Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu kan pıhtılaşması benim ağustos annelerindede 2 tane vardı gebelikleri boyunca iğnelerini kendileri yaptılar..gebeliği düşünmeye başladığın andann itibaren kontrol altında iğneyede başlanıyor sanırım..üzme kendini bebeğin bu dünyada nasibi olsaydı mutlaka bunu ozamandan öğrenme şansın olurdu..
aslında gebeilk testlerinde pıhtılaşmayada bakılıyor diye biliyorum..
sen şimdi güzlece ki,lonu verip her önleminide alarak dünyalar güzeli yavrucuğunu vakti geldiğinde kucağına alırsın canım..

günaydınlar kızlar
dün geçmişi okuyamadım:) şimdi daha iyi gibi bağlantım. kahvaltıya kadar bakayım biraz.

menün güzel canım.
bacak içleri için pilates iyi olur bence. netten bir araştır istersen. çok güzel bacak yakan hareketler var.

günaydın..bu haftada 700 gr gitti..63.9gr adet öncesi evrede bile kilo verdim çok mutluyum hatta öyle aman aman bir şişkinliğim yok hepsini bol harekete ve su içmeye borçluyum..nerde hareket orda bereket..
tebrik ediyorum seni canım. maşallah verdin zaten vermek için de güzel çaba gösterdin.

hadi bakalım başlangıç kilonu 65.1 olarak aldım. haftaya, paylaşımın böyle sürerse, listedesin inşallah. patlamış mısır kasesini kenara bırakma vaktidir şekerim

süper bir menü olmuş..buarada sen maşallah çok iyi kilo vermişsin canım tebrik ediyorum sen gerisini getirirsin bence
inşallah.

herkese günaydınlar hayırlı sabahlarr canlarımm bu sabahki kilom 69.7 600gr vermişim yawwbunada şükürrr
tebrikler canım benim. bak 60 lı rakamları gördün. bu noktada dikkat et, bir daha 70'ler gelmesin.

çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin. işlerini halledince katılırsın aramıza.

kızlar günaydın :) 1,1 kg vermişim veremem herhalde diye umarken ay çok güzel oldu kilo veren herkesi kutlarım
çok tebrik ederim canım. koşturmaca işe yaradı sanırım

iyi kız verdin, o kadar pasta, hamburger yedin

rabiş gelmedi netimi yok nedir kızlar bende bir kahvaltı yapayım sonra kuaförüme gidip kaşlara bir el attırım hiç bakamadım kendime saçma sapan olmuşlar :26:
görüşürüz
ay ay kendine bakım da yaptırırmış.:108:
kocişin gitti mi sınava?

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ama takımın durumu bu haftada pek içaçı gibi gelmedi....
değil maalesef

canım, eğer bu hafta paylaşımın artmazsa kilo versen de veremesen de daha fazla listede kalman mümkün görünmüyor. bu iş takım işi. seni ise takımın bir parçası olmaya yetecek kadar aktif göremiyorum. işlerinin çok olduğunu biliyorum. ama daha önce de yazmıştım işlerini yola koyana kadar liste dışından devam edebilirsin. üzgünüm ama bu haftaki durumun liste konusunda belirleyici olacak.

geçmiş olsun canım havalar ısınıyo derken üşütmemeye özen göstermek lazım.nane limon iç iyi gelir.

günaydın bayanlar
sabah erkenden kalktım kocişe kahvaltı hazırladım bende yedim.
1 tane kaynamış yumurta,2dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 ufak dilim sucuk ,2 yudum çay. ne kadar 2 demi kocişi yolladım sınava gitti saat 4-5 gibi gelirim diyerekten uğurladık tam yatım derken enes kalktı şimdi ona kahvaltı hazırlıyorum.şişliğim biraz gitmiş ama kızlar geceye yakın göbeğim resmen hamile gibi sen de 3 ay ben diyim 4 aylık gibi şişti ay da tepeden bakınca ben öyle hissettim... nasıl şişkinlik var .

Son düzenleme:
canım, durumunda memnun olmayacak bir şey yok. önce sakin oluyoruz. sporu 2 hafta yapınca her şey tamam olmuyor:) düzenli ve uzun süre yapıyorsun ki etkisini göresin. bekle hele bir şöyle 1 ay geçsin. özellikle pilates uzun vadede sonuç verir. ben sana pilatesi leslie ile desteklemeni öneririm. zaten pilates kilo vermek için değil vücut şekillensin diye yapılır.
ayrıca düzenli tuvalete çıkıyor musun? kabızlık vs de fazla gösterir. hem de tahmin edebileceğinden daha fazla.

kabızlık burda da geçmiş.
keten tohumunun taze olması önemli. eğer yapabiliyorsan çekilmemiş olarak al ve evde kahve öğütücün falan varsa onunla çek. ya da aktar senin gözünün önünde çeksin.

