- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
işte geldım buradayım
cumartesı gunu gunduz bıberlı yumurta 1 dılımekmek ıle kahvaltı
öglen kurufasulye 1 dılım ekm
akşam gezmeye gıttık yenı gelın evıne vatandas 10 cesıt yapmıs bıde masaya koymus hepsınden tadayım derken dusunun ne oldugunu
dun/pazar)
1 kup peynır ıle 3-4 zeytın ekemk yemedım
ara 1 ıncır
öglen 1pr ızgara balık 2 bardak zero
akşam yemek yemedımn akşamda esımın arkadaslarına gıttık
orada yedım makarna salatası borek tatlı matlı kurabıye gıttı ıste
bıde oglus hıc durmadı ev dublex ti merdıven cıkacakmıs agladı durdu
burnumdan geldı
oaradakı 2 kısıdıe sınırımı bozdu
eve geldım esım anladı zaten halımden
neyseeee
gelelım bugune
esım hasta sımdık uyuyor oglum hasta+dıs cıkartıyor ıkısıde nazlanıoo geceden uykusuzum
gelelım yedıkelrıme
sabah 1/2 kk peynır
yumurtalı omlet 2 catal
2 zeytın 1 dılım ekm 1 barday dogadan form cay
ara yok (spor yaptım)
öglen 1 dlm ekm 1 kase yogurt 4 yk zç yaglıkerevız
(15,00)ara 1 portakal
(17.00)ara 2 havuc
akşama
kerevız 4 yk yogurt 1dim ekm
ara meyve
yatarken sut
5 km kosu bandında 1 saat boyunca yurudum 320 calorı yaktım
senin de gitmiş haftasonu. azar da azar da yesen yeni gelin bayağı abartmış, 10 çeşitleişte geldım buradayım
akşam gezmeye gıttık yenı gelın evıne vatandas 10 cesıt yapmıs bıde masaya koymus hepsınden tadayım derken dusunun ne oldugunu
dun/pazar)
ara 1 ıncır
burnumdan geldı
neyseeee
gelelım bugune
esım hasta sımdık uyuyor oglum hasta+dıs cıkartıyor ıkısıde nazlanıoo geceden uykusuzum
gelelım yedıkelrıme
sabah 1/2 kk peynır
yumurtalı omlet 2 catal
ara yok (spor yaptım)
(15,00)ara 1 portakal
(17.00)ara 2 havuc
akşama
ara meyve
yatarken sut
afiyet olsun canım. gayet güzel gidiyor bugün.öğle yemeği kızarmış tavuğun yağsız göğüs kısmından bir parça yanında 3-4 dilim domates ve çeyrek salatalık. 2 dilim ekmek
sabah kahvaltım kellogs du. bu hafta çok kararlıyım 54 olacam
hamiş olursam yerim demimedinecim sırayla da yeme canım. hamiş olunca yersin. takımiçi motivasyonumuz düşük durumda zaten. hiçbirimiz bu takım ne zaman 1. olacak diye sormuyor
perşembe ve cuma tartılmak iyi fikir canım. bu hafta uygularım inşallah.
iyi uykular enese:97:
afiyet olsun canım yüüryüşle o 10 çeşitin yarısı gitmiştir dikkat et kilo alma bak rabiş kızıyoişte geldım buradayım
dun/pazar)
ara 1 ıncır
burnumdan geldı
neyseeee
gelelım bugune
gelelım yedıkelrıme
sabah 1/2 kk peynır
yumurtalı omlet 2 catal
ara yok (spor yaptım)
(15,00)ara 1 portakal
(17.00)ara 2 havuc
akşama
ara meyve
yatarken sut
öğle yemeği kızarmış tavuğun yağsız göğüs kısmından bir parça yanında 3-4 dilim domates ve çeyrek salatalık. 2 dilim ekmek
bazen bende aynı duygulara kapılıyorum sürekli tekrarlara düşüyorum...wasa ekmek gibi canım. ben m.g.r.s'dan aldım. ekmek reyonunda vardı. büyük marketlerde bulursun daha çok.
