Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yapıyorum canım. gerçi 3 gün yapıp ara vermek durumda kaldım beklenmeyen durumlar oldu. ama haftaya eşimin vardiyası değişince yıne başlayacam.

ben 3 mil olanı yapıyorum. evın içinde önce yavaş sonra hızlı tempolu yürüyüş düşün birkaç değişik hareket de katmışlar müzik eşliyınce yarı fitness yarı yürüyüş gibi.. bende burda öğrendım ve cidden çok iyi geldi bana

canom merkez bankasında çalışıyor master için yurtdışına gitmek istiyor onlar için toefl sınavından en yüksek puan alanı yollluyor banka sonra 2 yıl orda okuyup gelincede müdürlüğe vs yükseliyor ama şöyle bir durum var bizim burda aldığımız maaşı vericek yani orada nasıl geçinicez aile olarak gidersek zor ama tek gidersem bir oda kiralarım diyor nasıl olcak anlamış değilim gidince cocukları napıcam ben baba hasreti nasıl zor olur ben tahmin dahi etmek istemiyorum sizle gidicez tabiki diyor ama kılkanaat orada ben geçinemem ki tüm düzenimi mahvedicek anlıcan.ben bu evi napıcam tek enes olsa hoş güzel ama ben 2. düşünüyorum araları iyice açılıyor illaki hayırlısıyla kardeş olmasını istiyorum.ama gel anlat işte.evdeki eşyaları istanbuldaki eve götürürmüşüz tabi ordaki kiracı çıkıcak.arabayı satıp evin kalan ödemesini kapatıcakmışız ve gidicekmişiz.arap saçı 2 yıla kadar elde var 0 ee naptın okudum geldim hadi beklediği geçmedi hadi o zamanki şartlar değişti napicam ben bilmiyorum.
ben annemlere giderim dedim 2 bebeyle yapamam orada ve geçinememde dedim.haksız mıyım.
burda maaşı çok güzel ama orada sanmıyorum yetsin yetmesini geç nasıl alışıcak bu kuzular düzene ayak uyduramazlar ki .:83:

evet buldum videolarını ddiğin gibi zevkliye benziyor. Heralde biz biraz tembeliz evde yapılabilir bunlar bende başlasam iyi olacak

Kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.

Güya rejim yapıp, arada yazıp, gruptan ayrıldığım kiloya gelince takıma dahil olmak istiyordum ama olmadı. İşlerim çok yoğundu, biraz da stresim vardı. En son yazdığımda 72 kiloymuşum, şimdi 76 oldu. O yüzden gelip yazamadım biraz da. İşlerim hala yoğun ama stresim yok denecek kadar azaldı çok şükür. İnşallah en kısa zamanda aranıza dönerim.

ayyy canım sizin ki daha süpermiş...organik...
bende bu sene balkonda domatesle biberle uğraşmak istiyorum bakalım becerebilcek miyim??
balığı çok seviyorum ama benimle eşimin zevkleri aynı değil :)) bi onun sevdiklerinden bi benim sevdiğimden yiyoruz arada dışarda yiyoruz herkes kendi tercihini yapıyo :))

canım sende haklısın ama eşini de bu konuda pek kısıtlama derim...tabii düzenin bozulacak ama bazı zorlukları çekmek lazım sonu daha ferah olacaktır...okuyan insanlar kariyerlerine dokunulmasını istemiyorlar bende eşimi sonsuz destekliyorum bu konuda...içimde ukteler kaldı belkide ondandır :))
hatta ben yurt dışına gitmek istiyorum kendi eğitimim için :))
çocukla zordur ama çok tanıdığım var Allah bi kolaylık veriyo
naçizane benim fikrim ama sende haklısın bi düzeni bozmak çoook zor...hele de işin içinde bebişler olunca... böyle bi karar alırsanız eşini yalnız bırakma sende git derim

canım bence hemen dön...burda en azından kilonu kontrol edersin veremesende almazsın
stresinin azalmasına sevindim
sende sıkıntıdan yiyenlerdensin...

aslında normal dişte geçen hafta çektirdim o 2 güne geçti şimdi kapanma aşamasında ama bu dikişli ameliyatlı oldu ondan çok acıyo seninki nasıldı?

