Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııııınnnn
anlayamadım ben bu işi ama kilom 70.9
dün 70.5i görmüştüm ama bu hafta kendime son zamanı veriyorum :))
bu hafta son...inş. vereceğim

günaydın arkadaşlar
kilom 55.4 malesef
11 e kadar geleem diye yazıyorum ilk fırsatta gelır menumu paylaşırım

günaydın kızlarr

sabah ilk işim tartılmak oldu 61 kg dayım normalde 62 falan çıkıyodu sabah aç olunca ondan sanırım bu fark 60 ın altını bi görsem
akşam yemeğe davetliydik iraz ucu kaçtı gibi

haşlanmış karnıbahar 3 tane
sarımsaklı yoğurt
5 tane sarma
1 kepçe çorba
4 tane halka patates
2 kaşık sütlü irmik tatlısı

süpersin tatlım, hep spor haraket halindesin, ben yarım saat yürüyünce hemen yoruluyorum.. bi arkadaşım poposu küçülsün diye duvara vuruyordu ama etkisi oldu mu bilemiyorum :26:

bence ayrılma burada motive oluyorsun.. kendini cezalandırma sakın aksine motive olmaya çalış.. kendini önmese ve en önemlisi inan

günaydıııııınnnn
anlayamadım ben bu işi ama kilom 70.9
dün 70.5i görmüştüm ama bu hafta kendime son zamanı veriyorum :))
bu hafta son...inş. vereceğim

yediklerimizi kısıyoruz ve bu da kilo kaybı olarak yansıyor bir süre sonra vucudumuz bu tempoya alışıyor ve kilo verme duruyor.. metebolizmayı hareketlendirmek için değişik menüler, yiyecekler yemeliyiz, şaşırtmayılız, sık ve az yemek gerekiyor ve yürüyüş de tabi..

kahvaltım 3 hurma 1 bardak su
sonra 1 yağsız tost çay
hurma benim bildiğim kalorisi yüksek bir meyve. yanlış mı biliyorum acaba :44:

oh oh afiyet olsun, arada olur ama yediklerin hafif sayılır.. ben misafirlikte reddedince kızıyorlar,diyetini evinde yap diyorlar, sinir oluyorum

2.5 yada 3 en fazla canım
napim bacım gündüz vakit bulup giremiyom gecede çıkmak bilmiyom ayrılamıyomm

turşu su tutar mı kiii

herkese günaydınlar hayırlı sabahlarr canlarımm bu sabahki kilom 69.7 600gr vermişim yawwbunada şükürrr

600 gr beğenmiyormusun?daha dün bir yazı okudum haftada 500 gr verebiliyorsanız yağdan gidiyordur diyordu bulursam ekleyeceğim..1kilo üstü gidiyorsa kas ve su kaybıdır yazıyordu..yani haftada 1kilo ile 500 gr ideal kilo verme aralığıymış..

Son düzenleme:
vintage ismin nedir?..birde kaç yaşındasın kuzucuğun varmı..?
benim adım derya 38 yaşındayım 2 tane kuzucuk var..

selam hanımlar....nasılsınız...ben iyi değilim...kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik...çok ilerlemiş...dün ameliyata alındı...göğsünü tamamen almışlar....aslında bu konuda araştırma yapmak için girdim nete...ama size de uğramadan edemedim...2 gundür pek bişey yiyemedik...zorunlu diyet oldu...o nedenle yazmama gerek yok sanırım...yine uğrarım

geçmiş olsun..ne denirki şimdi ..bilemedim..zor bir durum..rabbim yardımcınız olsun..bunlan atlatmış olsun inşallah..

kızlar günaydın :) 1,1 kg vermişim veremem herhalde diye umarken ay çok güzel oldu kilo veren herkesi kutlarım

Geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…