cumartesi hiç çıkmadık, oğlan yemek yemedi diye ceza verdik . ona mı ceza verdik, kendimize mi ceza verdik bilemedim.
pazar da eşime sinir oldum. sonra çıktık işte, foruma gittik. çok kalabalıktı. ne bileyim hiç tat almadım. herşey çok rutin gelmeye başladım.
tatlı sütlü değildi. ama dilim olarak küçüktü. ve katılıyorum takım olarak cozutmuş durumdayız.
kızlar,
yorumlardan farketmişsiniz gidişatımız iyi değil. kilo almak isteyenlerin takımlarına transfer olmak üzereyiz. sanki hepimiz hedefe ulaştık da kutlama yapıyoruzkendinize ara ödüller verebilirsiniz ama her hafta her hafta ödül veremezsiniz. takım olarak kaçamak yapıyoruz, o derece şartlandık yani. haftasonu gelince herkes kaçırmalıyım diye düşünüyor sanki. aramızda en düzenli giden poly var, bakın bu hafta 1.1 kilo verdi. emek gösterdi ve çabası sonuçlandı maşallah.
bu kaçamaklar böyle devam ederse ceza uygulamasına geçebiliriz. ayrıca kaçamak ısrarı olan arkadaşları, kendim de dahil, takım listesinden çıkarabiliriz. üzgünüm ama yani ipleri nasıl sıkılaştıracağız başka türlü bilmiyorum.
işte geldım buradayım
dun/pazar)
ara 1 ıncır
burnumdan geldı
neyseeee
gelelım bugune
gelelım yedıkelrıme
sabah 1/2 kk peynır
yumurtalı omlet 2 catal
ara yok (spor yaptım)
(15,00)ara 1 portakal
(17.00)ara 2 havuc
akşama
ara meyve
yatarken sut
öğle yemeği kızarmış tavuğun yağsız göğüs kısmından bir parça yanında 3-4 dilim domates ve çeyrek salatalık. 2 dilim ekmek
bakalım devam edecem sporamaşallah spor çok güzel
hamiş olursam yerim demivalla gülüm ben elimden geleni yapıyorum en azından seri şekilde kilo vermediğim hafta yok bir reglde fazla çıktım onun dışında 100 gram falan demeden gitsin diye uğraşıyorum ceza uygulamasıda pek çözüm olacağa benzemiyor cünkü öncelikle kendimizden utanmamız lazım ama ha bire yiyoz işte sanmıyorum ki ceza durdursun.en azından listeden çıkartma fikri daha net geliyor bana.verilmesi gereken gram ayarı yapalım bari en azından haftada 200 gram gitmeli şartı koyuverelim veremeyen listeden çıkıcak vs gibi o daha mı iyi olur ne ?
hamıle mamıle oldun muda yeme bak kolay gıtmıyor yaglar dıkat et dunakşam bebek tebrıgındeydık 3 aylık bebıs
13 kg almıs 3 kılosu kalmıs kzıı bı gor dogurmamıs gıbı hemıde 2. cocugu
afiyet olsun canım yüüryüşle o 10 çeşitin yarısı gitmiştir dikkat et kilo alma bak rabiş kızıyoben senden umutluyum şu gezmelere ara ver bacım gı yaz geliyo bak fıstık olcanız ferdicinin lafıyla
valla ınsalalh cumartesı akşamı 10 cesıt dun akşam 6 cesıt vardı
yaaaa esım sosoyal bende oyle aslında dun oglan cok uzdu bıraz ara vercem gıtmıyecegım en azından akşamalrı
görcez bakalım kuşummmmm54 olcan mı
bazen bende aynı duygulara kapılıyorum sürekli tekrarlara düşüyorum...
mesela her pazartesi temizlik yapıyorum sanki salı yapsam nolcakki... yada hep aynı insanlarla kısır döngüye düştüm yeni çevre edinmeye gücüm yok ggibi.... yada hep buraya kaçak yaptım demek gibi(
evet canım gidişat hiç iyi değil...bunu takım adına değil kendi adıma söylüyorum başta...
