Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim geçmiş olsun sen baya bi sıkıntı geçirmişsin bende canım sıkıldıkça yerim ve yemeyi çok seviyorum çocuk olayıda sanırım korkuyorum şimdide kiloyu bahane ettim yaşım 26
spor yapmayı bende istiyorum saat 6 da işten çıkyorum eve git yemek çay derken saat dokuz oluyo sonrada bi tembellik geliyo kalkamıyorum yerimden havamda olursam ip atlıyorum sen spor için salonlara mı gideceksin evdemi yapacaksın

kızlar selam dışardaydım şimdi geldim havada müthiş dışarda koşma havası var :) sahilde koşcaksın oh ne güzel çalışmasak :)

Sabah : yarım pogaca
Öğlen : Az çorba , az izmir köfte
Spora gitmeden yarım simit falan yerim

spordan sonra yoğurduma çiçek tozunu karıştırıp yerim başka bişi yok çiçek tozu iyi gibi akupuntura gittiğim doktor söyledi isterseniz sizde deneyin

adcım saolsun abim aradı akşam toplantısı varmış gece yatmaya gelirim dedi... bizde eşimle dışarda yemeğe götürecektik... neyse ki haber verdi şimdi kendimize sebze yapacağım :)) eminim eşimin kebep hayelleri suya düştüğü için çok üzülecek
ayyıldızın dediği gibi hiç bi diyetisyenin listesi tutmuyo...
ben eski listelerime baktım ilk gittiğim akşamları sadece sebze yoğurt ve salata ekmek vermiş
sonraki çorba sebze makarna/pilav vermiş ama sonuçta onda 2-3 kilo vermişim ilkinde 7 kilo
şimdi ben sonrakine uyuyorum çnk kolay oluyo ve akşamda bi de kaçamak yapıyorum offf normal beslenen birinden çok yemiş oluyorum yani 2.liste ile kendimi kandırmaktan başka bişi yapmıyorum
ilk listede kaçamak yapsamda kilo almıyordum
şimdi karar verdim ilk diyetisyenimin dediklerini yapacağım :))

evet gülüm gömülü diş çektirdim dikiş attırdım yanağıma doğru bir şeyler var tam açamıyom ki bakıcam da işte su içince çorba içince ya da üstüne birşey gidince çığlık atıcak seviyedeydim dün ,ama bugün daha rahat su içiyorum bu seferde katılar için agzımı açarken yanağım tarafı acıyo bilmiyorum ki inşalah düzelirim ya .allah kimseye muhtaç etmesin rabbim .2 gün yattım eşim enesle uğraştı süreki didiştiler ay ders çalışamıyorum falan da filanda off.tam bir kaoss. sınavıda versin kurtulayım artık ya .sanki ögrenciyle evliyim of ya tak dicek bu son olcak diyodum geçen mutfakta alıştıra alıştıra diyo uzmanlık için kadro açılıcakmış vs vs sınav diye didikliyo ayyyy dedim hemen anladı sustu anlıcan herkeste bir ilginçlik gidiyo işte asumancım

sevindim gülüşüm buralara çok uğrayamıyorsun sen iştesin ondan demi kocan da evdeydi galiba nasıl misafirlerin falna geldi mi naptın nasıl geçiyo anlat bakım.

canım simit niye yiyon yav meyve yiyp gitsene sen illaki karnını doyurup mu gidiceksin
spor yapıyorum ama kalorili beslenirim deme bence.daha kilon çok gııı
böyle diyimde az gaza gelsin.

11:20 1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin içi
spor:yarım saat yürüyüş
14:00 4te 1 elma içi kazıyıp yedim
yarın enesin arkadaşı nehirin doğum günüymüş ögretmeni yazmış hatıra olması için hediye istiyolar
napim ne alim kızlar.
bir tane el cüzdanı toka falan mı ,hikaye kitabı mı?yoksa badi falna mı alsam fikir verir misiniz?
oyuncak alamam alırsam enes açılınca hediyeyi geri almak isteyebilir canavarusum

bu kadar çabuk döneceğini bilsem hiç izne ayırmazdım, plastic'im:)) 1 hafta bile sürmeyecekmiş meğerse. neyse sağlık olsun, aramıza dönmen daha iyi bir haber
sıcak su olayını ben de duymuştum ama hiç öyle düzenli içmedim. etkilerini tam bilmiyorum. yalnız bazen de soğuk su öneriyolar. vücut onu ısıtmak için enerji harcıyormuş falan.:44:
tek başına yeşilçay ve tek başına sütlü kahve iyi birer ara öğün değil canım. yeşilçayının yanına alacağın fındık, baden,ceviz gibi yemişler seni tok tutar. miktarlarına dikkat ederek tabi. öğünlerin güzel, kaşarlı pide 1 dilim bile olmazçok kalorili. normal ekmeğini yesen daha iyi olurdu.
kız 15 dk da vücut yanıyorsa sen fena hamlamışsın:)) fırsat buldukça yürüyüş yaparak vücudunu açmaya çalış canım.

