- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
canım, leslie sansone diye bir kadının evde yürüme programı var. burda çoğu arkadaş onu uyguluyor. dışarda spora vaktin yoksa evde bir 45 dk ayırarak onu yapabilirsin.
NEYNEYSE NASIL Bİ PROGRAM BU FİKRİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR YAPANLAR VARMI BUNU NASIL Bİ PROGRAM
canom merkez bankasında çalışıyor master için yurtdışına gitmek istiyor onlar için toefl sınavından en yüksek puan alanı yollluyor banka sonra 2 yıl orda okuyup gelincede müdürlüğe vs yükseliyor ama şöyle bir durum var bizim burda aldığımız maaşı vericek yani orada nasıl geçinicez aile olarak gidersek zor ama tek gidersem bir oda kiralarım diyor nasıl olcak anlamış değilim gidince cocukları napıcam ben baba hasreti nasıl zor olur ben tahmin dahi etmek istemiyorum sizle gidicez tabiki diyor ama kılkanaat orada ben geçinemem ki tüm düzenimi mahvedicek anlıcan.ben bu evi napıcam tek enes olsa hoş güzel ama ben 2. düşünüyorum araları iyice açılıyor illaki hayırlısıyla kardeş olmasını istiyorum.ama gel anlat işte.evdeki eşyaları istanbuldaki eve götürürmüşüz tabi ordaki kiracı çıkıcak.arabayı satıp evin kalan ödemesini kapatıcakmışız ve gidicekmişiz.arap saçı 2 yıla kadar elde var 0 ee naptın okudum geldim hadi beklediği geçmedi hadi o zamanki şartlar değişti napicam ben bilmiyorum.eşinin mesleği neydı senın canım ya üniversitede hoca falan mı? amerıkaya ihtımalınden bahstmiştin hatırlıyorum. ama uzun süreli bişey değil ki bu hem enes de dil öğrenır bence bu fırsatı değerlendır. en fazla 1-2 yıllıktır.
şimdilik sakın canım yarım saat sonra biri gelecek. bende zamanımı burda değerlendırıyorum. ama hep önce geçmii okur sonra yazardım. şimdi geçmişi dikkatlıce okuyamayınca bi değişik oldu.
ben yapıyorum canım. Gerçi 3 gün yapıp ara vermek durumda kaldım beklenmeyen durumlar oldu. Ama haftaya eşimin vardiyası değişince yıne başlayacam.
Ben 3 mil olanı yapıyorum. Evın içinde önce yavaş sonra hızlı tempolu yürüyüş düşün birkaç değişik hareket de katmışlar müzik eşliyınce yarı fitness yarı yürüyüş gibi.. Bende burda öğrendım ve cidden çok iyi geldi bana
yeni karaların umarım iyi gelir sana dosbacım. su konusunu baharla birlikte çözeriz artık. balık için cuma günü sözleştık kuzenlerle. kardesimde gelecek güzel bi sofra kuracaz. aslında ben şu büyük balıkları fırında daha çok sevdım ama muhtemelen bunlar hamsi yada çipra alacaklar. olsun balık balıktır
fasülye dedinde şöyle taze dalından koparılmış fasülyeyı özledım ya zeytinyağlı miss gibi. bizim buronun arka bahçesi var 2 senedır patron oraya bişeyler ekıyor. öğle yemeklerındekı menemenlık domatesımız biberimiz hep ordandı. kümesimiz vardı öreklerımız ve tavuklarımız.. yumurtayı kümesten alıp yerdıkpatlıcan ve taze fasülyede çıkardı fazla toplayınca paylaştırıdı bize eve götürürdük süer olurdu
canom merkez bankasında çalışıyor master için yurtdışına gitmek istiyor onlar için toefl sınavından en yüksek puan alanı yollluyor banka sonra 2 yıl orda okuyup gelincede müdürlüğe vs yükseliyor ama şöyle bir durum var bizim burda aldığımız maaşı vericek yani orada nasıl geçinicez aile olarak gidersek zor ama tek gidersem bir oda kiralarım diyor nasıl olcak anlamış değilim gidince cocukları napıcam ben baba hasreti nasıl zor olur ben tahmin dahi etmek istemiyorum sizle gidicez tabiki diyor ama kılkanaat orada ben geçinemem ki tüm düzenimi mahvedicek anlıcan.ben bu evi napıcam tek enes olsa hoş güzel ama ben 2. düşünüyorum araları iyice açılıyor illaki hayırlısıyla kardeş olmasını istiyorum.ama gel anlat işte.evdeki eşyaları istanbuldaki eve götürürmüşüz tabi ordaki kiracı çıkıcak.arabayı satıp evin kalan ödemesini kapatıcakmışız ve gidicekmişiz.arap saçı 2 yıla kadar elde var 0 ee naptın okudum geldim hadi beklediği geçmedi hadi o zamanki şartlar değişti napicam ben bilmiyorum.
ben annemlere giderim dedim 2 bebeyle yapamam orada ve geçinememde dedim.haksız mıyım.
burda maaşı çok güzel ama orada sanmıyorum yetsin yetmesini geç nasıl alışıcak bu kuzular düzene ayak uyduramazlar ki .:83:
Kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Güya rejim yapıp, arada yazıp, gruptan ayrıldığım kiloya gelince takıma dahil olmak istiyordum ama olmadı. İşlerim çok yoğundu, biraz da stresim vardı. En son yazdığımda 72 kiloymuşum, şimdi 76 oldu. O yüzden gelip yazamadım biraz da. İşlerim hala yoğun ama stresim yok denecek kadar azaldı çok şükür. İnşallah en kısa zamanda aranıza dönerim.
[sıze="2"]hm ben dişimi kırdım cnm diş sıkıyorum uyurken ondan oldu :s
---------------------------------------
motivasyon resimleriiiii :)[/sıze]
Eki Görüntüle 159431
Eki Görüntüle 159432
Eki Görüntüle 159433
sağol canım. sende iyiysen problem yok. :))kızlar tam yazacam bişey çıkıyor geçmişi de adam gibi okuyamadım bi türlü. öğle yemeğim 1 kase çorba 2 kaşık arkadasın kuru fasülyesınden, 1 kaşık pilav ekmek yok
medınecım tam aksine motıvasyonum yukseldı. akşama spora gıdecem zaten. yemeği dışarda yıyecez eşim çıkışa gelecek
tavuk şiş falan yerım
ssuna canım hoşgeldın
adcım iyi olduğuna çok sevındımm
çok sağol canım. yaşadık birşeyler geçti çok şükür. Rabbim atlatılamayacak dertler vermesin dilerim,ne sıkıntılar unutuluyor.canım benim geçmiş olsun sen baya bi sıkıntı geçirmişsin bende canım sıkıldıkça yerim ve yemeyi çok seviyorum çocuk olayıda sanırım korkuyorum şimdide kiloyu bahane ettim yaşım 26
spor yapmayı bende istiyorum saat 6 da işten çıkyorum eve git yemek çay derken saat dokuz oluyo sonrada bi tembellik geliyo kalkamıyorum yerimden havamda olursam ip atlıyorum sen spor için salonlara mı gideceksin evdemi yapacaksın
hmmm anladım hayatım,ama kebapta sadece eti olduğu sürece ızgara oluyor sorun olmazdı sanırım :76: neyse sebzeyi etli yapıverde biraz olsun rahatlasın adamcağız.adcım saolsun abim aradı akşam toplantısı varmış gece yatmaya gelirim dedi... bizde eşimle dışarda yemeğe götürecektik... neyse ki haber verdi şimdi kendimize sebze yapacağım :)) eminim eşimin kebep hayelleri suya düştüğü için çok üzülecek
ayyıldızın dediği gibi hiç bi diyetisyenin listesi tutmuyo...
