Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menünü beğendim. bende müsli yiyince baya tok hissediyorum kendimi.. yulaf ezmesi, corn flex meyveli, üzerine de tarçın koyuyorum mis mis.. bir de kuru erik ye 2 ad. açlığı bastırıyor..

kuru erık mı hımmmmm... brdahakı sefere de onu alayım barı. şuan kabızlığı önlemesı için kuru kayısı yıyorum sabahları. yaban mersini altın çilek ve siyah kuru üzümüm var onları genelde sabah kellos un içine atıyorum yıyorum. bıde keten tohumu alıp bır çay kaşığı kadar yoğurda karıştırıp aç karnına yıyecem metobolizmayı hızlandırıyormuş.

kesınlıkle esma
kılolarınızı verın hatta 2-3 ay kılonuz otursun sonra bebiş ısteyın
ınsan kotu oluyor benım 10 kg fazlam vardıhamıle kaldım dahada kotu oldu

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ama takımın durumu bu haftada pek içaçı gibi gelmedi....
kesınlıkle
cazutuyoruz 3 gun ıyı 4.gun kotu

kesınlıkle ama umutsuzluga kapılmak ıcın hıc kacamak yapmazsın tam uyarsın sonrada dersınkı olmuyoo dıee ben bugunden ıtıbaren hıc kacamak yapmıyacagım tatmayacagım bıle yarın akşam gezmeye gıderken yemegımı yıyecegım yanımdada ogunumu goturecegım 2 kuru ıncır

aaaa 10 gun kayısı ıncırde mı yemıyecegız dosba ?

menünü beğendim. bende müsli yiyince baya tok hissediyorum kendimi.. yulaf ezmesi, corn flex meyveli, üzerine de tarçın koyuyorum mis mis.. bir de kuru erik ye 2 ad. açlığı bastırıyor..
anam sanırım sadece bana etkı etmıo bu muslı

kızlar selam.
rabianın nette sorun varmış. mobilden mail atmış.
kilolara bakıp gelem canlar.
hımmm rabıa ıle benım netım zaten sorunlu

Son düzenleme:
selam kızlar rabia yokmuş asumancım hoşgeldin canım listemizi kontrol edermisin :)

5. TAKIM 198. ETAP

triendy ( 73,5 / 73,0 / 0,5 / 0,68 % )
yasafat ( 112,0 / 111,9 / 0,1 / 0,09 % )
shelly ( 69,5 / 68,8 / 0,7 / 1,01 % )
begümD (81,4 / 81,0 / 0,4 / 0,49 % )
esw ( 55,5 / 55,5 / 0,0 / 0,00 % ) mezun olmak istiyor
ozgurdu ( 59,9 / 59,1 / 0,8 / 1,33 % )
takyon ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00 % )

ferihan ( 92,0 / 98,0 / -6 / -6,52 % )190,atapta ayrılmıştı eski üye geri döndü
babyroze ( 81 ) kendi isteğiyle ayrıldı

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 610,8 / 614,3 / -3,5 / -0,57 % )

keten tohumu zararlı rahım kanserı yapıomus yanı 2 ucu keskın buıcak dozunu asınca zararı cok kararında olunca faydasıda cok ben korkuyorum yemıyorum 1 pk vardı gecen temızlıkte atatım 2 sene once almısım

** 13 .TAKIM 198. ETAP **

Ayyildizim ( 57.2 / 56.9 / 0.3 / 0.52 %)
dombili85 ( 67.5 / 68.3 / -0.8 / -1.19 %)
dosba ( 71 / 70.9 / 0.1 / 0.14 %)
_ferdici_ ( 70.3 / 69.7 / 0.6 / 0.85 %)
neyneyse ( 64.1 / 63.7 / 0.4 / 0.62 %)
pehlivanson ( 76.8 / 77.5 /-0.7 / -0.91 %)
Poly ( 63.1 /63.1 / 0.0 / 0.00 %)
seyyah2806 ( 55.0 / 55.4 /- 0.4 / -0.73 %)
sakaleynmaster ( 64.6 / 63.9 / 0.7 / 1.08 %)
ssuna ( 61.5 / 61.0 / 0.5 / 0.81 %) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 651.1 / 650.4 / 0.70 / 0.11 %)

canlar listeye suna arkadaşımızıda ekledim. poly kilo bildirimi yapmadığı için kilosunu aynı geçtim. paylaşıma vermeden rabiaya sorucam tekrar.
şimdilik listemiz bu. hayırlı uğurlu olsun.

takyonum hoşbulduk canım. listeniz doğrudur. gelmişken sende bizim listeye bakabilirmisin hayatım.

