haha valla rabiş keser mi biçermi seni bilmem gülüm .bak poly pilavı öglen yiyin diyor iyi etmişin akşama kadar dikkat et.
ben 5i1 arada çay içiyom ya ondan tok gibi bir de zaten kahvaltıyı 11bucukta yaptım
hoşgeldin canom.bu arada yağ oranın güzel gitmiş ne güzel sonuçlar alıyorsun valla tebrik ediyorum canım seni .pilavı öglen yicem bir de fanta o gün sıvı ayran yapıcaktım soğuktu dolapta almadım.öyle içiverdim.ama dün meyvesuyu aldım canım dikkat ediyorum sayenizde.
ben pek tahmin etmiyorum gülüm sporsuz verdiğim için bu hafta pek güvenemiyorum sarkma yapmasın diye tekrar yürüyüşe başladım bakalım.teşekkür ederim gülüşümcanım ben burdan mezun olup gidene kadar yarışma devam ediyor diye biliyorum
ferdici ve poly de aralarında yarışsa çok iyi olur aslında ben bazen senin yediklerine bakıyorum kendimi durduruyorum ne yalan söylüm beni frenliyorsun.benim reglim zaten 26 martta falan olucak adet bitimine kadar işte ben burdan hadi kızlar listeden azat edin diyene kadar devam gülümbirde 300 gram falan diyoruz ama zaten gidicek yağ var şuanda bizde.onlarda haliyle ancak gidiyor ben yağı komple kestim bir yemeklerde kullanıyorum zaten pilav bulgur yiyorum onada az katıyorum.sende yağ azalt şeker kullanıyosan bırak .tuzda yemeklere ilave yapmayıver bilmiyorum ki daha neler yapsak.
anlamışım canım yapabilirim umarım haftaya yine geç kalırsam .bu arada benim metabolizma sudan çalışıyor bir de şu 5i1 arada çayı epey kullanmadım ya spor yapmadığım halde yine iyi gitmiş demekki yoğun yaptığım sporların şimdi faydasnı görüyorum.he ya off yarında bitsin kurtulayım.bu dişden biraz daha korkoyorum cünkü cerrahi olarak kesicek çekicek sonra dikicek ondan pek fazla yiyemem sanırım pasta yerim her halde yine.diğerinde pasta ile geçirmiştim gnü ama yumuşacıkya ondan gitti.çorbayı kontrol edemem gibi dilimle bu diş altta çünkü ancak pastayı ayarlayıp yuttuydum :26: yürüyüş yaptım şimdi bir yarım saat daha yapıcam inşallah.
bacaklarım kaşındı bugün sanıırm biraz bacaklarda birşeyler olmuş.
belden 1cm gitmiş 70 olmuş popoya 2 cm eklenmiş 93 olmuşbu hafta çok yattığımdan sanırım.sopa hareketlerimi vs herbirşeyi yapcam .3 haftaya kdar ne verirsem bunu kendime bir fırsat olarak görüyorum.aburuk cuburuk çok yemek özellikle akşamdan sonra pıttttttttttttt
günaydınnn fıstıklarrr allah söyletti ayyıldızım inş inşşşyediklerime dikkat ediyorumm ama verememkten korkuyorum yaw karnım şiş halaa. spor yapamıyorum ya:2: bu arada akşam ara niyetine haşlanmış mısır yedim 1tane
sen de kendine dikkat et canım. yeri gelir istanbulda bir yerden bir yere gitmek ankaraya gitmekten zor olur.
canım cicili bicili güzel dileklerin için teşekkür edememiştim, inşallah canım bana da öyle nasip olur.
gününüz bol sohbetli ve neşeli geçsin kuzucuklar
meee bu arada yediğim sabah kahvaltım 1 tane kaynamış yumurta 2 dilim ekmek.
4 su bardağıda su tükettim.loy loy.
evimi temizlim
yürüyüşümü yapam
enesi yatırıp gelem
birazda erken kalksan daha güzel olacak hep ögünler kaçıyor ama
rabıa canımhosgeldın
yollar kotuydu
ıyı ama sag salımen geldın
yoklugun aranıyor
evet bu ara boyle oldu garıbım
uykum var dınlenmıs olarak uyanmıyorum halsızım karnımacıktıgı ıcın degıl bırseyler yemek ıstedım ııcın yedım
sorunumuzda yok ama nıe bole oldum bılemıyorum
ben kılomu bugun yıne bıldırem nete guvenemıyorum 67.9
dun canm cıktı zaten halsızım bıde temızlım tabı sporda canım ıstemıo
akşam meyve yedım yattım :)
bugun sabah kahvaltı yapmadım gezmeye gıdecegım nasıps e
oglanı sımdık uyuttum d. gunu tebrıklerın ıcınde tesekkurler
gezme karsı bına 50 m nasıl gıdecegım bılemıyorum
tabı burası kar kıyamet
bugun bıraz erımeye basladı
gıttıgımde gezmede az yıyecegım
akşamada hafıf gecırecegım yogurt ekmek ıle
akşama nasıpse menumu eklerım
esım sen baya ınceldın dedı ayyy bole konusunca çok mutlu oluyorum
bu hafta kacamak yok spor var haftaya 2 haftada nasıpse 65 e duseyım
2 hafta sıkam dısımı
buarada benım bılg olmadı buda sızınle kopukluk olusturuyor oglum uyanıkken ızın vermıyor aglıyor uykusuda az bı bebek uyuyorken dıyorum hemen spor veya ev ısı yemek yapam dıyorum akşam esım ızınvermıyor bakalım ne olacak ama ben buradayım tabıı
çok haklısın canım 2 hafta sık dişini 65-64leri gör bak eşinde farketmeye başlamış,sakın pes etme bundan sonra.sen bizi birakmazsın bir yolunu bulursun
kızlar,
bizim takıma noldu yaw? bu ne durgunluk?