mesela ilk diyetisyene gittiğimde bende poly gibiydim çok dikkat ediyor çok azimliydim
64ü görmüştüm sonra ne oldu( her şey fıss diye söndü...
sonrasında da gittim diyetisyene ama aynı tempoyu yakalayamadım
sorun ne inanın çözemiyorum
spor harika olmuş
tesekkurler ınsalalh devamlı olur
inanıyorum canım... menü gayet güzel olmuş
afiyet olsunöğle yemeğim
3 köfte 1 dilim ekmek
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben poly nin kardeşiyim,ablam ağır bir soğuk algınlıgı geçirdiginden 7 gün raporlu duruma göre daha da uzayabilirmiş,sizlere bildirmemi,cuma günü kısmetse tartılıp benden size bildirecegini ama kaptan izinli göstermek isterse onu da kabul ettiğini söyledi.
zayıflamak için bı nedene ihtıyacımız var. örneğin ben hamile kalmak istıyorum onuın için zayıflıyorum. ama son zamanlarda çok az kılo verdiğimi görünce acaba yeter mı bukadar diye düşünmeye başlamısım ve bunu kendıme bıle itiraf edememişim. benım yaptığım diyet değil kı mehter takımı gibi bir iki ileri bir geri. tüm hafta sebze ye çorba iç hafta sonu patates kızartması ye kebabcıya git. bütün emek boşa gitti. irademe hiç sabıt değilim . ve başaramayınca da hemen vazgeciyorum. ve kendıme çok kızıyorum.bazen bende aynı duygulara kapılıyorum sürekli tekrarlara düşüyorum...
mesela her pazartesi temizlik yapıyorum sanki salı yapsam nolcakki... yada hep aynı insanlarla kısır döngüye düştüm yeni çevre edinmeye gücüm yok ggibi.... yada hep buraya kaçak yaptım demek gibi(
evet canım gidişat hiç iyi değil...bunu takım adına değil kendi adıma söylüyorum başta...
mesela ilk diyetisyene gittiğimde bende poly gibiydim çok dikkat ediyor çok azimliydim
bazen hep aynı şeyleri yapmak sıkıcı oluyor değilmi..selamlar kızlar:80:
dün öğleden sonra gelemedim, dışarı çıktık. haftasonum çok güzel geçmedi, sıkıcıydı:95:dünkü menüm şöyle:
k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, 1 wasa
ara: çeyrek simit
öğle: 1/2 fırın levrek ve mantar
ara: yok
akşam: 3 lokma çiğköfte, 2 tane yaprak sarma ve 1.5 dilim tatlıev hayırlı olsuna gittik.
ara: 2 elma ve biraz çekirdek
kanamanın kaçıncı günü ..?canım sen istersen iyileştikten sonra bu listeyi bi daha kontrol et :)) pekte kalori dombası var...
neyse iileşte sağlık olsun...azar azar yer sağlığın kıymetini anlarsındiş ağrısı çok kötü bişi bilirim ama seninki çoook ağrıyo anladığım kadarıyla... benimde yarın diş randevum var ama kanamam bi türlü bitmedi yine iptal ettirecemartık biraz daha sonra yaptırırım
acın geçince bunlardanbir tanesi bari seç hepsini yersen olmaz..herkes temizlik yapmış uyanır uyanmaz ben de saat 6 da bir acıyla ağlaya ağlaya kalktım
ağrı kesici aldım sonra yattım.saat 7 bucukta yarım çay bardağı süt içtim antibiyotigimi aldım .sonra geri yattım saat 11:20 de kalktım.şimdide 1 tane muz yedim kazıya kazıya çok acıyo kızlar agzımı açtığımda kesik yer zonk zonk cızcız ediyoryani doğumdan sonra bile o kadar acımadı oram buram şuram diyom ne diş acısıymış allahım kimseye yaşatmasın.
dün sanırım hamburger yerken çok actımya agzımı ondan tekrar dikişlerim zorladı sanırım o yüzden bugünde sıvı ve püre beslenicem çorba içemiyorum of ya tuzsuz baharatsız oluncada hiç yiyemiyorum su içme konusundada biraz ısrarlı olcam dün ancak yarım litre içebilmiştim.
