- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
su ıcmeye bak her ogunden once 2 bardak ıc 3 ana ogun var 6 bardak su eder
ara ogunlerı yapıncada su iç 12 bardak su ıcmıs oluyorsun
ben leblebı çok severım ama dıkkat sısıkınlık yapar suyu vucutta tutyor dedıgın gıbı abartmamak lazım1/2 cay bardagı 1 pr leblebı =1 dılım ekm yapar
ara ogunde yıyebılırsın dosba daha ıyı bılır kendılerı kalorı uzmanıdır rabıa ıle ıkısı
ayyy bende leblebıyı kuru uzumle severım bak sımdık canımıstedı kuru uzum varda lebleı yok esımde gec gelecek kocagıma solemde alsınaaa dombilicim süper fikirmiş her öğünden önce 2 bardak su alışkanlığını edinsek süper olurbunu deneyecem mutlaka
dene dene bi zaman sonra susuyorsun kendın su içmek istıonen leblebıyı tek başın ayemıyorum tuzsuz leblebıyıve siyah kuru üzümü koydum bı kavanoza öğleden öncekı ara öğünümde 1 çay tabağına koyup yıyorum çayla birlikte. sanırım çayla yediğim için hiç susatmıyo. benı leblebıden çok fındık badem susatır
bu arada rakıbem kaşlarını aldırmış güzelleşmişsin maşallahhhbende esaçlarımı kestırsem mı dıye düşünüyorum ama karar vermedım
bende ıstıyorum degısıklık ama saclarımı kısacıkkestrdım boya yaptıramıom uclarda kına var
kılolarımı verem saclarda uzar tamamıyle degısım yaparımdombilicim keten tohumuyla ilgili yorumuna cevap verememiştim. ben zararlı olduğunu hiç bilmiyordum. haklısın risk almaya değmez. başka yöntemler buluruz. ama benım kuzenım ve yengem ki kiloları 100 ün üstünde diyetlerinde keten tohumunu kullnıyorlar. diyetısyen vermış üstelık her sabah kahvaltıdan önce bır kase yoğurda 1 çay kaşığı karıştırıp yıyorlar. metobolızmaları yakıcı değil depolayıcıymış. öyle bişeyler söyledi yengem
kahvaltısız güne başlamamalısın kilo vermede kahvaltının önemi büyük..KIZLAR MERABA
bugün çok işim vardı kahvaltı yapamadım yeşilçay içtim limonlu
öğle yemeğim
nohut yemeği 4 kaşık
turşu
üzüm hoşafı
ekmek yok
birde suyu çok içmek istiyorsunuz sürahi sürekli yanınızda bulunsun dün ben akşama kadar 1 lt lik iki sürahi su içtim tabi 5 kere de tuvalete çıktım
önümüzdeki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum....
kacamaksız super ama enııncırkesmıyorsabah kalkınca 2 adet kaysı kurusu 2 bardak su..
yarım saat sonra
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeğe tost
1 yumurta
yeşil çay..
ara
5 badem
1 kuru incir..(adet öncesi tatlı krizimi incir sayesinde atlattım hemde günde 2 adet yetti çikolata aklıma bile gelmedi)
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
2 yaprak marul limon
1 bardak ayran..
ara 1 kuru incir
7 badem
ara
4 kaşık yy.yağlı yoğurt
kırmızı biber ve zerdeçal ekleyip yedim..
akşam
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pilav
.su şu anda 2.5 litre
lesile 2 mil yaptım..(kırşehirden misafir var.hafta sonu aktif olamayabilirm..)
spor sonrası greyfurt suyu içtim..
kahvaltısız güne başlamamalısın kilo vermede kahvaltının önemi büyük..
benim sürahi mutfakta her su içmek aklıma geldikçe mutfağa gidiyorum..koridor uzun extra yürümüş oluyorum..
