9 yıllık evliyim ilk defa uyanıklığım tuttu..:)))nasıl yaniii ben bılmıyorum karın kası çalıştırınca hoplayıp zıplayınca ne oluyor kı? eee benım plates ne oldu şimdi en pılates yaparken hamıle kalamayacakmıyım? habıre karın çalışıyoruz bız hatta perşembe gunu zorlamışım 2 gündür hala acıyo. pztden itibaren de ls ile hoplar zıplarım diye düşünmüştüm.:26:
uyanıkk seniiii
çalışmak cidden her derde devabana da kımse gelmıyor ben ısrar edıyorum hatta yok sen çalışıyorsunbı pazarınız var falan dıye gelmıyorlar.
ilk üç ay düşük tehlikesi çok yüksek eğer çalışmalara başladısan bebek için yani bunu spor hocana söyle öyle kafana göre spor yapamazsın..tehlikeli..
gerçekten nicelmek ayrı bir zevk verdi..ne güzel bak incelmeyede başlamışsın .
iyi yapmışsın canım ne herkes gezicek gezicek sonra yemekleri sana kalcak boşver sende git dışarda ye onlarla.
ne güzel bak in
vallahi dışarı çıkamadım kuzucuk uyudu ama eve yemek söyledim kızım istedi ..çaya ve akşam yemeğede ben onlara gideceğim..
plastic çok az besleniyorsun bu kilolar mutlaka gidecek ama sağlıklı gitsin değilmi..kızlar selam akupuntura gıttım bugun aynı anda bı kızı daha aldı doktor o hıc verememiş beni vermiş gördü tebrik etti doktorum :) morel depoladım oh :) süper gidiyoruz hep beraber incelcezzz
dün : kötü bı menu oldu :S
Sabah : fleks
Öğlen : çorba ıkı kaşık beğenmedim :) tavuk haşlama gibi bişi vardı ondan :),yoğurt,salata
sonra bi çıktım ofisden akşam geldim koşuşturmaca İstanbul turu yaptım resmen
gelınce 1 portakal yedım öyle günü bitirmek zorunda kaldım maçı falan izledim
Sabah : yarım simit
öğlen yemeğımı bırazdan yıycem yazarım
hadi bakalım pıtırcık öğlen güzel üstünede yürüyüş tamamdır..pıtırcık dedim sana ama tabi iznin varsa..ÖĞLE YEMEĞİM
tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran
bugünde işten erken çıkar ikindi yürüyüşü yaparım ohhhh
dışardan bişey yeme imkanın yokmuydu kötü olmuş...öğle yemeğimi daha yıyemedım. eve yollar dıye umut edıyordum ama eve de yollamadı daha burda işler bitmedi. acıktım leblebı kuru üzüm yedım bır avuç. şimdi iyice acıkacam eve gidene kadar sonra gözüm hiçbirsey görmeyecek uffff
inşallah yaza istediğim kiloyla giceğim..aman nazar değmesin2 cm ne demek çok güzel yaw.
adet olunca da gider biraz, kalmaz kilocuklar.
çok yerinde bir hamle yapmışsın canım. hava da güzel bugün ankarada. eve hapsolup garsonluk yapacaksın da nolacak. sen de mis gibi gezersin.
iyice hafif bir öğün olmuş:)
.
miğde dolu gibydi çorbayıda öğün atlamamak için içtim..
vallahi yine eve hapsoldum şimdilik ama en azından birleri geleck diye telaşım yok..bu sayede burda takılıyorum..
Canım seni çok iyi anlıyorum evlendiğim ilk aylarda bende çalışmıyodum hergün akşam bana geliyolardıhafta sonlarıda gündüz misafiri davet ediliyodu kalabalık bende garson gibi mutfak salon arasında koşturuyordum sonra çalışmaya başladım da rahata kavuştum
çok sinir bozucu değilmi sanki evdesin diye hafta sonuda evde kalıp hizmet etmek zorunda değilizki yav..bizde 7/24 çalışıyoruz ozaman..
Son düzenleme: