günlük 3 litre su tüketiyorum..sporumu yapıyorum..diyetimide akstmamaya çalışyıorum..Merhaba,
hava çok güzel benimde imkanım olsaydı mutlaka yürüyüş yapardım, yazın sıcakta kışın soğukta yürünmüyor..
Adet öncesi insan şişiyor,vucüt su topluyor,sakın kg veremiyorum diye boşverme,adet dönemi bitince de 1veya 2 kilo farkeder.. bol bol su içmeni tavsiye ediyorum.. :126:
evde koşu bandı olan biriside benim..bu günlerde ya dışarda yürüyorum yada evde leslie yapıyorum.ya ben yanımda arkadaş olmayınca o kadar uzun yürüyemiyorum
evde de koşu bandım var ama 20 dk oluyor yürüyorum sıkılıyorum
kızlar bişey sorcam
zayıflamak için kemer korse ilaçlar jeller bantlar kullanan oldumu bunlardan
ben kemer aldım ama elektrik çarpıyo gibi canım çok yaktı kullanamadım.
extrajelin denemelik olanlardan aldım hiç bişeyini göremedim.
elma krom hapı aldım kocacık içirmedi
Anlıycanız hiç birini beceremedim
ama bu sefer onlara ihtiyaç kalmadan yapcam bu işi nisan 2 de kuzenimin nişanı var o zamana kadar 2 kg versem çok süper olur
günlük 3 litre su tüketiyorum..sporumu yapıyorum..diyetimide akstmamaya çalışyıorum..
Burdaki canlar sayesinde motivasyonum düşmüyor..
Evde koşu bandı olan biriside benim..bu günlerde ya dışarda yürüyorum yada evde leslie yapıyorum.koşu bandım odada bekliyor..
En güzeli yavaş ama sağlam adımlarla yürümek..hap 2 santevit acai bery kullandım işede yaradı..14 kilo verdim geçen sene doğum kilosuydu .spor yapmaya vaktim olmadığı için almıştım..8 kiloyu onunla verdim..ama şimdi hiç bir ürün kullanmadan kilo verme taraftarıyım..
Extra jel ben kullandım çokda menun kaldım..şimdi yeni 1 kutu aldım ama başlamadım..:92:
ya bu plates yapanları çokkıskanıyorummmm
aramıza hoş geldin hayatım :)))istanbulun neresindensin sen bakimİstanbulda yaşıyorum.. çalışıyorum, 24 yaşındayım..
Yarışmaya başvuran arkadaşlarıma başarılar diliyorum
günlük 3 litre su tüketiyorum..sporumu yapıyorum..diyetimide akstmamaya çalışyıorum..
burdaki canlar sayesinde motivasyonum düşmüyor..
evde koşu bandı olan biriside benim..bu günlerde ya dışarda yürüyorum yada evde leslie yapıyorum.koşu bandım odada bekliyor..
en güzeli yavaş ama sağlam adımlarla yürümek..hap 2 santevit acai bery kullandım işede yaradı..14 kilo verdim geçen sene doğum kilosuydu .spor yapmaya vaktim olmadığı için almıştım..8 kiloyu onunla verdim..ama şimdi hiç bir ürün kullanmadan kilo verme taraftarıyım..
extra jel ben kullandım çokda menun kaldım..şimdi yeni 1 kutu aldım ama başlamadım..:92:
bnde çok kıskanıyordum valla. kaç kere evde yapma nıyetıne gırdım beceremedım. sonra grupfonıde yuzde 50 indirim gördüm gaza geldım kayıt oldum 2 haftadır gidiyorum bide şimdi haftada bır gun fıtness şansı tanıdılar onuda deneyecem. daha bi fark görmedım tabı ama evde de yapın dedi hoca. eşim haftaya geç gelecek eve o işteyken bol bol ls de yaparım akşamları
aramıza hoş geldin hayatım :)))istanbulun neresindensin sen bakim
extra jeli bende merak ettim şimdiiii
hoşbulduk cnm,beykozdan, sen neredensin?
yakın sayılırmışız cnm bende çekmeköysonunda bi istanbullu buldum yaw
canım diyetinde kesinlikle ekmeğini çıkarma... sağlık açısından da daha sonra yemeye başladığında da kötü olur...hoşbuldumm canım
ben de yemekten geldim az önce..
