slm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kromozomlarımıza bakmışlar çok şükür bi sorun yokmuş
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
yani bebeğe giden kanda pıhtı atmış ve bebiş beslenemediği için ölmüş
çaresi ise 2.hamilelikte 9 ay boyunca iğne vurulmakmış...
ya aslında nedenini öğrendim sevindim ama bu durum canımı sıktı(
ayyy bana dr. hiç yaramıyo(
nihayett..
gün boyunca internet sorunluydu kızlar, gelemedim. listeleri de sağolsun asuman hazırladı.
şimdi ne var ne yok, bi bakayım.
menün güzel canım.saat 8de yarım çay bardağı süt
saat 12:2 dilim ekmek,2dal marul,2 dilim domates
spor yarım saat seri yürüyüş sabah mamasından sonra.
saat 13:20 1 kase şehriyel çorbası
spor:yarım saat seri yürüyüş öğle yemeğinden sonra.
ara:yarım sarı elma
ara:1 fincan 5i1 arada çay
8 tane gömlek ütüledim
spor:yarım saat yürüyüş.yemekten önce
1 tane kayısı 2 su bardağı su ile içtim yedim yani.kabızlık sorunu çekiyorum demir ilacından dolayı.
akşam:5yk domatesli kıyma ,1 kk kadar peynir,2 adet vişte reçelinden vişnesini aldım.3 dilim ekmek
2 yudum çay daha içemedim sıcaktı.
spor:1 saat seri yürüyüş akşam yemeğinden sonra.
ara:yarım portakal
spor:300 oturduğum yerden sopa çevirme
300 ayakta yanlara sağ sol eğilme eller dizlere kadar
150 tane mekik çekildi
yan yatıp bacaklar yan havaya kaldırma sağ ve sol 60 ar
mutfak tezgahında 30 ar yan,arka ve ikisinin arası yan oluyo yani
toplam su miktarı:2 litre
toplam yürüyüş 2.5 saat.
yarın büyük gün.erken yatıp erken kalkacağım.yarından daha dikkat edip haftaya bugün daha güzel sıkı bir vücut istiyorum bacaklarım inceldi ama bacağımn içleri için birşeyler yapmam lazım.
oraları nasıl incelticempopodan veremiyorum bunada bir çare bulmam lazım.
tebrik ediyorum seni canım. maşallah verdin zaten vermek için de güzel çaba gösterdin.günaydın..bu haftada 700 gr gitti..63.9gradet öncesi evrede bile kilo verdim çok mutluyum hatta öyle aman aman bir şişkinliğim yok hepsini bol harekete ve su içmeye borçluyum.. nerde hareket orda bereket..
hadi bakalım başlangıç kilonu 65.1 olarak aldım. haftaya, paylaşımın böyle sürerse, listedesin inşallah. patlamış mısır kasesini kenara bırakma vaktidir şekerimgünaydın kızlarr
kendimde azim ve sonucunda başarı görüyorum
sabah tartıldım vee 65.1 kg
dün akşam kepek ekmeğine tost yedim ve bol su, 30 dk yürüyüş yaptım.. sonrasında da küçük bir kase de kendime patlamış mısır ödülü verdim
inşallah.süper bir menü olmuş..buarada sen maşallah çok iyi kilo vermişsin canım tebrik ediyorumsen gerisini getirirsin bence
tebrikler canım benim. bak 60 lı rakamları gördün. bu noktada dikkat et, bir daha 70'ler gelmesin.herkese günaydınlar hayırlı sabahlarr canlarımm bu sabahki kilom 69.7 600gr vermişim yawwbunada şükürrr
çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin. işlerini halledince katılırsın aramıza.selam hanımlar....nasılsınız...ben iyi değilim...kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik...çok ilerlemiş...dün ameliyata alındı...göğsünü tamamen almışlar....aslında bu konuda araştırma yapmak için girdim nete...ama size de uğramadan edemedim...2 gundür pek bişey yiyemedik...zorunlu diyet oldu...o nedenle yazmama gerek yok sanırım...yine uğrarım
çok tebrik ederim canım. koşturmaca işe yaradı sanırımkızlar günaydın :) 1,1 kg vermişim veremem herhalde diye umarken ay çok güzel oldukilo veren herkesi kutlarım
iyi kız verdin, o kadar pasta, hamburger yedinevet gelelim bana 56.9 kiloyumşişliğim varki dün 56.5 idim haftaya hedef 56 oldu çünkü bugünkü tartıda şişliklerimde vardı bakalım seyyahım bu hafta yine geçtim seni darısı önümüzdeki haftaya inşallah.
