menünü beğendim. bende müsli yiyince baya tok hissediyorum kendimi.. yulaf ezmesi, corn flex meyveli, üzerine de tarçın koyuyorum mis mis..bir de kuru erik ye 2 ad. açlığı bastırıyor..
21 yaşımda evlendim.. ben de senin gibi düşünüyorum.. 10 kilo verirsem ideal kiloma ulaşacağım.. sonra üstüne hamilelikte 10-15 kilo alsam da abartı olmaz.. ama şu halimle hamile olup üstüne 10 kilo alırsam çok fena olurum
canım üzülme bende şiştim bugün nedenini anlamış değilim dünkü tartıyla bugünkü asla tutmuyor göbişim çıktı diyebilirim kesin şişkinliktir.
canım sısıkınlık benımde dunkı ıle 0.5 kg oynadı 1 gunde o kadar kılo almam ımkansız
kı abartmadımda sanırım sısıkınlık
bıraz duzensız beslenıyorum sanırım salata yemıyorum yarın yesıllık aldırayımda salata yapayım
:26: o ne kilo mu aldın bacım gı :44:
normalde tartılman gereken saat sabah aç karnına ve wc çıktıktan sonra üzerinde ya ince iç çamaşırların ya da hiçbirşey olmucak bu senin net kilondur şekerim.
kıyafetlerle vs tartınılmaz.
sağol gülüşüm ben alıştım artık canım 3 saate kadar çıkıyo bu koridoru ezberledim adım adım
turşu en güzel su tutan şey canım.
tebrikler bak ne güzel 69 ları da gördün gözün aydın
gü
geçmiş olsun canım.
canım
evet gelelim bana 56.9 kiloyumşişliğim varki dün 56.5 idim haftaya hedef 56 oldu çünkü bugünkü tartıda şişliklerimde vardı bakalım seyyahım bu hafta yine geçtim seni darısı önümüzdeki haftaya inşallah.
adet öncesi gerçekten 1-2 kilo fark edebiliyor...rabia sana gerekeni yazacaktır ..
popodan vermek için spor öncesi yapabilirsen ..susam yağı içine biberiye portakal limon avakado ve yosun yağı ekleyip sorunlu bölgene sür..sarbilirsne streç filmle sar..mutlaka işe yaryacaktır..spor sonrasıda özelikle kalça bölgenide bir fırça ile kızarana kadar ovala ve yine yosun sabunu ile yıka ..2 hafta içinde selülitsiz kaymak gibi, olur..birde incelme mutlaka olur..
buyuk boy ıkı tane cop torbasına 1 ını 1 bcagına 1 ını dıger bacagına 3. cop torbasını da gobegıne gecır korse gıbı 15 gunde selulıt kalmıo denedım ben bu karısımın ıçıne okalıptus kekık . yagıda eklemıstım
doktordan hayırlı haberlerle gel..
güzel bilgi..hatırlatman iyi oldu..
geçmiş olsun..tekrar hoş geldin..
afiyet olsun..süt içip yatınca sabaha çok acıkmamış oluyorsun..
bende içemem..
yanı nasıl ıcek pıs pıs kokuyooo
sabah yemek yapınca çok rahat oluyor..tüm gün boşmuşum gibi hissediyorum kendimi..
bende hep sabahtan yaparım bıtek pılavımı akşama dogru oglusda yedın dıe sabahtan rahat oluyooo anı mısafırın gelse yemek derdın yok
önceden bana da zor geliyordu ama şimdi her fırsata yapmaya çalışıyorum..zamanla alışıyorsun kolayına gelmeye başlıyor..
asla içemeyeceğim birşey..
dün hava süperdi bugün soğuk..(
evet ama cok soguk degıl ılık bız asıdan geldık ya
sebzenin tok tuttuğunu bulmuşsun diyetinde baya faydası olucaktır..
aç karnına kayısı yiyip ılık su iç çok iyi geliyor..
canım ıncır yedım ustune su ıctım kayısım bıtmıs ıyıde geldı hafta sonu esıme aldırayım
sen çok dikket ediyorsun benc evücudun yeni kilosuna alışmaya çalışyor olabir o zmana kilo sabit kalıyor birde rabia bir öğününü boz kalorili birşey ye ertesi gün kilo vermiş olarak görbilirsin kendini..
turşu çorbası ney kız ilk defa duydum..
bu doktor ların diyetisyenlerin neden birisinin dediğini diğeri ya çürütüyor yada başka türlü bir şey yazıyorki..
bir gün öncede kızkardeşimle aynı yürüdük bugün tartıya yansıdı..bu hafta ortalama hep sporlu geçti..
evet melek kızım yoruldu arada yavaşladık..
sizin sayenizde güzle gidiyorum..
ok canım zatehn atm bilgim yok sinameke zararlı oyüzden yazamk istedim..
tatlı kaçamağım yok şimdi sen yazınca dikkatimi çekti..
