Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olabilir evet streste etkiler doktorlar sitesinde araştırdım adetten 4 gün önce bile hamile kalma riski var hayırlısı geç olsun sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah.ilk deneme hemen dikkat etmelere başladım kalsam napcam acep sanki unuttum oğlumun hamişliğini .yüz üstü yatıcam ya kaldıysam falan diyom şimdiden başladım eşim gitti sınava ohhhhhh bitti kurtuldum göbek atıcam ya süper birşey özgürlük gibi birşey sanki.sürekli birinin şartlı akşamları ayrı odada ders çalışması gezicem tozucam yazda geldi ev arıcam bakalım .inşallah.

RABİA senden bu kadar tebrik alınca daha bi iyi hissettim kendimi.teşekkür ederim..
SSUNA yaşının sana armağanı bu metabolizma süper ..ilk hafta su gidiyor iki hafta dikkatet yağdanda gitmeye başlarsın..bu hızla 1 ayda 4-5 kilo rahat verebilirsin..bol su iç ekmeği dengele ve hareket ekle bu sana yeterli..ağır diyet felan deneme sakın dengeni bozarsın..nasılsa gidiyor diyede ipin ucunu kaçırma tabi..

Son düzenleme:

ilk günden yüzüstü yatmandan bişey olmaz..yat yat keyfini çıkart.:76:.göbiş büyüyünce yatış tek pozisyona düşüyor şimdi geniş geniş yat sadece hoplama zıplama karın kası çalıştırma ..gerçi zaten biliyorsundur .hadi hayırlı haberini alırız inşallah..

hoşbuldum canım.
hangimiz aceleci değiliz ki:) sen merak etme, en inatçı kilo bile düzenli çabayla gider. inşallah.
evet gülüm dün gece gargara yapıcaktım birden aklıma geldi yapmadım.süt içmeye başlıcam düzenli olarak gece yatmadan daha iyi olur diyorum bakalım hayırlısı inşallah..
hımm dikkatli medine, maşallah.
yürüyüşün, menün gayet güzel canım.
karnabaharı fırında yapma fikri de iyi. inşallah lezzetli olur.

RABİA senden bu kadar tebrik alınca daha bi iyi hissettim kendimi.teşekkür ederim..
rica ederim canım, gerçekler bunlar :82:

canım menulerın çok güzel gidiyor böyle gidersen kısa zamanda hedefıne ulaşacaksın

:

hafiflediğimi hissediyorum sporun çok faydasını gördüm..2şer cm incelmişim..

.

tebrik ederim seni. menülerin nazar boncuğu hakediyor.
tatlı krizlerini incirle bastırmak çok iyi oluyor.
:

teşekkür ederim..incir mucize gibi geldi. bunca senedir ilk defa çiko krizine girmeden adet olucam..son 2 gün kaldı kendimi hafifte hissediyorum.önceden şişerdim hertarafım ağrırdı acırdı ..az bi göbiş şiş okadar

miafirlerim geldi ama akşam görümcemlere geldi..şimdide hepsi dışarı gezmeye gitmiş bende bir hamle yapıp gezmeden gelriken haber verin bende oraya geleyim dedim..yoksa gezip gezip bana yemeğe geliyorlar cinim çıkıyor..akşam gelecekler diyede hertarafı topladım süpürdüm işimde yok yemekte var ..şimdi sporumu yapıcam kızımı banyo yaptırıcam...

akşam spor sonrası içtiğim greyfurt suyu tıkadı pilav ve kuru fasulyemi yemedim..yerine tavuklu şehriye çorbası içtim..
yatmadan öncede 1 çay bardağı süt içip yattım..