ay ay kendine bakım da yaptırırmış.:108:rabiş gelmedi netimi yok nedir kızlar bende bir kahvaltı yapayım sonra kuaförüme gidip kaşlara bir el attırım hiç bakamadım kendime saçma sapan olmuşlar :26:
görüşürüz
değil maalesefkilo veren herkesi tebrik ediyorum ama takımın durumu bu haftada pek içaçı gibi gelmedi....
canım, eğer bu hafta paylaşımın artmazsa kilo versen de veremesen de daha fazla listede kalman mümkün görünmüyor. bu iş takım işi. seni ise takımın bir parçası olmaya yetecek kadar aktif göremiyorum. işlerinin çok olduğunu biliyorum. ama daha önce de yazmıştım işlerini yola koyana kadar liste dışından devam edebilirsin. üzgünüm ama bu haftaki durumun liste konusunda belirleyici olacak.kızlar selam nasılsınız. benim bu hafta yine çok kötü ya ama reglden de olabilir.çünkü bu hafta dikkat etmiştim.gerçekten kaçamağım da yok.ama 77.5 çıktım.geçen hafta 76.8 dim herhalde.700 gram almışım herhalde.canım ço sıkıldı.birde ben hiç spor yapmıyorum.önümüzdeki hafta leslie ye başlıcam.bakalım öyle de veremessem bu iş olmayacak herhalde.haftasonu da teyzemizin kızının düğünü var.tam ben biraz vereyim derken gene almış gözüküyorum.gerçi benim geçen yıl gittiğim diyetisyenim regl in ilk 3 günü çağırmıyordu 1-2 kilo oynar kişiye beğlı diyodu.bakalım haftaya da veremessem burdan ayrılmayı düşünüyorum en azından böyle bir ceza veririm kendime.
geçmiş olsun canım havalar ısınıyo derken üşütmemeye özen göstermek lazım.nane limon iç iyi gelir.selam arkadaşlar bugün daha iyiyim üşüttüm saınırım bugün tartıldım 72 idim 71.300 olmuşum bugün sabah 2dilim peksimet 1dilim peyni 1yumurta ve açık bir çay içtim 2şekerli ama.öğlen kaçtı malesef börek yedim 2parça ...arada lipton form içtim akşam yemeğinde sadece 4yemek kaşığı ekmeksiz bakla yedim yoğurtlu gecede 1elma yedim bu kadar...
canım, durumunda memnun olmayacak bir şey yok. önce sakin oluyoruz. sporu 2 hafta yapınca her şey tamam olmuyor:) düzenli ve uzun süre yapıyorsun ki etkisini göresin. bekle hele bir şöyle 1 ay geçsin. özellikle pilates uzun vadede sonuç verir. ben sana pilatesi leslie ile desteklemeni öneririm. zaten pilates kilo vermek için değil vücut şekillensin diye yapılır.ama durumumdan hiç muttlu değilim bir ileri bır geri resmen ya geçen hafta verdım bu hafta aldım. ne olacak böyle bılmıyorum. spor eksık dıyordum spor da yapıyorum artık ne bileyım olmuyo işte. umutsuzluğa kapılmaya başladım.
kabızlık burda da geçmiş.kuru erık mı hımmmmm... brdahakı sefere de onu alayım barı. şuan kabızlığı önlemesı için kuru kayısı yıyorum sabahları. yaban mersini altın çilek ve siyah kuru üzümüm var onları genelde sabah kellos un içine atıyorum yıyorum. bıde keten tohumu alıp bır çay kaşığı kadar yoğurda karıştırıp aç karnına yıyecem metobolizmayı hızlandırıyormuş.
tamam canım. sana iyi bir haftasonu dilerim.ya buarada hafta sonu internete giremeyeceğim ben yaaevimde internetim yok..
