eşine rabim zihin açıklığı versin..sınav stresi bitince şişkinliğinde gider bence..stres şiirdi bacım seni..
bebik için start verilmiş hadi hayırlısı..beli olmaz adete 1 gün kala bile hamiş kalınabilir ..öyle vaka çok..
olabilir evet streste etkiler doktorlar sitesinde araştırdım adetten 4 gün önce bile hamile kalma riski var hayırlısı geç olsun sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah.ilk deneme hemen dikkat etmelere başladım kalsam napcam acep sanki unuttum oğlumun hamişliğini .yüz üstü yatıcam ya kaldıysam falan diyom şimdiden başladım eşim gitti sınava ohhhhhh bitti kurtuldum göbek atıcam ya süper birşey özgürlük gibi birşey sanki.sürekli birinin şartlı akşamları ayrı odada ders çalışması gezicem tozucam yazda geldi ev arıcam bakalım .inşallah.
hoşbuldum canım.ayy hoşgeldın rabıacım yokluğun nekadar da bellı oldu.
ya ben bıraz acelecıyım sanırım hemen oluversın herşey istıyorumls ye bu hafta devam edecem ınsallah canım eşim evdeyken olmuyor vcd den izliyorum ya ben o televızyon izlerken ben ls yapamıyorum halıyle. bu hafta akşamları olmayacak rahat rahat tepinirim
hımm dikkatli medine, maşallah.evet gülüm dün gece gargara yapıcaktım birden aklıma geldi yapmadım.süt içmeye başlıcam düzenli olarak gece yatmadan daha iyi olur diyorum bakalım hayırlısı inşallah..
yürüyüşün, menün gayet güzel canım.günaydın arkaaşlar geçmişi okudum sıra geldı benım geçmiş menumeee
dün sabah kalkış 1 kuru kayısı 3-4 tane yaban mersını üzerine 2 bardak su
kahvaltı: yarım kase müsli içine yaban mersını kuru üzüm üstüne süt
ara: fındık badem kuru üzüm leblebı karışımından 1 çay tabağı. yanında 1 fincan yeşilçay
öğle :1 karnıyarık 2 dilim ekmek . karnıyarığın 1 tane olduğun abakmayın patlıcanlarını hiç yıyemedım nerdeyse pişmemıştı kıtır kıtırdı hala. sadece içini ve patlıcanların yumuşak yerını yedım
ara :1 fincan yeşil çay
yürüyüş: 1 saat 15 dk. çıkışta balık aldık eve yürüyerek gittik eşimle. 1 sa 15 dk gayet yokuş bir yolu inatla yürüdük. kaç km idi bilmıyorum tam olarak
akşam : 3 tane fırında istavrit yanında domates biber . salatalık yeşilliğim kalmamıştı malesef o yuzden 1 mardak meyve suyu
yemekten sonra : 1 avuç çekirdek 1 bardak şekersiz çay
sonra 1 bardak bol tarçınlı boza
su mıktarım 2 lıtre olmuştur diye umut edıyorum.
bu sabah da yıne kalkınca kuru kayısı yedım . kahvaltıda kellogs içine yaban mersını atıp süt ilave ettım yedım.
eğer erken çıkarsam çğle yemeğimi evde yerım bugun. akşama da eşim karnıbahar kızartmaı istedı. patets bıber domates soğanla falan haşlanış karnıbaharları karıştırıp fırına atacam. suyunu çeker kızarmış gibi olursa güzel olur bakaım bıde öğle deneyeyım .
rica ederim canım, gerçekler bunlar :82:RABİA senden bu kadar tebrik alınca daha bi iyi hissettim kendimi.teşekkür ederim..
canım menulerın çok güzel gidiyor böyle gidersen kısa zamanda hedefıne ulaşacaksın
:
.
tebrik ederim seni. menülerin nazar boncuğu hakediyor.
tatlı krizlerini incirle bastırmak çok iyi oluyor.
:
miafirlerim geldi ama akşam görümcemlere geldi..şimdide hepsi dışarı gezmeye gitmiş bende bir hamle yapıp gezmeden gelriken haber verin bende oraya geleyim dedim..yoksa gezip gezip bana yemeğe geliyorlar cinim çıkıyor. .akşam gelecekler diyede hertarafı topladım süpürdüm işimde yok yemekte var ..şimdi sporumu yapıcam kızımı banyo yaptırıcam...
nasıl yaniii ben bılmıyorum karın kası çalıştırınca hoplayıp zıplayınca ne oluyor kı? eee benım plates ne oldu şimdi en pılates yaparken hamıle kalamayacakmıyım? habıre karın çalışıyoruz bız hatta perşembe gunu zorlamışım 2 gündür hala acıyo. pztden itibaren de ls ile hoplar zıplarım diye düşünmüştüm.:26:ilk günden yüzüstü yatmandan bişey olmaz..yat yat keyfini çıkart.:76:.göbiş büyüyünce yatış tek pozisyona düşüyor şimdi geniş geniş yat sadece hoplama zıplama karın kası çalıştırma ..gerçi zaten biliyorsundur . hadi hayırlı haberini alırız inşallah..
uyanıkk seniiiimiafirlerim geldi ama akşam görümcemlere geldi..şimdide hepsi dışarı gezmeye gitmiş bende bir hamle yapıp gezmeden gelriken haber verin bende oraya geleyim dedim..yoksa gezip gezip bana yemeğe geliyorlar cinim çıkıyor. .akşam gelecekler diyede hertarafı topladım süpürdüm işimde yok yemekte var ..şimdi sporumu yapıcam kızımı banyo yaptırıcam...