şu dişim geçsin ilk kumpir yicem sonra tantuni yicem sonra dominos kayseri pizza yicem.sonra peynirli borek yapıp yicem :84:
uyku zamanı çok fena oldu gerçekten..ayy çok kötü ya tam uyku zamanı birşeyler seni dürtüklüyo valla bugünü iyi atlatmışsın cano .
biliyom aslında gülüm sütle alınması iyi değil ama sabah kalkınca ya da gece başka türlü gitmiyokeşke acım olmasada 1 kg fazlam olsaydı.gece çok agladım zonk zonk zonk :84:
afiyet olsun canım ne güzel mamalar var 2 gündür acım ben resmen çok güzel geldi şu pide gözüme
canım sağolasın .inşallah çabuk iyileşirim mızmız ediyorum sürekliçarşamba perşembe cuma eşim izin alcak cumartesi sınava giricem dedi bende o zaman kadar iyileşmek istiyorum .enes kreşteyken gezim tozum az kafa kafaya
aynen her sese kalkarım ışığı sevmem..saol geçti bakalım..sakaley bende su sesine çok takıntılıyımdır... aslında her sese uykuda sinir oluyorum
benim odamda ses çıkmayacak hiiçç ışık olmayacak... ozaman güzel dinleniyorum
neyse bununla geçmiş olsun canım
güneşi görünce insanın temizlik yapası geliyor..bende güne temizlikle başladım sizler gibi :))
çok şükür hava güzel benimde keyfim yerinde...her işim daha kolay gidiyo :))
neysecim uğramamış...sanırım sporda
adcım uğramamış sanırım işlerle meşgul
ama nihan ve polycim neden gelmemiş merak ettim umarım iyilerdir
ayyıldızım geçmiş olsun canım...bu hafta senden çok gidecek sanırım acil şifa diliyorum
seyyahım gördüğüm kadarıyla iyisin hayatım iyi temizlikler
ferdicim haftasonu iyi bi kaçamak yapmışsın afiyet olsun ama hamburger hiç olmamış( geçen bi dr. hamburger yerine lahmacun yiyin diyodu aklımda kalmış..dışarda alternatif olabilir...
pazartesi diyete başlayanlat salı diyeti bitiriyormuş..gün belirleme..1 öğünde kaçırdınsa aman bugün gitti diye öbür öğünede yüklenme diğer öğünde diyete devam de dikkat etmeye çalış işe yarayacaktır..her kadın gibi şu pazartesi günleri diyete başlama huyumdan vazgeçersem ben bu işi becereceğim
sabah patatesi kumpir gibi yaptım güzel olmuştu 1 tane yedim
biraz öncede ara olarak 7 fındık 1 bardak yy süt içtim
öğlene ne yaparım bilmiyorum ama bu ara protein diyeti uygulamayı düşünüyorum...sanırım bana en iyi gelen diyet şekli...
günaydıııınnnn
bakıyorum da herkesin haftasonu kaçamaklarla dolu... yorum yapacaktım ama kendi listeme bakınca ağzımı açacak yüz bulamadım(
herşeyi geçiyorum dün akşam antepli arkadaşlar tatlıya davet etti gittik...hatun hem dolma hem baklava hemde çiğ köfte hazırlamıştı( valla tatlılar ufaktı 2 dilim yedim ama dolma harika olmuştu dayanamadım ( çiğ köfteden yemedim...
kolay gelsin..temizlik gibiside yok..geldim geldimm9dan beri temizlik yapıyorum işyerinde hava çok güzel cam falan sildim misler gibi oldu ama kahvaltı yapmadım daha hemen kahvaltı yapam da midecik doysunn aynen seyyahım rabbim şifa versinn
öğleye kadar yatmak ne kız insanın tüm günü gider..hemde saykolaşır insan..hatunlar nerdesiniz yaww uyanmadınız mı hala.. bende şöyle öğlene kadar yatsam ne iyi olacak aslında karnım ağrıyo bugun benım üşüttüm mü ne. pazar günü banyo yapmıştım öğleden sonra dışarı çıktım kafa tasımın donduğunu hissettim rüzgardan.