kar durgunlugu canım, herkesin ya netinde ya kendinde problemi vardı ben dahil
kızlar bu ara bende de hiç diyet havası yok.3-4 gündür tartıya çıkmadım korkuyorum valla.havalar soğuk olduğundan hiç keyfim yok. soğuk havada kıpırdayasım gelmiyo benim. kal geliyor.bakalım yarın sabah merak ediyorum kaç kilo çıkıcam.
soğuk havalarda iştahımız artar ve diyet havası kalmaz. biz asıl böyle havalarda çok dikkatli olmalıyız canım. sıcak içecekler tüketerek kaçamak yapmaktan kaçınmaya çalış.
neysem çok haklı zaten sogukta metabolizma yavaşlıyor birde biz salarsak hiç olmaz canlar bol bol sıcak içecek tüketip mideyi doldurmak lazım.
ayyy bi türlü kendime gelemedim güneşe ihtiyacııım vaarrrr
sabahtan beri ne iş yaptım ne de kendime baktım(
tel. ile orayı burayı arayıp vakit öldürdüm...
neyse şimdi yemeğimi pişirmeye başladım komşum çaya gelecek...ara olarak 2 kaysı yemiştim
öğle yemeğini atlamam ama bugün vakit kalmadı( şimdi gelmek üzere atıştırmakta istemiyorum çayın yanına bisk. koydum belki 1-2 ondan alırım
canlarım ancak akşam uğrayabilirim
öpüldünüz
güneş depresyona birebir zaten canım hergün 15 dk açık havaya çıkmak bile çok fayda saglıyor ama bende o fırsatı her zaman yaratamayabiliyorum
menücük
1 kaynamış yumurta, 2 dilim ekmek,
öğlen:2 dilim ekmek,2 dilim domates,yarım kk peynir 1 fincan 5i1 arada çay
ara:1 fincan 5i1 arada çay
ara:1 tane portakal
akşama et köfte var.ve salata meyve suyu.
ne kadar az yemişsin canım? akşama meyvesuyu tüketmediysen daha güzel.
ara
1 kuru incir 3 badem..
akşam
bir kase kellogs y.y. sütle..
ve leslie 5 mil yaptım..
3 litre suyumu tamamladım..yarın baskülde yüzüm güler inşallah..:18:
fiziksel görüntümde baya değişim ..
inşallah gülmüştür canım daha listeye bakamadım ama tartı degilde ayna daha çok öenmli zaten sen aynada farkettikten sonra artı oynamasa da çok takma kafana
Bugün çok yoğundum kızlarrr işyerine mutfak yaptırdık ayy oraları temizledim akşama kadarr miss gibi olduu öğlende yemekte yaptımm
sabah aç karnına 1türk kah.
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 1kk kaşar
Arada 2 bar.5i 1 arada çay
öğlen kıymalı taze fasulye 5 6 kaşık 2 dilim ekmek
arada 2 bar.yeşilçay acıkır gibi oldum 1 tane küçük haşlanmış mısır yedim
akşamda 1 kase çorba 1 bardak ayran
arada 1 yeşilçay içtim
bu haftadan umutluyum inşş tartıda fark eder yarın sabahh
menün güzel ama aç karnına türk kahvesi agır gelmiyor mu sana?
k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal. 2 günkurusu ve 1 incir
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, biraz yumurta, 1 minik küp helva ve 2 wasa
ara: 1 muz
öğle: kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 tabak.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 portakal, 1 hurma
akşam: salata, üzerine yeşil mercimek ilave edildi
ara: 1 kupa kayısılı form plus
su: 2.5 lt civarı
spor: yok
menü her zamanki gibi fevkalade canım söylenecek tek söz yok
annem buzluktan çıkarıp pişirmiş mısırı çantaya koymuş işyerinde yerim diyeayy hep bu annemin yüzünden tontişş oluyom yaw yoksa ben çok yediğimden deil menülerim güzelleşti inş bende güzelleşcem bakalım sabah kaç olcam çok merak ediyom ayyy akşama kadarki koşuşturmam yakmıştır kanımca kaşarı akşamda sizin oklava hareketinden yaptım 100 ayakta 100 oturarak .oturarak daha yararlı sanki ya yere bi güzel oturdum dizleri de büktüm çok spor yaparsında hafif yanma olurya öle oldu sankim
hep bu anneler yapıyor zaten,benimki de öyle diyeti salsam sebze yapar diyete başlarım kıymalı makarnabende bu hafta deneyeyim şu hareketleri epey yararlı sanırım
kaptancım hemen ifademi vereyim :))
sabah 1 dilim ekmek ile omlet yedim
ara 2 kaysı
öğle (yiyemedim) çay ile 2 çizi kraker 2 kremalı bisküvi
ara yapamadan akşam oldu
1 kase çorba
1yk bulgur pilavı 1 yk kurufasülye(bitti çok şükür :))
1/2 dilim ekmek
ara
1 portakal 1 elma
bugün biraz daha ii su içtim :))
ama önemli bi problem varki kilomda çok artış var
sanırım bahar geliyo benim kortizon dengem bozuluyo ve ödem oluşuyo...
hemen ödem söktürücü içecekten yapmam lazım
inş. sabaha biraz düzelmiş olur...tamam haftasonu kaçamak yaptım ama 4 gündür çok dikkat ediyorum(
bu zamanlarda ödem toplaması çok normal bu hafta benim ödem söktürücü kürüm var:18:
güncel .tüm gün içinde yediklerim
1 kaynamış yumurta, 2 dilim ekmek,
öğlen:2 dilim ekmek,2 dilim domates,yarım kk peynir 1 fincan 5i1 arada çay
ara:1 tane portakal
akşam:5 adet para büyüklüğünde et köfte,yanında salata,1çay bardağı meyve suyu
ara:20 adet kabuklu antep fıstığı
2.2 lt su tükettim.
sporum yok halimde yok zaten
meyve suyu harici menü güzel birde antep fıstıgında porsiyon 10 adet canım 10*2 ögün yapabilirsin meyve yemezsen
ahhh ayyıldızım bu konuda çok tecrübeliyim 2 yıldır çok fazla denemem oldu(
ii gelenler var tabii ama bu ödem konusunda sıkıntılarım var...
yarın sabaha inş. çok kalmaz
bizimle de paylaş canım tecrübelerini
kızlar herkes uyuyor daha herhalde.ben maalesef bu hafta kilo almışım.ama alıcam belliydi.hiç dikkat etmedim tatil diye diyetide tatile çıkardım.maalesef 76,8 geçen haftaya göre 600 gr almışım canım sıkıldı.ama bu hafta vericam kızlar size buradan söylüyorum.haftaya cuma bu yazıyı buraya kopyalıycam altına da kilomu kopyalayacağım
hehh işte bu seni böyle azimli görmek istiyoruz canım
günaydın..bu haftaki kilom..64.6 700 grvermişim..
tebrik ederim canım
günaydııııınnnnn
kilom 71.0
bu halime bile çok şükrediyorum çünkü dün 72yi gördüm...burdan anlıyorum ki ödem varmış( ve hala olduğunu biliyorum (
neyse bu hafta en azından tuza çok dikkat ederim
neysecim sen yolculuk yaptın hayatım sende ödemin olması gayet normal...benim sıcak havada yaptığım yolculukta 3 kilo fark oluyo( ama işte herkes gibi kolay gitmiyo
evet canım ödem için bi formülüm var evde elma varken hemen yapayım
yolculuk o kadar fark ediyor mu
tamam canım, ekmek yemediysen pilav yiyebilirsin. onu ekmekten sayıyoruz:)rabişşş evet canım ekmek yemedim onun yerine pilav yedim sabahtan beri içtiğim suyun jesabını yapamadım
haha karpuz yata yata demişler medinecimanlamışım canım yapabilirim umarım haftaya yine geç kalırsam .bu arada benim metabolizma sudan çalışıyor bir de şu 5i1 arada çayı epey kullanmadım ya spor yapmadığım halde yine iyi gitmiş demekki yoğun yaptığım sporların şimdi faydasnı görüyorum.he ya off yarında bitsin kurtulayım.bu dişden biraz daha korkoyorum cünkü cerrahi olarak kesicek çekicek sonra dikicek ondan pek fazla yiyemem sanırım pasta yerim her halde yine.diğerinde pasta ile geçirmiştim gnü ama yumuşacıkya ondan gitti.çorbayı kontrol edemem gibi dilimle bu diş altta çünkü ancak pastayı ayarlayıp yuttuydum :26: yürüyüş yaptım şimdi bir yarım saat daha yapıcam inşallah.
belden 1cm gitmiş 70 olmuş popoya 2 cm eklenmiş 93 olmuşbu hafta çok yattığımdan sanırım.sopa hareketlerimi vs herbirşeyi yapcam .3 haftaya kdar ne verirsem bunu kendime bir fırsat olarak görüyorum.aburuk cuburuk çok yemek özellikle akşamdan sonra pıttttttttttttt
geçmiş olsun canım. böyle bir kardan sonra hastalık, özellikle de grip olabilir. dikkatli olmak lazım.öyle oldu canım dün kar tatili yaptım bugun işler yığılmış ancak toparlayabildim.bu arada hastalık fena yakalıyor beni iyice güçten düşüyorum.
bu zamanlarda ödem toplaması çok normal bu hafta benim ödem söktürücü kürüm var:18:
yolculuk o kadar fark ediyor mu
günaydın kızlar,
bende durumlar iyi değil, kilo açısındanhaftaiçi yolculuğu yaktı beni ve kilo almışım. bu hafta 64.1
istanbulda pek dikkat edemedim. bir de arabanın içerisinde uzun süre oturup kalmanın da tesiri oldu sanırım.
kızlar selam gelemedım hıc fırsatım olmadı umarım bu hafta olur ızne ayırırsanız sevınırım taşınma işi var cuma gunude arkadasımın babasına kan lazım oldu onunla ılgılendım durumu kötü diye kılom aynı regl oldum bugun şişkinlik var sanırım ondan gelınce anlatırım bol ekşınlı bi hafta geçti bugun akupuntura gidicem umarım bı aksılık olmaz 1 haftadır ofisde değilim giremedim bı turlu :S telefonum gelsınde artık cepden halletcez kusura bakmayın hepınızı cok opuyorum cıkmam gerek
günaydın canlarım sabah tartıldım 70,3 çıktım 700gr vermişim spor olmadan.yaz gelsede yürüsem birazzben daha fazla veririm diye bekliyodum ama bunada şükür adetliyim ya ondan olur mu ki acaba bide akşamları annemin yaptığı çorbadan içiyodum ya tuzluydu içmeseydim keşke su mu tuttu nedir vücudumm bunada şükürrrrrr
ödem söktürücü çay 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 tatlı kaşığı karanfil 3-4 adet kabuk tarçın 1 adet elma 1 adet limon 3 litre suya limon ve elma kabukları ve çekirdekleri ile iri doğranır, içersine karabiber, karanfil ve tarçın da eklenerek iyice kaynatılır..
kızlar 15 dk kaynatın altını kapatın biraz dinlensin sonra süzün yoksa çok acı oluyor
ılık ılık için...
bende çok ödem olduğunda 2-3 günde bitiriyodum ama kalanını 1 hafta buzdolabında saklayabilirsiniz...zaten soğuduktan sonra dolapta durması şart...