keten tohumu benimde çekmecede bekliyor..yanlzı çekilmş keten tohumu buzdolabında saklanmalı ..dışarda durması sakıncalı..bu arada rakıbem kaşlarını aldırmış güzelleşmişsin maşallahhhbend esaçlarımı kestırsem mı dıye düşünüyorum ama karar vermedım
dombilicim keten tohumuyla ilgili yorumuna cevap verememiştim. ben zararlı olduğunu hiç bilmiyordum. haklısın risk almaya değmez. başka yöntemler buluruz. ama benım kuzenım ve yengem ki kiloları 100 ün üstünde diyetlerinde keten tohumunu kullnıyorlar. diyetısyen vermış üstelık her sabah kahvaltıdan önce bır kase yoğurda 1 çay kaşığı karıştırıp yıyorlar. metobolızmaları yakıcı değil depolayıcıymış. öyle bişeyler söyledi yengem
ya aynı bende leblebiyi üzümle tüketmeye bayılrım ..aaa dombilicim süper fikirmiş her öğünden önce 2 bardak su alışkanlığını edinsek süper olurbunu deneyecem mutlaka
en leblebıyı tek başın ayemıyorum tuzsuz leblebıyıve siyah kuru üzümü koydum bı kavanoza öğleden öncekı ara öğünümde 1 çay tabağına koyup yıyorum çayla birlikte. sanırım çayla yediğim için hiç susatmıyo. benı leblebıden çok fındık badem susatır
rakibem dieytte değilsin ki dengeli beslenmeye başlıyorsun sadece 2 hafta sonra açlığı unutursun..a.lık aklına geldikçe su iç bazen insalar susayıncada açıktım zannedermiş...ay ben o leblebinin paketini bitirmeden rahat edemem ki
sakız çiğniyorum 15 dk bekliyorum açlığım geçmezse ya elma ya da kuru erik yiyiyorum..
şu midem bi küçülse ah ah .. yemek aklımdan çıksa, ben bu 1 ayı atlatırsam gerisi rahat geçer eminim
öğleden sonra kan şekerinin en çok düştüğü vakit.. onun için iki ara öğün öğleden sonrada ..sorma valla bende çok acıkıyorum 4 ten sonra sonra gözüm bişey görmüyo direk dalıyorum yemeye o yüzden çok acıkmadan meyve falan atıştırmak lazım ben leblebi aldım bugün ondan atıştırcam acıktıkça ama işten güçten ona bile fırsat kalmıyo. Benim bi arkadaşım leblebi yiyerek zayıfladı çok tok tutuyo hemde suyu çok içiriyo deneyebilirsin abartmamak kaydıyla tabiii
evet kuaförden geldim amanda kaşlarım güzelleşti
sabah 10 da yarım çay bardağı süt içtim.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat :13-00 da 1 tane simit yedim.
? yürüyüşümü yapcam tahmini yarım saat yaparım geçebilirimde.
hepinizi öptüm akşamdan sonra ancak gelirim kociş derse oturuyo
dombili kız antereste tiyatro varmış enesi gtürcez bu haftasonu sen hiç gittin mi bacım?
annemde dıscıye gıdıo agzına ısıkla bakıyorlarya yukarıd aynadan annem çok utanmıs nası gorunuyo dıeketen tohumu benimde çekmecede bekliyor..yanlzı çekilmş keten tohumu buzdolabında saklanmalı ..dışarda durması sakıncalı..
ya aynı bende leblebiyi üzümle tüketmeye bayılrım ..
rakibem dieytte değilsin ki dengeli beslenmeye başlıyorsun sadece 2 hafta sonra açlığı unutursun..a.lık aklına geldikçe su iç bazen insalar susayıncada açıktım zannedermiş...
öğleden sonra kan şekerinin en çok düştüğü vakit.. onun için iki ara öğün öğleden sonrada ..
kaş bıyık mevzusunda ben bir gün bıyıklarımı almayı unutmuşum evet unutmuşum oğlan çok küçük 3-4 aylık felan gece gündüz ayağımda 2 dk bıraksam viyak viyak ağlıyor doğru düzgün yemek yemeye bile vaktim yok..amanın bir ara aynaya baktım eşim aklıma geldi oda hiç birşey demiyor rezil oldum yani...sen öyle yazınca aklıma o halim geldi..birde tenim beyaz bıyıkçıklarım siyah siyah çıkar..
yoklugun belıydı net sınır edıyor ınsanınihayett..
gün boyunca internet sorunluydu kızlar, gelemedim. listeleri de sağolsun asuman hazırladı.