pazartesi durumları bildiririm
niye? gofret, çikolata yesen daha mı normal karşılayacaklar?canım doğru söylüyosunda çalışırken öyle durmadan elma portakal yemek te pek hoş olmuyo utanıyorum milletten hem şişko hemde öyle tıkınıyo demezlermi bana
tebrik ederim seni. menülerin nazar boncuğu hakediyor.1 kuru incir..(adet öncesi tatlı krizimi incir sayesinde atlattım hemde günde 2 adet yetti çikolata aklıma bile gelmedi)
lesile 2 mil yaptım..(kırşehirden misafir var.hafta sonu aktif olamayabilirm..)
spor sonrası greyfurt suyu içtim..
patates yapmaz sanırım. turşu falan yemiş miydin sen?yok hayatım regl değilde ne bilim karnım şiş bugün yediğim patates yemeği mi yaptı acep yaainşş vermelerim böle devam ederrr bacımm
eee patats salataları, turşular şişersin tabisabah 10 da yarım çay bardağı süt içtim.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat :13-00 da 1 tane simit yedim.
ara:1 portakal
akşam:1 tabak patates salatası bol yeşillikli 1 elim kadar patates ile,3 dilim havuç tursusu,3 çatal kara lahana turşusu rendeydi çünkü,2 yudum şekersiz çay,
ara:15 tane antep fıstığı
toplam su miktarı:2litre
spor olarak tek yürüyüşümü yaptım.aşırı şiştim diyebilirim göbeğim ,midem,gögüslerim yanlarım falan çok kötü baskı var vücudumda.bundan sonra spor olmayacak ama günde yarım ya da 1 saat yürüyüşüm olacak.
geçmiş olsun canım.selam arkadaşlar bugün daha iyiyim üşüttüm saınırım bugün tartıldım 72 idim 71.300 olmuşum bugün sabah 2dilim peksimet 1dilim peyni 1yumurta ve açık bir çay içtim 2şekerli ama.öğlen kaçtı malesef börek yedim 2parça ...arada lipton form içtim akşam yemeğinde sadece 4yemek kaşığı ekmeksiz bakla yedim yoğurtlu gecede 1elma yedim bu kadar...
yokluğun çok beli oldu rabiaaaaaaaa
canım, nedenini öğrenebilmek de bir şeydir. çok şükür. inşallah 2. gebeliğinde tedavin de buna göre olur. canını sıkmaman kolay değil ama hayırlısı olsun demekten baka elimden bir şey gelmiyor.slm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
bebeğe tahlil yapamamışlar( çnk aldıklarında orda enfeksiyon kapmış böyle durumlarda bakamıyorlarmış...cinsiyetini de öğrenemedim ( bi de neden düşmüş fikir edinemedik dedi...
kan tahlilim daha çıkmamış dediledi ama dr. aradı sordu veeee pıhtılaşma sorunum varmış
vay vay gözlerime inanamadım, medine bu saatte ayaktagünaydın bayanlar
sabah erkenden kalktım kocişe kahvaltı hazırladım bende yedim.
1 tane kaynamış yumurta,2dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 dilim ekmek,2 ufak dilim sucuk ,2 yudum çay. ne kadar 2 demikocişi yolladım sınava gitti saat 4-5 gibi gelirim diyerekten uğurladık tam yatım derken enes kalktı şimdi ona kahvaltı hazırlıyorum.şişliğim biraz gitmiş ama kızlar geceye yakın göbeğim resmen hamile gibi sen de 3 ay ben diyim 4 aylık gibi şişti ay da tepeden bakınca ben öyle hissettim... nasıl şişkinlik var .
ben dişten dolayı demir hapını bırakmıştım 2-3 gün önce yutmaya başladım tekrar o ara su da az içtim ya kabızlık çektim kayısı aldırdım dün yedim rahatlatıyo ama tam olsada midem de baskı var bir de wcde idrardan sonra baskı var ama hamile değilim adetime 6 gün var bugün de tartıldım yine aynı 57 kiloyum değişen birşey yok göbek önde gidiyo :26: 2 günde şiştim regl olunca rahatlarım inşallah bugün 3 litre su içmeyi planlıyorum bakalım he ya aslında sabah bu saatlerde kalksam süper olur ama işte uyku ağır basıyorvay vay gözlerime inanamadım, medine bu saatte ayakta
kahvaltın güzel olmuş, bir kuş sütü eksik:76:kocişi güzel besleyip sınava gönderdin yani:) inşallah sınavı iyi geçer. Allah zihin açıklığı versin.
niye şiştin ya sen o kadar?