çok fazla formül var bana en ii bu geldi... sakaly canım evet tansiyon düşürebilir hayatım sonuçta limon ve elma(ekşi) var
kahvaltımı yaptım
1 yağsız tost aslında yağ koysam ii olurmuş hafif olsun diye beyaz peynirle yapmıştım :))
bu ara kaşar peynirine hiç dokunmuyorum
şimdide çayımı içiyorum
günaydın arkadaşlar.. dün kötü bi gündü dedem vafat etti memlekete gittik . oyuzden yoktum. geçmiş baya bırıkmış okumaya calışacam şimdi. dün sabah yola çıkmadan önce tost yedım ama bıtanesını bıle bıtıremedım. yanında süt
ikindi gibi cantık ve ayran dağıtıldı mısafırlere ozaman onlarla yedım. akşam yola çıkmadan önce de bır kepçe kuru fasülye yedım.
sabah tartıldım 55.00 çıktı.
sizde iyisinizdir umarım.
selam kızlar.
inşallah iyisiznizdir.
ben biraz huzursuzum. dün işyerimle ilgili geçmişe dönük hesapları kontrol ederken bir faturayı kendi hesabıma işlemişim ama faturayı kesen firmanın estresinde faturanın olmadığını gördüm, sordum onlara neden extrenizde yok diye.meğer başka birşirkete kestiği faturaymış,bana vermişler diğer faaturalarla beraber,bende ismemi bakıyorum sanki.herzaman fatura kestiği müşterisiyim. diğer firmalara bakarım ama ona hiç bakmadım. ben bu faturayı alıp bir güzel cariye işledim,sonra muhasebeye gitti oda bi güzel işlemiş. hemde fatura tarihi 2010/11.ayı yani üzerinden 2 ay geçti beyanname olarak birde yıl bitmesi kötü oldu.şimdi bizim muhasebeci en cüzzi rakamla halletmeye çalışacak ki yeni yasaya göre cezası 1000 lira. birde faturanın asıl sahibinin bu durum yüzünden ödeyeceği ceza var. inşallah onlarda cüzzi rakamlarla hallederler diye dua ediyorum.
yani kızlar o kadar bozuk bir morale sahibimki anlatamam. şimdi bekliyorum bakalım durum ne olacak. rakamlar ne kadar yüksek olursa,moraller o kadar bozulacak. dilerimki olmaz. birde büyük patron öğrenmesin diye bakıyorum ama öyle birşeyki. faturasını işlediğim şirket kuzen dediği kişiye ait ve faturayı kesen firmanın da y.kurulu başkanı ve benim büyük patronda başkan yardımcısı.
şimdilik küçük patron biliyor. anlayacağınız 2 ucu b..lu değnek.
durum bu canlar. birkaç gün daha yoğunluğun devam edeck tabi çalıştırırlarsa.:))
rabiacım listeler konusunda sıkıntı olursa ben fırsat buldukça gelir bakarım hayatım.
birde şunuda söyleyeyim,toplam 11 taakım oldu sanırım 9. takımla beraber. sonuç listelerini bizim hangi hafta yapacağımızı karçırma hayatım. gerçi ben şu işleri toparladıkça eskisi gibi devam edicem ama,yeterki toparlansın. yaşadığım sıkıntıyıda en hafif şekilde atlatabilmem içinde dua edin bana.
hepinizi çok öpüyor ve seviyorum.
seyyahcım başın sağolsun hayatım. Allah rahmet eylesin dilerim.
benim izne devam ama bırakmadım sizi bırakmak istemiyorumda , gelicem tekrar.
kızlar kılom67.5
ben bole net gormedım
akşam hıc gıremedım 20 dk dır syf acmıo gelemezsem merak etmeyın
medıne rabıa dosba masal seyyah ferdıcı asuman opuldunuz
sayfa acıldı yıne gıttı baglantı sınır oldum yaaaaaaaa beklıom bakalım ,
ahaha geldim geldim
oyh acele acele hemen kilo yazımda geçmişi okucam
57.2 im.
dostlar 400 gram vermişim oh oh
ayyıldızımmm bende daha fazla bekliyodum ama buna da şükür heralde akşam mısır yemiştim ya onun etkisinden sanırsamm neyse bu hafta dahada dikkat etcem durmak yokk yola devammmneyse normalim en azından haftada 1den fazla vermesemde olur ayda 4 kiloo oh ohhh azmı kız 80den 70e düştükk 60a ne kaldı ki
ara olarak 8-9 fındık
1 bardak portakal suyu
Merhaba 13. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"
cuma menüm
1 kaynamış yumurta,1.5 diim ekmek
yarım saat seri yürüyüş
öğlen:1 diim ekmek ,2 dilim domates,yarım kk peynir.
ara:1elma
bende yarın diş çektiricem ya .off bir haftadır tek tarafla yiyom içiyom sakız çiğnerken huylandırdı bir dişim .allahım kurtulayım şu diş olaylarından yarabbim.yeni heyecanlar beni bekliyor
3 haftaya kadar verirmiyim acep 1kg yav.
asumanı yakalayacağım sonra yavaş yavaş yediklerime dikkat ederek seyyahımı dicem ama sanmıyorum pek heee .:26:
tşk ediyorum fıstıkkk ama öğlen yemeğinde pilav yedim hemde 4 kaşıkk asın beni kesin beniiiayy ben kendimi bildim bileli böle tontişim ayyıldızım keşke gitseeee
2. bi ara yapıyorum 1 elma
canım yemek istemio "
maşallah canım sana
bu hafta takımı ayakta tutan sen oldun, çok güzel vermişsin.
hoşgeldin canım
evet canım, çok şükür
ee anlat bakalım diyetisyen ne dedi? bu hafta liste nasıl değişiyor? elimizde kağıt kalem bekliyoruz
hoşgeldin poly
haha valla rabiş keser mi biçermi seni bilmem gülüm .bak poly pilavı öglen yiyin diyor iyi etmişin akşama kadar dikkat et.
