Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim..tamamdır, anladım.. ben de yarışacağım..
tamam o zaman, tekrar hoşgeldin.
hangi şehirdesin canım? bir de yaş kaçtı?

neysecim evet hava güzel olsun bende suyumu içeyim :)) sağlıklı mamalar aldım hayatım limon ve yoğurt :)) öğlene közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber düşünüyorum yoğurtum yoktu
közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberdün yedim ama olsa yine yerdimazıcık akşamdan arttı zaten, öğlen gözümü ona diktim.
evet canım, yarın sabah belirtilen saatten önce kilonu bildiriyorsun. deneme süresinde olsan da listede yeralıyormuş gibi devam etmelisin. deneme sürecin sonunda listeye girme konunu kararlaştıracağız. önemli olan bol paylaşım yapman.

yeşilçay iştahı kesiyor, bende de çok işe yarıyor.

kızlar akşama plates var. salı gunu tavuk şiş yıyıp gitmiştim ama sanırım ayran şişirdi zorlandım hareketleri yaparken. bugun çorba içip gitsem daha iyi olur sankı demi siz ne dersiniz? öğlen ne yerım bilmıyorum ama karnım hiç aç değil sanırım ara öğünler yapacam bugun.
bugunun iyi haberi şimdiden suyum 1,5 litre oldu havalar açılınca su içmek daha keyifli. yeşil çayımı içiyorum şuan

ayran şişirmiş olabilir. pilatese giderken mide fazla dolu olunca iyi olmuyor:) çorba fikri çok iyi bence. öğlen yemek yesen iyi olurdu. akşam da sadece çorba içeceğin için geceye çok aç kalabilirsin. bence öğlen yemeğini güzelce ye, ara öğünleri spor sonrasına sakla.

neysecim yakın otursaydık inan öğle yemeğine beklerdim hayatım
aklıma dün sen düşürdün şimdide hazırlaya gidiyorum
eee artık yaz geliyo dolapta bişi kalmasa ii olcak hemde çok seviyorum sadece 1 tane patlıcanım kaldı onuda haftaya inş.

Son düzenleme:

haklısın biraz acıkınca sebze söyleyeyım kendıme bari mantar sote falan . zaten çıkışta 2,5 km kadar da yürüyoruz durağa gitmek için. cumartesi biraz erken çıkıyoum ya ogun de fıtnessa giderim diye düşündümbakalım artık.

canım her gün 2.5km mi yürüyorsun harika

merhaba.hava ısınıdı oğlumla dışarı attım kendimi..1.5 saat dolaştım..bugünkü sporum bu hızlı yürüdüm..ama bu sabah tartıd açok garip bir ölçü çıktı..(bu hafta en kaçamaksız ve bol hareketli haftam ama anlamadım..adet öncesi dönemdeyim haftaya kendilerini bekliyorum bakalım.bu haftamı sabote eden odur diye umut ediyorum..ama tabi asıl yarın önemli ...

hoşheldin aramıza tatlım

hoşbuldumm canım

ben de yemekten geldim az önce..
Çorba (3ymk kaşığı)
Karnıbahar (yarım tabak)
ayran
az kepk ekmeği
Ekmeği tamamen çıkartmak istiyorum ama ekmek yemeğince sanki hiç doymuyormuşum gibi geliyor
şimdide yeşil çay yaptım kendime..
Olumlamalar yapıyorum "kendimi seviyorum, inanıyorum kilo vereceğim, özgüvenim yükselecek"

Merhaba,
hava çok güzel benimde imkanım olsaydı mutlaka yürüyüş yapardım, yazın sıcakta kışın soğukta yürünmüyor..
Adet öncesi insan şişiyor,vucüt su topluyor,sakın kg veremiyorum diye boşverme,adet dönemi bitince de 1veya 2 kilo farkeder.. bol bol su içmeni tavsiye ediyorum.. :126:

ya bu plates yapanları çokkıskanıyorummmm

kızlar bişey sorcam
zayıflamak için kemer korse ilaçlar jeller bantlar kullanan oldumu bunlardan

ben kemer aldım ama elektrik çarpıyo gibi canım çok yaktı kullanamadım.
extrajelin denemelik olanlardan aldım hiç bişeyini göremedim.
elma krom hapı aldım kocacık içirmedi

Anlıycanız hiç birini beceremedim

ama bu sefer onlara ihtiyaç kalmadan yapcam bu işi nisan 2 de kuzenimin nişanı var o zamana kadar 2 kg versem çok süper olur

ben korseye karşıyım, bir arkadaşım zayıflama bandı kullanmış, 1 ayda hem de dikkat ederek 4 kilo vermişti.. sonra diyeti bıraktı ve gene kilo aldı.. en güzeli sağlıklı beslenme.
2 kiloyu 2 haftada çok rahat verebilirsin canım günde yarım saat yürüyüş veya egzersiz yapsan kesin verirsin, bunun yanında da hamurişi, tatlı vb yemez, dikkat edersen kesin verirsin. hem kalıcı olarak de verirsin..

ayy canım benim senin ağzından bal damlıyor.
Inşllah hepimizsağlıklı biçimde veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…