spora ısrarlı olman güzel asumancım.yalnızlık zor gerçi oğluşun evin erkeği oldu artık ne olsa korkmazsın demislm canlar nasılsınız.
inşallah herşey yolundadır ve iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür. yoğun çalışmaya devam ediyorum. 2010 incelemelerim hala bitmedi. yaşadığım sıkıntıdan henüz ses seda yok,bakalım en düşük şekilde halletmeye çalışacak muhasebeci. tabi ne şekilde olursa olsun ucu bana dokunacak.
neyse. diyet konusunda herhangi birşey yaptığım yok bu sabah 57.4 düm. şu kafamdaki işlerden sıyrılsam çok mutlu olucam gerçekten. bu arada spor olayımı askıya falan almadım. inşallah bu ayın sonunda gidip başlıyorum.
bu arada eşim ankarada. şirket eğitim amacıyla gönderdi. merkeze çoook uzak bir otelde kalıyorlar.
pazar günü gitti,çarşamba akşamı gelecek inşallah. anlayacağınız yalnızız oğlumla.
bu arada havaların baharın geldiğini hissettirmesi gönlümü şenlendirdi. çok mutlu oluyorum,malesef çalıştığım yerde bir pencerem bile yok,sinir oluyorum yapcak birşey yok malesef.
canlar buralarda olmaya çalışacağım. hepinizi çok öpüyorum.
okurken bir an kendim aklıma geldim bende 49 kiloydum kendimi fastlere kaptırınca bir yılda 59 olmuştumO zaman ben size kendimi tanıtayım biraz
30 ocak 2010 yılında evlendim o zamanlar 49 kiloydum gece gündüz yiyordum sınırsız ama kilo almıyordum evlendikten sonra birden kilo almaya başladım şu an 62 kiloyum boyum 1,65 diyet falan yapmaya çalıştım tabi başarısız oldum. çalıştığım içn iş yerinde ne yemek çıkıyorsa mecburan onu yedim. Sabah 8:00 den akşam 6:00 ya kadar oturuyorum masa başında hareket yok akşamları yorgun olmadığım zamanlar ip atlıyorum. Kısacası acilen benimde en az 5 kilo vermem gerekiyor.
ssuna hoşgeldin canım aramıza inşallah sende istediğin hedefe ulaşır mezun olursun canım.
Seyyahım nerdesin sen rakibem niye yazmıyon hiç motive etksikliği hissediyorum sende.
3 haftamız var şeker iyi değerlendirelim
okurken bir an kendim aklıma geldim bende 49 kiloydum kendimi fastlere kaptırınca bir yılda 59 olmuştumKendim yazımı okur gibi hissettim canım.
Haftasonları çalışıyor musun evin içindeyken ip atlamanda güzel koridorunuz uzunsa adımlayabilirsin işe giderken falan yakınsa yürürsün seyyah gibi
Inşallah toparlanır biran önce 5kg değil 10 kg yine verirsin emin ol .
Ben senin kilonla başladım burda 6kg kadar verdim inşallah hemde 2.5 ay da verdim aha bu kızlarlaa
O zaman ben size kendimi tanıtayım biraz
30 ocak 2010 yılında evlendim o zamanlar 49 kiloydum gece gündüz yiyordum sınırsız ama kilo almıyordum evlendikten sonra birden kilo almaya başladım şu an 62 kiloyum boyum 1,65 diyet falan yapmaya çalıştım tabi başarısız oldum. çalıştığım içn iş yerinde ne yemek çıkıyorsa mecburan onu yedim. Sabah 8:00 den akşam 6:00 ya kadar oturuyorum masa başında hareket yok akşamları yorgun olmadığım zamanlar ip atlıyorum. Kısacası acilen benimde en az 5 kilo vermem gerekiyor.