ben 5i1 arada çay içiyom ya ondan tok gibi bir de zaten kahvaltıyı 11bucukta yaptım
hoşgeldin canom.bu arada yağ oranın güzel gitmiş ne güzel sonuçlar alıyorsun valla tebrik ediyorum canım seni .pilavı öglen yicem bir de fanta o gün sıvı ayran yapıcaktım soğuktu dolapta almadım.öyle içiverdim.ama dün meyvesuyu aldım canım dikkat ediyorum sayenizde.
ben pek tahmin etmiyorum gülüm sporsuz verdiğim için bu hafta pek güvenemiyorum sarkma yapmasın diye tekrar yürüyüşe başladım bakalım.teşekkür ederim gülüşümcanım ben burdan mezun olup gidene kadar yarışma devam ediyor diye biliyorum
ferdici ve poly de aralarında yarışsa çok iyi olur aslında ben bazen senin yediklerine bakıyorum kendimi durduruyorum ne yalan söylüm beni frenliyorsun.benim reglim zaten 26 martta falan olucak adet bitimine kadar işte ben burdan hadi kızlar listeden azat edin diyene kadar devam gülümbirde 300 gram falan diyoruz ama zaten gidicek yağ var şuanda bizde.onlarda haliyle ancak gidiyor ben yağı komple kestim bir yemeklerde kullanıyorum zaten pilav bulgur yiyorum onada az katıyorum.sende yağ azalt şeker kullanıyosan bırak .tuzda yemeklere ilave yapmayıver bilmiyorum ki daha neler yapsak.
anlamışım canım yapabilirim umarım haftaya yine geç kalırsam .bu arada benim metabolizma sudan çalışıyor bir de şu 5i1 arada çayı epey kullanmadım ya spor yapmadığım halde yine iyi gitmiş demekki yoğun yaptığım sporların şimdi faydasnı görüyorum.he ya off yarında bitsin kurtulayım.bu dişden biraz daha korkoyorum cünkü cerrahi olarak kesicek çekicek sonra dikicek ondan pek fazla yiyemem sanırım pasta yerim her halde yine.diğerinde pasta ile geçirmiştim gnü ama yumuşacıkya ondan gitti.çorbayı kontrol edemem gibi dilimle bu diş altta çünkü ancak pastayı ayarlayıp yuttuydum :26: yürüyüş yaptım şimdi bir yarım saat daha yapıcam inşallah.
bende içiyom 5i 1 arada ama tok faaln tuttuğu yok kız midemde mi sorun ne anlamadım doıymuyoo
geçmiş olsun canım. böyle bir kardan sonra hastalık, özellikle de grip olabilir. dikkatli olmak lazım.
hımm bu kürün içeriğinde neler var?
yolculuğun etkisini kendi gözlerimle de gördüm. dün sabah tartıya bir çıktım 66 yazıyordukafayı yiyecektim nerdeyse Allahtan vücudum nisbeten çabuk topladı kendini.
öyle mı dersin? ben çok yavaş kılo veriyorum ya acep metobolizmam mı yavaş? yoksa ben mı tembelım :26:verilecek kilo azaldıkça vermek çok daha zor oluyor hayatım sizin için haftada 500gr bile çooook iyi bence...
tamam canım devam. bende senın evde yaptığın sporlara çok imrenıyorum. yemeklere mümkün olduğunca zeytın yağı kullanıyorum çaya süte falan şeker atmam . tatlı yapacaksam da sütlü tatlı yapıyorum ama bugun kardesım gelecek mozaık pasta yapacam . karnıyarık yapacam bıde. mubarek patlıcanlarda sünger gibi çekıo yağıben pek tahmin etmiyorum gülüm sporsuz verdiğim için bu hafta pek güvenemiyorum sarkma yapmasın diye tekrar yürüyüşe başladım bakalım.teşekkür ederim gülüşümcanım ben burdan mezun olup gidene kadar yarışma devam ediyor diye biliyorum
başın sağolsun canım yeni gördüm.
bu hafta dikkatli olacağım inşallah. hedefe yaklaştıkça uzaklaşıyor gibiyim zaten.dosbamın dediği gibi ödemdir o haftaya mutlaka 1 kgden fazla verirsin sen
utandırma beni takım işi hepimizin yaptıgı bir hafta sen bir hafta ben öyle öyle beraber çıtır olacagız canım
yazacagım ama bitmedi gitti şu geçmiş, arada kaynamasın herkes faydalansın diye tek mesajla yazmak istiyorum birazdan geliyor
hımm lezzeti pek hoş değil yani:120:anladım canım hiç duymamıştım bunu daha önce kürü şimdi yazarım zaten yapımı kolay içimi zor:18:
ayy şükür bitti geçmişi okumam ben en iyisi haftasonları da hiç sevmesemde internetten günlük gireyim birikmesin,
gelelim bana
bu hafta tartıda 1,1 kg verip 63,1 oldum.Analiz sonucuma göre yağdan 1,6 kg vermişim 0,5 kg kas kütlesi artmış,sonuçlar tatmin ediciydi,
Gecen ay ayın 14.de regl olmuştum muhtemelen bu haftada olacagım o yüzden ödem atıcı kür verdi.