hm ben dişimi kırdım cnm diş sıkıyorum uyurken ondan oldu :S

---------------------------------------

Motivasyon resimleriiiii :)

sağol canım. sende iyiysen problem yok. :))
öğle yemeğin hafif olmuş gibi. afiyet olsun canım. sporun anladığım kadarıyla iyi gidiyor değilmi hayatım. sana bol kalori yakmalar,akşam yemeğinde şimdiden afiyet olsun.
çok sağol canım. yaşadık birşeyler geçti çok şükür. Rabbim atlatılamayacak dertler vermesin dilerim,ne sıkıntılar unutuluyor.
çok güzel yaşlardasın, bende 30 yaşımdayım. çok fazla değil belki ama insanın düşünceleri 30 larda daha farklı bir boyut kazanıyor.
canım benim,6 da işten çıkman çok güzel bende 6 da çıkıyorum,eve git yemekdi,mutfal,çocuk ve ev derken saat oluyor 22.0 bazen 23.00 evin durumuna göre değişiyor. sonra uykum geliyor yatıyorum.evde spor yapmam olanaksız,oğlum müsade etmez zaten. ama salona gidersem sorun olmaz,zaten yaz geliyor saatler uzuyor. ben hep bu zamana kadar maddiyat yüzünden bekledim. şimdi biraz daha iyiyiz çok şükür. eğer maddi imkanın varsa çocuk yokken hiç üşenme ve spora git,karın kası yap,dümdüz bir karnın olsun. ileride çocuk olunca çok zor be hayatım. gerçekten yapabiliyorsan yap.
hmmm anladım hayatım,ama kebapta sadece eti olduğu sürece ızgara oluyor sorun olmazdı sanırım :76: neyse sebzeyi etli yapıverde biraz olsun rahatlasın adamcağız.
yeni kararların hayırlı uğurlu olsun canım. :13:
öğle yemeğim
2 köfte 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
kendimi hafiflemiş hissediyorum :))
bu mönüyle hafiflersin tabii. çok güzel afiyet olsun.
geçmişolsun hayatım. neyse kurtuldun değilmi hepsinden. birkaç gün böyle çekersin hayatım sonrasında kolaylaşır herşey. canım benim eşinde suyunu çıkarmasın. demiştin zeki adamdı sanırım ama niye öyle her sınava giriyor anlamadım gerçi onunda vardır bir bildiği tabiki hayatım,geleceğinizi düşünerekten herşeyden nasibini almak istiyordur,boşver engelleme girsin .sonra yarın birgün karşısına çıktığında senin yüzünden giremedim sınava demesinden daha iyidir. ama sen hayırlısı ile bir iyileş,bu can havliyle seni sıkmasın ,iyice.

çok güzel resim çerçeveleri var kız çocukları için bence en uygun hediye o olur yada saşları uzunsa tac olabilir,gerçi yaz geliyor şapka olabilir şöyle cicili bir şapka. inşallah içine sineni bulursun balım nihayetinde çocuk,o pek anlamayabilir ama ailesinin saklamak isteyeceği hediye hatıra olacak sonuçta.

ben çocuklar için çok tırsıyorum enes tam olarak yeni yeni konuşmaya başladı cocuk ev taşıyınca bile garipleşiyor yabancılaşıyor ,zaten yazın taşınıcam kreşi değişicek derken bir de kardeş fikri olucak.sonra 1 yıl geçtikten sonra eşimin sınavı sonuçlandı aha aha derken seneye eylülde başlayacak desek ben bu cocuğa ne anlatıcam nereye giidyoruz neden?kardeş olunca daha bir kapancak biliyorum enesim yıpranıcak diye çok korkuyorum hadi ben gitmedim annemlerde kalıcaz desem enes babasını arayacak öbür bücurde tam anne baba seçiçek zamana gelir kafayı yerim her halde.ben ne yapyorsamda çocuklarım için işte.ama engel de olmak istemiyorum bir taraftan ama çok kızıyorum yani evlendiğimde niye uğraşmadı da enes 2 yaşına geldi başladı haksız mıyım sanıırm iş yerindeki insanlara gıcık gidiyor bu sınava girdi ,yabancı dili iyi olduğu için ilerde pozisyonlarda değişiklik olurken master yapanlara özellikle yurtdışında avantaj sağlıcakmış ,bilmiyorum hakkımızda hayırlısı daha fol yok yumurta yok beni stres sarıyo adam ayaparım derse yapıyo ondan :44: bazen kazanamasın diye dua ediyom of:26: herkes kendini düşünüyo sanırım.sen şimdi daha yolun başından gülüm eğer yapacaksan şimdi yap cocuk falna olunca elini ayağını bağlıyo insanın.

işlerinin hafiflediğine sevimdim 4 kiloyu nasıl aldın bende guruba acilen dönüş yap derim .3 hafta sonra listeden çıkıcam hazırlan istersen yavaştan yavaştan

haklısın asumancım birgidip gezim bakalım şapkada güzel fikir aslında.kitapta ,akşama birşeyler daha görürsem alırım gelirm napim yarın nehir hanımın doğum günü malum enes moturu verelim diyo o kadar seviyo sanırım kızı

gidimde az tv bakım dizimede bakamıyorum kaç gündür öptüm sizi.
bu arada hamburger yedim.onun için yarım saat yürücem tekrardan.
gecede yarım saat yürürüm kalorisi 200 küsür olması laızm

canım, moral bozucu olmasın diye her gün çıkma demiştim. sen önlemini erkenden almak için çıkıyorsan sorun yok.
ay ne güzel düşünmüşler arkadaşlarınız.:97:benim bu haftasonu üds, haftaya da ygs sınavı var. 2 hafta da evdeyiz.