3 ana 3 ara mutlka yapmaya çalışıyorum..
sporumu yapıyorum
3 litrede su işçiyorum..
ilk 2 litresi öğleye kadar ortalama gidiyor geriye kalan 1 litreyide akşama kadar tamamlıyorum..
kesınlıklekilo veren herkesi tebrik ediyorum ama takımın durumu bu haftada pek içaçı gibi gelmedi....
..az dişini sıksan çabucak verirsin..
kuzuya geçmiş olsun şimdiketen ateşsiz ağrısız atlatın inşalah..
insalah gıtmeden calpol verdım bana kustu emmedı benı yuzunu cevırıyor
bu arada hemsıre benı yenı dogum yapınca gormustu bu sefer sen çok kılo vermıssın nasıl verdın anlat kız dedı
ayyyyy havaya gırdım
memnun oldum..kaç yıllık evlsin canım.çokmu soru sorudm kine..tembeliz dedinya onun için şeyettimdi..:78:
saol genç ane demişsinya çok geç evlendim plastick 30 umda kızımı doğurdum..annenin boyu kadar çocukları var maşallah..
kesınlıkle ama umutsuzluga kapılmak ıcın hıc kacamak yapmazsın tam uyarsın sonrada dersınkı olmuyoo dıee ben bugunden ıtıbaren hıc kacamak yapmıyacagım tatmayacagım bıle yarın akşam gezmeye gıderken yemegımı yıyecegım yanımdada ogunumu goturecegım 2 kuru ıncırkızlar dünkü menumu yazayım önce
kalkış altın çilek yaban mersını ve 1 kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara fındık badem kuru üzüm ve leblebıden oluşan 1 çay tabağı çerez ve 1 fincan yeşilçay
ara 1 fincan daha yeşilçay yanında ısrar üzerien şu milföy hamurdan yapılan böreklerden 1 tane:78:
akşam 1 porsıyon sebzelı tavukdaha doğrusu tavuklu sebze çünkü sebzeleri daha fazlaydızaten öğleden kalmış sebzeler pörsümüş hiç sevmedim hepsını de yıyemedım zaten. yanında yarım dilim ekmek ve 1 kase cacık. cacıkta dere otu vardı onu da bıtıremedım
sonra 1 saat plates
spor sonrası 1 bardak ayran eşim köfte yerken onun köftelerının 1 tanesi
ardından 2,5 km durağa kadar yürüyüş.
toplam su 2-2,5 litre arası
canım sporların parlıooo
sende mı seyahancım gayet ıyı gıdıodun borek olmamıs gercı sana bısı demeye halkkım yok bu hafta abartan bırırısı oldum ıcın
bu sabah yarım kase muslıye bıraz daha kuru üzüm attım üstüne süt
şimdide kuruyemşlerle ve yeşilçayla ilk ara öğünümaayy o benı hıc doyurmuyoo ıllakı ekmek yıyecegım
ama durumumdan hiç muttlu değilim bir ileri bır geri resmen ya geçen hafta verdım bu hafta aldım. ne olacak böyle bılmıyorum. spor eksık dıyordum spor da yapıyorum artık ne bileyım olmuyo işte. umutsuzluğa kapılmaya başladım.
aaaa 10 gun kayısı ıncırde mı yemıyecegız dosba ?hemen açıklık getireyim diyetin ilk 10 günü hiiiç şekerli bişi yenmez bal reçel tatlı muz hurma incir....
sebebine gelince vücutta ilk önce yağı kırmaya çalışıyorlar
sonrasında ise diyette herşeyden az az veriyorlar
ilk diyetisyenim 2 tane demiş 2.diytsyn ise 5 adet ben sadece oraya takıldım
sabah yediğim 3 hurma minik hurmalradn yani tanesi fındıktan az büyük bu nedenle çok kalorili gibi gelmiyor...
bi de bu hurmalrı şifa niyetine yiyorum başkada hiiiç kaçamağım yok
zaten son 4 gündür dikkat ediyorum haftaya daha ii olcak inanıyorum
anam sanırım sadece bana etkı etmıo bu muslımenünü beğendim. bende müsli yiyince baya tok hissediyorum kendimi.. yulaf ezmesi, corn flex meyveli, üzerine de tarçın koyuyorum mis mis..bir de kuru erik ye 2 ad. açlığı bastırıyor..