menün bu haliyle güzel canım.
bilgisayarın da hayırlı olsun.

kolay gelsin seyyahçım. işyerinde de bahar temizliği yapıyorsunuz sanırım.
beslenmen güzel. ara balık kraker olmasa daha iyiydi. azı da çoğu da zarar.
ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
maşallah
yalnız dikkat et hasta olma

asumancım hoşgeldin canım
spor olayında kararlı olman çok güzel.
eşinle de Allah kavuştursun canım.

eşine de vermiş paparayı medineden korkulur
cumartesi ne sınavı var medinecim? ben de pazar günü üds sınavına giriyorum ama eşin o sınava girmiyor sanırım.

tartıya fazla çıkma canım:) bunu bak herkese söylüyoruz. çok sık tartılmak da stres yapıyor. stres de kilo vermeye bir engel. haftada 1 gün tartılalım, Allaha şükredelim bence
seni bol bol mayo falan giyeceğin ortamlara gönderelim bence de:) ne tarafa gidiyorsunuz bu arada?

sabah klasik kahvaltımı yaptım
sonra büssürü ev işi yaptım akşama abim geliyo...
sonrada ara olarak 1 bardak ayran (sütten sıkılmışım ii geldi) 9 tane fındık yedim
afiyet olsun

kesinlikle katılıyorum. hayatından hazır gıdaları çıkart ve biraz hareket etmeye başla. bence kesinlikle farkı görürsün.

öğle yemeğim
limonlu pırasa
bir dilim ekmek
afiyet olsun. başlangıç için güzel bir öğün.

afiyet olsun canım. akşam planların da güzel.

canım, leslie sansone diye bir kadının evde yürüme programı var. burda çoğu arkadaş onu uyguluyor. dışarda spora vaktin yoksa evde bir 45 dk ayırarak onu yapabilirsin.

sahilde koşmak gerçekten güzel olurdu, deniz havasını içine çekerek:97:

canım simit niye yiyon yav meyve yiyp gitsene sen illaki karnını doyurup mu gidiceksin
spor yapıyorum ama kalorili beslenirim deme bence.daha kilon çok gııı
böyle diyimde az gaza gelsin.

Bacım meyve kesmıo beni :) tansıyonum düşüyor tavuk haşlıyp getircem bide lapa yapcam yanına onları yıycem

sendemi diş çektirdin dün bende çektirdim :) hayatımda ilk kez :)

canım valla herkes bişi dio :) hem sizden ayrı kalmak bana yaramıo kg alıyorum kaçamak yaptıgımda buraya yazmaya utandığımı bildiğim için yemiyorum kaçamak yapmıyorum hehe :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kızlar size Nil Gün hipnomeditasyon öneriyorum sağlıklı zayıflama netteki linkler ölü yanlız baktım ben yapıyorum çok faydalı isteyen olursa özelden yazsın msn adresimi verim gönderim

Son düzenleme:
kendinle bu muhaseben de iyi olmuş canım:)
bundan sonra ilk diyetisyenin listelerini göreceğiz mi demek bu?
bu arada başka bir yorumda gördüm sen su konusunu hala düzenleyemedin mi?
öğle yemeğim
2 köfte 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
kendimi hafiflemiş hissediyorum :))
afiyet olsun. ben de köfte yedim öğlen:)

bence kitap güzel bir hediye. daha uzun ömürlü bir şey. tokayı kaybediyorlar falan.

canım bu ara kendimi tartı ile dengeliyorum
eskiden sık çıkardım aldığım gün hemen müdahele ederdim...bi de benim ödem problemim olduğu için ona göre önlem alıyorum
kozaklıya gidiyoruz canım haftasonu değişiklik olsun istemiş arkadaşlar bana da iyi gelecek inş.
zaten severim bi de kendimle yüzleşmenin zamanı geldi sanırım

eşin ne sınavlarına hazırlanıyor canım. söyledin belki ama bugun geçmişi pek okuyamadım.

canım dedem vefat etti ya dün kuznler başsağlığına annemlere gidelim dedi. bizde daha pazar günü ordaydık yok yanlız gitmeyelım sizde gelın diye tutturdular. dönüşte bize uğrayacak oldular benım gözümden uyku akıyordu vazgeçtiler sonra geliriz diye. şimdi arkadaşlarım falan da gelir başsağlığına . benım misafırım zaten arkadaşlarım kardeşim ve kuzenlerim oluyor. büyükler ben çalışıyorum dıye pek gelmez. gelirsede çok kalabalık gelırler eşleriyle. günleri falan var onların çalışıyorum diye onlara da katılmıyorum.