sabah (9,30)1 dılım kepek ekmekgı 1 hasl yumurta 1/2 kk peynır
ara yok
öglen (13.30)1 kase tel sehrıye 1 dılım ekm
(15.00)ara portakal
(16.00)ara ıncır
(18,30)akşam 3 köfte 1 kase çorba 1 dılım ekm
(21,00)ara salep

bu dünkü menün mü bacım iyi yemişsin sen salep niye içiyorsun agır gelmiyo mu kaçta yatıyorsun bir de 9 da içtikten sonra .

evet kuaförden geldim amanda kaşlarım güzelleşti
sabah 10 da yarım çay bardağı süt içtim.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat :13-00 da 1 tane simit yedim.
? yürüyüşümü yapcam tahmini yarım saat yaparım geçebilirimde.
hepinizi öptüm akşamdan sonra ancak gelirim kociş derse oturuyo
dombili kız antereste tiyatro varmış enesi gtürcez bu haftasonu sen hiç gittin mi bacım?

KIZLAR MERABA

bugün çok işim vardı kahvaltı yapamadım yeşilçay içtim limonlu
öğle yemeğim
nohut yemeği 4 kaşık
turşu
üzüm hoşafı
ekmek yok
birde suyu çok içmek istiyorsunuz sürahi sürekli yanınızda bulunsun dün ben akşama kadar 1 lt lik iki sürahi su içtim tabi 5 kere de tuvalete çıktım
önümüzdeki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum....

darısı başıma, bende öğlen mercimek ve salata,kepek ekmeği, yoğurt yedim.. şuan tokum ama 4-5 gibi çok acıkıyorum

darısı başıma, bende öğlen mercimek ve salata,kepek ekmeği, yoğurt yedim.. şuan tokum ama 4-5 gibi çok acıkıyorum

sorma valla bende çok acıkıyorum 4 ten sonra sonra gözüm bişey görmüyo direk dalıyorum yemeye o yüzden çok acıkmadan meyve falan atıştırmak lazım ben leblebi aldım bugün ondan atıştırcam acıktıkça ama işten güçten ona bile fırsat kalmıyo. Benim bi arkadaşım leblebi yiyerek zayıfladı çok tok tutuyo hemde suyu çok içiriyo deneyebilirsin abartmamak kaydıyla tabiii

ay ben o leblebinin paketini bitirmeden rahat edemem ki
sakız çiğniyorum 15 dk bekliyorum açlığım geçmezse ya elma ya da kuru erik yiyiyorum..
şu midem bi küçülse ah ah .. yemek aklımdan çıksa, ben bu 1 ayı atlatırsam gerisi rahat geçer eminim

bu dünkü menün mü bacım iyi yemişsin sen salep niye içiyorsun agır gelmiyo mu kaçta yatıyorsun bir de 9 da içtikten sonra .
medınecım en erken 00,30ve02,00 arası malum oglus gec uyuyor erken uyutamıyorum
sabahta 10.00 gıbı kalkıyoruz bugun erken uyandık dun gece 23.30 da yattı bu bugunkı menu
dun bol makarnalıydı

su ıcmeye bak her ogunden once 2 bardak ıc 3 ana ogun var 6 bardak su eder
ara ogunlerı yapıncada su iç 12 bardak su ıcmıs oluyorsun

ben leblebı çok severım ama dıkkat sısıkınlık yapar suyu vucutta tutyor dedıgın gıbı abartmamak lazım1/2 cay bardagı 1 pr leblebı =1 dılım ekm yapar
ara ogunde yıyebılırsın dosba daha ıyı bılır kendılerı kalorı uzmanıdır rabıa ıle ıkısı

canım sakız mıdeyı uyarırı tukruk salgımız artar mıdemızde asıt salgılanır ve yıyecek gelıyor dıyede (yukarıda cıgneme var ) habıre asıt salgılar mıdemız acıkır o yuzden sakız yerıne su iç vede 2 saatte bır agzına mutlaka bısı atıstır ara ogunlerını bol mesala ogleden sonra 2 tane ara ver ogle yemegını 13 de yıyorsan 15 te 1 portakal 16.30 da elma yekı lıflı tok tutar 18.30 dad akşam yemegını yersın

canım doğru söylüyosunda çalışırken öyle durmadan elma portakal yemek te pek hoş olmuyo utanıyorum milletten hem şişko hemde öyle tıkınıyo demezlermi bana

canım doğru söylüyosunda çalışırken öyle durmadan elma portakal yemek te pek hoş olmuyo utanıyorum milletten hem şişko hemde öyle tıkınıyo demezlermi bana

canım esımın ıs yerındekı hanımlar dıyet yapıomus elması portakalı vede oglen yemeğini getırıolarmıs herkes imrenmıs saglıklı beslenıolar dıo
hatta esımde ıstıyor onada hazırlıom belkı ınsanlrı saglıklı beslenme konusunda heveslendrmıs olursun
durmadan degıl kı
gunde 3 sefer ogle yem 2 saat once oglen 2 saat sonra bır ıkı satt sonra topl 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…