Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaa dombilicim süper fikirmiş her öğünden önce 2 bardak su alışkanlığını edinsek süper olur bunu deneyecem mutlaka

en leblebıyı tek başın ayemıyorum tuzsuz leblebıyıve siyah kuru üzümü koydum bı kavanoza öğleden öncekı ara öğünümde 1 çay tabağına koyup yıyorum çayla birlikte. sanırım çayla yediğim için hiç susatmıyo. benı leblebıden çok fındık badem susatır

bu arada rakıbem kaşlarını aldırmış güzelleşmişsin maşallahhh bend esaçlarımı kestırsem mı dıye düşünüyorum ama karar vermedım

dombilicim keten tohumuyla ilgili yorumuna cevap verememiştim. ben zararlı olduğunu hiç bilmiyordum. haklısın risk almaya değmez. başka yöntemler buluruz. ama benım kuzenım ve yengem ki kiloları 100 ün üstünde diyetlerinde keten tohumunu kullnıyorlar. diyetısyen vermış üstelık her sabah kahvaltıdan önce bır kase yoğurda 1 çay kaşığı karıştırıp yıyorlar. metobolızmaları yakıcı değil depolayıcıymış. öyle bişeyler söyledi yengem

ayyy bende leblebıyı kuru uzumle severım bak sımdık canımıstedı kuru uzum varda lebleı yok esımde gec gelecek kocagıma solemde alsın

canım yaaa ben nette okumustum kadınlar kluunde tabıkı dıyatısyenın mıktarı cok az 1 kaseye 1 yk konuyordum

sabah kalkınca 2 adet kaysı kurusu 2 bardak su..
yarım saat sonra
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeğe tost
1 yumurta
yeşil çay..
ara
5 badem
1 kuru incir..(adet öncesi tatlı krizimi incir sayesinde atlattım hemde günde 2 adet yetti çikolata aklıma bile gelmedi)
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
2 yaprak marul limon
1 bardak ayran..
ara 1 kuru incir
7 badem
ara
4 kaşık yy.yağlı yoğurt
kırmızı biber ve zerdeçal ekleyip yedim..
akşam
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pilav
.su şu anda 2.5 litre
lesile 2 mil yaptım..(kırşehirden misafir var.hafta sonu aktif olamayabilirm..)
spor sonrası greyfurt suyu içtim..

kahvaltısız güne başlamamalısın kilo vermede kahvaltının önemi büyük..
benim sürahi mutfakta her su içmek aklıma geldikçe mutfağa gidiyorum..koridor uzun extra yürümüş oluyorum..

kacamaksız super ama enııncırkesmıyor

kahvaltısız güne başlamamalısın kilo vermede kahvaltının önemi büyük..
benim sürahi mutfakta her su içmek aklıma geldikçe mutfağa gidiyorum..koridor uzun extra yürümüş oluyorum..

su ıçmek onemlı
kahvaltıya katılıyorum

keten tohumu benimde çekmecede bekliyor..yanlzı çekilmş keten tohumu buzdolabında saklanmalı ..dışarda durması sakıncalı..
ya aynı bende leblebiyi üzümle tüketmeye bayılrım ..
rakibem dieytte değilsin ki dengeli beslenmeye başlıyorsun sadece 2 hafta sonra açlığı unutursun..a.lık aklına geldikçe su iç bazen insalar susayıncada açıktım zannedermiş...
öğleden sonra kan şekerinin en çok düştüğü vakit.. onun için iki ara öğün öğleden sonrada ..

kaş bıyık mevzusunda ben bir gün bıyıklarımı almayı unutmuşum evet unutmuşum oğlan çok küçük 3-4 aylık felan gece gündüz ayağımda 2 dk bıraksam viyak viyak ağlıyor doğru düzgün yemek yemeye bile vaktim yok..amanın bir ara aynaya baktım eşim aklıma geldi oda hiç birşey demiyor rezil oldum yani...sen öyle yazınca aklıma o halim geldi..birde tenim beyaz bıyıkçıklarım siyah siyah çıkar..

annemde dıscıye gıdıo agzına ısıkla bakıyorlarya yukarıd aynadan annem çok utanmıs nası gorunuyo dıe
bende almam guneslı havada alırım esımın gozlerı sahın gıbı hemen gorur

slm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar ( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı (
ayyy bana dr. hiç yaramıyo (

nihayett..
gün boyunca internet sorunluydu kızlar, gelemedim. listeleri de sağolsun asuman hazırladı.
şimdi ne var ne yok, bi bakayım.