buhafta eşim 8 4 vardiyasında çalışıyor. akşam çıkışıma gelecek ona tlf alacaz bozuldı tlf u. 2 saatımız falan var yemek yeriz tlf alırız geçer. ben spora gıdecem sonra o benı bekleyecek oyalanacak artık internete girip oyun oyna dedim tamam dedi sonra eve gidecez. perşembe günü de sporaum var yıne çıkışıma gelir. o gun de ehliyete yazdıracaz eşimi onunla uğraşırız dedik. daha ehliyetı yok paşamın. yok beyaz eşya yok mobılya yok ev yok düğün derken ehliyete sıra gelmemıştı

bugun de saba havayı güzel gördüm dışarıda perforje kapımız var bina giriş kapısı onu sildim merdıvenleri temizledim falan.. sonra çocuklar gelmeye başladı bı baktım dha beter olmuş heryer. kızdım bende onlara. arşivi taşıyoruz şimdi saklama süresi dolan evraklar var onları eleyecez bu hafta onun telasesi sürer.

pazartesi günü de doktora gitmem gerek adetının 14. gününde gel demişti. pztye denk gelıo oda nasıl izin alacam bilmıyorum hafta başı zor olacak

öyle işte kızlar son havadisler bunlarr

evet canım ilk diyet listeme dönmeye karar verdim hem kış sebzelerinin yerini yaz sebzelerine bırakacak patlıcan enginar fasülye çok severim mesela
akşamları bana karbo yaramıyo 1 dilim ekmek neyime yetmiyo...
su konusana gelince maşallah bugün çok ii gidiyorum kendime nazar etmeyeyim
sanırım su içmek için güneş görmem gerekiyo :44:

sanada afiyet olsun canım köfte güzel oluyor...hem hazırlayıp koyuyorum hemde doyurucu geliyo bana... bu ara balığı ihmal ettim ( hemen bu konuyada el atmam gerekiyo

yeni karaların umarım iyi gelir sana dosbacım. su konusunu baharla birlikte çözeriz artık. balık için cuma günü sözleştık kuzenlerle. kardesimde gelecek güzel bi sofra kuracaz. aslında ben şu büyük balıkları fırında daha çok sevdım ama muhtemelen bunlar hamsi yada çipra alacaklar. olsun balık balıktır
fasülye dedinde şöyle taze dalından koparılmış fasülyeyı özledım ya zeytinyağlı miss gibi. bizim buronun arka bahçesi var 2 senedır patron oraya bişeyler ekıyor. öğle yemeklerındekı menemenlık domatesımız biberimiz hep ordandı. kümesimiz vardı öreklerımız ve tavuklarımız.. yumurtayı kümesten alıp yerdık patlıcan ve taze fasülyede çıkardı fazla toplayınca paylaştırıdı bize eve götürürdük süer olurdu

toefl sınavı canım .aslında bana deneme sınavı var falan demişti sonra arkadaşlar oturmaya gelelim diyince orda olmaz benim sınavım var dedi bende ee deneme sınavı gitmezsin olur biter demiştim sonra ben sana şaka yaptım hani deneme olunca pek stres yaptırmazsın diye dedi .hazır hissediyormuş gitsin girsin bakalım sanırım uzun sürücekmiş 4 saaten fazla sıkılırım mın mın ediyo bakalım.rakipleri çokmuş gene iyice hırslandı anlıcan.olmadı tekrar girerim diyor görücez bakalım.3 aydır sınav sınav tüketti beni evlendim evleneli kariyer mi yapacak çocuk mu yapacak anlamadım gitti.akşamda aslında kızgındım düzenimizi kuramadık gitti kendim evim istanbulda ben kiradayım kimse yok burda kafama göre yaşayamıcam sen yurtdışına gidicen bende annemin evine 2 çocuklamı gitcem off of dedim yaban ellerde geçinememe ben olmaz dedim anlıcan yine diş dişe geldik.

aslında normal dişte geçen hafta çektirdim o 2 güne geçti şimdi kapanma aşamasında ama bu dikişli ameliyatlı oldu ondan çok acıyo seninki nasıldı?

epey yoğun bir gün olcak desene senin için
sen niye adetinin 14.günü gidiyorsun anlamadım yumurtalıklarına mı bakıcak .yoksa yara geçtimi ona mı bakıcak.

eşinin mesleği neydı senın canım ya üniversitede hoca falan mı? amerıkaya ihtımalınden bahstmiştin hatırlıyorum. ama uzun süreli bişey değil ki bu hem enes de dil öğrenır bence bu fırsatı değerlendır. en fazla 1-2 yıllıktır.

şimdilik sakın canım yarım saat sonra biri gelecek. bende zamanımı burda değerlendırıyorum. ama hep önce geçmii okur sonra yazardım. şimdi geçmişi dikkatlıce okuyamayınca bi değişik oldu.

canım, leslie sansone diye bir kadının evde yürüme programı var. burda çoğu arkadaş onu uyguluyor. dışarda spora vaktin yoksa evde bir 45 dk ayırarak onu yapabilirsin.

NEYNEYSE NASIL Bİ PROGRAM BU FİKRİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR YAPANLAR VARMI BUNU NASIL Bİ PROGRAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…