hımmm rabıa ıle benım netım zaten sorunlukızlar selam.
rabianın nette sorun varmış. mobilden mail atmış.
kilolara bakıp gelem canlar.
kuru erık mı hımmmmm... brdahakı sefere de onu alayım barı. şuan kabızlığı önlemesı için kuru kayısı yıyorum sabahları. yaban mersini altın çilek ve siyah kuru üzümüm var onları genelde sabah kellos un içine atıyorum yıyorum. bıde keten tohumu alıp bır çay kaşığı kadar yoğurda karıştırıp aç karnına yıyecem metobolizmayı hızlandırıyormuş.
selam hanımlar....nasılsınız...ben iyi değilim...kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik...çok ilerlemiş...dün ameliyata alındı...göğsünü tamamen almışlar....aslında bu konuda araştırma yapmak için girdim nete...ama size de uğramadan edemedim...2 gundür pek bişey yiyemedik...zorunlu diyfatma gecmıs et oldu...o nedenle yazmama gerek yok sanırım...yine uğrarım[/QUOT
fatma gecmıs olsun
tebrıkler valal masalalhınız varkızlar günaydın :) 1,1 kg vermişim veremem herhalde diye umarken ay çok güzel oldukilo veren herkesi kutlarım
valal anneler oyleannemde genç anne olanlardan 38 yaşında :) Allah bağışlasın kuzucuklarını uzun,sağlıklı,mutlu günler
benım annem 40 yasında kayınvalıde oldu
ben 23 yasında evlendım 25 te anne oldum
bu dünkü menün mü bacım iyi yemişsin sen salep niye içiyorsun agır gelmiyo mu kaçta yatıyorsun bir de 9 da içtikten sonra .sabah (9,30)1 dılım kepek ekmekgı 1 hasl yumurta 1/2 kk peynır
ara yok
öglen (13.30)1 kase tel sehrıye 1 dılım ekm
(15.00)ara portakal
(16.00)ara ıncır
(18,30)akşam 3 köfte 1 kase çorba 1 dılım ekm
(21,00)ara salep
KIZLAR MERABA
bugün çok işim vardı kahvaltı yapamadım yeşilçay içtim limonlu
öğle yemeğim
nohut yemeği 4 kaşık
turşu
üzüm hoşafı
ekmek yok
birde suyu çok içmek istiyorsunuz sürahi sürekli yanınızda bulunsun dün ben akşama kadar 1 lt lik iki sürahi su içtim tabi 5 kere de tuvalete çıktım
önümüzdeki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum....
darısı başıma, bende öğlen mercimek ve salata,kepek ekmeği, yoğurt yedim.. şuan tokum ama 4-5 gibi çok acıkıyorum
sorma valla bende çok acıkıyorum 4 ten sonra sonra gözüm bişey görmüyo direk dalıyorum yemeye o yüzden çok acıkmadan meyve falan atıştırmak lazım ben leblebi aldım bugün ondan atıştırcam acıktıkça ama işten güçten ona bile fırsat kalmıyo. Benim bi arkadaşım leblebi yiyerek zayıfladı çok tok tutuyo hemde suyu çok içiriyo deneyebilirsin abartmamak kaydıyla tabiii
medınecım en erken 00,30ve02,00 arası malum oglus gec uyuyor erken uyutamıyorumbu dünkü menün mü bacım iyi yemişsin sen salep niye içiyorsun agır gelmiyo mu kaçta yatıyorsun bir de 9 da içtikten sonra .
evet kuaförden geldim amanda kaşlarım güzelleşti
kas aldırmanın acısına dayanmak zor olur
1 tel cekmıstım gozumden yas gelmıstı allahtan oyle alınmalık kaslarım yok zaten canım tatlı
ama kası guzel alırlarsa adıle nasıt gıbı yapmazlarsa dogal ve guzel duruyor bıde bacım ben bıyıklı kadınları hıc anlamıom ıyyyy ne ole byıklı bıyıklı kadın dedıgın bakımlı olacak ben onların kocası olsamm aman ıyı kı degılım :26:
sabah 10 da yarım çay bardağı süt içtim. sabah az olmus
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat :13-00 da 1 tane simit yedim.