ben eski listelerime baktım ilk gittiğim akşamları sadece sebze yoğurt ve salata ekmek vermiş
sonraki çorba sebze makarna/pilav vermiş ama sonuçta onda 2-3 kilo vermişim ilkinde 7 kilo
şimdi ben sonrakine uyuyorum çnk kolay oluyo ve akşamda bi de kaçamak yapıyorum offf normal beslenen birinden çok yemiş oluyorum yani 2.liste ile kendimi kandırmaktan başka bişi yapmıyorum
ilk listede kaçamak yapsamda kilo almıyordum
şimdi karar verdim ilk diyetisyenimin dediklerini yapacağım :))
bu mönüyle hafiflersin tabii. çok güzel afiyet olsun.öğle yemeğim
2 köfte 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
kendimi hafiflemiş hissediyorum :))
geçmişolsun hayatım. neyse kurtuldun değilmi hepsinden. birkaç gün böyle çekersin hayatım sonrasında kolaylaşır herşey. canım benim eşinde suyunu çıkarmasın. demiştin zeki adamdı sanırım ama niye öyle her sınava giriyor anlamadım gerçi onunda vardır bir bildiği tabiki hayatım,geleceğinizi düşünerekten herşeyden nasibini almak istiyordur,boşver engelleme girsin .sonra yarın birgün karşısına çıktığında senin yüzünden giremedim sınava demesinden daha iyidir. ama sen hayırlısı ile bir iyileş,bu can havliyle seni sıkmasın ,iyice.evet gülüm gömülü diş çektirdim dikiş attırdım yanağıma doğru bir şeyler var tam açamıyom ki bakıcam da işte su içince çorba içince ya da üstüne birşey gidince çığlık atıcak seviyedeydim dün ,ama bugün daha rahat su içiyorum bu seferde katılar için agzımı açarken yanağım tarafı acıyo bilmiyorum ki inşalah düzelirim ya .allah kimseye muhtaç etmesin rabbim .2 gün yattım eşim enesle uğraştı süreki didiştiler ay ders çalışamıyorum falan da filanda off.tam bir kaoss. sınavıda versin kurtulayım artık ya .sanki ögrenciyle evliyim of ya tak dicek bu son olcak diyodum geçen mutfakta alıştıra alıştıra diyo uzmanlık için kadro açılıcakmış vs vs sınav diye didikliyo ayyyy dedim hemen anladı sustuanlıcan herkeste bir ilginçlik gidiyo işte asumancım
11:20 1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin içi
spor:yarım saat yürüyüş
14:00 4te 1 elma içi kazıyıp yedim
yarın enesin arkadaşı nehirin doğum günüymüş ögretmeni yazmış hatıra olması için hediye istiyolar
napim ne alim kızlar.
bir tane el cüzdanı toka falan mı ,hikaye kitabı mı?yoksa badi falna mı alsam fikir verir misiniz?
oyuncak alamam alırsam enes açılınca hediyeyi geri almak isteyebilir canavarusum
ben çocuklar için çok tırsıyorum enes tam olarak yeni yeni konuşmaya başladı cocuk ev taşıyınca bile garipleşiyor yabancılaşıyor ,zaten yazın taşınıcam kreşi değişicek derken bir de kardeş fikri olucak.sonra 1 yıl geçtikten sonra eşimin sınavı sonuçlandı aha aha derken seneye eylülde başlayacak desek ben bu cocuğa ne anlatıcam nereye giidyoruz neden?kardeş olunca daha bir kapancak biliyorum enesim yıpranıcak diye çok korkuyorum hadi ben gitmedim annemlerde kalıcaz desem enes babasını arayacak öbür bücurde tam anne baba seçiçek zamana gelir kafayı yerim her halde.ben ne yapyorsamda çocuklarım için işte.ama engel de olmak istemiyorum bir taraftan ama çok kızıyorum yani evlendiğimde niye uğraşmadı da enes 2 yaşına geldi başladı haksız mıyımayyy canım sizin ki daha süpermiş...organik...
bende bu sene balkonda domatesle biberle uğraşmak istiyorum bakalım becerebilcek miyim??
balığı çok seviyorum ama benimle eşimin zevkleri aynı değil :)) bi onun sevdiklerinden bi benim sevdiğimden yiyoruz arada dışarda yiyoruz herkes kendi tercihini yapıyo :))
canım sende haklısın ama eşini de bu konuda pek kısıtlama derim...tabii düzenin bozulacak ama bazı zorlukları çekmek lazım sonu daha ferah olacaktır...okuyan insanlar kariyerlerine dokunulmasını istemiyorlar bende eşimi sonsuz destekliyorum bu konuda...içimde ukteler kaldı belkide ondandır :))
hatta ben yurt dışına gitmek istiyorum kendi eğitimim için :))
çocukla zordur ama çok tanıdığım var Allah bi kolaylık veriyo
naçizane benim fikrim ama sende haklısın bi düzeni bozmak çoook zor...hele de işin içinde bebişler olunca... böyle bi karar alırsanız eşini yalnız bırakma sende git derim
işlerinin hafiflediğine sevimdim 4 kiloyu nasıl aldın bende guruba acilen dönüş yap derim .3 hafta sonra listeden çıkıcam hazırlan istersen yavaştan yavaştanKızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Güya rejim yapıp, arada yazıp, gruptan ayrıldığım kiloya gelince takıma dahil olmak istiyordum ama olmadı. İşlerim çok yoğundu, biraz da stresim vardı. En son yazdığımda 72 kiloymuşum, şimdi 76 oldu. O yüzden gelip yazamadım biraz da. İşlerim hala yoğun ama stresim yok denecek kadar azaldı çok şükür. İnşallah en kısa zamanda aranıza dönerim.
