canım aslında tam değil. çocuk öncesinde de kilo aldım ama düşükle sonuçlanan gebeliklerim sayesinde aldım onlarıda. Evlendiğimde 51 kilo kadardım. 2,5 sene sonra hamile kaldım ama bilmiyordum. Akşam 8 de yemek yiyip sonrasında hemen yatıp sabaha kadar uyuyordum ki bu 10 gün boyunca böyle sürdü. Sonra hamile olduğumu öğrendim ama düşük oldu falan filan. Yani geldim 54 kiloya o kiloylada 3. Kez hamile kaldım. Gebeliğim devam etti, ve 65 kiloyla doğum yaptım. Aslında doğum sonrası kilolarımın çoğunu atmıştım 56 ya kadar düştüm ama stres yüzünden kilo aldım 62 ye çıktım,burada bir verip bir alıyorum işte. Ben strese endeksli bir insan olduğum için moralim bozukken yerim gerçekten yerim,çünkü rahatlayıp nefes almamı sağlıyor. şaka gelebilir ama gerçektende öyle.Ama çok şükür artık birşeyler yoluna girdi hayatımda birde yaş ilerledikçe artık daha az sorun etmeyi başabiliyorum sanırım. Sporumada başlıcam inşallah, sıkı bir vücut istiyorum kendime.
Sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz,yaptığın diyette verdiğin kiloları geri almak istemiyorsan onlardan oluşan boşluğu kasla doldurmalısın ki bunun için spor şart. Bu sayede hamilelik sonrasıda vücudun hemen toparlanır.Bu kadar sıkıntı yaşamazsın.
Imkanın varsa çocuk olayını erteleme kesinlikle canım. Bu arada yaş kaç sunacım(belkide yazmışsındır bakarım) oğluşu öperim hayatım sağol.
evet gülüm gömülü diş çektirdim dikiş attırdım yanağıma doğru bir şeyler var tam açamıyom ki bakıcam da işte su içince çorba içince ya da üstüne birşey gidince çığlık atıcak seviyedeydim dün ,ama bugün daha rahat su içiyorum bu seferde katılar için agzımı açarken yanağım tarafı acıyo bilmiyorum ki inşalah düzelirim ya .allah kimseye muhtaç etmesin rabbim .2 gün yattım eşim enesle uğraştı süreki didiştiler ay ders çalışamıyorum falan da filanda off.tam bir kaoss. sınavıda versin kurtulayım artık ya .sanki ögrenciyle evliyim of ya tak dicek bu son olcak diyodum geçen mutfakta alıştıra alıştıra diyo uzmanlık için kadro açılıcakmış vs vs sınav diye didikliyo ayyyy dedim hemen anladı sustucanım,sen şu deri altındaki 20'lik dişini sanırım aldırdın. çok geöişolsun hayatım yaa.
valla senin şuanda sıkıntını çok iyi anladım,yazıyı okudukça bana afaganlar bastı. eşinin cuma izin alması isabetli bir karar oolacaktır kesinlikle hayatım.yormasınlar seni.
canım sorunun kaynağı herşey olabilir,havalar olabilir,adet dönemin olabilir,yorgunluk olabilir. kilo almış olabilirsin.ha birde suda olabilir tabiki. hatırlarsan rabiada çok su tükettiği hafta kilo almıştı hayatım. birde tuzlu ftükettiysen onunda etkisi vardır diye düşünüyorum.
afiyet olsun dosbacım,değişiklik diyette iyi oluyor gerçekten.
abin geliyor diye sen şimdi hazırlarsın güzel mamaları. gözün aydın canım.