şimdi ne var ne yok, bi bakayım.
slm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı(
ayyy bana dr. hiç yaramıyo(
sorma canım ya. hala da düzelebilmiş değil. güçbela okuyup, yazıyorum.yoklugun belıydı net sınır edıyor ınsanı
afiyet olsun canım.bugünkü menüm
sabah 3 gün kurusu 1 bardak su
sabah 1 simit
arada yeşilçay 4 fındık
öğlen 1 tabak tavuklu patates 4 kşk pilav salata
arada 5i 1 arada çay
akşam eve geç geldim yemek yiyemedim süt içtim şimdi diyet olandan 3 kayısı yedim tatlı çektiğinden canım karnım şiş ya
2 lt su içildiiii
sorma canım ya. hala da düzelebilmiş değil. güçbela okuyup, yazıyorum.
afiyet olsun canım.
regl mi olacaksın sen?
bu arada güzel verdin tebrik ederim.
günde 2 litre çok iyi canım.bende ılılk su dolduruyorum özellikle 1litrelik kola şişesine daha zevkli oluyor kafama dikiyorumKIZLAR MERABA
bugün çok işim vardı kahvaltı yapamadım yeşilçay içtim limonlu
öğle yemeğim
nohut yemeği 4 kaşık
turşu
üzüm hoşafı
ekmek yok
birde suyu çok içmek istiyorsunuz sürahi sürekli yanınızda bulunsun dün ben akşama kadar 1 lt lik iki sürahi su içtim tabi 5 kere de tuvalete çıktım
önümüzdeki cumayı sabırsızlıkla bekliyorum....
yinede iyiymiş canım enazından uykusu hep aynı düzeyde sanırım.sabah çok aşırı erken kalksa çok yorucu olurdu .ben sürekli sakız çigniyorum gülüşüm acıkmayı ertelemesinden ziyade benim midemi çalıştırıyo gıdığım eridi yav.bak bir haftadır aşırı aşeriyorum sakıza.ama dikişimi acıttı :26:medınecım en erken 00,30ve02,00 arası malum oglus gec uyuyor erken uyutamıyorum
sabahta 10.00 gıbı kalkıyoruz bugun erken uyandık dun gece 23.30 da yattı bu bugunkı menu
dun bol makarnalıydı
su ıcmeye bak her ogunden once 2 bardak ıc 3 ana ogun var 6 bardak su eder
ara ogunlerı yapıncada su iç 12 bardak su ıcmıs oluyorsun
ben leblebı çok severım ama dıkkat sısıkınlık yapar suyu vucutta tutyor dedıgın gıbı abartmamak lazım1/2 cay bardagı 1 pr leblebı =1 dılım ekm yapar
ara ogunde yıyebılırsın dosba daha ıyı bılır kendılerı kalorı uzmanıdır rabıa ıle ıkısı
canım sakız mıdeyı uyarırı tukruk salgımız artar mıdemızde asıt salgılanır ve yıyecek gelıyor dıyede (yukarıda cıgneme var ) habıre asıt salgılar mıdemız acıkır o yuzden sakız yerıne su iç vede 2 saatte bır agzına mutlaka bısı atıstır ara ogunlerını bol mesala ogleden sonra 2 tane ara ver ogle yemegını 13 de yıyorsan 15 te 1 portakal 16.30 da elma yekı lıflı tok tutar 18.30 dad akşam yemegını yersın
saçlarımıda kestirmiştim 1 ay önce bu diş girince araya 3 haftadır bakmadım kendime hani bıyığı epilatörle vın vın alıyorum ama gel gelelim benim kaşı bir türlü alamıyorum ya içeri giriyorum ya kıstırıyorum haliyle her ay ziyaret ediyom kuaförübu arada rakıbem kaşlarını aldırmış güzelleşmişsin maşallahhhbend esaçlarımı kestırsem mı dıye düşünüyorum ama karar vermedım
dombilicim keten tohumuyla ilgili yorumuna cevap verememiştim. ben zararlı olduğunu hiç bilmiyordum. haklısın risk almaya değmez. başka yöntemler buluruz. ama benım kuzenım ve yengem ki kiloları 100 ün üstünde diyetlerinde keten tohumunu kullnıyorlar. diyetısyen vermış üstelık her sabah kahvaltıdan önce bır kase yoğurda 1 çay kaşığı karıştırıp yıyorlar. metobolızmaları yakıcı değil depolayıcıymış. öyle bişeyler söyledi yengem
afiyet olsun canım.güzel beslenmişsin.sabah kalkınca 2 adet kaysı kurusu 2 bardak su..
