saat 8de yarım çay bardağı süt
saat 12:2 dilim ekmek,2dal marul,2 dilim domates
spor yarım saat seri yürüyüş sabah mamasından sonra.
saat 13:20 1 kase şehriyel çorbası
spor:yarım saat seri yürüyüş öğle yemeğinden sonra.
ara:yarım sarı elma
ara:1 fincan 5i1 arada çay
8 tane gömlek ütüledim
spor:yarım saat yürüyüş.yemekten önce
1 tane kayısı 2 su bardağı su ile içtim yedim yani.kabızlık sorunu çekiyorum demir ilacından dolayı.
akşam:5yk domatesli kıyma ,1 kk kadar peynir,2 adet vişte reçelinden vişnesini aldım.3 dilim ekmek
2 yudum çay daha içemedim sıcaktı.
spor:1 saat seri yürüyüş akşam yemeğinden sonra.
ara:yarım portakal
spor:300 oturduğum yerden sopa çevirme
300 ayakta yanlara sağ sol eğilme eller dizlere kadar
150 tane mekik çekildi
yan yatıp bacaklar yan havaya kaldırma sağ ve sol 60 ar
mutfak tezgahında 30 ar yan,arka ve ikisinin arası yan oluyo yani
toplam su miktarı:2 litre
toplam yürüyüş 2.5 saat.
yarın büyük gün.erken yatıp erken kalkacağım.yarından daha dikkat edip haftaya bugün daha güzel sıkı bir vücut istiyorum bacaklarım inceldi ama bacağımn içleri için birşeyler yapmam lazım.
oraları nasıl incelticempopodan veremiyorum bunada bir çare bulmam lazım.
kızlar selam nasılsınız. benim bu hafta yine çok kötü ya ama reglden de olabilir.çünkü bu hafta dikkat etmiştim.gerçekten kaçamağım da yok.ama 77.5 çıktım.geçen hafta 76.8 dim herhalde.700 gram almışım herhalde.canım ço sıkıldı.birde ben hiç spor yapmıyorum.önümüzdeki hafta leslie ye başlıcam.bakalım öyle de veremessem bu iş olmayacak herhalde.haftasonu da teyzemizin kızının düğünü var.tam ben biraz vereyim derken gene almış gözüküyorum.gerçi benim geçen yıl gittiğim diyetisyenim regl in ilk 3 günü çağırmıyordu 1-2 kilo oynar kişiye beğlı diyodu.bakalım haftaya da veremessem burdan ayrılmayı düşünüyorum en azından böyle bir ceza veririm kendime.
günaydıııııınnnn
anlayamadım ben bu işi ama kilom 70.9
dün 70.5i görmüştüm ama bu hafta kendime son zamanı veriyorum :))
bu hafta son...inş. vereceğim
hurma benim bildiğim kalorisi yüksek bir meyve. yanlış mı biliyorum acaba :44:kahvaltım 3 hurma 1 bardak su
sonra 1 yağsız tost çay
günaydın kızlarr
sabah ilk işim tartılmak oldu 61 kg dayım normalde 62 falan çıkıyodu sabah aç olunca ondan sanırım bu fark 60 ın altını bi görsem
akşam yemeğe davetliydik iraz ucu kaçtı gibi
haşlanmış karnıbahar 3 tane
sarımsaklı yoğurt
5 tane sarma
1 kepçe çorba
4 tane halka patates
2 kaşık sütlü irmik tatlısı
kahvaltı saati..kuzucukları doyurup geliyorum..
2.5 yada 3 en fazla canımferdici canım sudan hiç korkma..sudan solayı fazla çıkmazsın
hatta güzel bi bilgi paylaşayım
bütün kilolar idrar ile atılıyo :)) çnk bütün yağlar ve diğer herşey idrarda çözünüp dışarı atılıyo...
yani su içmek iidir ...tabi böbrekleri yormadan
sen 3 lt suyu geçiyor musun ??
napim bacım gündüz vakit bulup giremiyom gecede çıkmak bilmiyom ayrılamıyommhadi yat kız deli
işi gücü gırgır şamata
merhabalar canım sana da. hoşgeldin. ben de bugün gelmeyince merak etmiştim.
geçmiş olsun. bir doktora görün istersen yarın.
güzel bir paylaşım dosbacım.
valla canım kuş gibi mi bilmiyorum şişkinlk var midemde gastritim azıyo galiba.
antibiyotikler dokundu sanırım bir hafta sonrası iflas edio midem.
kuş kuşben en çok hatayı ara yapmıyorum bir de bir oturuşta karnımı doyurup kalkyom bunu nasıl değiştircem bimiyorum
menün gayet güzel canım hurma kervanına sende katıldın
afiyet olsun canım.turşu çorbası ne anam turşu su toplamasın o kadar da su içmişsin
afiyet olsun canım gayet güzel menünn.
dombişim nasılsın canım.oğluşunla kızınla geçiyo zaman sanırım.2 çocuk çok mu zor seni çok mu yoruyorlar.
seninle kilolarımız ve çizelgemiz çok benziyor şekerim.. kapışalım bakalım seninle cuma gününe kadaryarışa varmısın?
herkese günaydınlar hayırlı sabahlarr canlarımm bu sabahki kilom 69.7 600gr vermişim yawwbunada şükürrr
selam hanımlar....nasılsınız...ben iyi değilim...kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik...çok ilerlemiş...dün ameliyata alındı...göğsünü tamamen almışlar....aslında bu konuda araştırma yapmak için girdim nete...ama size de uğramadan edemedim...2 gundür pek bişey yiyemedik...zorunlu diyet oldu...o nedenle yazmama gerek yok sanırım...yine uğrarım
vintage ismin nedir?..birde kaç yaşındasın kuzucuğun varmı..?
benim adım derya 38 yaşındayım 2 tane kuzucuk var..
selam hanımlar....nasılsınız...ben iyi değilim...kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik...çok ilerlemiş...dün ameliyata alındı...göğsünü tamamen almışlar....aslında bu konuda araştırma yapmak için girdim nete...ama size de uğramadan edemedim...2 gundür pek bişey yiyemedik...zorunlu diyet oldu...o nedenle yazmama gerek yok sanırım...yine uğrarım
kahvaltım 3 hurma 1 bardak su
sonra 1 yağsız tost çay
vintage ismin nedir?..birde kaç yaşındasın kuzucuğun varmı..?
benim adım derya 38 yaşındayım 2 tane kuzucuk var..
kızlar günaydın :) 1,1 kg vermişim veremem herhalde diye umarken ay çok güzel oldukilo veren herkesi kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?