kafa tası dedimde aklıma geldı sabah gazeteleri bi açtım ibrahım tatlısesi vurmuşlar kafasındankendı adıma pek şaşırmadım uzun namlulularla vurulduğun asu testisi misali.. ama yıne de üzüldüm allah şifa versin çoluğu çocuğu var
günaydın kızlar feci kalorılı bı hafta sonu geçirdim
cumartesı sabah 2 köfte 2 küp peynir 2 küp helva 2 dilim ekmek
öğle 1 simit( yolda yürürken yedim)
akşam 2 tane içli köfte
yemekten sonra 1 dilim mozaık pasta
1 portakal 1 elma
pazar sabah istek üzerine patates kızartması az yemeye çalıştım yanında 1 kk kadar peynir 2 zeytın 1 dilim ekmek vs.
öğlen 1 porsıyon iskender 1 ayran bol salata
akşam hiç bişey yemedık çok toktuk.
gece kuzenlere gıttık 1 avuç belkı daha az patlamış mısır
saol u o bisküviler gece boyu çok net bir şekilde yakılmıştır..oğlum ogün sabah kadar ayağımdaydı hiç uyuyamadım..saygıyla arz ederim..çok geçmiş olsun hayatım. koltuklarında hayırlı olsun
canım bisküviler dışında bence gayet güzel bir menu. onlarda nazar boncuğu olsun artık
tatlım hem brokoliyı hem bezelyeyı nıye tek öğünde yedın onu anlamadım :26:
oyy oyy rakıben-m naptılar sana yaallah şifa versın canım iyileş biranönce de eti cinleri ye şaka bu arada kendınden koybolan dikişlerden istemn iyi olmuş bide dikiş alınacak diye stres yapardın
burdayım tatlım geldim. ben hafta sonları giremıyorum nete evde net yok. bilgisayar bıle yok :76:
evet nısan grubuna katıldım. valla hazırlık demeyelım öyle çok kasmıyoruz kendımızı akışına bıraktık acelemız yok allah ne zaman nasıp ederse. ama iyi oluyor ben çok tecrubesizim yanı en azından başıma geleceklerı öğrenıyorum forumdan
ayy inanmıyorum size gelecek kadar çok aktı demekkı o su yazık günah yaa .. sizin de gecenız mahvolmuş
canım menülerin gayet güzel bence yarım pideyı çok takma kafana yarımla kalman çok güzel. sen şimdi benım menuyu gör. dövün benı kızlar dövün
sabah 5 te tam olarak uyabildim ama uykusuz değilim..gün içinde uyuma huyum pek yoktur..zaten sana artık sopayı göstermenin vakti yaklaşıyor dosbam.havalar ısınıyor, üzerimizden kat kat montlar gidince nolacak oturup düşünelim derim.
ben de sinir olurum su sesine. uykusuz kalmana üzüldüm canım. inşallah gündüz biraz dinlenebilirsin, oğluş uyursa falan.
burda da kıymalı pide götürülmüş:)) ama zannedersem bol salata ile yarım porsiyon yiyebiliyorsun. sadece akşam tekrarlamasan iyi olurdu.
.
.
protein diyeti nedir ?aynen canım banada protein diyeti iyi geliyo hem tok tutuyo
evet hamburgerr bencede olmadıama o kadar yol yürüdük ki hala yorgunumm ve açımm sabah bi tane poğaça yedim şimdi kahve içiyorum uykumm varrr
bir hamburger menü 750 kaloriymişsabahki dr. hergün 30dk tempolu yürürseniz 1 hamberger menüyü 5 günde eritirsiniz dedi...
hala şoktayım( diğer yediklerimizi nasıl yakacağız aklım almadı...bi daha hamburger yemek istemiyorum
evet ya hafta sonu kaçamağına son versek ne kaçamağı hala isteiğimiz kiloya inmedikki ödüllendirelim..wasa ekmek gibi canım. ben m.g.r.s'dan aldım. ekmek reyonunda vardı. büyük marketlerde bulursun daha çok.