selam ferdicim,kışlıkları giymeyince 1 kiloda versen hemen farkediyor ama dikkat et henüz ilkbaharın başlarındayız,akşam soğuğu kesiyor valla,hasta olmayasın balım. ince giyin ama yanından hırkanı montunu eksit etme sakın. :13:ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
merhaba seyyahcım,işyerinizi güle güle kirletin hayatım,gerçi akşam kadar batmış olur.merhaba arkadaşlar sabahtan temizlik yaptık büroda oyuzden gelemedım hemen menumu yazayım
dün sabah yarım kase kellogs üzerine 7-8 taen yabanmersını altın çilek üstüne süt
öncesınde kuru kayısı ve su içmiştim
ara : 6-7 tane balık kraker
öyle kızarmıs tavuğun yağsız göğüs kısmından bır parça. yanında domate ssalatalık ve 2 dilim kadar ekmek. dilimli değildi elimizle böldük ekmeyı oyuzden tam ölçüsü yok
akşam 1 kepçe nohut yemeği yanında bir yemek kaşığı bulgur pilavı. ekmek yok yemekten sonra yarım saat yürüyüş.
annemlerde 1 bardak çay ve bir avuç çekırdek
yarım elma yarım portakal
bu sabah 1 haşlanmış ymurta 1 çay bardağı süt 2 lokma ekmek
selam dombilicim. bilgisayarı yenimi aldınız hayatım. eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun. kadınlar kulübüne niye girmiyorki hemde en lazım olan sayfaya girmiyor ne kadar ayıp.kızlar gunaydın
sonunda big rım oldu ama kadınlar klubune gırmıyo
bugun kalktım 2 kayısı 2 bardak su saat 9 da kahvaltı 1 dılım ekm 1/2 kk peynır
ara 1 portakal spor 1 saat yurume ve spor sonrası 1 kase yogurt spor yapmaya gdem hazır oglum uyumusken sonrada evi supurup silerim yemegımı yer dısarı cıarım ınsalalh
öglen 4 yk kereviz 1dilm ekm ptt ye gıdıp gelen kargomu alacagım gıdebılırsem
ara 1 meyve akşam 1kase merc corbası 1 dilim ekm 20.30 gıbı salep
hoşgeldin suna. :13:selma kızlaar
beni çağırmışsınız şimdi ben kilomu cuma günümü yazcam.
bide diyet ne öneriyorsunuz ben yeniyimde yönlendirirseniz sevinirm
çalışanlara kolay gelsin demek yokmu hatunbütün fıstıklaraa günaydınn evini toplayanlara da kolayy gelsin dün akşamki menümü yazamadım abimin yüzündenn
sabah yarım simitarada yeşilçayöğlen bi kase çorba bi dilim kaşarlı pide
arada türk kahvesi akşam 2 yk haşlanmış tavuk göğsü ve 2 yk yoğurt
arada 1 elma 2 lt su bu sabahta işe gelirken 3 4 durak önce indim 15 dk kadar yürüdümm ayy alışkın deil ya vücut nasıl yanıyodu sormayın kızlar yaher sabah yaparım inşallahh kız çok zevkli acayipte tok tutuyoo inşallah bende ufaktan ufaktan başlıyorum canımm
canım kuzularına maşallah.çoooook tatlılar. bana göre sende gönlü güzel ve sabırlı bir insansın. vede bilinçli bir annesin.saolo canım..doğduğu gün hastaneyei yıkmıştı sabaha kadar ağladık yan odalardan gelip bakıyorlardı o derece yani..ve şu anda en uzun uyuduğu sabit 3 saat..4 saati çok nadir gördük....1.5 senedir böyleyim..ve hep yanlız baktım.. 1 saat birisine bırakayımda uyayaım iş yapayım yada bir yere gideyim gibi bir şansım hiç olmaDI..Ama şikayetçi değilim bu günlerde geçiyor..hemde çok hızlı geçiyor..
kolay gelsin canım.bende gidiyorum..çamaşır yıkandı onları asayım ..evin geri kalanını toparlayayımyarısını toparlayıp buraya bakmaya geldim..sizlersiz olmuyor...sonra görüşürüz..
yaş farkı çoğaldıkça sorunda çoğalıyor aslında..daha doğrusu her yaşın kendine göre sorunu oluyor..en iyisi fazla ara vermeden yapmak..