hm ben dişimi kırdım cnm diş sıkıyorum uyurken ondan oldu :S
---------------------------------------
Motivasyon resimleriiiii :)
Eki Görüntüle 159431
Eki Görüntüle 159432
Eki Görüntüle 159433
haklısın asumancım birgidip gezim bakalım şapkada güzel fikir aslında.kitapta ,akşama birşeyler daha görürsem alırım gelirm napim yarın nehir hanımın doğum günü malum enes moturu verelim diyo o kadar seviyo sanırım kızısağol canım. sende iyiysen problem yok. :))
öğle yemeğin hafif olmuş gibi. afiyet olsun canım. sporun anladığım kadarıyla iyi gidiyor değilmi hayatım. sana bol kalori yakmalar,akşam yemeğinde şimdiden afiyet olsun.
çok sağol canım. yaşadık birşeyler geçti çok şükür. Rabbim atlatılamayacak dertler vermesin dilerim,ne sıkıntılar unutuluyor.
çok güzel yaşlardasın, bende 30 yaşımdayım. çok fazla değil belki ama insanın düşünceleri 30 larda daha farklı bir boyut kazanıyor.
canım benim,6 da işten çıkman çok güzel bende 6 da çıkıyorum,eve git yemekdi,mutfal,çocuk ve ev derken saat oluyor 22.0 bazen 23.00 evin durumuna göre değişiyor. sonra uykum geliyor yatıyorum.evde spor yapmam olanaksız,oğlum müsade etmez zaten. ama salona gidersem sorun olmaz,zaten yaz geliyor saatler uzuyor. ben hep bu zamana kadar maddiyat yüzünden bekledim. şimdi biraz daha iyiyiz çok şükür. eğer maddi imkanın varsa çocuk yokken hiç üşenme ve spora git,karın kası yap,dümdüz bir karnın olsun. ileride çocuk olunca çok zor be hayatım. gerçekten yapabiliyorsan yap.
hmmm anladım hayatım,ama kebapta sadece eti olduğu sürece ızgara oluyor sorun olmazdı sanırım :76: neyse sebzeyi etli yapıverde biraz olsun rahatlasın adamcağız.
yeni kararların hayırlı uğurlu olsun canım. :13:
bu mönüyle hafiflersin tabii. çok güzel afiyet olsun.
geçmişolsun hayatım. neyse kurtuldun değilmi hepsinden. birkaç gün böyle çekersin hayatım sonrasında kolaylaşır herşey. canım benim eşinde suyunu çıkarmasın. demiştin zeki adamdı sanırım ama niye öyle her sınava giriyor anlamadım gerçi onunda vardır bir bildiği tabiki hayatım,geleceğinizi düşünerekten herşeyden nasibini almak istiyordur,boşver engelleme girsin .sonra yarın birgün karşısına çıktığında senin yüzünden giremedim sınava demesinden daha iyidir. ama sen hayırlısı ile bir iyileş,bu can havliyle seni sıkmasın ,iyice.
çok güzel resim çerçeveleri var kız çocukları için bence en uygun hediye o olur yada saşları uzunsa tac olabilir,gerçi yaz geliyor şapka olabilir şöyle cicili bir şapka. inşallah içine sineni bulursun balım nihayetinde çocuk,o pek anlamayabilir ama ailesinin saklamak isteyeceği hediye hatıra olacak sonuçta.
canım, moral bozucu olmasın diye her gün çıkma demiştim. sen önlemini erkenden almak için çıkıyorsan sorun yok.canım bu ara kendimi tartı ile dengeliyorum
eskiden sık çıkardım aldığım gün hemen müdahele ederdim...bi de benim ödem problemim olduğu için ona göre önlem alıyorum
kozaklıya gidiyoruz canım haftasonu değişiklik olsun istemiş arkadaşlar bana da iyi gelecek inş.