Canım seni çok iyi anlıyorum evlendiğim ilk aylarda bende çalışmıyodum hergün akşam bana geliyolardıhafta sonlarıda gündüz misafiri davet ediliyodu kalabalık bende garson gibi mutfak salon arasında koşturuyordum sonra çalışmaya başladım da rahata kavuştum
ne güzel bak incelmeyede başlamışsın .hafiflediğimi hissediyorum sporun çok faydasını gördüm..2şer cm incelmişim..
teşekkür ederim..incir mucize gibi geldi. bunca senedir ilk defa çiko krizine girmeden adet olucam..son 2 gün kaldı kendimi hafifte hissediyorum.önceden şişerdim hertarafım ağrırdı acırdı ..az bi göbiş şiş okadar
iyi yapmışsın canım ne herkes gezicek gezicek sonra yemekleri sana kalcak boşver sende git dışarda ye onlarla.miafirlerim geldi ama akşam görümcemlere geldi..şimdide hepsi dışarı gezmeye gitmiş bende bir hamle yapıp gezmeden gelriken haber verin bende oraya geleyim dedim..yoksa gezip gezip bana yemeğe geliyorlar cinim çıkıyor. .akşam gelecekler diyede hertarafı topladım süpürdüm işimde yok yemekte var ..şimdi sporumu yapıcam kızımı banyo yaptırıcam...
ÖĞLE YEMEĞİM
tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran
bugünde işten erken çıkar ikindi yürüyüşü yaparım ohhhh
aman nazar değmesinhafiflediğimi hissediyorum sporun çok faydasını gördüm..2şer cm incelmişim..
teşekkür ederim..incir mucize gibi geldi. bunca senedir ilk defa çiko krizine girmeden adet olucam..son 2 gün kaldı kendimi hafifte hissediyorum.önceden şişerdim hertarafım ağrırdı acırdı ..az bi göbiş şiş okadar
çok yerinde bir hamle yapmışsın canım. hava da güzel bugün ankarada. eve hapsolup garsonluk yapacaksın da nolacak. sen de mis gibi gezersin.miafirlerim geldi ama akşam görümcemlere geldi..şimdide hepsi dışarı gezmeye gitmiş bende bir hamle yapıp gezmeden gelriken haber verin bende oraya geleyim dedim..yoksa gezip gezip bana yemeğe geliyorlar cinim çıkıyor. .akşam gelecekler diyede hertarafı topladım süpürdüm işimde yok yemekte var ..şimdi sporumu yapıcam kızımı banyo yaptırıcam...
iyice hafif bir öğün olmuş:)akşam spor sonrası içtiğim greyfurt suyu tıkadıpilav ve kuru fasulyemi yemedim..yerine tavuklu şehriye çorbası içtim..
yatmadan öncede 1 çay bardağı süt içip yattım..
canım, ben senin nasıl ayakta durabildiğini bir anlasam. kuş kadar yemişsin ve çok hareket etmişsin. ben düşer bayılırdım herhaldekızlar selam akupuntura gıttım bugun aynı anda bı kızı daha aldı doktor o hıc verememiş beni vermiş gördü tebrik etti doktorum :) morel depoladım oh :) süper gidiyoruz hep beraber incelcezzz
dün : kötü bı menu oldu :S
Sabah : fleks
Öğlen : çorba ıkı kaşık beğenmedim :) tavuk haşlama gibi bişi vardı ondan :),yoğurt,salata
sonra bi çıktım ofisden akşam geldim koşuşturmaca İstanbul turu yaptım resmen
gelınce 1 portakal yedım öyle günü bitirmek zorunda kaldım maçı falan izledim
Sabah : yarım simit
öğlen yemeğımı bırazdan yıycem yazarım
afiyet olsun. yürüyüşü de yaparsan mis olur mis.ÖĞLE YEMEĞİM
tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran
bugünde işten erken çıkar ikindi yürüyüşü yaparım ohhhh
tüh canım ya, saat de epey geç olduöğle yemeğimi daha yıyemedım. eve yollar dıye umut edıyordum ama eve de yollamadı daha burda işler bitmedi. acıktım leblebı kuru üzüm yedım bır avuç. şimdi iyice acıkacam eve gidene kadar sonra gözüm hiçbirsey görmeyecek uffff
hayırdır, ne aldın sen netten?of ya ne şanssızım ben bu internetten bir daha giyim almam nasıl pişman oldum off .3 parça aldım gitti paracıklarım nasıl basit nasil kıydım paraya bilmiyorum çok kızdım şimdi :85:
giymediysen iade etsene ayrıca canım, niye üzülüyorsun?of ya ne şanssızım ben bu internetten bir daha giyim almam nasıl pişman oldum off .3 parça aldım gitti paracıklarım nasıl basit nasil kıydım paraya bilmiyorum çok kızdım şimdi :85:
gittigidiyordan fantazi cicilerinden aldıydım güyagiymediysen iade etsene ayrıca canım, niye üzülüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?