ya buarada hafta sonu internete giremeyeceğim ben yaa evimde internetim yok..
pazartesi durumları bildiririm
tamam canım. sana iyi bir haftasonu dilerim.

canım doğru söylüyosunda çalışırken öyle durmadan elma portakal yemek te pek hoş olmuyo utanıyorum milletten hem şişko hemde öyle tıkınıyo demezlermi bana
niye? gofret, çikolata yesen daha mı normal karşılayacaklar?
hem millet ne derse desin, becerebilen kendi de yesin.

tebrik ederim seni. menülerin nazar boncuğu hakediyor.
tatlı krizlerini incirle bastırmak çok iyi oluyor.

yok hayatım regl değilde ne bilim karnım şiş bugün yediğim patates yemeği mi yaptı acep yaainşş vermelerim böle devam ederrr bacımm
patates yapmaz sanırım. turşu falan yemiş miydin sen?

eee patats salataları, turşular şişersin tabi

geçmiş olsun canım.
kilo bildirimin çok geç bir saatte olmuş. kurallarda belirtmiştim öğleden önce olması gerektiğini. eğer sabahdan yapamayacaksan perşembe akşamı bildirsen iyi olur.

yokluğun çok beli oldu rabiaaaaaaaa

canım, nedenini öğrenebilmek de bir şeydir. çok şükür. inşallah 2. gebeliğinde tedavin de buna göre olur. canını sıkmaman kolay değil ama hayırlısı olsun demekten baka elimden bir şey gelmiyor.
sen sanırım haftasonu buralarda olmayacaksın kaplıca vs. sana iyi eğlenceler.

vay vay gözlerime inanamadım, medine bu saatte ayakta
kahvaltın güzel olmuş, bir kuş sütü eksik:76:kocişi güzel besleyip sınava gönderdin yani:) inşallah sınavı iyi geçer. Allah zihin açıklığı versin.
niye şiştin ya sen o kadar?

ben dişten dolayı demir hapını bırakmıştım 2-3 gün önce yutmaya başladım tekrar o ara su da az içtim ya kabızlık çektim kayısı aldırdım dün yedim rahatlatıyo ama tam olsada midem de baskı var bir de wcde idrardan sonra baskı var ama hamile değilim adetime 6 gün var bugün de tartıldım yine aynı 57 kiloyum değişen birşey yok göbek önde gidiyo :26: 2 günde şiştim regl olunca rahatlarım inşallah bugün 3 litre su içmeyi planlıyorum bakalım he ya aslında sabah bu saatlerde kalksam süper olur ama işte uyku ağır basıyor bir telaşla gitti bakalım.dün zaten evde sürekli alıştırma yaptık bir konu bul diyo konuşuyo ama ben tabi anlamıyorum ee ee diyo arada ama sen eee diyosun akıcı olmuyo diyorum gitti bir sabırsızlıkla .en azından artık kurtuldum ders çalışma olmucak akşamları yemekten sonra artık enesle benle ilgilenicek
için start verdik gerçi adete 8 gün kala gebe kalınır mı bilmem ama ovulasyonum devam ediyo sanki akımtım vardı dün ağır sporlar vs erteliyorum sebep olarak bebiş çalışmlarından dolayı bilginiz olsun.

KIZLAR GÜNAYDIN

Dün akşam koca yemekten sıkıldım kahvaltı yapalım dedi benimde iştahım nedense tamamen gitti ona hazırladım kahvaltılık bir tane sucuktan aldım. iki çatal kadar da peynir. bir bardakta süt içtim
Hava güzel olunca yürüyüşe çıktık beraber 45 dk falan yürüdük. Bu arada baya bi su içtim gece saat başı tuvalete kalktım. sabah işe gelmeden tartıldım 60,4 yazıyo
62 den 60,4 e bir haftada nasıl düştü anlamadım anormal değildir dimi kızlar yaaa.:18:
aslında çokta sevindim

çok sevindim senin adına ideal kilona ulaştınmı çocuk düşündüğüne göre ay bende çok istiyorum

hımm medine çalışmalara başlamış
hayırlı olsun canım. ağır spor yapmazsın zaten. bir de yediklerine dikkat edersin. diyeti de bozmamış olursun. inşallah hayırlısıyla bebiş haberi alırız.

sana da günaydın canım.
canım, diyetin ilk haftasında giden, genelde, sudur. bir sıkıntı yok, gayet normal. bundan sonra yağdan da gitmesi için düzenli diyetine devam et.