zaten severim bi de kendimle yüzleşmenin zamanı geldi sanırım
canım, senin için kolay değil tabi. çoluk çocuk olmasa atlar gidersin. ama şimdi çocuklar düşündürüyordur. yalnız benim fikrimi sorarsan, eşinle git derim. kıt kanaat de geçinseniz ayrı kalmayın. biz orda 1000 dolar civarı bir maaşla geçindik. sizin maaşınız bu tutardan fazladır sanırım. amerikanın o kadar pahalı olduğunu düşünmüyorum. en büyük masrafınız kira olur. ondan hariç çok aşırı masraf olmuyor. tabi yaşadığın yere göre değişir.toefl sınavı canım .aslında bana deneme sınavı var falan demişti sonra arkadaşlar oturmaya gelelim diyince orda olmaz benim sınavım var dedi bende ee deneme sınavı gitmezsin olur biter demiştim sonra ben sana şaka yaptım hani deneme olunca pek stres yaptırmazsın diye dedi .hazır hissediyormuş gitsin girsin bakalım sanırım uzun sürücekmiş 4 saaten fazla sıkılırım mın mın ediyo bakalım.rakipleri çokmuş gene iyice hırslandı anlıcan.olmadı tekrar girerim diyor görücez bakalım.3 aydır sınav sınav tüketti beni evlendim evleneli kariyer mi yapacak çocuk mu yapacak anlamadım gitti.akşamda aslında kızgındım düzenimizi kuramadık gitti kendim evim istanbulda ben kiradayım kimse yok burda kafama göre yaşayamıcam sen yurtdışına gidicen bende annemin evine 2 çocuklamı gitcem off of dedim yaban ellerde geçinememe ben olmaz dedim anlıcan yine diş dişe geldik.
evet canım, dil sınavı. bu da master vs için dil sınavı, ingilizce.rabiş sendemi dil sınavına gircen gı üds ne anlamadım
ben 3, 4 , 5 mil yaptım. çok yormuyor, ama iyi terletiyor.düzenli yapanların da faydalandığını gördüm.canım, leslie sansone diye bir kadının evde yürüme programı var. burda çoğu arkadaş onu uyguluyor. dışarda spora vaktin yoksa evde bir 45 dk ayırarak onu yapabilirsin.
NEYNEYSE NASIL Bİ PROGRAM BU FİKRİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR YAPANLAR VARMI BUNU NASIL Bİ PROGRAM
hoşgeldin canımKızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
hoşbulduk orti. naber hayatım yaa. ne zaman geleceksin diye bakıyorum bende. ama ben tabi yazasıya kadar sen gene gitmişsindir. bende bugün müsaitim diye buralardayım. daha doğrusu yazıcımın toneri bitti ya saldım birazcıkda.yarına tekrar devam.asumancım hoşgeldin canım
spor olayında kararlı olman çok güzel.
eşinle de Allah kavuştursun canım.
nereye gittiğini bilen insana dünya çekilip yok verir.Gideceğin yoldan eminsen,engeller 'dinlenme noktan' olmaktan öteye gidemez!
canım müdür olunca aynı maaşı vermicekler değilmi. yurtdışındamı aynı maaşı verecekler. kafam dolu valla bana ayrıntılı yazın ayol.canom merkez bankasında çalışıyor master için yurtdışına gitmek istiyor onlar için toefl sınavından en yüksek puan alanı yollluyor banka sonra 2 yıl orda okuyup gelincede müdürlüğe vs yükseliyor ama şöyle bir durum var bizim burda aldığımız maaşı vericek yani orada nasıl geçinicez aile olarak gidersek zor ama tek gidersem bir oda kiralarım diyor nasıl olcak anlamış değilim gidince cocukları napıcam ben baba hasreti nasıl zor olur ben tahmin dahi etmek istemiyorum sizle gidicez tabiki diyor ama kılkanaat orada ben geçinemem ki tüm düzenimi mahvedicek anlıcan.ben bu evi napıcam tek enes olsa hoş güzel ama ben 2. düşünüyorum araları iyice açılıyor illaki hayırlısıyla kardeş olmasını istiyorum.ama gel anlat işte.evdeki eşyaları istanbuldaki eve götürürmüşüz tabi ordaki kiracı çıkıcak.arabayı satıp evin kalan ödemesini kapatıcakmışız ve gidicekmişiz.arap saçı 2 yıla kadar elde var 0 ee naptın okudum geldim hadi beklediği geçmedi hadi o zamanki şartlar değişti napicam ben bilmiyorum.
ben annemlere giderim dedim 2 bebeyle yapamam orada ve geçinememde dedim.haksız mıyım.
