Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

KIZLAAR GÜNAYDIN
Bugün o kadar çok işim varki ondan geç kaldım bu kadar. Şetanın bacağını kırdım dün yarım saat yürüyüş yaptım vede artık asansör kullanmıyorum 6. katta oturuyorum yürüyerek inip çıkıyorum.
Dün akşam yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık ıspanak
1 küçük kase yoğurt
1 çay şekersiz
saat 9:30 da naneli tarçınlı yeşilçay
yatmadan önce bir bardak sıcak su
bu 3. günüm burda ve herşey düzene girmeye başladı yeme düzenimi belirlemeye başladım yavaştan yürüyüş falan da ekliyorum. Valla kendimi çok iyi hissdeiyorum

sabah kahvaltım
aç karna bir bardak su
iki küçük dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
çay

birazdan da bir tane bisküvi yemeyi düşünüyorum.

günaydıııınnnn
çok güzel yürüyüş falan...bayağı bi düzene girmişsin tebrik ederim canım
afiyet olsun çok da güzel beslenmişsin
şimdi yiyeceğin bisküvi nasıl bişi acaba bizi bi bilgilendir bakem
yanlış anlama canım diyet açısından şöle bi durum var bazıları çok kalorili oluyo...
genelde diyet bisküvi tercih ediyoruz 3 adet veya 1 adet kepekli galeta ?? senin ki??

ben daha ara yapmadım... önce markete gideyim diyorum öğlene yoğurt alayım akşama da kereviz pişirecem limonum yok (
sonrada en sevdiğim işi yapayım ütüüüü
ara olarak 1 muz düşünüyorum
bugün su konusunda maşallah çok ii gidiyorum

1 tane eti cin
daha yemedim...

çok çok geçmiş olsun canımm oyy nasıl canı acımıştır şimdii

oh maşallah canım benimm çok güzel gidiyosun...

100 gr 440 kcal buda 29 gr 127kcal ediyo

siz neler yiyorsunuz bende onlardan alıyım
benim diyetisyen 3 adet diyet bisk. veriyordu
çörek otlu veya limonlu özellikle yulaflı olanlardan
yada 1 adet kepekli galeta...
sen şimdi kalorisine baktın haklısın çok değil ama lifli bi bisk. vaya kepekli yeseydin seni çok daha uzun süre tok tutardı
şimdi eti cin yedin birden kan şekerin tavan yaptı ve aynı hızla düşecek ve sen daha çok açlık hissedeceksin...
kalori hesabını bu yüzden herzaman yapmak doğru olmuyor...
ama yinede çok büyük bi kaçamak değil hem sende doğruyu bulmaya çalışıyosun bu nedenle tebrik ediyorum

merhaba arkadaşlar saat kaç oldu yenı gırebılıyorum nete
dünkü menunu yazayım da sonra geçmişe bakacam inşallah. off ya nıye boyle oldu bu hafta

kalkış günkurusu ve altın çilek üzerine 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeğine yağsız peynırlı tost 1 çay bardağı süt
saat 10 da yarım simit
saat 13 de simitin kalan yarısı ve 1 fincan yeşil çay
akşam 1 servis kaşığı makarna tamamen yağsız ve sossuz. aslında yeşil mercımek vardı. bırklaç gun önce yapmıştım ısıttım güzelce tabaklara koydum ama ekşimiş geri atmak zorunda kaldım ( alel acele mkarna yaptım.
sonra annemlere gittik mevlute helva mısır ve börek vardı. bir dilim börek ve bır bardak çay içtim dağ ghibi bır ulaşık yıkadım. gidip gelirken yürüdüm. yaklasık yarım saat
sonra kuzenler bıze geldı dönüşte. 2 fincan çay içtim onlarlada
toplamda su mıktarım 1,5 litrredir. bugun 2 litreye tamalayacam insallah

ayya nekadar karbonhıdratlı ya menum ekmek simir makarna börek uffffffffffffffffff

maşallah canım. çok güzel bir menü ve spor yapmak için güzel bir çaba var. asansörü bırakmak o kadar büyük bir karar ki tebrik ediyorum seni.
yeşil çayı da renkelndirmişsin, çok güzel

maşallah canımsu için hava iyi olsun yeter sana, ben anladım
markete çık bakalım, sağlıklı mamalar al da gel.
ütü benim de var ama canım istemiyor:96:

1 tane eti cin
daha yemedim...
bu olmadı bak

100 gr 440 kcal buda 29 gr 127kcal ediyo

siz neler yiyorsunuz bende onlardan alıyım
kalorisi normal aslında ama dosbam da yazmış, bütün mesele kalori değil. lifli olmasına da dikkat etmelisin ki seni uzun süre tok tutsun. bilinöli olduğun için ben de tebrik ediyorum. üzerindeki kalori değerlerine dikkat etmek bile çok güzel bir gelişme. eğer kendini frenleyebiliyorsan 2 adet burçak bisküvi de 80 kalori falan yapar. ama en güzeli tabi galeta tarzı veya diyet bisküvi.

evet, karbonhidrat çok. bugün protein ağırlıklı yersen dengeye ulaşabilirsin. bir de bulaşık ve yürüyüş umarım yakmana faydalı olmuştur.

Kızlar Merhaba,
Ben 65 kilo 1.66 boyunda balık etli bir kzım 10 kiloyu vermek istiyorum..
pazartesi diyete başladım.. ama bir türlü biyerden kaçırıyorum.. özellikle akşamları kendimi tutamıyorum ama dün daha iyiydim
Sabah: Corn flex
Ara: 5'i 1yerde çayı
Öğlen: kapuska,salata,kekmeği,ligt yoğurt
Ara:maden suyu,armut,leblebi
Akşam haşlanmış tavuk,2dlm ekmek,salata,yoğurt,çikolata

Sizce nasıl? fazla mı dersiniz?

öncelikle hoşgeldin canım:)
menüyü paylaşarak hızlı bir giriş yapmışsın:81:
menün güzel, başlangıç için. takımların bazı kuralları var onu da birazdan paylaşayım.

vintage,

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.

öncelikle hoşgeldin canım:)
menüyü paylaşarak hızlı bir giriş yapmışsın:81:
menün güzel, başlangıç için. takımların bazı kuralları var onu da birazdan paylaşayım.

Ok, hertürlü uyacağım.. motivasyona ihtiyacım var, birlik, dayanışma bana iyi gelecek..
aslında zayıflama yarışmasına katılmak istediğimi ve 13. takıma girebileceğim yazılmıştı :44:

Ok, hertürlü uyacağım.. motivasyona ihtiyacım var, birlik, dayanışma bana iyi gelecek..
aslında zayıflama yarışmasına katılmak istediğimi ve 13. takıma girebileceğim yazılmıştı :44:
yazdığını biliyorum canım, seni ben davet etmiştim:)
takımiçi kurallarımızı yeni gelen arkadaşlarımızla paylaşıyorum. sen de kuralları okuyarak, bu düzene uyabilir misin yoksa olmaz mı ona karar veriyorsun.
burda çok güzel bir motivasyon bulursun ama işte sen de başkalarını motive etmelisin, takım böyle oluyor. inşallah maksimum faydalanırız birbirimizden.

neysecim evet hava güzel olsun bende suyumu içeyim :)) sağlıklı mamalar aldım hayatım limon ve yoğurt :)) öğlene közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber düşünüyorum yoğurtum yoktu
seyyahcım evet biraz karbo çok olmuş ama yinede miktarını ii ayarlamışsın neysecimin dediği bugün dengelersin
vintage hoşgeldin

ya aslında son gelen mesajları bulmam zaman alıyor yani yazdığım mesaja uyarı(bildirim) olsa hiç kaçıracağım bişi olmaz...
zayıflama konusunda tecrübelerim oldu.. onları paylaşırım, arkadaşlara tavsiyelerde bulunurum
peki yarın sabah kilo mu yazacak mıyım? her cuma sabahı tartılıyoruz yani :44:

hoşbuldum canım..
ay süper burası yaa vakit nasıl geçmiş anlamıyorum.. burayı karıştırırken ara öğünü de kaçırdım iyi mi ama şuan tokum,acıktığımı hissettiğimde de hemen su içiyorum ve yeşil çayda elimden düşmüyor..
Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…