ben dişten dolayı demir hapını bırakmıştım 2-3 gün önce yutmaya başladım tekrar o ara su da az içtim ya kabızlık çektim kayısı aldırdım dün yedim rahatlatıyo ama tam olsada midem de baskı var bir de wcde idrardan sonra baskı var ama hamile değilim adetime 6 gün var bugün de tartıldım yine aynı 57 kiloyum değişen birşey yok göbek önde gidiyo :26: 2 günde şiştim regl olunca rahatlarım inşallah bugün 3 litre su içmeyi planlıyorum bakalım he ya aslında sabah bu saatlerde kalksam süper olur ama işte uyku ağır basıyorbir telaşla gitti bakalım.dün zaten evde sürekli alıştırma yaptık bir konu bul diyo konuşuyo ama ben tabi anlamıyorum ee ee diyo arada ama sen eee diyosun akıcı olmuyo diyorum gitti bir sabırsızlıkla .en azından artık kurtuldum ders çalışma olmucak akşamları yemekten sonra artık enesle benle ilgilenicek
için start verdik gerçi adete 8 gün kala gebe kalınır mı bilmem ama ovulasyonum devam ediyo sanki akımtım vardı dün ağır sporlar vs erteliyorum sebep olarak bebiş çalışmlarından dolayı bilginiz olsun.
hımm medine çalışmalara başlamışben dişten dolayı demir hapını bırakmıştım 2-3 gün önce yutmaya başladım tekrar o ara su da az içtim ya kabızlık çektim kayısı aldırdım dün yedim rahatlatıyo ama tam olsada midem de baskı var bir de wcde idrardan sonra baskı var ama hamile değilim adetime 6 gün var bugün de tartıldım yine aynı 57 kiloyum değişen birşey yok göbek önde gidiyo :26: 2 günde şiştim regl olunca rahatlarım inşallah bugün 3 litre su içmeyi planlıyorum bakalım he ya aslında sabah bu saatlerde kalksam süper olur ama işte uyku ağır basıyorbir telaşla gitti bakalım.dün zaten evde sürekli alıştırma yaptık bir konu bul diyo konuşuyo ama ben tabi anlamıyorum ee ee diyo arada ama sen eee diyosun akıcı olmuyo diyorum gitti bir sabırsızlıkla .en azından artık kurtuldum ders çalışma olmucak akşamları yemekten sonra artık enesle benle ilgilenicek
için start verdik gerçi adete 8 gün kala gebe kalınır mı bilmem ama ovulasyonum devam ediyo sanki akımtım vardı dün ağır sporlar vs erteliyorum sebep olarak bebiş çalışmlarından dolayı bilginiz olsun.
sana da günaydın canım.KIZLAR GÜNAYDIN
Dün akşam koca yemekten sıkıldım kahvaltı yapalım dedi benimde iştahım nedense tamamen gitti ona hazırladım kahvaltılık bir tane sucuktan aldım. iki çatal kadar da peynir. bir bardakta süt içtim
Hava güzel olunca yürüyüşe çıktık beraber 45 dk falan yürüdük. Bu arada baya bi su içtim gece saat başı tuvalete kalktım. sabah işe gelmeden tartıldım 60,4 yazıyo
62 den 60,4 e bir haftada nasıl düştü anlamadım anormal değildir dimi kızlar yaaa.:18:
aslında çokta sevindim
canım normal bence belliki miden bir haftada kücülmüş 1.6 gitmiş su miktarını ne güzel ayarlamışsın sen sanırım 2 litrelik sürahiyle içiyodun demi .bu hafta inşallah 59 ları görürsün canım.KIZLAR GÜNAYDIN
Dün akşam koca yemekten sıkıldım kahvaltı yapalım dedi benimde iştahım nedense tamamen gitti ona hazırladım kahvaltılık bir tane sucuktan aldım. iki çatal kadar da peynir. bir bardakta süt içtim
Hava güzel olunca yürüyüşe çıktık beraber 45 dk falan yürüdük. Bu arada baya bi su içtim gece saat başı tuvalete kalktım. sabah işe gelmeden tartıldım 60,4 yazıyo
62 den 60,4 e bir haftada nasıl düştü anlamadım anormal değildir dimi kızlar yaaa.:18:
aslında çokta sevindim
ideal kilom aslında 52 falan ben oğluma 56 ile hamile kalmıştım yine aynı rakamlarda olduğu için pekde ideal kiloma kadar inmedim gülüm tam 4 yaş fark olsun aralarında diye başlayıverdik.3 yaş 3 aylık bir oğlum var ellerinden öper teyzesi.yakındır o zaman sende başlarsın bu azimle gidersen 1-2 ay sonra sende 55 falan olursun sunacım.çok sevindim senin adına ideal kilona ulaştınmı çocuk düşündüğüne göre ay bende çok istiyorum
canım menulerın çok güzel gidiyor böyle gidersen kısa zamanda hedefıne ulaşacaksınsabah kalkınca 2 adet kaysı kurusu 2 bardak su..