sevindim gülüşüm buralara çok uğrayamıyorsun sen iştesin ondan demi kocan da evdeydi galiba nasıl misafirlerin falna geldi mi naptın nasıl geçiyo anlat bakım.kızlar tam yazacam bişey çıkıyor geçmişi de adam gibi okuyamadım bi türlu
öğle yemeğim 1 kase çorba 2 kaşık arkadasın kuru fasülyedınden 1 kaşık pilav ekmek yok
medınecım tam aksine motıvasyonum yukseldı. akşama spora gıdecem zaten. yemeği dışarda yıyecez eşim çıkışa gelecek
tavuk şiş falan yerım
ssuna canım hoşgeldın
adcım iyi olduğuna çok sevındımm
canım simit niye yiyon yav meyve yiyp gitsene sen illaki karnını doyurup mu gidiceksinkızlar selam dışardaydım şimdi geldim havada müthiş dışarda koşma havası var :) sahilde koşcaksın oh ne güzel çalışmasak :)
Sabah : yarım pogaca
Öğlen : Az çorba , az izmir köfte
Spora gitmeden yarım simit falan yerim
spordan sonra yoğurduma çiçek tozunu karıştırıp yerim başka bişi yok çiçek tozu iyi gibi akupuntura gittiğim doktor söyledi isterseniz sizde deneyin
bu kadar çabuk döneceğini bilsem hiç izne ayırmazdım, plastic'im:)) 1 hafta bile sürmeyecekmiş meğerse. neyse sağlık olsun, aramıza dönmen daha iyi bir haberkızlar selam bu cuma kılomu bıldırerek başlıycam tekrar :)
Dün : Sabah : yarım simit
Öğlen : az çorba,domatesli tavuk,yoğurt
Ara : sabahdan kalan yarım simit
Akşam : Biraz makarna ve salata
------------------------------------------------------
Sıcak Suyun Faydaları
1.Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2.İç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3.Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflü semptomlarını rahatlatır.
4.Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5.Kabızlığı giderir.
6.Kilo verme: yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse, yağ yakmak için hiper - oksijenlenme sağlar.
7.Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, balgamı sulandırır, zatürreyi önler.
8.Günde 3 kez 1 fincan sıcak su için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.
tek başına yeşilçay ve tek başına sütlü kahve iyi birer ara öğün değil canım. yeşilçayının yanına alacağın fındık, baden,ceviz gibi yemişler seni tok tutar. miktarlarına dikkat ederek tabi. öğünlerin güzel, kaşarlı pide 1 dilim bile olmazbütün fıstıklaraa günaydınn evini toplayanlara da kolayy gelsin dün akşamki menümü yazamadım abimin yüzündenn
sabah yarım simit
arada yeşilçay
öğlen bi kase çorba bi dilim kaşarlı pide
arada türk kahvesi
akşam 2 yk haşlanmış tavuk göğsü ve 2 yk yoğurt
arada 1 elma
2 lt su
bu sabahta işe gelirken 3 4 durak önce indim 15 dk kadar yürüdümm ayy alışkın deil ya vücut nasıl yanıyodu sormayın kızlar yaher sabah yaparım inşallahh
menün bu haliyle güzel canım.kızlar gunaydın
sonunda big rım oldu
ama kadınlar klubune gırmıyo
bugun
kalktım
2 kayısı 2 bardak su
saat 9 da kahvaltı 1 dılım ekm 1/2 kk peynır
ara 1 portakal
spor 1 saat yurume ve spor sonrası 1 kase yogurt spor yapmaya gdem hazır oglum uyumusken
sonrada evi supurup silerim yemegımı yer dısarı cıarım ınsalalh
öglen 4 yk kereviz 1dilm ekm ptt ye gıdıp gelen kargomu alacagım gıdebılırsem
ara 1 meyve
akşam 1kase merc corbası 1 dilim ekm
20.30 gıbı salep
kolay gelsin seyyahçım. işyerinde de bahar temizliği yapıyorsunuz sanırım.merhaba arkadaşlar sabahtan temizlik yaptık büroda oyuzden gelemedım hemen menumu yazayım
dün sabah yarım kase kellogs üzerine 7-8 taen yabanmersını altın çilek üstüne süt
öncesınde kuru kayısı ve su içmiştim
ara : 6-7 tane balık kraker
öyle kızarmıs tavuğun yağsız göğüs kısmından bır parça. yanında domate ssalatalık ve 2 dilim kadar ekmek. dilimli değildi elimizle böldük ekmeyı oyuzden tam ölçüsü yok
akşam 1 kepçe nohut yemeği yanında bir yemek kaşığı bulgur pilavı. ekmek yok yemekten sonra yarım saat yürüyüş.
annemlerde 1 bardak çay ve bir avuç çekırdek
yarım elma yarım portakal
bu sabah 1 haşlanmış ymurta 1 çay bardağı süt 2 lokma ekmek
maşallahayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
asumancım hoşgeldin canımslm canlar nasılsınız.
inşallah herşey yolundadır ve iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür. yoğun çalışmaya devam ediyorum. 2010 incelemelerim hala bitmedi. yaşadığım sıkıntıdan henüz ses seda yok,bakalım en düşük şekilde halletmeye çalışacak muhasebeci. tabi ne şekilde olursa olsun ucu bana dokunacak.