Çorba (3ymk kaşığı)
Karnıbahar (yarım tabak)
ayran
az kepk ekmeği
Ekmeği tamamen çıkartmak istiyorum ama ekmek yemeğince sanki hiç doymuyormuşum gibi geliyor
şimdide yeşil çay yaptım kendime..
Olumlamalar yapıyorum "kendimi seviyorum, inanıyorum kilo vereceğim, özgüvenim yükselecek"
heheh ondan 1 tanede bende varya ben yanımda arkadaş olmayınca o kadar uzun yürüyemiyorum
evde de koşu bandım var ama 20 dk oluyor yürüyorum sıkılıyorum
kızlar herşeyin doğalı güzelkızlar bişey sorcam
ama bu sefer onlara ihtiyaç kalmadan yapcam bu işi nisan 2 de kuzenimin nişanı var o zamana kadar 2 kg versem çok süper olur
ben bu göbekle mekik bile zor çekiyorum
çok güzel çekmeköye 2 sene önce gelmiştim
canım diyetinde kesinlikle ekmeğini çıkarma... sağlık açısından da daha sonra yemeye başladığında da kötü olur...
günde 5 dilim ekmek yeme hakkın var
1 dilim ekmek= 2yk pilav veya makarna
1 dilim ekmek=1 kase çorba
bu şekilde değişim yapabilirsin ama ekmeksiz olmaz
heheh ondan 1 tanede bende var
üzerinde güzel nevresim kuruyor bi de elbise askısı oluyo
şaka bi tarafa bu aralar kullanıyorum ama hiç bi zaman dışarda yürümenin yerini tutmuyo
:) canım asıl bu göbeklerle çekmemiz lazım bu mekikleri...
tam mekik çekme boyuna ve bele zarar verebilirsin yarım ve çapraz mekik çekmeyi dene
hem göbüşün gider hem daha kolay
bu arada ara öğünümü yaptım
yarım portakal suyu (kerevizden kalmıştı)
1 tane hurma...
suya devammmm
afiyet olsun, süper özendim.. ben de sölemesi ayıptır bir muzu güplettim :26: yarım yeseydim iyi olacaktı ama dayanamadım.. acaip çikolata çekiyor canım.. kola da, ama kola yerine maden suyu içiyorum artık.. içim dışım su oldu da neyseeee
hareketi anladım canım ben d yansimitlerime benzer bi hareket denemiştim çok etkili oluyorKesinlikle katılıyorum.. ekmeksiz yapamam zaten.. pilav doyurmuyor beni öle 2 kaşık yetmiyor
demek koşu bandına çarşaf asan tek ben değilim :86: memnun oldum
mekik 10 adet çektim mi tıkanıyorum, aslında geçen sene bir egzersiz ile yan yağları(simitlerimi) eritmiştim..
Sırtımı duvara arada boşluk olacak şekilde dönüp, ellerimi göğsüm hizasında karşıya çevirip sonra duvara doğru sağa, sola dönerek ellerimi duvara değdiriyordum ayaklar sabit popodan yukarısı dönüyor .. yan kasları çalıştırıyor, basit de bir egzersiz aslında tam anlatamamış olabilirim de :44:..
afiyet olsun, süper özendim.. ben de sölemesi ayıptır bir muzu güplettim :26: yarım yeseydim iyi olacaktı ama dayanamadım.. acaip çikolata çekiyor canım.. kola da, ama kola yerine maden suyu içiyorum artık.. içim dışım su oldu da neyseeee
aynen canım ya içim dışım su oldu kız
kızlar intte haberlere bakarkn okudum yeşilçay limonla içildiğinde 13 kat daha etkili oluyomuşşş bilgilerinize...
oooo topiğimize bereket gelmişş. rakıbem nerdesın sen ya karşılaşamadık bugun hiç
bende açıktım yeşil öçay içiyorum bastırsın açlığımı diye su 2 litre oldu sanırım sayamadığım kadar çok tuvalete gittim
hemen umutsuzluğa kapılma gülüm daha bu hafta başladın sanki düzenli olmaya demi .3 hurma 2 kocamaaan bardak su sonrasında
kahvaltı 1 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek çayyy
kızlar tartılmayım dedim ama kilo almış görünüyorum( bu hafta çok dikkat ettim
afiyet olsun canım alıştırmaya başlaman iyi olmuş en azından sen de buna inanıyorsan geri gelir.KIZLAAR GÜNAYDIN
Bugün o kadar çok işim varki ondan geç kaldım bu kadar. Şetanın bacağını kırdım dün yarım saat yürüyüş yaptım vede artık asansör kullanmıyorum 6. katta oturuyorum yürüyerek inip çıkıyorum.
