Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spora ısrarlı olman güzel asumancım.yalnızlık zor gerçi oğluşun evin erkeği oldu artık ne olsa korkmazsın demi allah kolaylık versin işlerinde canım.havalaar gzüel gidiyor artık kar vs olmucak inşallah güzel bir yaz bizleri bekliyor.

adcım bizde iyiyiz çok şükür... sende iyisin umarım evet bahar bana da iyi geldi hatta bi temizlik yapasım var anlatamam :))
pencerenenin olmamasına üzülüyorum hayatım...sende akşamları yürüyüş yapabilirsin günler uzuyor...ama spora başlayacakmışsın bu daha ii fikir bence

ssuna hoşgeldin canım aramıza inşallah sende istediğin hedefe ulaşır mezun olursun canım.
seyyahım nerdesin sen rakibem niye yazmıyon hiç motive etksikliği hissediyorum sende.
3 haftamız var şeker iyi değerlendirelim

O zaman ben size kendimi tanıtayım biraz

30 ocak 2010 yılında evlendim o zamanlar 49 kiloydum gece gündüz yiyordum sınırsız ama kilo almıyordum evlendikten sonra birden kilo almaya başladım şu an 62 kiloyum boyum 1,65 diyet falan yapmaya çalıştım tabi başarısız oldum. çalıştığım içn iş yerinde ne yemek çıkıyorsa mecburan onu yedim. Sabah 8:00 den akşam 6:00 ya kadar oturuyorum masa başında hareket yok akşamları yorgun olmadığım zamanlar ip atlıyorum. Kısacası acilen benimde en az 5 kilo vermem gerekiyor.

okurken bir an kendim aklıma geldim bende 49 kiloydum kendimi fastlere kaptırınca bir yılda 59 olmuştum kendim yazımı okur gibi hissettim canım.
haftasonları çalışıyor musun evin içindeyken ip atlamanda güzel koridorunuz uzunsa adımlayabilirsin işe giderken falan yakınsa yürürsün seyyah gibi
inşallah toparlanır biran önce 5kg değil 10 kg yine verirsin emin ol .
ben senin kilonla başladım burda 6kg kadar verdim inşallah hemde 2.5 ay da verdim aha bu kızlarlaa

saol canm hoşbulduk sen ne zaman başladın ve kaç kilo verdin

süpersin ya
Bende pizza falan görünce dayanamıyorum ama bu sabah giyebildiğim son pantolonun da içine giremeyince kararımı verdim
işim uzak olduğu için servisle geliyorum sadece pazarlarım tatil
neyseki havalar ısınıyo bolca yürüyüş yapabiliriz.

hoşgeldin sunacım
boyuna göre çok değil ama evlendikten sonra çok almışsın doğal olarak bu seni çok rahatsız ediyordur... daha önce yaptığın diyetten biraz bahseder misin??
nasıl besleniyordun...
biz mesela 6 öğün yemeye çalışıyoruz 3 ana 3 ara
çoğumuzda spor problemi var ( benim bi de su içememe gibi (
burda destek olmaya çalışıyoruz ama bu aralar bizimde motivasyona ihtiyacımız var... toparlanıyoruz senin gelmen bizi de gaza getirecektir tekrar hoşgeldin

ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
selam ferdicim,kışlıkları giymeyince 1 kiloda versen hemen farkediyor ama dikkat et henüz ilkbaharın başlarındayız,akşam soğuğu kesiyor valla,hasta olmayasın balım. ince giyin ama yanından hırkanı montunu eksit etme sakın. :13:
merhaba seyyahcım,işyerinizi güle güle kirletin hayatım,gerçi akşam kadar batmış olur.
öğle yemeğinde bölünen ekmek 2 dilimi geçmiştir diye düşündüm ama akşam yemeyip dengelemişsin hayatım tebrikederim seni. menüler güzel görünüyor afiyet olsun cici.
selam dombilicim. bilgisayarı yenimi aldınız hayatım. eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun. kadınlar kulübüne niye girmiyorki hemde en lazım olan sayfaya girmiyor ne kadar ayıp.
ama onun bir ayarı vardır hayatım onu halledersen girer diye düşünüyorum.
sabah güne iyi başlamışsın, sonrası öğünlerinin planıda yapılmış,spor olayınıda halletmişsin. tebrikederim hayatım. afiyet olsun.
selma kızlaar
beni çağırmışsınız şimdi ben kilomu cuma günümü yazcam.
bide diyet ne öneriyorsunuz ben yeniyimde yönlendirirseniz sevinirm
hoşgeldin suna. :13:
çalışanlara kolay gelsin demek yokmu hatun
neyse sanada kolay gelsin. kız 15 dk yürümeyle ne yanması,sen harbiden baya hamsın ama zaten ayak üstü çalışmıyormuydun bu kadar olması ilginç valla. neyse sen her fırsatta birkaç durak önce inde yürü hayatım,yaşlandığında ne yapacaksın,valla eklem falan kalmaz sende hep platin takarlar.
canım kuzularına maşallah.çoooook tatlılar. bana göre sende gönlü güzel ve sabırlı bir insansın. vede bilinçli bir annesin.
canım,zaman konusunda sana katılmamak mümkün değil. keşke keşke her olumsuzluğuma rağmen doyasıya yaşasaydım yavrumu diyorum hep.
bende gidiyorum..çamaşır yıkandı onları asayım ..evin geri kalanını toparlayayımyarısını toparlayıp buraya bakmaya geldim..sizlersiz olmuyor...sonra görüşürüz..
kolay gelsin canım.
yaş farkı çoğaldıkça sorunda çoğalıyor aslında..daha doğrusu her yaşın kendine göre sorunu oluyor..en iyisi fazla ara vermeden yapmak..