2.5 ayda verdim şu cetvelimde gördüğün gibi cano sende verirsin inşallah.saol canm hoşbulduk sen ne zaman başladın ve kaç kilo verdin
işte o pizzalar öyle yapıyo sadece pazar günü evdesin sporsuz vermek için epey düzenli beslenmen lazım canım.ama sporsuz verenlerde çok fazla .iyi etmişsin buraya gelmeyle.süpersin ya
Bende pizza falan görünce dayanamıyorum ama bu sabah giyebildiğim son pantolonun da içine giremeyince kararımı verdim
işim uzak olduğu için servisle geliyorum sadece pazarlarım tatil
neyseki havalar ısınıyo bolca yürüyüş yapabiliriz.
hoşgeldin sunacım
boyuna göre çok değil ama evlendikten sonra çok almışsın doğal olarak bu seni çok rahatsız ediyordur... Daha önce yaptığın diyetten biraz bahseder misin??
Nasıl besleniyordun...
Biz mesela 6 öğün yemeye çalışıyoruz 3 ana 3 ara
çoğumuzda spor problemi var( benim bi de su içememe gibi (
burda destek olmaya çalışıyoruz ama bu aralar bizimde motivasyona ihtiyacımız var... Toparlanıyoruz senin gelmen bizi de gaza getirecektir tekrar hoşgeldin
spora ısrarlı olman güzel asumancım.yalnızlık zor gerçi oğluşun evin erkeği oldu artık ne olsa korkmazsın demiallah kolaylık versin işlerinde canım.havalaar gzüel gidiyor artık kar vs olmucak inşallah güzel bir yaz bizleri bekliyor.
adcım bizde iyiyiz çok şükür... sende iyisin umarım evet bahar bana da iyi geldi hatta bi temizlik yapasım var anlatamam :))
pencerenenin olmamasına üzülüyorum hayatım...sende akşamları yürüyüş yapabilirsin günler uzuyor...ama spora başlayacakmışsın bu daha ii fikir bence
canım bende davamlılıkgosteremıyorum hava ıyı sıcakalr gelıyor yazın cok sucak kzıın soguk ama bu mart nısan mayıs ayı yurumek ıcın ıdeal gercı benım mınıkkuzum musade etmıyor bak bugun 35. dk da uyandı sıpasporunuza bayılıyorum yaa bende yürüyebilsem keşkee akşama kadar totom yer görmüyo ama o sayılmıyo tabiiufaktan başlıyorum bende inşş
bende hafta sonu gorusmedıgım arkadaslarla gorustum 3-4 ay oluyordur onlarda ole dedıler hatta sezaryene gore gobegın az dedıler cok sevındım dedımkı korsele duruomayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
teşekkür ederim canım inşallah bugün daha da iyiyim ve başka tatları tadabiliyorum.acıda azaldı sanırım kaynıyo dikişler
gecmıs olsun medınecim sanrım 1 haftada normale donersın pıpetle corba ıç
afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin canım zor uyumayan bebek.ama sen alışmışsın gerçi ben dayanamayordum eneste baygın yatıyordum uykusuz kaldığımda
eee olacağı buydu tabi dikkat etmediğin 2 haftan var unutma şimdi hemen kilo düşmez ki .demekki iyi cozutuksun senbir de regldendir şişmişindir geçer merak etme .
pehlivan senin kızla benim oğlan aynı sanırım 19 aralık 2007 doğumlu oğluşum .sende arayı açma bence şimdi düşünsen cocuk olur 4 yaşında diğeri 1 yaşında gelince diğeri 5 yaşında olur.en azından ilk okula başlarkan büyük 2. olan 3 yaşında gelirde ses ,bağırma vs sorunları kalmaz .ilkokula giderken kücük bebek büyük bir sorun bence ses açısından
senin bu abinden çektiğin ne ferdicim ya.güzel beslenmişsin afiyet olsun.
bende tam dombilim yok sanırım diyordum en sonda gördüm yazını.güzel beslenmişsin canım.bende bugün mercimek çorbası içiçim .diyette iyiymiş mercimek.
