Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen evleneli kaç sene oldu bende 26 yaşındayım bende biraz kilo verince yapmayı düşünüyorum bebiş

21 yaşımda evlendim.. ben de senin gibi düşünüyorum.. 10 kilo verirsem ideal kiloma ulaşacağım.. sonra üstüne hamilelikte 10-15 kilo alsam da abartı olmaz.. ama şu halimle hamile olup üstüne 10 kilo alırsam çok fena olurum

çok geçmiş olsun canım, allah şifa versin.. hayattaki en güzel şey sağlık..

günaydıııııınnnn
anlayamadım ben bu işi ama kilom 70.9
dün 70.5i görmüştüm ama bu hafta kendime son zamanı veriyorum :))
bu hafta son...inş. vereceğim
canım üzülme bende şiştim bugün nedenini anlamış değilim dünkü tartıyla bugünkü asla tutmuyor göbişim çıktı diyebilirim kesin şişkinliktir.

günaydın arkadaşlar
kilom 55.4 malesef
11 e kadar geleem diye yazıyorum ilk fırsatta gelır menumu paylaşırım
:26: o ne kilo mu aldın bacım gı :44:

normalde tartılman gereken saat sabah aç karnına ve wc çıktıktan sonra üzerinde ya ince iç çamaşırların ya da hiçbirşey olmucak bu senin net kilondur şekerim.
kıyafetlerle vs tartınılmaz.

sağol gülüşüm ben alıştım artık canım 3 saate kadar çıkıyo bu koridoru ezberledim adım adım

2.5 yada 3 en fazla canım

napim bacım gündüz vakit bulup giremiyom gecede çıkmak bilmiyom ayrılamıyomm

turşu su tutar mı kiii
turşu en güzel su tutan şey canım.

herkese günaydınlar hayırlı sabahlarr canlarımm bu sabahki kilom 69.7 600gr vermişim yawwbunada şükürrr
tebrikler bak ne güzel 69 ları da gördün gözün aydın

kılom 68,3oglusu asıya goturom
geçmiş olsun canım.

canım

evet gelelim bana 56.9 kiloyum şişliğim varki dün 56.5 idim haftaya hedef 56 oldu çünkü bugünkü tartıda şişliklerimde vardı bakalım seyyahım bu hafta yine geçtim seni darısı önümüzdeki haftaya inşallah.

adet öncesi gerçekten 1-2 kilo fark edebiliyor...rabia sana gerekeni yazacaktır ..
popodan vermek için spor öncesi yapabilirsen ..susam yağı içine biberiye portakal limon avakado ve yosun yağı ekleyip sorunlu bölgene sür..sarbilirsne streç filmle sar..mutlaka işe yaryacaktır..spor sonrasıda özelikle kalça bölgenide bir fırça ile kızarana kadar ovala ve yine yosun sabunu ile yıka ..2 hafta içinde selülitsiz kaymak gibi, olur..birde incelme mutlaka olur..
ii geceler canım bede yatıyorum
yarın dr.a gideceğim
c.tesi için hazırlanacağım
sabah gelir bildirimde bulunuruum inş.
hepinize ii geceler
doktordan hayırlı haberlerle gel..
güzel bilgi..hatırlatman iyi oldu..
geçmiş olsun..tekrar hoş geldin..
1 saat önce yarım yağlı oalndan 1 bardak süt içtim birazdan yatıcamm herkesee iyi gecelerr hanımlar tatlı tatlı uykularrrr
afiyet olsun..süt içip yatınca sabaha çok acıkmamış oluyorsun..
kuzucuk durmuyo
en cıkıom by

masallah canım zem zemle ye
cekırdeklerınıde sakla
hımmm lahananın o etkısını ılmıodum benım mıdem pişpirıklıdır kaldrmaz ole kolulu seyleri
içemem sanırım
bende içemem..
sabah yemek yapınca çok rahat oluyor..tüm gün boşmuşum gibi hissediyorum kendimi..
banada slata yapmak cok zor gelıyor esım çok sever salatayı
yıka teker teker sonra salata yap ooooooooo zor ıs
önceden bana da zor geliyordu ama şimdi her fırsata yapmaya çalışıyorum..zamanla alışıyorsun kolayına gelmeye başlıyor..
asla içemeyeceğim birşey..
dün hava süperdi bugün soğuk..(
sebzenin tok tuttuğunu bulmuşsun diyetinde baya faydası olucaktır..
aç karnına kayısı yiyip ılık su iç çok iyi geliyor..
sen çok dikket ediyorsun benc evücudun yeni kilosuna alışmaya çalışyor olabir o zmana kilo sabit kalıyor birde rabia bir öğününü boz kalorili birşey ye ertesi gün kilo vermiş olarak görbilirsin kendini..
turşu çorbası ney kız ilk defa duydum..
bu doktor ların diyetisyenlerin neden birisinin dediğini diğeri ya çürütüyor yada başka türlü bir şey yazıyorki..
bir gün öncede kızkardeşimle aynı yürüdük bugün tartıya yansıdı..bu hafta ortalama hep sporlu geçti..
evet melek kızım yoruldu arada yavaşladık..
sizin sayenizde güzle gidiyorum..
ok canım zatehn atm bilgim yok sinameke zararlı oyüzden yazamk istedim..
tatlı kaçamağım yok şimdi sen yazınca dikkatimi çekti..
3 ana 3 ara mutlka yapmaya çalışıyorum..
sporumu yapıyorum
3 litrede su işçiyorum..
ilk 2 litresi öğleye kadar ortalama gidiyor geriye kalan 1 litreyide akşama kadar tamamlıyorum..

rabiş gelmedi netimi yok nedir kızlar bende bir kahvaltı yapayım sonra kuaförüme gidip kaşlara bir el attırım hiç bakamadım kendime saçma sapan olmuşlar :26:
görüşürüz

..az dişini sıksan çabucak verirsin..
kılom 68,3oglusu asıya goturom
kuzuya geçmiş olsun şimdiketen ateşsiz ağrısız atlatın inşalah..
esma ben de.. memnun oldum 24 yaşındayım.. allah bağışlasın benim henüz bebişim yok, biz biraz tembeliz de
memnun oldum..kaç yıllık evlsin canım.çokmu soru sorudm kine..tembeliz dedinya onun için şeyettimdi..:78:
annemde genç anne olanlardan 38 yaşında :) Allah bağışlasın kuzucuklarını uzun,sağlıklı,mutlu günler

saol genç ane demişsinya çok geç evlendim plastick 30 umda kızımı doğurdum..annenin boyu kadar çocukları var maşallah..

3 yılımız dolacak 2 ay sonra

kızlar dünkü menumu yazayım önce
kalkış altın çilek yaban mersını ve 1 kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara fındık badem kuru üzüm ve leblebıden oluşan 1 çay tabağı çerez ve 1 fincan yeşilçay
ara 1 fincan daha yeşilçay yanında ısrar üzerien şu milföy hamurdan yapılan böreklerden 1 tane:78:
akşam 1 porsıyon sebzelı tavukdaha doğrusu tavuklu sebze çünkü sebzeleri daha fazlaydı zaten öğleden kalmış sebzeler pörsümüş hiç sevmedim hepsını de yıyemedım zaten. yanında yarım dilim ekmek ve 1 kase cacık. cacıkta dere otu vardı onu da bıtıremedım
sonra 1 saat plates
spor sonrası 1 bardak ayran eşim köfte yerken onun köftelerının 1 tanesi
ardından 2,5 km durağa kadar yürüyüş.
toplam su 2-2,5 litre arası

bu sabah yarım kase muslıye bıraz daha kuru üzüm attım üstüne süt
şimdide kuruyemşlerle ve yeşilçayla ilk ara öğünümü yapıyorum

ama durumumdan hiç muttlu değilim bir ileri bır geri resmen ya geçen hafta verdım bu hafta aldım. ne olacak böyle bılmıyorum. spor eksık dıyordum spor da yapıyorum artık ne bileyım olmuyo işte. umutsuzluğa kapılmaya başladım.

tşk ederim cnm normalim ben o zaman

kızlar günaydın :) 1,1 kg vermişim veremem herhalde diye umarken ay çok güzel oldu kilo veren herkesi kutlarım
tbr ederimm canım benimmm
ayy evet bacım sonunda 69 ları gördüm 80lerden 69 larr hayal gibiydiiturşunun su tuttuğunu da yeni öğrendim keşke içmeseydim yaww:2:
tebrik ederim bacımmm
canım şu susam yağını bende yapamm bakemmturşu çorbasına gelince normal bildiğimiz fasulye turşusuyla mısır ekmeğini birbirine girinceye kadar salçalı yağlı suda pişiriyon afiyetle yiyionn yemez olaydımm anam ne bilem su tutuyomuş:2:

sabret bacımmm zamanlaaa bekle bakalım 1 2 hafta noluyo görrr

dosbaam sen hergün hurma yiyorsun ama benim arkadaşım diyetisyene gitti herşeyi yiebilirsin tatlı hamurişi hurma ve muz hariç demişti
bu hurmayı araştır bence
hemen açıklık getireyim diyetin ilk 10 günü hiiiç şekerli bişi yenmez bal reçel tatlı muz hurma incir....
sebebine gelince vücutta ilk önce yağı kırmaya çalışıyorlar
sonrasında ise diyette herşeyden az az veriyorlar
ilk diyetisyenim 2 tane demiş 2.diytsyn ise 5 adet ben sadece oraya takıldım
sabah yediğim 3 hurma minik hurmalradn yani tanesi fındıktan az büyük bu nedenle çok kalorili gibi gelmiyor...
bi de bu hurmalrı şifa niyetine yiyorum başkada hiiiç kaçamağım yok
zaten son 4 gündür dikkat ediyorum haftaya daha ii olcak inanıyorum

menünü beğendim. bende müsli yiyince baya tok hissediyorum kendimi.. yulaf ezmesi, corn flex meyveli, üzerine de tarçın koyuyorum mis mis.. bir de kuru erik ye 2 ad. açlığı bastırıyor..

kızlar selam.
rabianın nette sorun varmış. mobilden mail atmış.
kilolara bakıp gelem canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…