şimdiki aklım olsa vede çalışmak zorunda olmasaydım (en önemliside bu) oğlum 1.5 yaşındayken 2.yide yapardım. beraber büyürlerdi. benim oğlum şimdi 3 yaşınnda ve oynayacak arkadaş arıyor kış aylarında çocuk. evden çıkamıyoruz. ama diyorum kardeşi olsaydı beraber oynarlardı. çook iyi olurdu 2 kardeş içinde. bence kimse ara vermesin,durumu olan imkanı olan 2 çocuğu peş peşe yapsın derim.

saol canm hoşbulduk sen ne zaman başladın ve kaç kilo verdin
2.5 ayda verdim şu cetvelimde gördüğün gibi cano sende verirsin inşallah.

işte o pizzalar öyle yapıyo sadece pazar günü evdesin sporsuz vermek için epey düzenli beslenmen lazım canım.ama sporsuz verenlerde çok fazla .iyi etmişsin buraya gelmeyle.
dosbamın dediği gerçi kilon boyunu geçmemiş

hoşbulduk canım

ben hollywod diyeti yapmaya çalıştım akşama bıraktım listeli diyetleri yapamıyorum şunu ye bunu ye diye bende onları bıraktım. önce ekmeği kestim sadece kahvaltılarda yiyorum şekeri bırakmya çalışıyorum hala başarılı olamadım ama tatlı çikolata hiç yemiyorum sadece çayı şekersiz içemiyorum yemekleri ogün ne varsa önceden tabağı dolduruyorsam şimdi yarım kepçe yiyorum ama hala bi değişme göremedim düzenli bi ara öğün yemiyorum onuda sizi takip ederek ekliycem

ama arkadaşlar bence pizza hamburger cips kola beni bunlar mahvetti bunlardan kesinlike uzak durmak lazım e birazcıkta spor yaparsak kim tutar bizi

çok sağol hayatım,cümlemize kolaylıklar dilerim.
sorma medinecim,Rabbim izin verirse muhakka gideceğim.bu sefer ertelemek yok.
oğluşum evin erkeği olduama geçen gün kelebekten kaçıyor, sonra dedim oğlum korkma diye. bu sefer kelebeğe''dit ebine dit'' deyip duruyor. çok korkak olcek sanırım bizimki.
güzel havalarla motivasyon artıyor,valla fırsatım olsa sürekli dışarıda olurdum.

iyi olmanıza sevindim hayatım. Rabbim daim etsin dilerim. bende çok şükür iyiyim.
temizlik konusunda sorma valla aynı heves bendede var ama olmuyor malesef, çalışmamış olsaydım her yeri kaldırmıştım bende. normal temizlikle idare ediyorum şimdilik. artık mayısı bekliyorum yaz temizliğine her yeri kaldıracam,ondaan önce bir yere dokunamam çünkü sobalı olduğumuz için yine aynısı oluyor,onu kaldırasıya kadar normal temzilikle yetiniyorum
sporu herçekten çok istiyorum hayatım. normalde zaten akşamları iş çıkışı,çarşıya kadar tempolu 20 dk lık bir mesafeyi yürüyorum. çarşıdan otobüse binip eve gidiyorum.ama tabi 20 dk yeterli gelmiyor,
spora başlayınca daha güzel olacak inşallah.

ben kaçar enes geldi doyurup yatırayım sonra yarım saat yürüyüş yapam gelirim tekrar.ütüm var bugün ya :44:

MRB AD1 SEN ÇOCUKTAN SONRA MI KİLO ALDIN BENDE KİLO VERİYİM ÇOCUK YAPCAM İNŞLLAH OĞLUŞUNDAN ÖP BENİM İÇİN

sporunuza bayılıyorum yaa bende yürüyebilsem keşkee akşama kadar totom yer görmüyo amao sayılmıyo tabiiufaktan başlıyorum bende inşş
canım bende davamlılıkgosteremıyorum hava ıyı sıcakalr gelıyor yazın cok sucak kzıın soguk ama bu mart nısan mayıs ayı yurumek ıcın ıdeal gercı benım mınıkkuzum musade etmıyor bak bugun 35. dk da uyandı sıpa
akşama bır 35 dk daha yaparım

ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
bende hafta sonu gorusmedıgım arkadaslarla gorustum 3-4 ay oluyordur onlarda ole dedıler hatta sezaryene gore gobegın az dedıler cok sevındım dedımkı korsele duruom

aa olmazmıyım buradacım medıne
net sorunum cozuldumu hıc ayrılmam baklıyat ta gırıyorya mercımek hel bagırsakıcın hemde ınsulun dırencını ayarlıyor tok tutuyor yanı cok faydalı

kız 7.5 oğlan 1.5 yaşında 6 yş var ablası..
masalalh kuzucuklara bu arada gecen hafta sızın motordan bızde aldık tabı dıreksıyondan gorundugu kadarı ıle oglus bayılıyor sıren seslerıne bu sabak motoru getırmıs aannnniiiiiiiii hınnnhınnnnn dıo bındırdum kolıdorda surdum nasıl mutlu oldu

hosgeldın elacım olsun sen yınede yeme kılo alma
hııı sahı asuman nede ne oldu acaba ıs yerınde

suan hosgeldın canım ınsalalh verırısın kılolarını
aslında cok kılolu degılsın bıraz balık etısın ıncecık fıt bır hatun olursun

canım,sen şu deri altındaki 20'lik dişini sanırım aldırdın. çok geöişolsun hayatım yaa.
valla senin şuanda sıkıntını çok iyi anladım,yazıyı okudukça bana afaganlar bastı. eşinin cuma izin alması isabetli bir karar oolacaktır kesinlikle hayatım.yormasınlar seni.
canım sorunun kaynağı herşey olabilir,havalar olabilir,adet dönemin olabilir,yorgunluk olabilir. kilo almış olabilirsin. ha birde suda olabilir tabiki. hatırlarsan rabiada çok su tükettiği hafta kilo almıştı hayatım. birde tuzlu ftükettiysen onunda etkisi vardır diye düşünüyorum.
sabah klasik kahvaltımı yaptım
sonra büssürü ev işi yaptım akşama abim geliyo...
sonrada ara olarak 1 bardak ayran (sütten sıkılmışım ii geldi) 9 tane fındık yedim

afiyet olsun dosbacım,değişiklik diyette iyi oluyor gerçekten.
abin geliyor diye sen şimdi hazırlarsın güzel mamaları. gözün aydın canım.

Hoşbulduk dombilicim
ay valla yok gibi ama hiçbişeyim olmuyo olsa bile göbek bi yerden çıkıyo öbür taraflar bi yerden ondan sonra heryerimi kapatmaya çalıyorum yazda geliyorhemen gitmesi lazım bu fazlalıkların

öğle yemeğim
limonlu pırasa
bir dilim ekmek

MRB AD1 SEN ÇOCUKTAN SONRA MI KİLO ALDIN BENDE KİLO VERİYİM ÇOCUK YAPCAM İNŞLLAH OĞLUŞUNDAN ÖP BENİM İÇİN

canım aslında tam değil. çocuk öncesinde de kilo aldım ama düşükle sonuçlanan gebeliklerim sayesinde aldım onlarıda. evlendiğimde 51 kilo kadardım. 2,5 sene sonra hamile kaldım ama bilmiyordum. akşam 8 de yemek yiyip sonrasında hemen yatıp sabaha kadar uyuyordum ki bu 10 gün boyunca böyle sürdü. sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük oldu falan filan. yani geldim 54 kiloya o kiloylada 3. kez hamile kaldım. gebeliğim devam etti, ve 65 kiloyla doğum yaptım. aslında doğum sonrası kilolarımın çoğunu atmıştım 56 ya kadar düştüm ama stres yüzünden kilo aldım 62 ye çıktım,burada bir verip bir alıyorum işte. ben strese endeksli bir insan olduğum için moralim bozukken yerim gerçekten yerim,çünkü rahatlayıp nefes almamı sağlıyor. şaka gelebilir ama gerçektende öyle. ama çok şükür artık birşeyler yoluna girdi hayatımda birde yaş ilerledikçe artık daha az sorun etmeyi başabiliyorum sanırım. sporumada başlıcam inşallah, sıkı bir vücut istiyorum kendime.
sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz,yaptığın diyette verdiğin kiloları geri almak istemiyorsan onlardan oluşan boşluğu kasla doldurmalısın ki bunun için spor şart. bu sayede hamilelik sonrasıda vücudun hemen toparlanır. bu kadar sıkıntı yaşamazsın.
imkanın varsa çocuk olayını erteleme kesinlikle canım. bu arada yaş kaç sunacım(belkide yazmışsındır bakarım) oğluşu öperim hayatım sağol.

kızlar tam yazacam bişey çıkıyor geçmişi de adam gibi okuyamadım bi türlu
öğle yemeğim 1 kase çorba 2 kaşık arkadasın kuru fasülyedınden 1 kaşık pilav ekmek yok

medınecım tam aksine motıvasyonum yukseldı. akşama spora gıdecem zaten. yemeği dışarda yıyecez eşim çıkışa gelecek
tavuk şiş falan yerım
ssuna canım hoşgeldın
adcım iyi olduğuna çok sevındımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…