merhaba arkadaşlar sabahtan temizlik yaptık büroda oyuzden gelemedım hemen menumu yazayım
dün sabah yarım kase kellogs üzerine 7-8 taen yabanmersını altın çilek üstüne süt
öncesınde kuru kayısı ve su içmiştim
ara : 6-7 tane balık kraker
öyle kızarmıs tavuğun yağsız göğüs kısmından bır parça. yanında domate ssalatalık ve 2 dilim kadar ekmek. dilimli değildi elimizle böldük ekmeyı oyuzden tam ölçüsü yok
akşam 1 kepçe nohut yemeği yanında bir yemek kaşığı bulgur pilavı. ekmek yok yemekten sonra yarım saat yürüyüş. akşam yemegın az olmus vede yuruyus tam fıdstık olcaksın bu gıdısle
annemlerde 1 bardak çay ve bir avuç çekırdek aaaaaaaa cekırddegı yenı gordum dengelemıssın
yarım elma yarım portakal
bu sabah 1 haşlanmış ymurta 1 çay bardağı süt 2 lokma ekmek
masalalh kuzucuklara bu arada gecen hafta sızın motordan bızde aldık tabı dıreksıyondan gorundugu kadarı ıle oglus bayılıyor sıren seslerıne bu sabak motoru getırmıs aannnniiiiiiiii hınnnhınnnnn dıo bındırdum kolıdorda surdum nasıl mutlu oldukız 7.5 oğlan 1.5 yaşında 6 yş var ablası..
hosgeldın elacım olsun sen yınede yeme kılo almaslm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı ben annemleredeyim eskişehirde
bol bol yiyorum nasıl kilom bilmiyorum ama görenler zayıflamışsın verme yeter diyolar tam iyi olmuşsun diyorlar
rabia,dosba asağıda nasılsınız kızlar asuman nasıl göremedim
fazla int giremiyorum ama bu hafta spora başlıyorum koşmaya inş beceririm:),
öpüyorum tüm takımı bol bol kilo vermeler
O zaman ben size kendimi tanıtayım biraz
canım,sen şu deri altındaki 20'lik dişini sanırım aldırdın. çok geöişolsun hayatım yaa.sabah :1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin sadece içini yedim.
bugün daha agrısızım ama agzımı yine açamıyorum yerken yine yamuluyorum resmen
eşimin cumartesi sınavı var çarşamba,perşembe,cuma izin alıcam dedi sabah kızdım bende 3gün senle uğraşamam dedim.enesle hep kumanda kavgası yapıyolar bende sesimi yükseltiyom ikisinede. bu acıyla ikinizlede uğraşamam cuma izin al dedim.zaten bir enes bir eşim derken sürekli konuşma ihtiyacı doğuyo hatta enes beni bağırttırıyor o yüzden sürekli dikişlerim acıyor bir de eşim sürekli ikram bekliyor valla sabahtan kızdım yolladım.hem canım sıkkın hem de izin almaması benim için iyi olur enes yokken yatıyorum eşim olunca kendiyle uyanıp kahvaltı,çay bilmem birşeyler yapıcam izin alıp dinlenicekmiş napim valla cuma alsın dinlensin sonrada gitsin sınavına girsin poff.
canım sorunun kaynağı herşey olabilir,havalar olabilir,adet dönemin olabilir,yorgunluk olabilir. kilo almış olabilirsin.ayyıldızım ben de 19 aralık doğumluyum :)) yerinde duramayan bi çocuktur eminim :))
kızlar hadi bana kızın diyecem ama dün tam diyete uygun beslendim
acaba makarnayı akşam yedim diye mi fazla çıkıyorum anlamadım
suyumu da içmiştim??
neyse bulacağız sorunu zamanla...
ama tam diyet havasındayım dün gece düşündüm :)) ama düşünmek ii gelmedi :))
diyette kararlı mıyım evet ama ne kadar sınırlarımı zorlaycağım bilmiyorum
haftasonu kaplıcaya gidiyoruz eşimin iş arkadaşlarıyla kalabalık bi ekip...
ve ben mayo giyeceğimi düşündükçe kendime kızıyorum
bence sık sık böle ortamlara girsem kesin zayıflarım :))
sabah klasik kahvaltımı yaptım
sonra büssürü ev işi yaptım akşama abim geliyo...
sonrada ara olarak 1 bardak ayran (sütten sıkılmışım ii geldi) 9 tane fındık yedim
MRB AD1 SEN ÇOCUKTAN SONRA MI KİLO ALDIN BENDE KİLO VERİYİM ÇOCUK YAPCAM İNŞLLAH OĞLUŞUNDAN ÖP BENİM İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?