Dün akşam yemeğim
1 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık ıspanak
1 küçük kase yoğurt
1 çay şekersiz
saat 9:30 da naneli tarçınlı yeşilçay
yatmadan önce bir bardak sıcak su
bu 3. günüm burda ve herşey düzene girmeye başladı yeme düzenimi belirlemeye başladım yavaştan yürüyüş falan da ekliyorum. Valla kendimi çok iyi hissdeiyorum
sabah kahvaltım
aç karna bir bardak su
iki küçük dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
çay
birazdan da bir tane bisküvi yemeyi düşünüyorum.
oyyy karbonhidratlı rakibem benimmerhaba arkadaşlar saat kaç oldu yenı gırebılıyorum nete
dünkü menunu yazayım da sonra geçmişe bakacam inşallah. off ya nıye boyle oldu bu hafta
kalkış günkurusu ve altın çilek üzerine 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeğine yağsız peynırlı tost 1 çay bardağı süt
saat 10 da yarım simit
saat 13 de simitin kalan yarısı ve 1 fincan yeşil çay
akşam 1 servis kaşığı makarna tamamen yağsız ve sossuz. aslında yeşil mercımek vardı. bırklaç gun önce yapmıştım ısıttım güzelce tabaklara koydum ama ekşimiş geri atmak zorunda kaldım( alel acele mkarna yaptım.
sonra annemlere gittik mevlute helva mısır ve börek vardı. bir dilim börek ve bır bardak çay içtim dağ ghibi bır ulaşık yıkadım. gidip gelirken yürüdüm. yaklasık yarım saat
sonra kuzenler bıze geldı dönüşte. 2 fincan çay içtim onlarlada
toplamda su mıktarım 1,5 litrredir. bugun 2 litreye tamalayacam insallah
ayya nekadar karbonhıdratlı ya menum ekmek simir makarna börek uffffffffffffffffff
5i1 yerde çay akşam yemekten öncede bir fincan içmeni öneririm ben çok faydasını görmüştüm bu arada hoşgeldin canımKızlar Merhaba,
Ben 65 kilo 1.66 boyunda balık etli bir kzım10 kiloyu vermek istiyorum..
pazartesi diyete başladım.. ama bir türlü biyerden kaçırıyorum.. özellikle akşamları kendimi tutamıyorum ama dün daha iyiydim
Sabah: Corn flex
Ara: 5'i 1yerde çayı
Öğlen: kapuska,salata,kekmeği,ligt yoğurt
Ara:maden suyu,armut,leblebi
Akşam haşlanmış tavuk,2dlm ekmek,salata,yoğurt,çikolata
Sizce nasıl? fazla mı dersiniz?
havalar çok güzel valla bende cocuğu parka götürelim dedim kociş sınavı var dedi bögg dedim bende kentimi ütüye verdimmerhaba.hava ısınıdı oğlumla dışarı attım kendimi..1.5 saat dolaştım..bugünkü sporum bu hızlı yürüdüm..ama bu sabah tartıd açok garip bir ölçü çıktı..(bu hafta en kaçamaksız ve bol hareketli haftam ama anlamadım..adet öncesi dönemdeyim haftaya kendilerini bekliyorum bakalım .bu haftamı sabote eden odur diye umut ediyorum..ama tabi asıl yarın önemli ...
afiyet olsun kararında yemişsin canım.hoşbuldumm canım
ben de yemekten geldim az önce..
Çorba (3ymk kaşığı)
Karnıbahar (yarım tabak)
ayran
az kepk ekmeği
Ekmeği tamamen çıkartmak istiyorum ama ekmek yemeğince sanki hiç doymuyormuşum gibi geliyor
şimdide yeşil çay yaptım kendime..
Olumlamalar yapıyorum "kendimi seviyorum, inanıyorum kilo vereceğim, özgüvenim yükselecek"
ben zayıflama kemerim vardı kullandım çok faydasını gördüm şayet tek başına faydasız yani yürüyüş,mekik,ve yediklerine dikkat edersen özellikle yağ eritmede çok iyi geliyordu bozuldu ama çok üzüldüm eğer olsaydı çok faydalanacağımı biliyordum.kızlar bişey sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?