamak yapma, kesinlikle verirsin.

tşk ediyorum fıstıkkk ama öğlen yemeğinde pilav yedim hemde 4 kaşıkk asın beni kesin beniii ayy ben kendimi bildim bileli böle tontişim ayyıldızım keşke gitseeee
ekmek yemediysen 4 kaşık pilav problem değil.

yok canım kendim sıktım... valla enerji verdi ii geldi :))
spor olmuş

ben geldim kızlar,

geçmişe dalıyorum hemen buralardayım
hoşgeldin canım

Son düzenleme:
haha valla rabiş keser mi biçermi seni bilmem gülüm .bak poly pilavı öglen yiyin diyor iyi etmişin akşama kadar dikkat et.

bunlarla doydun mu kız sen
ben 5i1 arada çay içiyom ya ondan tok gibi bir de zaten kahvaltıyı 11bucukta yaptım

ben geldim kızlar,

geçmişe dalıyorum hemen buralardayım
hoşgeldin canom.bu arada yağ oranın güzel gitmiş ne güzel sonuçlar alıyorsun valla tebrik ediyorum canım seni .pilavı öglen yicem bir de fanta o gün sıvı ayran yapıcaktım soğuktu dolapta almadım.öyle içiverdim.ama dün meyvesuyu aldım canım dikkat ediyorum sayenizde.

ben pek tahmin etmiyorum gülüm sporsuz verdiğim için bu hafta pek güvenemiyorum sarkma yapmasın diye tekrar yürüyüşe başladım bakalım.teşekkür ederim gülüşüm canım ben burdan mezun olup gidene kadar yarışma devam ediyor diye biliyorum
ferdici ve poly de aralarında yarışsa çok iyi olur aslında ben bazen senin yediklerine bakıyorum kendimi durduruyorum ne yalan söylüm beni frenliyorsun.benim reglim zaten 26 martta falan olucak adet bitimine kadar işte ben burdan hadi kızlar listeden azat edin diyene kadar devam gülüm birde 300 gram falan diyoruz ama zaten gidicek yağ var şuanda bizde.onlarda haliyle ancak gidiyor ben yağı komple kestim bir yemeklerde kullanıyorum zaten pilav bulgur yiyorum onada az katıyorum.sende yağ azalt şeker kullanıyosan bırak .tuzda yemeklere ilave yapmayıver bilmiyorum ki daha neler yapsak.

anlamışım canım yapabilirim umarım haftaya yine geç kalırsam .bu arada benim metabolizma sudan çalışıyor bir de şu 5i1 arada çayı epey kullanmadım ya spor yapmadığım halde yine iyi gitmiş demekki yoğun yaptığım sporların şimdi faydasnı görüyorum.he ya off yarında bitsin kurtulayım.bu dişden biraz daha korkoyorum cünkü cerrahi olarak kesicek çekicek sonra dikicek ondan pek fazla yiyemem sanırım pasta yerim her halde yine.diğerinde pasta ile geçirmiştim gnü ama yumuşacıkya ondan gitti.çorbayı kontrol edemem gibi dilimle bu diş altta çünkü ancak pastayı ayarlayıp yuttuydum :26: yürüyüş yaptım şimdi bir yarım saat daha yapıcam inşallah.
bacaklarım kaşındı bugün sanıırm biraz bacaklarda birşeyler olmuş.
belden 1cm gitmiş 70 olmuş popoya 2 cm eklenmiş 93 olmuş bu hafta çok yattığımdan sanırım.sopa hareketlerimi vs herbirşeyi yapcam .3 haftaya kdar ne verirsem bunu kendime bir fırsat olarak görüyorum.aburuk cuburuk çok yemek özellikle akşamdan sonra pıttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…