neyse. diyet konusunda herhangi birşey yaptığım yok bu sabah 57.4 düm. şu kafamdaki işlerden sıyrılsam çok mutlu olucam gerçekten. bu arada spor olayımı askıya falan almadım. inşallah bu ayın sonunda gidip başlıyorum.
bu arada eşim ankarada. şirket eğitim amacıyla gönderdi. merkeze çoook uzak bir otelde kalıyorlar.
pazar günü gitti,çarşamba akşamı gelecek inşallah. anlayacağınız yalnızız oğlumla.
bu arada havaların baharın geldiğini hissettirmesi gönlümü şenlendirdi. çok mutlu oluyorum,malesef çalıştığım yerde bir pencerem bile yok,sinir oluyorum yapcak birşey yok malesef.
canlar buralarda olmaya çalışacağım. hepinizi çok öpüyorum.
eşine de vermiş paparayısabah :1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin sadece içini yedim.
bugün daha agrısızım ama agzımı yine açamıyorum yerken yine yamuluyorum resmen
eşimin cumartesi sınavı var çarşamba,perşembe,cuma izin alıcam dedi sabah kızdım bende 3gün senle uğraşamam dedim.enesle hep kumanda kavgası yapıyolar bende sesimi yükseltiyom ikisinede. bu acıyla ikinizlede uğraşamam cuma izin al dedim.zaten bir enes bir eşim derken sürekli konuşma ihtiyacı doğuyo hatta enes beni bağırttırıyor o yüzden sürekli dikişlerim acıyor bir de eşim sürekli ikram bekliyor valla sabahtan kızdım yolladım.hem canım sıkkın hem de izin almaması benim için iyi olur enes yokken yatıyorum eşim olunca kendiyle uyanıp kahvaltı,çay bilmem birşeyler yapıcam izin alıp dinlenicekmiş napim valla cuma alsın dinlensin sonrada gitsin sınavına girsin poff.
tartıya fazla çıkma canım:) bunu bak herkese söylüyoruz. çok sık tartılmak da stres yapıyor. stres de kilo vermeye bir engel. haftada 1 gün tartılalım, Allaha şükredelim benceayyıldızım ben de 19 aralık doğumluyum :)) yerinde duramayan bi çocuktur eminim :))
kızlar hadi bana kızın diyecem ama dün tam diyete uygun beslendim
acaba makarnayı akşam yedim diye mi fazla çıkıyorum anlamadım
suyumu da içmiştim??
neyse bulacağız sorunu zamanla...
ama tam diyet havasındayım dün gece düşündüm :)) ama düşünmek ii gelmedi :))
diyette kararlı mıyım evet ama ne kadar sınırlarımı zorlaycağım bilmiyorum
haftasonu kaplıcaya gidiyoruz eşimin iş arkadaşlarıyla kalabalık bi ekip...
ve ben mayo giyeceğimi düşündükçe kendime kızıyorum
bence sık sık böle ortamlara girsem kesin zayıflarım :))
afiyet olsunsabah klasik kahvaltımı yaptım
sonra büssürü ev işi yaptım akşama abim geliyo...
sonrada ara olarak 1 bardak ayran (sütten sıkılmışım ii geldi) 9 tane fındık yedim
kesinlikle katılıyorum. hayatından hazır gıdaları çıkart ve biraz hareket etmeye başla. bence kesinlikle farkı görürsün.ben hollywod diyeti yapmaya çalıştım akşama bıraktım listeli diyetleri yapamıyorum şunu ye bunu ye diye bende onları bıraktım. önce ekmeği kestim sadece kahvaltılarda yiyorum şekeri bırakmya çalışıyorum hala başarılı olamadım ama tatlı çikolata hiç yemiyorum sadece çayı şekersiz içemiyorum yemekleri ogün ne varsa önceden tabağı dolduruyorsam şimdi yarım kepçe yiyorum ama hala bi değişme göremedim düzenli bi ara öğün yemiyorum onuda sizi takip ederek ekliycem
ama arkadaşlar bence pizza hamburger cips kola beni bunlar mahvetti bunlardan kesinlike uzak durmak lazım e birazcıkta spor yaparsak kim tutar bizi
afiyet olsun. başlangıç için güzel bir öğün.öğle yemeğim
limonlu pırasa
bir dilim ekmek
afiyet olsun canım. akşam planların da güzel.kızlar tam yazacam bişey çıkıyor geçmişi de adam gibi okuyamadım bi türlu