Her sabah aç karnına 1 maydanozu blender ya da katı meyve sıkacagından geçirip üzerine yarım su bardağı ılık su ekliyorum,çeyrek limonla tatlandırıp hopp fondip tabi yapabilirsem
ödemi 1 haftada söker atarmış yapabilirsen en etkili bu dedi,bende denerim dedim
bu hafta ek olarak spor yapmamı istemedi, vucudun dinlensin güçlensin dedi.
ayrıca bu hafta 17 den sonra hiç karbo yok yani meyve ögünümü de 17 ye kadar tüketmen lazım.
diyetime gelince
Kahvaltı yarım simit yada ev yapımı tam undan 1 poğaça/kurabiye
ara 10 adet yer fıstıgı veya şam fıstıgı
öğle 3 porsiyon et,1 sb ayran,bol salata
ara 1 sb kefir yada 1 meyve yada meyveli probiyotik yogurt
akşam 2 porsiyon et,2 dilim peynir değişimi,bol salata
ara 1 sb soya sütü ya da kefir
ben diyete başlamadan önce nerdeyse vejeteryan gibi besleniyordum şimdi ne hikmetse en iyi sonucu proteinli diyetlerden alıyoruz
ben şekersiz içinde canım hiç birşey istemiyo tadı iğrendiriyobende içiyom 5i 1 arada ama tok faaln tuttuğu yok kız midemde mi sorun ne anlamadım doıymuyoo
akşam akşam mısırı nereden buldun hem 1 mısır çok canım hemde kan şekerini çok çabuk yükseltiyor ara niyetine maalesef 2 dilim ekmek yemiş oldun canım.
öyle oldu canım dün kar tatili yaptım bugun işler yığılmış ancak toparlayabildim.bu arada hastalık fena yakalıyor beni iyice güçten düşüyorum.
mecburen ben meyvesuyu tüketiyorumcanım cicili bicili güzel dileklerin için teşekkür edememiştim, inşallah canım bana da öyle nasip olur.
birazda erken kalksan daha güzel olacak hep ögünler kaçıyor ama
çok haklısın canım 2 hafta sık dişini 65-64leri gör bak eşinde farketmeye başlamış,sakın pes etme bundan sonra.sen bizi birakmazsın bir yolunu bulursun
neysem çok haklı zaten sogukta metabolizma yavaşlıyor birde biz salarsak hiç olmaz canlar bol bol sıcak içecek tüketip mideyi doldurmak lazım.
güneş depresyona birebir zaten canım hergün 15 dk açık havaya çıkmak bile çok fayda saglıyor ama bende o fırsatı her zaman yaratamayabiliyorum
ne kadar az yemişsin canım? akşama meyvesuyu tüketmediysen daha güzel.
inşallah gülmüştür canım daha listeye bakamadım ama tartı degilde ayna daha çok öenmli zaten sen aynada farkettikten sonra artı oynamasa da çok takma kafana
menün güzel ama aç karnına türk kahvesi agır gelmiyor mu sana?
menü her zamanki gibi fevkalade canım söylenecek tek söz yok
hep bu anneler yapıyor zaten,benimki de öyle diyeti salsam sebze yapar diyete başlarım kıymalı makarnabende bu hafta deneyeyim şu hareketleri epey yararlı sanırım
meyve suyu harici menü güzel birde antep fıstıgında porsiyon 10 adet canım 10*2 ögün yapabilirsin meyve yemezsen
bizimle de paylaş canım tecrübelerini
hehh işte bu seni böyle azimli görmek istiyoruz canım
tebrik ederim canım
yolculuk o kadar fark ediyor muakşam yemeklerde mutlaka içeçek içmeliyim yoksa olmuyor
dosbamın dediği gibi ödemdir o haftaya mutlaka 1 kgden fazla verirsin sen
bazen hersey üstüste geliyor canım,bizde seni merak etmiştik,allah kolaylık versin.
tebrikler canım,adetliysen ve ilk 3 günü ise bu hafta 1 kg den fazla vermissin demek oluyor canım haftaya da böyle dengeli gidersen tartı sana kocaman bir gülücük armagan eder.
paylaşım için teşekkürler canım,bende bu tariftan var ama bana bu hafta direk atan bir kür verdi şu geçmişi yazmam bitsin bu haftaki notları bir bir yazacagım canlar.
yağlı tosta alıştırma kendini canım ona sürecegin yag yerine kuruyemiş yersin daha güzel
başın sağolsun canım yeni gördüm.
inşallah en hafif şekilde atlatırsınız canım,aylık mutabakat almak bu konularda en iyi önlem ama çalışılan firma çoksa bu da biraz zorlayıcı oluyor.inşallah sana bir zararı dokunmadan çözülür canım.
tebrik ederim canım, bu net sorunu insanı gerçekten sinir ediyor,bir an önce hallolsunda bizde sana rahatça kavuşalım.
ohhohh yandan yandan neredeyse hedefe 1 kg süper ya inşallah bende tez zamanda bunu yaşarım.
damlaya damlaya göl olurmuş sözü tam bizlik kızlar verdiklerimizi küçümsemeyelim,yerimizde saymaktan iyidir.
afiyet olsun canım
cezanı çekip dersini almışsındır umarım, haftaya tartı seni güldürsün canım.
öğlen ne kadar az yemişsin canım, birde aklıma gelmişken söyleyeyim benim diyetisyenim 5i biraradayı yasaklıyor.kesinlikle tüketmek yasak sende dikkatli tüket canım,arada bazen ara ver.