nihayett..
gün boyunca internet sorunluydu kızlar, gelemedim. listeleri de sağolsun asuman hazırladı.
şimdi ne var ne yok, bi bakayım.
yoklugun belıydı net sınır edıyor ınsanı

dosbacım en azından bırdahakı gebelıgınde kullanman gerekenılacı ılıyorsun ıyı yönune bakmak gerekir
rabbbım sana mınıcık bı yavrucak nasıp edecek ınsallah vaktı saatını beklıoo

bugünkü menüm
sabah 3 gün kurusu 1 bardak su
sabah 1 simit
arada yeşilçay 4 fındık
öğlen 1 tabak tavuklu patates 4 kşk pilav salata
arada 5i 1 arada çay
akşam eve geç geldim yemek yiyemedim süt içtim şimdi diyet olandan 3 kayısı yedim tatlı çektiğinden canım karnım şiş ya
2 lt su içildiiii

yoklugun belıydı net sınır edıyor ınsanı
sorma canım ya. hala da düzelebilmiş değil. güçbela okuyup, yazıyorum.
afiyet olsun canım.
regl mi olacaksın sen?
bu arada güzel verdin tebrik ederim.

sorma canım ya. hala da düzelebilmiş değil. güçbela okuyup, yazıyorum.

afiyet olsun canım.
regl mi olacaksın sen?
bu arada güzel verdin tebrik ederim.

yok hayatım regl değilde ne bilim karnım şiş bugün yediğim patates yemeği mi yaptı acep yaainşş vermelerim böle devam ederrr bacımm

günde 2 litre çok iyi canım.bende ılılk su dolduruyorum özellikle 1litrelik kola şişesine daha zevkli oluyor kafama dikiyorum
yinede iyiymiş canım enazından uykusu hep aynı düzeyde sanırım.sabah çok aşırı erken kalksa çok yorucu olurdu .ben sürekli sakız çigniyorum gülüşüm acıkmayı ertelemesinden ziyade benim midemi çalıştırıyo gıdığım eridi yav.bak bir haftadır aşırı aşeriyorum sakıza.ama dikişimi acıttı :26:

saçlarımıda kestirmiştim 1 ay önce bu diş girince araya 3 haftadır bakmadım kendime hani bıyığı epilatörle vın vın alıyorum ama gel gelelim benim kaşı bir türlü alamıyorum ya içeri giriyorum ya kıstırıyorum haliyle her ay ziyaret ediyom kuaförü sende kestiriver saçlarını.

afiyet olsun canım.güzel beslenmişsin.

dosbacım özellikle kromozomlarınızda çakışma olmaması çok sevindirici bir haber benim bir arkadaşım tam doğuma kadar iğne yaptırdı ondan biliyorum eğer iğne korkun yoksa inşallah sende güzel sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin.bu arada senden çok özür diliyorum geçen yazımda çocuğun yokken okumak için yurtdışına git demiştim sen bu kelimelerden hoşlanmadığını belirtince çok utandım.kusuruma bakma olur mu
afiyet olsun bacıma bak.karnı şişmiş turşudan sebebini bilmiyo ferdicim canım benim .oy oy

sabah 10 da yarım çay bardağı süt içtim.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat :13-00 da 1 tane simit yedim.
ara:1 portakal
akşam:1 tabak patates salatası bol yeşillikli 1 elim kadar patates ile,3 dilim havuç tursusu,3 çatal kara lahana turşusu rendeydi çünkü,2 yudum şekersiz çay,
ara:15 tane antep fıstığı
toplam su miktarı:2litre
spor olarak tek yürüyüşümü yaptım.aşırı şiştim diyebilirim göbeğim ,midem,gögüslerim yanlarım falan çok kötü baskı var vücudumda.bundan sonra spor olmayacak ama günde yarım ya da 1 saat yürüyüşüm olacak.

gidemedim sizi bırakıp yaww
hakketen kızz ahh bu turşuu

selam arkadaşlar bugün daha iyiyim üşüttüm saınırım bugün tartıldım 72 idim 71.300 olmuşum bugün sabah 2dilim peksimet 1dilim peyni 1yumurta ve açık bir çay içtim 2şekerli ama.öğlen kaçtı malesef börek yedim 2parça ...arada lipton form içtim akşam yemeğinde sadece 4yemek kaşığı ekmeksiz bakla yedim yoğurtlu gecede 1elma yedim bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…