cumartesi hiç çıkmadık, oğlan yemek yemedi diye ceza verdik . ona mı ceza verdik, kendimize mi ceza verdik bilemedim.
pazar da eşime sinir oldum. sonra çıktık işte, foruma gittik. çok kalabalıktı. ne bileyim hiç tat almadım. herşey çok rutin gelmeye başladım.
tatlı sütlü değildi. ama dilim olarak küçüktü. ve katılıyorum takım olarak cozutmuş durumdayız.
ben geliyorum kimse olmuyor...ben oğluşu uyutum geliyorum
poly ,dombili ve diğer kızlar nerde görünmüyolar
geçen cuma düşünmedim desem yalan olur..iyi bir gaza ihtiyacımız var..medinecim sırayla da yeme canım. hamiş olunca yersin. takımiçi motivasyonumuz düşük durumda zaten. hiçbirimiz bu takım ne zaman 1. olacak diye sormuyor
perşembe ve cuma tartılmak iyi fikir canım. bu hafta uygularım inşallah.
iyi uykular enese:97:
:13:kızlar,
yorumlardan farketmişsiniz gidişatımız iyi değil. kilo almak isteyenlerin takımlarına transfer olmak üzereyiz. sanki hepimiz hedefe ulaştık da kutlama yapıyoruzkendinize ara ödüller verebilirsiniz ama her hafta her hafta ödül veremezsiniz. takım olarak kaçamak yapıyoruz, o derece şartlandık yani. haftasonu gelince herkes kaçırmalıyım diye düşünüyor sanki. aramızda en düzenli giden poly var, bakın bu hafta 1.1 kilo verdi. emek gösterdi ve çabası sonuçlandı maşallah.
bu kaçamaklar böyle devam ederse ceza uygulamasına geçebiliriz. ayrıca kaçamak ısrarı olan arkadaşları, kendim de dahil, takım listesinden çıkarabiliriz. üzgünüm ama yani ipleri nasıl sıkılaştıracağız başka türlü bilmiyorum.
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben poly nin kardeşiyim,ablam ağır bir soğuk algınlıgı geçirdiginden 7 gün raporlu duruma göre daha da uzayabilirmiş,sizlere bildirmemi,cuma günü kısmetse tartılıp benden size bildirecegini ama kaptan izinli göstermek isterse onu da kabul ettiğini söyledi.
canım geçmişler olsu nablana çok selam söyle dikkat etsin iyileşsin cumaya bekliyoruz inşallah özledikkDoğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben poly nin kardeşiyim,ablam ağır bir soğuk algınlıgı geçirdiginden 7 gün raporlu duruma göre daha da uzayabilirmiş,sizlere bildirmemi,cuma günü kısmetse tartılıp benden size bildirecegini ama kaptan izinli göstermek isterse onu da kabul ettiğini söyledi.
bacıma bak günah çıkarır gibi yazmış yazmış seyyahım üzülme kilon gayet güzel hamilelikte çok kilo almazsan sabit yediklerin aşırı olmazsa korkuluak birşey yok .zayıf kalan daha çok kilo alır bunuda asla unutmazayıflamak için bı nedene ihtıyacımız var. örneğin ben hamile kalmak istıyorum onuın için zayıflıyorum. ama son zamanlarda çok az kılo verdiğimi görünce acaba yeter mı bukadar diye düşünmeye başlamısım ve bunu kendıme bıle itiraf edememişim. benım yaptığım diyet değil kı mehter takımı gibi bir iki ileri bir geri. tüm hafta sebze ye çorba iç hafta sonu patates kızartması ye kebabcıya git. bütün emek boşa gitti. irademe hiç sabıt değilim . ve başaramayınca da hemen vazgeciyorum. ve kendıme çok kızıyorum.
anlatamadım sanırım ne demek istediğimi ama bazen hepimizde olur ya aman benı beğenen beğenmış zaten deeriz yada ben göbeğimle mutluyum kışın kalın kıyafetler içinde görünmüyo zaten deriz.. bi rehavet var üstümde. bahar geldi umarım atabılırım üstümden bu durgunluğu .