şu diş sorunlarından bir an önce kurtulursun inşallah canım.
bende senin peşine düşüyorum lokomotif gibi olalım herkes birini takip etsin
canım ögle yemişsin akşama yeme ekmek,telafi etmiş olursun üzülme bu kadar daha gün bitmedi
ara yapman iyi olmuş en azından meto çalışır ama eksikte yeme canım bilirsin sende ,eksik veya fazla yemek yasaktır listelerde herşeyin bir dengesi var.
utandırma beni takım işi hepimizin yaptıgı bir hafta sen bir hafta ben öyle öyle beraber çıtır olacagız canım
yazacagım ama bitmedi gitti şu geçmiş, arada kaynamasın herkes faydalansın diye tek mesajla yazmak istiyorum birazdan geliyor
hoşbulduk canım
canım yarışma konusu suan bana pek uygun olmaz çünkü cmt-pazar giremiyorum pek nete ,rakibimi moral olarak kötü etkilemek istemem ama ben sana yetişecegim ona göre hızlan yakalamaayayım seni
lifli besin tüket canım ,ya da müsli tarzı şeyler içinde yulaf ezmesi su ile midede şisiyor doygunluk veriyor canımtamam canım 10 adet tüketirim bundan sonra.ben akşam tavuk sinitzel yapacağım ama tek onu ve meyve suyu içerim artık .salata yerim brazda.
ne dicem kız sen benim arkamdasın demi doğru 63.de oluverdin ıhh arkamdasın rabişi geçtin ama hııkız rabiş bak dikkat et poly geçiyo seni ferdici geliyo arkandan
karnıyarık da aynı benim sinitzel gibi yavv.acaba tavuklu mantar soteyemi çevirsem diyorum ama kendiminkini öyle yapim bariöyle mı dersin? ben çok yavaş kılo veriyorum ya acep metobolizmam mı yavaş? yoksa ben mı tembelım :26:
tamam canım devam. bende senın evde yaptığın sporlara çok imrenıyorum. yemeklere mümkün olduğunca zeytın yağı kullanıyorum çaya süte falan şeker atmam . tatlı yapacaksam da sütlü tatlı yapıyorum ama bugun kardesım gelecek mozaık pasta yapacam . karnıyarık yapacam bıde. mubarek patlıcanlarda sünger gibi çekıo yağınapsak kı şimdi ya :26:
sağol polycim ..mozaik pasta şu algidanın var ondan mı gı ayyy güzel görünyo ama yazın alacam yiyecemm soğuk olur o şimdi.
bisküvili pasta yap kız kat kat üstüne hafif bir kreme tamam işte
maşallah sana tütütüayy şükür bitti geçmişi okumam ben en iyisi haftasonları da hiç sevmesemde internetten günlük gireyim birikmesin,
gelelim bana
bu hafta tartıda 1,1 kg verip 63,1 oldum.Analiz sonucuma göre yağdan 1,6 kg vermişim 0,5 kg kas kütlesi artmış,sonuçlar tatmin ediciydi,
Gecen ay ayın 14.de regl olmuştum muhtemelen bu haftada olacagım o yüzden ödem atıcı kür verdi.
Her sabah aç karnına 1 maydanozu blender ya da katı meyve sıkacagından geçirip üzerine yarım su bardağı ılık su ekliyorum,çeyrek limonla tatlandırıp hopp fondip tabi yapabilirsem
ödemi 1 haftada söker atarmış yapabilirsen en etkili bu dedi,bende denerim dedim
bu hafta ek olarak spor yapmamı istemedi, vucudun dinlensin güçlensin dedi.
ayrıca bu hafta 17 den sonra hiç karbo yok yani meyve ögünümü de 17 ye kadar tüketmen lazım.
diyetime gelince
Kahvaltı yarım simit yada ev yapımı tam undan 1 poğaça/kurabiye
öğle 3 porsiyon et,1 sb ayran,bol salata
ara 1 sb kefir yada 1 meyve yada meyveli probiyotik yogurt
akşam 2 porsiyon et,2 dilim peynir değişimi,bol salata
ara 1 sb soya sütü ya da kefir
ben diyete başlamadan önce nerdeyse vejeteryan gibi besleniyordum şimdi ne hikmetse en iyi sonucu proteinli diyetlerden alıyoruzhadi bakalım canım .ne güzel bir liste.kuruyemiş var,pogaça var simit var loy loy
ben
bu hafta dikkatli olacağım inşallah. hedefe yaklaştıkça uzaklaşıyor gibiyim zaten.
bekliyorum canım:) tek seferde yazman daha iyi olur tabi, hepimiz faydalanırız.
hımm lezzeti pek hoş değil yani:120:
ya kızlar siz karnıyrığı nasıl yapıyorsunuz? ben patlıcanları firitözde kızartıyorum başka da yağ koymuyorum ama zaten koymayayım artık demi? daha yağszı yapma şansım yokmu? şu buhar tencerelerinden olsa buharda haşlardım. közlesem mı kı? ama ben daha önce hiç közlemedım. fırında mı ocakta mı közlesem? siz tecrubelısınız fıkrı olan varmıııııııııııııı
canım diyet listen yın egöz kamaştırıyor. sonuçlar da harıka
mecburen ben meyvesuyu tüketiyorumakşam yemeklerde mutlaka içeçek içmeliyim yoksa olmuyor
tamam canım 10 adet tüketirim bundan sonra.ben akşam tavuk sinitzel yapacağım ama tek onu ve meyve suyu içerim artık .salata yerim brazda.