canım, senin için kolay değil tabi. çoluk çocuk olmasa atlar gidersin. ama şimdi çocuklar düşündürüyordur. yalnız benim fikrimi sorarsan, eşinle git derim. kıt kanaat de geçinseniz ayrı kalmayın. biz orda 1000 dolar civarı bir maaşla geçindik. sizin maaşınız bu tutardan fazladır sanırım. amerikanın o kadar pahalı olduğunu düşünmüyorum. en büyük masrafınız kira olur. ondan hariç çok aşırı masraf olmuyor. tabi yaşadığın yere göre değişir.
rabiş sendemi dil sınavına gircen gı üds ne anlamadım
evet canım, dil sınavı. bu da master vs için dil sınavı, ingilizce.

ben 3, 4 , 5 mil yaptım. çok yormuyor, ama iyi terletiyor.düzenli yapanların da faydalandığını gördüm.

hoşgeldin canım
bence de bir an evvel dön. durdukça kilolar geri geliyor baksana.

asumancım hoşgeldin canım
spor olayında kararlı olman çok güzel.
eşinle de Allah kavuştursun canım.
hoşbulduk orti. naber hayatım yaa. ne zaman geleceksin diye bakıyorum bende. ama ben tabi yazasıya kadar sen gene gitmişsindir. bende bugün müsaitim diye buralardayım. daha doğrusu yazıcımın toneri bitti ya saldım birazcıkda.yarına tekrar devam.
eşim çarşamba akşamı nasipse evde olacak.çok sağol hayatım.
spordan vazgeçmek istemiyorum gerçekten ilacım o.
Gideceğin yoldan eminsen,engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez!
nereye gittiğini bilen insana dünya çekilip yok verir.

benimde aklıma bu geldi yazayım dedim.

canım müdür olunca aynı maaşı vermicekler değilmi. yurtdışındamı aynı maaşı verecekler. kafam dolu valla bana ayrıntılı yazın ayol.
canım benim sen enesle arası çok olmasın diye niye dert ediyon. tamam kesinlikle çoook haklısın kardeşi çok geçmeden olsun ama imkanlar şartlar uygun olmazsada çok yıpratma kendini.
yurtdışı olayı olmadan kariyer yapma imkanı yokmu eşinin yani ne bileyim. çünkü hani hemen yanıbaşın değilki istediğinizde gidip gelesin. hem çocuk için çok zor. valla benim oğlum baba gelecek deyip duruyor çok özledi 2 günde babasını. valla senin yerinde olsam ya bebek ya yurtdışını seçerim yoksa 2 bebekle bilmediğin bir ülke zor gelebilir.

ayyy maşallah kuzulara ya allah bağışlasın

hoşgeldın hemşo naber
AMİN sağol canım..
Uyumayan bebek çok zor..helde uğraşman gereken başka bir çocuk varsa hadi evi işi geçtim çocuk yorgunluk nedir anlamıyorki..
ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
aman acele etme bu havalar en tehlikeli havalar..vucüd daha kış modundan çıkmadıki..
ofis mis gibi oldu desene ..menün güzel..

15 mart menüm..
sabah 2 kruru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
yarım domates
yarım salatalık..
yeşil çay..
ara
1 adet portakal..3 badem
öğle
haşlama karnıbahar
3 kaşık sarımsaklı y.y yoğurt kırmızı biberle beraber..
ara..
4 kuru kaysı..
1 dilim ekmeğe 1 ince dilim peynirle
ikinici ara
3 kaşık kırmızı biberli zerdeçallı yy.yoğurt..
akşam
mercimek çorbası 1kase.
bol salata..
yatmadan tarçınlı süt..
şimdi spor yapıcam..
leslie 3 mill..
ve 2 litre su içtim..

Kızlar akşam yemeğinizde neler var.
ben, nohut yemeği yapıcam. kuru fasulye gibi olan:) pilav düşünmüyorum. salata yaparım. salataya da haşlanmış tavuk göğsü didiklerim inşallah.

iyidir ortim yahava güzel ama bizim takımın hamaratlarının aksine benim pinekleyesim var oğlan da 1 milyonuncu defadır "boya kalemlerim nerde" diye soruyorkafa kazan oldu.
dün gelmedin, herkes merak etti canım sen günde en azından bir kere uğra yaw

süper menü

akşama dolaba atmıştım taze fasülye yapmayı planlıyorum
bugün kararlıyım bi de sadece çorba olsun yeter
hmmm bi de ayran :)) bugün ayran günüm
taze fasülye de pek güzel olur. şimdiden afiyet olsun.
ayranı ben de severim. nedense diyet yapalı içmeyi unutuyorum yalnız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…