? yürüyüşümü yapcam tahmini yarım saat yaparım geçebilirimde.
hepinizi öptüm akşamdan sonra ancak gelirim kociş derse oturuyo
dombili kız antereste tiyatro varmış enesi gtürcez bu haftasonu sen hiç gittin mi bacım?
ayyy yok canım yaaa
bızım oglus kucuk esım bırde ole tıyatro sınema pek hoslanmıo ben zaten hıc sevmem
gıtmedık
bu hafta sonuda esımın yetıstrmesı gereken ısler var sanırım dısarı cıkmayız
su ıcmeye bak her ogunden once 2 bardak ıc 3 ana ogun var 6 bardak su ederKIZLAR MERABA
merhaba
bugün çok işim vardı kahvaltı yapamadım yeşilçay içtim limonlu kahvaltı yapmaya calıs hıc olmazsa yavan 1 dılımekm ye
öğle yemeğim
nohut yemeği 4 kaşık
turşu
üzüm hoşafı
ekmek yok
hosaf olunca ekmek yememkle ıyı yapmısında mıden cımbıl cımbıl olmustur nohutlar yuzuyordur benımole olur karnım doymaz
birde suyu çok içmek istiyorsunuz sürahi sürekli yanınızda bulunsun dün ben akşama kadar 1 lt lik iki sürahi su içtim tabi 5 kere de tuvalete çıktım
önümüzdeki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum....
ben leblebı çok severım ama dıkkat sısıkınlık yapar suyu vucutta tutyor dedıgın gıbı abartmamak lazım1/2 cay bardagı 1 pr leblebı =1 dılım ekm yaparsorma valla bende çok acıkıyorum 4 ten sonra sonra gözüm bişey görmüyo direk dalıyorum yemeye o yüzden çok acıkmadan meyve falan atıştırmak lazım ben leblebi aldım bugün ondan atıştırcam acıktıkça ama işten güçten ona bile fırsat kalmıyo. Benim bi arkadaşım leblebi yiyerek zayıfladı çok tok tutuyo hemde suyu çok içiriyo deneyebilirsin abartmamak kaydıyla tabiii
canım sakız mıdeyı uyarırı tukruk salgımız artar mıdemızde asıt salgılanır ve yıyecek gelıyor dıyede (yukarıda cıgneme var ) habıre asıt salgılar mıdemız acıkır o yuzden sakız yerıne su iç vede 2 saatte bır agzına mutlaka bısı atıstır ara ogunlerını bol mesala ogleden sonra 2 tane ara ver ogle yemegını 13 de yıyorsan 15 te 1 portakal 16.30 da elma yekı lıflı tok tutar 18.30 dad akşam yemegını yersınay ben o leblebinin paketini bitirmeden rahat edemem ki
sakız çiğniyorum 15 dk bekliyorum açlığım geçmezse ya elma ya da kuru erik yiyiyorum..
şu midem bi küçülse ah ah .. yemek aklımdan çıksa, ben bu 1 ayı atlatırsam gerisi rahat geçer eminim
ya buarada hafta sonu internete giremeyeceğim ben yaaevimde internetim yok..
pazartesi durumları bildiririm
medınecım en erken 00,30ve02,00 arası malum oglus gec uyuyor erken uyutamıyorum
sabahta 10.00 gıbı kalkıyoruz bugun erken uyandık dun gece 23.30 da yattı bu bugunkı menu
dun bol makarnalıydı
su ıcmeye bak her ogunden once 2 bardak ıc 3 ana ogun var 6 bardak su eder
ara ogunlerı yapıncada su iç 12 bardak su ıcmıs oluyorsun
ben leblebı çok severım ama dıkkat sısıkınlık yapar suyu vucutta tutyor dedıgın gıbı abartmamak lazım1/2 cay bardagı 1 pr leblebı =1 dılım ekm yapar
ara ogunde yıyebılırsın dosba daha ıyı bılır kendılerı kalorı uzmanıdır rabıa ıle ıkısı
canım sakız mıdeyı uyarırı tukruk salgımız artar mıdemızde asıt salgılanır ve yıyecek gelıyor dıyede (yukarıda cıgneme var ) habıre asıt salgılar mıdemız acıkır o yuzden sakız yerıne su iç vede 2 saatte bır agzına mutlaka bısı atıstır ara ogunlerını bol mesala ogleden sonra 2 tane ara ver ogle yemegını 13 de yıyorsan 15 te 1 portakal 16.30 da elma yekı lıflı tok tutar 18.30 dad akşam yemegını yersın
canım doğru söylüyosunda çalışırken öyle durmadan elma portakal yemek te pek hoş olmuyo utanıyorum milletten hem şişko hemde öyle tıkınıyo demezlermi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?