öğle yemeğim 1 kase çorba 2 kaşık arkadasın kuru fasülyedınden 1 kaşık pilav ekmek yok
tavuk şiş falan yerım
ssuna canım hoşgeldın
adcım iyi olduğuna çok sevındımm
canım, leslie sansone diye bir kadının evde yürüme programı var. burda çoğu arkadaş onu uyguluyor. dışarda spora vaktin yoksa evde bir 45 dk ayırarak onu yapabilirsin.spor yapmayı bende istiyorum saat 6 da işten çıkyorum eve git yemek çay derken saat dokuz oluyo sonrada bi tembellik geliyo kalkamıyorum yerimden havamda olursam ip atlıyorum sen spor için salonlara mı gideceksin evdemi yapacaksın
sahilde koşmak gerçekten güzel olurdu, deniz havasını içine çekerek:97:kızlar selam dışardaydım şimdi geldim havada müthiş dışarda koşma havası var :) sahilde koşcaksın oh ne güzel çalışmasak :)
Sabah : yarım pogaca
Öğlen : Az çorba , az izmir köfte
Spora gitmeden yarım simit falan yerim
spordan sonra yoğurduma çiçek tozunu karıştırıp yerim başka bişi yok çiçek tozu iyi gibi akupuntura gittiğim doktor söyledi isterseniz sizde deneyin
canım simit niye yiyon yav meyve yiyp gitsene sen illaki karnını doyurup mu gidiceksin
spor yapıyorum ama kalorili beslenirim deme bence.daha kilon çok gııı
böyle diyimde az gaza gelsin.
bu kadar çabuk döneceğini bilsem hiç izne ayırmazdım, plastic'im:)) 1 hafta bile sürmeyecekmiş meğerse. neyse sağlık olsun, aramıza dönmen daha iyi bir haber
sıcak su olayını ben de duymuştum ama hiç öyle düzenli içmedim. etkilerini tam bilmiyorum. yalnız bazen de soğuk su öneriyolar. vücut onu ısıtmak için enerji harcıyormuş falan.:44:
kendinle bu muhaseben de iyi olmuş canım:)adcım saolsun abim aradı akşam toplantısı varmış gece yatmaya gelirim dedi... bizde eşimle dışarda yemeğe götürecektik... neyse ki haber verdi şimdi kendimize sebze yapacağım :)) eminim eşimin kebep hayelleri suya düştüğü için çok üzülecek
ayyıldızın dediği gibi hiç bi diyetisyenin listesi tutmuyo...
ben eski listelerime baktım ilk gittiğim akşamları sadece sebze yoğurt ve salata ekmek vermiş
sonraki çorba sebze makarna/pilav vermiş ama sonuçta onda 2-3 kilo vermişim ilkinde 7 kilo
şimdi ben sonrakine uyuyorum çnk kolay oluyo ve akşamda bi de kaçamak yapıyorum offf normal beslenen birinden çok yemiş oluyorum yani 2.liste ile kendimi kandırmaktan başka bişi yapmıyorum
ilk listede kaçamak yapsamda kilo almıyordum
şimdi karar verdim ilk diyetisyenimin dediklerini yapacağım :))
afiyet olsun. ben de köfte yedim öğlen:)öğle yemeğim
2 köfte 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
kendimi hafiflemiş hissediyorum :))
bence kitap güzel bir hediye. daha uzun ömürlü bir şey. tokayı kaybediyorlar falan.11:20 1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin içi
spor:yarım saat yürüyüş
14:00 4te 1 elma içi kazıyıp yedim
yarın enesin arkadaşı nehirin doğum günüymüş ögretmeni yazmış hatıra olması için hediye istiyolar
napim ne alim kızlar.
bir tane el cüzdanı toka falan mı ,hikaye kitabı mı?yoksa badi falna mı alsam fikir verir misiniz?
oyuncak alamam alırsam enes açılınca hediyeyi geri almak isteyebilir canavarusum
tartıya fazla çıkma canım:) bunu bak herkese söylüyoruz. çok sık tartılmak da stres yapıyor. stres de kilo vermeye bir engel. haftada 1 gün tartılalım, Allaha şükredelim bence
seni bol bol mayo falan giyeceğin ortamlara gönderelim bence de:) ne tarafa gidiyorsunuz bu arada?