sakaleym kardeş lafı gediğine oturtmuş . 'kilo vermek için burdayız almak için değil' yorumuyla! buda bana kapak olsunnnnnnnnn :78:
akşam nohut yiyecem
yarın ve perşembe günü spora gidecem allah nasıp ederse
mısafırım gelır kesın bhafta eşim evde diye onlara da cerez dayayacam kek börek yapmak yok
eşim evdeyken nasıl yapacam bilmıyorum ama ls yıde yapmaya calısacam
en iyisi bütün hafta ne yemekler yapacağıma hafta başından karar vermek
bu haftaiçi bir günde balık yersem süper olur.
cuma günü 54 olacam haedefim bu. eğer olamazsam da ceza verin bana
şimdi canım, mesele her hafta gram gram da olsa vermen değil. ben vermek veya vermemekle ilgilenmiyorum açıkçası. geçmişte ne kadar dikkat edersem edeyim veremediğim oldu ancak vicdanen rahattım. kaçamak yapmadığımı ve diyetime uyduğumu biliyordum. bahaneler bulmam gerekmiyordu. ben ceza sistemini de kilo verip veremeyenlere göre değil de kaçamk miktarına ve kaçamakta ısrara göre verme taraftarayım.hamiş olursam yerim demivalla gülüm ben elimden geleni yapıyorum en azından seri şekilde kilo vermediğim hafta yok bir reglde fazla çıktım onun dışında 100 gram falan demeden gitsin diye uğraşıyorum ceza uygulamasıda pek çözüm olacağa benzemiyor cünkü öncelikle kendimizden utanmamız lazım ama ha bire yiyoz işte sanmıyorum ki ceza durdursun.en azından listeden çıkartma fikri daha net geliyor bana.verilmesi gereken gram ayarı yapalım bari en azından haftada 200 gram gitmeli şartı koyuverelim veremeyen listeden çıkıcak vs gibi o daha mı iyi olur ne ?
bence tekrar poly gibi listeler yazmak senin elinde. moral bozukluğundan yemek yemek yeniden moralimiz bozulsun diye bize sebepler üretmekten başka işe yaramıyor. sen zorlu bir dönemden geçtin. belki ondan yeniden başlayamıyorsun ama hedeflediğin kiloya ulaştığında yaşayacağın başarı duygusu çok iyi gelecek bence.bazen bende aynı duygulara kapılıyorum sürekli tekrarlara düşüyorum...
afiyet olsunöğle yemeğim
3 köfte 1 dilim ekmek
ben buraya geldim geleli elimden geldiğice yürüyüşümü yapmaya özen gösterdim birşey paylaşcam kızlar okuyum hee.
cuma günü tartıl günü olduğu için kilo aldıysam ya da kilom sabitse o gün başıma vurulmuş gibi o an dikkat edip 2 günü en az kaçamakla kapatmayı hedefliyorum pazartesi geliyor bilhassa ben dizilerimden bahsediyorum ya onlar beni çok oyalıyor öğleden sonra yapacak birşey bulamıyorum tv izlerken sopa alyom yoksa eminim bir tabak birşeyler alıp yicem tabi hep aklımda şu var cumaya az kaldı eger güzel kilo verirsem haftasonu birşeyler yerim diyorum tabi bu sadece o gün kaçamak yapmamamı sağlıyor salı ,çarşamba derken son 3 gün son 2 gün diyerek götürüyorum ve şuanda zarda olsa zorda olsa gram gram verdim buraya geldiğimde 62.5 kiloydum olduğum yerde saymadım 100 gram gitti diye üzülüp yemedim veremiyorum diyip bırakmadım asla 300-400 gram verdiğimde zil takıp oynadım resmen çok sevindim.
çarşambadan dikkat etseniz yine arkada bıraktığınız 3-4 günün kilosunu verir en azından kilonuzu korursunuz bol su içiyorum acıktıkça ne bilim paylaşmak istedim.
bu hafta sporyapmıyorum dişten birde çok su içemiyorum resmen yesemde oturuyorum haliyle kalıyo bazen de aç geziyorumbencede artık ceza uygulamasına geçmemizin zamanı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?