burda maaşı çok güzel ama orada sanmıyorum yetsin yetmesini geç nasıl alışıcak bu kuzular düzene ayak uyduramazlar ki .:83:
AMİN sağol canım..ayyy maşallah kuzulara ya allah bağışlasın
hoşgeldın hemşo naber
Uyumayan bebek çok zor..helde uğraşman gereken başka bir çocuk varsa hadi evi işi geçtim çocuk yorgunluk nedir anlamıyorki..teşekkür ederim canım inşallah bugün daha da iyiyim ve başka tatları tadabiliyorum.acıda azaldı sanırım kaynıyo dikişler
afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin canım zor uyumayan bebek.ama sen alışmışsın gerçi ben dayanamayordum eneste baygın yatıyordum uykusuz kaldığımda
eee olacağı buydu tabi dikkat etmediğin 2 haftan var unutma şimdi hemen kilo düşmez ki .demekki iyi cozutuksun senbir de regldendir şişmişindir geçer merak etme .
pehlivan senin kızla benim oğlan aynı sanırım 19 aralık 2007 doğumlu oğluşum .sende arayı açma bence şimdi düşünsen cocuk olur 4 yaşında diğeri 1 yaşında gelince diğeri 5 yaşında olur.en azından ilk okula başlarkan büyük 2. olan 3 yaşında gelirde ses ,bağırma vs sorunları kalmaz .ilkokula giderken kücük bebek büyük bir sorun bence ses açısından
senin bu abinden çektiğin ne ferdicim ya.güzel beslenmişsin afiyet olsun.
bende tam dombilim yok sanırım diyordum en sonda gördüm yazını.güzel beslenmişsin canım.bende bugün mercimek çorbası içiçim .diyette iyiymiş mercimek.
aman acele etme bu havalar en tehlikeli havalar..vucüd daha kış modundan çıkmadıki..ayy kızlarr bugün hava güzel diye kışlıkları çıkarıp ince giyindimm gören ne güzel kilo vermişsin diyoo çok mutlu oldummmgaza geldimmm
ofis mis gibi oldu desene ..menün güzel..merhaba arkadaşlar sabahtan temizlik yaptık büroda oyuzden gelemedım hemen menumu yazayım
dün sabah yarım kase kellogs üzerine 7-8 taen yabanmersını altın çilek üstüne süt
öncesınde kuru kayısı ve su içmiştim
ara : 6-7 tane balık kraker
öyle kızarmıs tavuğun yağsız göğüs kısmından bır parça. yanında domate ssalatalık ve 2 dilim kadar ekmek. dilimli değildi elimizle böldük ekmeyı oyuzden tam ölçüsü yok
akşam 1 kepçe nohut yemeği yanında bir yemek kaşığı bulgur pilavı. ekmek yok yemekten sonra yarım saat yürüyüş.
annemlerde 1 bardak çay ve bir avuç çekırdek
yarım elma yarım portakal
bu sabah 1 haşlanmış ymurta 1 çay bardağı süt 2 lokma ekmek
ben, nohut yemeği yapıcam. kuru fasulye gibi olan:) pilav düşünmüyorum. salata yaparım. salataya da haşlanmış tavuk göğsü didiklerim inşallah.Kızlar akşam yemeğinizde neler var.
iyidir ortim yahoşbulduk orti. naber hayatım yaa. ne zaman geleceksin diye bakıyorum bende. ama ben tabi yazasıya kadar sen gene gitmişsindir. bende bugün müsaitim diye buralardayım. daha doğrusu yazıcımın toneri bitti ya saldım birazcıkda.yarına tekrar devam.
eşim çarşamba akşamı nasipse evde olacak.çok sağol hayatım.
spordan vazgeçmek istemiyorum gerçekten ilacım o.
Kızlar akşam yemeğinizde neler var.
süper menü15 mart menüm..
sabah 2 kruru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
yarım domates
yarım salatalık..
yeşil çay..
ara
1 adet portakal..3 badem
öğle
haşlama karnıbahar
3 kaşık sarımsaklı y.y yoğurt kırmızı biberle beraber..
ara..
4 kuru kaysı..
1 dilim ekmeğe 1 ince dilim peynirle
ikinici ara
3 kaşık kırmızı biberli zerdeçallı yy.yoğurt..
akşam
mercimek çorbası 1kase.
bol salata..
yatmadan tarçınlı süt..
şimdi spor yapıcam..
leslie 3 mill..
ve 2 litre su içtim..
taze fasülye de pek güzel olur. şimdiden afiyet olsun.akşama dolaba atmıştım taze fasülye yapmayı planlıyorum
bugün kararlıyım bi de sadece çorba olsun yeter
hmmm bi de ayran :)) bugün ayran günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?