afiyet olsun
:
evet gülüm gömülü diş çektirdim dikiş attırdım yanağıma doğru bir şeyler var tam açamıyom ki bakıcam da işte su içince çorba içince ya da üstüne birşey gidince çığlık atıcak seviyedeydim dün ,ama bugün daha rahat su içiyorum bu seferde katılar için agzımı açarken yanağım tarafı acıyo bilmiyorum ki inşalah düzelirim ya .allah kimseye muhtaç etmesin rabbim .2 gün yattım eşim enesle uğraştı süreki didiştiler ay ders çalışamıyorum falan da filanda off.tam bir kaoss. sınavıda versin kurtulayım artık ya .sanki ögrenciyle evliyim of ya tak dicek bu son olcak diyodum geçen mutfakta alıştıra alıştıra diyo uzmanlık için kadro açılıcakmış vs vs sınav diye didikliyo ayyyy dedim hemen anladı sustuanlıcan herkeste bir ilginçlik gidiyo işte asumancım
sevindim gülüşüm buralara çok uğrayamıyorsun sen iştesin ondan demi kocan da evdeydi galiba nasıl misafirlerin falna geldi mi naptın nasıl geçiyo anlat bakım.
:
MRB AD1 SEN ÇOCUKTAN SONRA MI KİLO ALDIN BENDE KİLO VERİYİM ÇOCUK YAPCAM İNŞLLAH OĞLUŞUNDAN ÖP BENİM İÇİN
kendinle bu muhaseben de iyi olmuş canım:)
bundan sonra ilk diyetisyenin listelerini göreceğiz mi demek bu?
bu arada başka bir yorumda gördüm sen su konusunu hala düzenleyemedin mi?
afiyet olsun. ben de köfte yedim öğlen:)
evet canım ilk diyet listeme dönmeye karar verdim hem kış sebzelerinin yerini yaz sebzelerine bırakacak patlıcan enginar fasülye çok severim mesela
akşamları bana karbo yaramıyo 1 dilim ekmek neyime yetmiyo...
su konusana gelince maşallah bugün çok ii gidiyorumkendime nazar etmeyeyim
sanırım su içmek için güneş görmem gerekiyo :44:
sanada afiyet olsun canım köfte güzel oluyor...hem hazırlayıp koyuyorum hemde doyurucu geliyo bana... bu ara balığı ihmal ettim( hemen bu konuyada el atmam gerekiyo
toefl sınavı canım .aslında bana deneme sınavı var falan demişti sonra arkadaşlar oturmaya gelelim diyince orda olmaz benim sınavım var dedi bende ee deneme sınavı gitmezsin olur biter demiştim sonra ben sana şaka yaptım hani deneme olunca pek stres yaptırmazsın diye dedi .hazır hissediyormuş gitsin girsin bakalım sanırım uzun sürücekmiş 4 saaten fazla sıkılırım mın mın ediyo bakalım.rakipleri çokmuş gene iyice hırslandı anlıcan.olmadı tekrar girerim diyor görücez bakalım.3 aydır sınav sınav tüketti beni evlendim evleneli kariyer mi yapacak çocuk mu yapacak anlamadım gitti.akşamda aslında kızgındım düzenimizi kuramadık gitti kendim evim istanbulda ben kiradayım kimse yok burda kafama göre yaşayamıcam sen yurtdışına gidicen bende annemin evine 2 çocuklamı gitcem off of dedim yaban ellerde geçinememe ben olmaz dedim anlıcan yine diş dişe geldik.eşine de vermiş paparayımedineden korkulur
cumartesi ne sınavı var medinecim? ben de pazar günü üds sınavına giriyorum ama eşin o sınava girmiyor sanırım.
tartıya fazla çıkma canım:) bunu bak herkese söylüyoruz. çok sık tartılmak da stres yapıyor. stres de kilo vermeye bir engel. haftada 1 gün tartılalım, Allaha şükredelim bence
seni bol bol mayo falan giyeceğin ortamlara gönderelim bence de:) ne tarafa gidiyorsunuz bu arada?
afiyet olsun
kesinlikle katılıyorum. hayatından hazır gıdaları çıkart ve biraz hareket etmeye başla. bence kesinlikle farkı görürsün.
afiyet olsun. başlangıç için güzel bir öğün.
afiyet olsun canım. akşam planların da güzel.
canım, leslie sansone diye bir kadının evde yürüme programı var. burda çoğu arkadaş onu uyguluyor. dışarda spora vaktin yoksa evde bir 45 dk ayırarak onu yapabilirsin.