Canım seni çok iyi anlıyorum evlendiğim ilk aylarda bende çalışmıyodum hergün akşam bana geliyolardı hafta sonlarıda gündüz misafiri davet ediliyodu kalabalık bende garson gibi mutfak salon arasında koşturuyordum sonra çalışmaya başladım da rahata kavuştum

nasıl yaniii ben bılmıyorum karın kası çalıştırınca hoplayıp zıplayınca ne oluyor kı? eee benım plates ne oldu şimdi en pılates yaparken hamıle kalamayacakmıyım? habıre karın çalışıyoruz bız hatta perşembe gunu zorlamışım 2 gündür hala acıyo. pztden itibaren de ls ile hoplar zıplarım diye düşünmüştüm.:26:
uyanıkk seniiii

çalışmak cidden her derde deva bana da kımse gelmıyor ben ısrar edıyorum hatta yok sen çalışıyorsunbı pazarınız var falan dıye gelmıyorlar.

ne güzel bak incelmeyede başlamışsın .

iyi yapmışsın canım ne herkes gezicek gezicek sonra yemekleri sana kalcak boşver sende git dışarda ye onlarla.
ne güzel bak in

kızlar selam akupuntura gıttım bugun aynı anda bı kızı daha aldı doktor o hıc verememiş beni vermiş gördü tebrik etti doktorum :) morel depoladım oh :) süper gidiyoruz hep beraber incelcezzz

dün : kötü bı menu oldu :S
Sabah : fleks
Öğlen : çorba ıkı kaşık beğenmedim :) tavuk haşlama gibi bişi vardı ondan :),yoğurt,salata
sonra bi çıktım ofisden akşam geldim koşuşturmaca İstanbul turu yaptım resmen
gelınce 1 portakal yedım öyle günü bitirmek zorunda kaldım maçı falan izledim

Sabah : yarım simit

öğlen yemeğımı bırazdan yıycem yazarım

ÖĞLE YEMEĞİM

tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran

bugünde işten erken çıkar ikindi yürüyüşü yaparım ohhhh

ÖĞLE YEMEĞİM

tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran

afiyet olsun cnm yumurtanın sarısını yemedın umarım :)

Son düzenleme:
aman nazar değmesin2 cm ne demekçok güzel yaw.
adet olunca da gider biraz, kalmaz kilocuklar.

çok yerinde bir hamle yapmışsın canım. hava da güzel bugün ankarada. eve hapsolup garsonluk yapacaksın da nolacak. sen de mis gibi gezersin.

akşam spor sonrası içtiğim greyfurt suyu tıkadı pilav ve kuru fasulyemi yemedim..yerine tavuklu şehriye çorbası içtim..
yatmadan öncede 1 çay bardağı süt içip yattım..
iyice hafif bir öğün olmuş:)

canım, ben senin nasıl ayakta durabildiğini bir anlasam. kuş kadar yemişsin ve çok hareket etmişsin. ben düşer bayılırdım herhalde

ÖĞLE YEMEĞİM

tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran

afiyet olsun. yürüyüşü de yaparsan mis olur mis.

öğle yemeğimi daha yıyemedım. eve yollar dıye umut edıyordum ama eve de yollamadı daha burda işler bitmedi. acıktım leblebı kuru üzüm yedım bır avuç. şimdi iyice acıkacam eve gidene kadar sonra gözüm hiçbirsey görmeyecek uffff

tüh canım ya, saat de epey geç oldu bu noktadan sonra ara öğün zor kurtarıyor. dışardan söyleseydin, olmaz mı? daha orada kalacak gibisin.

of ya ne şanssızım ben bu internetten bir daha giyim almam nasıl pişman oldum off .3 parça aldım gitti paracıklarım nasıl basit nasil kıydım paraya bilmiyorum çok kızdım şimdi :85:

giymediysen iade etsene ayrıca canım, niye üzülüyorsun?
gittigidiyordan fantazi cicilerinden aldıydım güya off

resimdeki gibi çıkmıyo demekki onu anladım.hiç iadeyle falna uğraşamıcam valla eşim görse yani bunlara mı verdin para dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…