canım normal bence belliki miden bir haftada kücülmüş 1.6 gitmiş su miktarını ne güzel ayarlamışsın sen sanırım 2 litrelik sürahiyle içiyodun demi .bu hafta inşallah 59 ları görürsün canım.
çok sevindim senin adına ideal kilona ulaştınmı çocuk düşündüğüne göre ay bende çok istiyorum
ideal kilom aslında 52 falan ben oğluma 56 ile hamile kalmıştım yine aynı rakamlarda olduğu için pekde ideal kiloma kadar inmedim gülüm tam 4 yaş fark olsun aralarında diye başlayıverdik.3 yaş 3 aylık bir oğlum var ellerinden öper teyzesi.yakındır o zaman sende başlarsın bu azimle gidersen 1-2 ay sonra sende 55 falan olursun sunacım.

canım menulerın çok güzel gidiyor böyle gidersen kısa zamanda hedefıne ulaşacaksın
en azından çaresı varmış dosbacım allah dermansız dert vermesin. hayırlı bı zamanda hayırlı bı evlat nasığ etsın sanada
nihayett..
gün boyunca internet sorunluydu kızlar, gelemedim. listeleri de sağolsun asuman hazırladı.
şimdi ne var ne yok, bi bakayım.
ayy hoşgeldın rabıacım yokluğun nekadar da bellı oldu.
canım menun güzel ama nacızane fıkrım hem patates hem 4 kaşık pilav olmamış. keşke pilavı 2 kaşıkla bıraksaydın
neden spor olmayacak rakıbem ?
kocana allah zihin açıklığı versin canım

evet gülüm dün gece gargara yapıcaktım birden aklıma geldi yapmadım.süt içmeye başlıcam düzenli olarak gece yatmadan daha iyi olur diyorum bakalım hayırlısı inşallah.kız seyyahım nerdesin okuyorsun hiç yazmıyorsun ne alemdesin bacım.çok çıktım diye üzülme bak bende çok çıktım seninkide şişliktir sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyor 8 nisana az kaldı bak tam şuanda ovulasyon zamanlarındasın ona göre. sen doktora gittin mi gidicektin en son .yumurtalara bakılıcaktı.

günaydın arkaaşlar geçmişi okudum sıra geldı benım geçmiş menumeee

dün sabah kalkış 1 kuru kayısı 3-4 tane yaban mersını üzerine 2 bardak su
kahvaltı: yarım kase müsli içine yaban mersını kuru üzüm üstüne süt
ara: fındık badem kuru üzüm leblebı karışımından 1 çay tabağı. yanında 1 fincan yeşilçay
öğle :1 karnıyarık 2 dilim ekmek . karnıyarığın 1 tane olduğun abakmayın patlıcanlarını hiç yıyemedım nerdeyse pişmemıştı kıtır kıtırdı hala. sadece içini ve patlıcanların yumuşak yerını yedım
ara :1 fincan yeşil çay
yürüyüş: 1 saat 15 dk. çıkışta balık aldık eve yürüyerek gittik eşimle. 1 sa 15 dk gayet yokuş bir yolu inatla yürüdük. kaç km idi bilmıyorum tam olarak
akşam : 3 tane fırında istavrit yanında domates biber . salatalık yeşilliğim kalmamıştı malesef o yuzden 1 mardak meyve suyu
yemekten sonra : 1 avuç çekirdek 1 bardak şekersiz çay
sonra 1 bardak bol tarçınlı boza
su mıktarım 2 lıtre olmuştur diye umut edıyorum.

bu sabah da yıne kalkınca kuru kayısı yedım . kahvaltıda kellogs içine yaban mersını atıp süt ilave ettım yedım.
eğer erken çıkarsam çğle yemeğimi evde yerım bugun. akşama da eşim karnıbahar kızartmaı istedı. patets bıber domates soğanla falan haşlanış karnıbaharları karıştırıp fırına atacam. suyunu çeker kızarmış gibi olursa güzel olur bakaım bıde öğle deneyeyım .

yazıyorum canım görünmuyor mu sende. yok hayatım üzülmüyorum spora diyete devam . doktora gidemıyorum malesef çünkü perşmebeye kadar doluyuş benımde 14. günüm pazartesıye gelıyor artık bu ay gececek önümüzdeki ay gidecem napalım. en geç 1 hafta öncesden randvu almak gerekıyormuş. ben perşembe aradım pzt için dolmuş. ((
çalışma gibi düşünüp kendımı şartlandırmak istemıyorum canım ya sonra olmazsa kötü olurum kafamda değişik şeyler kurmaya başlarımm biliyorum huyumu çünkü. oyuzden canımız ne zaman isterse ozaman oluyo işte.

eşine rabbim zihin açıklığı versin..sınav stresi bitince şişkinliğinde gider bence..stres şiirdi bacım seni..
bebik için start verilmiş hadi hayırlısı..beli olmaz adete 1 gün kala bile hamiş kalınabilir ..öyle vaka çok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…