yarım saat sonra
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeğe tost
1 yumurta
yeşil çay..
ara
5 badem
1 kuru incir..(adet öncesi tatlı krizimi incir sayesinde atlattım hemde günde 2 adet yetti çikolata aklıma bile gelmedi)
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
2 yaprak marul limon
1 bardak ayran..
ara 1 kuru incir
7 badem
ara
4 kaşık yy.yağlı yoğurt
kırmızı biber ve zerdeçal ekleyip yedim..
akşam
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pilav
.su şu anda 2.5 litre
lesile 2 mil yaptım..(kırşehirden misafir var.hafta sonu aktif olamayabilirm..)
spor sonrası greyfurt suyu içtim..
en azından çaresı varmış dosbacım allah dermansız dert vermesin. hayırlı bı zamanda hayırlı bı evlat nasığ etsın sanadaslm kızlar nasılsınız ben çok ii değilim bugün dr.a gittim
sonuçlarım çıkmış
ayy hoşgeldın rabıacım yokluğun nekadar da bellı oldu.nihayett..
gün boyunca internet sorunluydu kızlar, gelemedim. listeleri de sağolsun asuman hazırladı.
şimdi ne var ne yok, bi bakayım.
canım menun güzel ama nacızane fıkrım hem patates hem 4 kaşık pilav olmamış. keşke pilavı 2 kaşıkla bıraksaydınbugünkü menüm
sabah 3 gün kurusu 1 bardak su
sabah 1 simit
arada yeşilçay 4 fındık
öğlen 1 tabak tavuklu patates 4 kşk pilav salata
arada 5i 1 arada çay
akşam eve geç geldim yemek yiyemedim süt içtim şimdi diyet olandan 3 kayısı yedim tatlı çektiğinden canım karnım şiş ya
2 lt su içildiiii
neden spor olmayacak rakıbem ?sabah 10 da yarım çay bardağı süt içtim.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat :13-00 da 1 tane simit yedim.
ara:1 portakal
akşam:1 tabak patates salatası bol yeşillikli 1 elim kadar patates ile,3 dilim havuç tursusu,3 çatal kara lahana turşusu rendeydi çünkü,2 yudum şekersiz çay,
ara:15 tane antep fıstığı
toplam su miktarı:2litre
spor olarak tek yürüyüşümü yaptım.aşırı şiştim diyebilirim göbeğim ,midem,gögüslerim yanlarım falan çok kötü baskı var vücudumda.bundan sonra spor olmayacak ama günde yarım ya da 1 saat yürüyüşüm olacak.
kocana allah zihin açıklığı versin canımgünaydın bayanlar
sabah erkenden kalktım kocişe kahvaltı hazırladım bende yedim.
1 tane kaynamış yumurta,2dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 ufak dilim sucuk ,2 yudum çay. ne kadar 2 demikocişi yolladım sınava gitti saat 4-5 gibi gelirim diyerekten uğurladık tam yatım derken enes kalktı şimdi ona kahvaltı hazırlıyorum.şişliğim biraz gitmiş ama kızlar geceye yakın göbeğim resmen hamile gibi sen de 3 ay ben diyim 4 aylık gibi şişti ay da tepeden bakınca ben öyle hissettim... nasıl şişkinlik var .
canım, durumunda memnun olmayacak bir şey yok. önce sakin oluyoruz. sporu 2 hafta yapınca her şey tamam olmuyor:) düzenli ve uzun süre yapıyorsun ki etkisini göresin. bekle hele bir şöyle 1 ay geçsin. özellikle pilates uzun vadede sonuç verir. ben sana pilatesi leslie ile desteklemeni öneririm. zaten pilates kilo vermek için değil vücut şekillensin diye yapılır.
ayrıca düzenli tuvalete çıkıyor musun? kabızlık vs de fazla gösterir. hem de tahmin edebileceğinden daha fazla.
kabızlık burda da geçmiş.
keten tohumunun taze olması önemli. eğer yapabiliyorsan çekilmemiş olarak al ve evde kahve öğütücün falan varsa onunla çek. ya da aktar senin gözünün önünde çeksin.