yarım saat sonra
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeğe tost
1 yumurta
yeşil çay..
ara
5 badem
1 kuru incir..(adet öncesi tatlı krizimi incir sayesinde atlattım hemde günde 2 adet yetti çikolata aklıma bile gelmedi)
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
2 yaprak marul limon
1 bardak ayran..
ara 1 kuru incir
7 badem
ara
4 kaşık yy.yağlı yoğurt
kırmızı biber ve zerdeçal ekleyip yedim..
akşam
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pilav
.su şu anda 2.5 litre
lesile 2 mil yaptım..(kırşehirden misafir var.hafta sonu aktif olamayabilirm..)
spor sonrası greyfurt suyu içtim..
dosbacım özellikle kromozomlarınızda çakışma olmaması çok sevindirici bir haber benim bir arkadaşım tam doğuma kadar iğne yaptırdı ondan biliyorum eğer iğne korkun yoksa inşallah sende güzel sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin.bu arada senden çok özür diliyorum geçen yazımda çocuğun yokken okumak için yurtdışına git demiştim sen bu kelimelerden hoşlanmadığını belirtince çok utandım.kusuruma bakma olur muslm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı(
ayyy bana dr. hiç yaramıyo(
afiyet olsun bacıma bak.karnı şişmiş turşudanbugünkü menüm
sabah 3 gün kurusu 1 bardak su
sabah 1 simit
arada yeşilçay 4 fındık
öğlen 1 tabak tavuklu patates 4 kşk pilav salata
arada 5i 1 arada çay
akşam eve geç geldim yemek yiyemedim süt içtim şimdi diyet olandan 3 kayısı yedim tatlı çektiğinden canım karnım şiş ya
2 lt su içildiiii
gidemedim sizi bırakıp yawwgünde 2 litre çok iyi canım.bende ılılk su dolduruyorum özellikle 1litrelik kola şişesine daha zevkli oluyor kafama dikiyorum
yinede iyiymiş canım enazından uykusu hep aynı düzeyde sanırım.sabah çok aşırı erken kalksa çok yorucu olurdu .ben sürekli sakız çigniyorum gülüşüm acıkmayı ertelemesinden ziyade benim midemi çalıştırıyo gıdığım eridi yav.bak bir haftadır aşırı aşeriyorum sakıza.ama dikişimi acıttı :26:
saçlarımıda kestirmiştim 1 ay önce bu diş girince araya 3 haftadır bakmadım kendime hani bıyığı epilatörle vın vın alıyorum ama gel gelelim benim kaşı bir türlü alamıyorum ya içeri giriyorum ya kıstırıyorum haliyle her ay ziyaret ediyom kuaförüsende kestiriver saçlarını.
afiyet olsun canım.güzel beslenmişsin.
dosbacım özellikle kromozomlarınızda çakışma olmaması çok sevindirici bir haber benim bir arkadaşım tam doğuma kadar iğne yaptırdı ondan biliyorum eğer iğne korkun yoksa inşallah sende güzel sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin.bu arada senden çok özür diliyorum geçen yazımda çocuğun yokken okumak için yurtdışına git demiştim sen bu kelimelerden hoşlanmadığını belirtince çok utandım.kusuruma bakma olur mu
afiyet olsun bacıma bak.karnı şişmiş turşudansebebini bilmiyo ferdicim canım benim .oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?