sahilde koşmak gerçekten güzel olurdu, deniz havasını içine çekerek:97:
aslında normal dişte geçen hafta çektirdim o 2 güne geçti şimdi kapanma aşamasında ama bu dikişli ameliyatlı oldu ondan çok acıyo seninki nasıldı?Bacım meyve kesmıo beni :) tansıyonum düşüyor tavuk haşlıyp getircem bide lapa yapcam yanına onları yıycem
sendemi diş çektirdin dün bende çektirdim :) hayatımda ilk kez :)
canım valla herkes bişi dio :) hem sizden ayrı kalmak bana yaramıo kg alıyorumkaçamak yaptıgımda buraya yazmaya utandığımı bildiğim için yemiyorum kaçamak yapmıyorum hehe :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kızlar size Nil Gün hipnomeditasyon öneriyorum sağlıklı zayıflama netteki linkler ölü yanlız baktım ben yapıyorum çok faydalı isteyen olursa özelden yazsın msn adresimi verim gönderim
kendinle bu muhaseben de iyi olmuş canım:)
bundan sonra ilk diyetisyenin listelerini göreceğiz mi demek bu?
bu arada başka bir yorumda gördüm sen su konusunu hala düzenleyemedin mi?
afiyet olsun. ben de köfte yedim öğlen:)
bence kitap güzel bir hediye. daha uzun ömürlü bir şey. tokayı kaybediyorlar falan.
eşin ne sınavlarına hazırlanıyor canım. söyledin belki ama bugun geçmişi pek okuyamadım.
canım dedem vefat etti ya dün kuznler başsağlığına annemlere gidelim dedi. bizde daha pazar günü ordaydık yok yanlız gitmeyelım sizde gelın diye tutturdular. dönüşte bize uğrayacak oldular benım gözümden uyku akıyordu vazgeçtiler sonra geliriz diye. şimdi arkadaşlarım falan da gelir başsağlığına . benım misafırım zaten arkadaşlarım kardeşim ve kuzenlerim oluyor. büyükler ben çalışıyorum dıye pek gelmez. gelirsede çok kalabalık gelırler eşleriyle. günleri falan var onların çalışıyorum diye onlara da katılmıyorum.
buhafta eşim 8 4 vardiyasında çalışıyor. akşam çıkışıma gelecek ona tlf alacaz bozuldı tlf u. 2 saatımız falan var yemek yeriz tlf alırız geçer. ben spora gıdecem sonra o benı bekleyecek oyalanacak artık internete girip oyun oyna dedim tamam dedisonra eve gidecez. perşembe günü de sporaum var yıne çıkışıma gelir. o gun de ehliyete yazdıracaz eşimi onunla uğraşırız dedik. daha ehliyetı yok paşamın. yok beyaz eşya yok mobılya yok ev yok düğün derken ehliyete sıra gelmemıştı
bugun de saba havayı güzel gördüm dışarıda perforje kapımız var bina giriş kapısı onu sildim merdıvenleri temizledim falan.. sonra çocuklar gelmeye başladı bı baktım dha beter olmuş heryer. kızdım bende onlara. arşivi taşıyoruz şimdi saklama süresi dolan evraklar var onları eleyecez bu hafta onun telasesi sürer.
pazartesi günü de doktora gitmem gerek adetının 14. gününde gel demişti. pztye denk gelıo oda nasıl izin alacam bilmıyorum hafta başı zor olacak
öyle işte kızlar son havadisler bunlarr
toefl sınavı canım .aslında bana deneme sınavı var falan demişti sonra arkadaşlar oturmaya gelelim diyince orda olmaz benim sınavım var dedi bende ee deneme sınavı gitmezsin olur biter demiştim sonra ben sana şaka yaptım hani deneme olunca pek stres yaptırmazsın diye dedi .hazır hissediyormuş gitsin girsin bakalım sanırım uzun sürücekmiş 4 saaten fazla sıkılırım mın mın ediyo bakalım.rakipleri çokmuş gene iyice hırslandı anlıcan.olmadı tekrar girerim diyor görücez bakalım.3 aydır sınav sınav tüketti beni evlendim evleneli kariyer mi yapacak çocuk mu yapacak anlamadım gitti.akşamda aslında kızgındım düzenimizi kuramadık gitti kendim evim istanbulda ben kiradayım kimse yok burda kafama göre yaşayamıcam sen yurtdışına gidicen bende annemin evine 2 çocuklamı gitcem off of dedim yaban ellerde geçinememe ben olmaz dedim anlıcan yine diş dişe geldik.
epey yoğun bir gün olcak desene senin için
sen niye adetinin 14.günü gidiyorsun anlamadım yumurtalıklarına mı bakıcak .yoksa yara geçtimi ona mı bakıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?