ne dicem kız sen benim arkamdasın demi doğru 63.de oluverdin ıhh arkamdasın rabişi geçtin ama hııkız rabiş bak dikkat et poly geçiyo seni ferdici geliyo arkandan
maşallah sana tütütühadi bakalım canım .ne güzel bir liste.kuruyemiş var,pogaça var simit var loy loy
ben
canım misafirlikteyken canının istediğini ye evde yapmaktan iyidir.sonraki günler telafi edersin.nefsin sadece diyetten kesiyorsa bırakırsan çok alırsın .benim gibi mesela.sabah 1 dılım ekemk 1/2 kk kadar peynır 5i bır yerde cay
ara yok
öglen 1 dılım ekm 1/2 kase yogurt 5 yk kurufasulye
ara 1 havuc
akşam 3 pırzola 1 kase yogurt 1 dılım ekmk
ara portakal
ara (22:00 gıbı) salep
kızlar bunu bıle o kadar zor yazıyorum pc basında en az 10 dk beklıyorum
sınır oldum
artık kendı bılgısayarım olsada kurtulsam
ınternet yokken ne yapıomusuz bılemıom
bu kadar hayatımızn ıcıne gırmıs
eger net olursa gecmıse bakacagım
sabah tan temızlık yaptım oglus ızın vermedı
dun gezmede kacırmadım
1 kurabıye 1 borek kabak salatası 3 kasık
1 tabak sutlutatlı yedım ama kahvaltı ve akşam yemedım
arada yapmadım
sadece yatarken meyve yedım
cano ben meyvesli sodayla yemek yiyemem ama rabiş 100 de 100 organik olursa iç demişti açıkcası ayran ile arasında fazla kalori yok diye meyve suyu içiyorum bir de meyve olarak çeşit yok ya ondan içeriğinde değişik meyvelerinde vitaminini alayım diye seçtim.sagolsun liste olusturma da bir harikadır kendisi, tabi kızdırmazsan
meyveli sodayı tercih etsen olmaz mı fantadır iyidir tadı da benzer hiç degilse mineralli su iç olursun hemde tatlı istegin gider ne dersin?
kız rabiayı kızdırma kilo verme konusunda bize nal toplatır sonrakurtulamayız elinden dilinden takip eder sık dokur listelere bakarken yanarız
bu ay sonuna kadar 60 gelsem süper olur bakalım nasip olacak mı?
sanada iyi haftasonları canomm .Kızlar muhabbetinize doyum olmaz ama benim çıkmam gerek hepinize şimdiden iyi hafta sonları dilerim.Haftasonu gelmeye calısacagım öpüyorum hepinizi
düzelir inşallah canım.az kaldı yaz geldi bak türkiyeyi terketmiş karvalla medınecım sanırım bu boyle olacak
bız netı karsı bınadakıarkadasla ortak kullanıyoruz
kablosuz olarak
hava kotu oldumu artık sacmalıo yanı
gecen cuma 68.0 dım
pazar 67.7
bugun 67.5
bence ıyı bır rakam
bu hafta spor ve sıkı kacamaksız bır dıyetle 1 kg versem super olacak
cumartesı akşamı yenı gelın gezmesı var
bakalım akşam yemek yıyıp gıdıyoruz
yersem sadece sutlu tatlımı yerım
sutlu tatlının yarısınıda oglus yer
tabagımı oldugu gıbı gonderecegım
kı yemeyeyım
bızımburadada gezmede salon masasının ustune tum cesıtler konuluyor herkes tabagını alıp masaya oturuyo
kı ıstedınkadar börek çörek yemen sınırsın tabaklara ayrı ayrı verılmesı en guzelı ınsan utanır dahada ısteyemez
yarnda kalabalık olacagız
masayı acmazlar
ferdıcı canım basınınz saolsun
asuamncım ıs yerındekı aksılıge cok uzuldumısten cıakrtmazlar ama sanırım maasından duserler gıbıme gelıyor
poly canım tebrıkler aramızdakı 1. sensın harıka gıdıyorsun 1.1 kg ıcın tebrıkler netım duzelssede de daha sık paylassam
bu arada hafta sonunu kacamak yoooook dıkkat
gecen haftadan berı canım ıskenderıstıyor ama sabr edıp yemıyecegım
burada arkadas var salı gunu tutusacagız o 80 kg
kılo vermek ıcın 1 ay sonra gun bana gelınce tekrar tartılacagız banada yarıs olur dahada gaza gelerım umarım
anaaaaaaaa kız sen 56 küsür değilmiydin bakim kilo mu aldın sen .selam canlar.
gitmeden tekrar bakayım istedim. geçmişe bakamıyorum ama bana teselli mesajları yazmış olduğunuzu tahmin ediyorum. çok çok sağolun canlarım benim. inşallah en kısa zamanda geliyorum.
rabiacım buralarda olucamdedim ama olamadım balım,kusuruma bakma hayatım. gerçi halletmişsin.:))
bu arada şuanki kilom 57.5 ciciler,haftaya gelesiye kadar onu atarım üstümden tam yerleşmemiştir zaten. :78: yani öyle ümid ediyorum.
kesinlikle hiç dikkat etmedim yediklerime,ama dünden beri iyiyim dahada iyi olucam inşallah.
hepinizi çok öpüyorum kendinize dikkat edin. iyi akşamlar.
sende bu azım ırade oldumu 60 daolursun 50 de senı tebrık edıyorumsagolsun liste olusturma da bir harikadır kendisi, tabi kızdırmazsan
meyveli sodayı tercih etsen olmaz mı fantadır iyidir tadı da benzer hiç degilse mineralli su iç olursun hemde tatlı istegin gider ne dersin?
kız rabiayı kızdırma kilo verme konusunda bize nal toplatır sonrakurtulamayız elinden dilinden takip eder sık dokur listelere bakarken yanarız
bu ay sonuna kadar 60 gelsem süper olur bakalım nasip olacak mı?
iyi akşamlar asumancım ıyı hafta sonlarıselam canlar.
gitmeden tekrar bakayım istedim. geçmişe bakamıyorum ama bana teselli mesajları yazmış olduğunuzu tahmin ediyorum. çok çok sağolun canlarım benim. inşallah en kısa zamanda geliyorum.
rabiacım buralarda olucamdedim ama olamadım balım,kusuruma bakma hayatım. gerçi halletmişsin.:))
bu arada şuanki kilom 57.5 ciciler,haftaya gelesiye kadar onu atarım üstümden tam yerleşmemiştir zaten. :78: yani öyle ümid ediyorum.
kesinlikle hiç dikkat etmedim yediklerime,ama dünden beri iyiyim dahada iyi olucam inşallah.
hepinizi çok öpüyorum kendinize dikkat edin. iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?