QUOTE]
ya ben bıraz acelecıyım sanırım hemen oluversın herşey istıyorumls ye bu hafta devam edecem ınsallah canım eşim evdeyken olmuyor vcd den izliyorum ya ben o televızyon izlerken ben ls yapamıyorum halıyle. bu hafta akşamları olmayacak rahat rahat tepinirim
hımmm bebek çalışmalarına balandığı için bırakılmış spor hadi bakalım hayrlısı canım hakkınızdaben dişten dolayı demir hapını bırakmıştım 2-3 gün önce yutmaya başladım tekrar o ara su da az içtim ya kabızlık çektim kayısı aldırdım dün yedim rahatlatıyo ama tam olsada midem de baskı var bir de wcde idrardan sonra baskı var ama hamile değilim adetime 6 gün var bugün de tartıldım yine aynı 57 kiloyum değişen birşey yok göbek önde gidiyo :26: 2 günde şiştim regl olunca rahatlarım inşallah bugün 3 litre su içmeyi planlıyorum bakalım he ya aslında sabah bu saatlerde kalksam süper olur ama işte uyku ağır basıyorbir telaşla gitti bakalım.dün zaten evde sürekli alıştırma yaptık bir konu bul diyo konuşuyo ama ben tabi anlamıyorum ee ee diyo arada ama sen eee diyosun akıcı olmuyo diyorum gitti bir sabırsızlıkla .en azından artık kurtuldum ders çalışma olmucak akşamları yemekten sonra artık enesle benle ilgilenicek
akşam yedıklerın çok etkıler canım hafıf beslenmışşın akşam sabah da aç karnına düşük çıkar. yanı sanırım öyledır :26:KIZLAR GÜNAYDIN
aslında çokta sevindim
çok sevindim senin adına ideal kilona ulaştınmı çocuk düşündüğüne göre ay bende çok istiyorum
bende istiyorum bende istıyorummm
hımm medine çalışmalara başlamış
hayırlı olsun canım. ağır spor yapmazsın zaten. bir de yediklerine dikkat edersin. diyeti de bozmamış olursun. inşallah hayırlısıyla bebiş haberi alırız.
sana da günaydın canım.
canım, diyetin ilk haftasında giden, genelde, sudur. bir sıkıntı yok, gayet normal. bundan sonra yağdan da gitmesi için düzenli diyetine devam et.
evet gülüm dün gece gargara yapıcaktım birden aklıma geldi yapmadım.süt içmeye başlıcam düzenli olarak gece yatmadan daha iyi olur diyorum bakalım hayırlısı inşallah.kız seyyahım nerdesin okuyorsun hiç yazmıyorsun ne alemdesin bacım.çok çıktım diye üzülme bak bende çok çıktım seninkide şişliktir sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyor 8 nisana az kaldı bak tam şuanda ovulasyon zamanlarındasın ona göre. sen doktora gittin mi gidicektin en son .yumurtalara bakılıcaktı.
ben dişten dolayı demir hapını bırakmıştım 2-3 gün önce yutmaya başladım tekrar o ara su da az içtim ya kabızlık çektim kayısı aldırdım dün yedim rahatlatıyo ama tam olsada midem de baskı var bir de wcde idrardan sonra baskı var ama hamile değilim adetime 6 gün var bugün de tartıldım yine aynı 57 kiloyum değişen birşey yok göbek önde gidiyo :26: 2 günde şiştim regl olunca rahatlarım inşallah bugün 3 litre su içmeyi planlıyorum bakalım he ya aslında sabah bu saatlerde kalksam süper olur ama işte uyku ağır basıyorbir telaşla gitti bakalım.dün zaten evde sürekli alıştırma yaptık bir konu bul diyo konuşuyo ama ben tabi anlamıyorum ee ee diyo arada ama sen eee diyosun akıcı olmuyo diyorum gitti bir sabırsızlıkla .en azından artık kurtuldum ders çalışma olmucak akşamları yemekten sonra artık enesle benle ilgilenicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?