Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı ben annemleredeyim eskişehirde
bol bol yiyorum nasıl kilom bilmiyorum ama görenler zayıflamışsın verme yeter diyolar tam iyi olmuşsun diyorlar
rabia,dosba asağıda nasılsınız kızlar asuman nasıl göremedim
fazla int giremiyorum ama bu hafta spora başlıyorum koşmaya inş beceririm:),
öpüyorum tüm takımı bol bol kilo vermeler

haklısın medinecim. sadece takımda değil, diyetisyenlerde de var o. birinin olmaz dediğine biri izin veriyor mesela. yani bazı şeylerin çok açık olmadığını düşünüyorum. yeri geliyor yoğurtla makarna yemeyin kilo yapar deniyor. yeri geliyor yiyebilirsiniz deniyor. %100 hakim olamıyoruz maalesef ama işte elimizden geldiğince bir şeyleri uyguluyoruz.
yatabilsem ben de yatarım canım yaoğlum erken kalkıyor, ne yapayım
afiyet olsun canım. zorlukla da olsa azar azar yemeye başladın sanırım. inşallah bugün dünden daha iyi hissedersin.

yine süper bir liste.bayılıyorum sana rabia.kaçamaksız ve dengeli yemekler.et de var sebze de var.süper.
sağol canım. haftaiçi dengeyi sağlıyorum da haftasonu bir sürdürebilsem.

dondurma sütlü tatlı yerine geçebilir. çok sorun edilen bir tatlı değil, diye biliyorum. tabi az yenirseasıl ekmek kadayıfı problemli oluyor. bunlardan başka menülerin gayet güzel

canım, bu aralar senin geceler yok oldu gibi bir şey:) Allah sabır versin ya üst üste böyle.:96:
oğluş nasıl şimdi?

Son düzenleme:
hoşgeldin eminecimm
özlettin kendini kız:) gezmekten bize hiç vakit ayırmıyorsun:)
ben kendi adıma iyiyim şükür. bildiğin gibi diyet halleri
sen de iyi vakit geçiriyorsun belli, nazar değmesin canım. tadını çıkar.

bu gün sporda yapabildim günü kazasız atlattık..

AMİN çok zor ama rabbim gücünüde veriyor ..
canım benim geceler oğlan doğuduğundan beri hemen hemen böyleydi.yeni değil.asıl bugün uyuduk dersem şaşırın..

kızlar ya şimdi tartıya çıktım moralim bozuldu.dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum.bayağı bir canım sıkıldı.acaba regl den dolayı mı.cuma yada cumartesi regl olcam.şişliğim var çok ama buda kilo almışım gibi duruyo.

kız 7.5 oğlan 1.5 yaşında 6 yş var ablası..

maşallah onlara.bayağı da yaş farkı varmış.benim kızım 3 yaşını 3 ay geçiyo ben de işte aralarında 4-4,5 yaş olsa iyi olur diyodum ama erken daha o zaman senin kızın bayağı büyükmüş maşallah ona rağmen zorlanıyosan biz allahın izniyle tabiiki önce nasip olması lazım olursa canımız çıkar herhalde

yaş farkı çoğaldıkça sorunda çoğalıyor aslında..daha doğrusu her yaşın kendine göre sorunu oluyor..en iyisi fazla ara vermeden yapmak..

bende gidiyorum..çamaşır yıkandı onları asayım ..evin geri kalanını toparlayayımyarısını toparlayıp buraya bakmaya geldim..sizlersiz olmuyor...sonra görüşürüz..

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr
günaydın canım

bu gün sporda yapabildim günü kazasız atlattık..
maşallah

hepinize günaydınnnnnnnnnnn..
sana da günaydın deryacım.

AMİN çok zor ama rabbim gücünüde veriyor ..
canım benim geceler oğlan doğuduğundan beri hemen hemen böyleydi.yeni değil.asıl bugün uyuduk dersem şaşırın..
yapma yaw niye oğlun geceleri uyumuyor mu?

canım, her gün tartılma. haftada bir gün tartıl. sonra tartıyı ortadan kaldır. bir de yani tartıdaki rakama endekslenme. sen diyetine uy, muhakkak sonucu alırsın.

benim bildiğim kadarıyla yasak değil.
maşallah ya kuzucuklarına, Allah bağışlasın. oğlunun ilk resimdeki ifadesine bittim

kızlar ben kaçtım akşama görüşürüzzzz
hayırlı işler canım:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…