Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

9 yıllık evliyim ilk defa uyanıklığım tuttu..:)))
ilk üç ay düşük tehlikesi çok yüksek eğer çalışmalara başladısan bebek için yani bunu spor hocana söyle öyle kafana göre spor yapamazsın..tehlikeli..
ne güzel bak incelmeyede başlamışsın .

iyi yapmışsın canım ne herkes gezicek gezicek sonra yemekleri sana kalcak boşver sende git dışarda ye onlarla.
ne güzel bak in
gerçekten nicelmek ayrı bir zevk verdi..
vallahi dışarı çıkamadım kuzucuk uyudu ama eve yemek söyledim kızım istedi ..çaya ve akşam yemeğede ben onlara gideceğim..
plastic çok az besleniyorsun bu kilolar mutlaka gidecek ama sağlıklı gitsin değilmi..
ÖĞLE YEMEĞİM

tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran

bugünde işten erken çıkar ikindi yürüyüşü yaparım ohhhh
hadi bakalım pıtırcık öğlen güzel üstünede yürüyüş tamamdır..pıtırcık dedim sana ama tabi iznin varsa..
dışardan bişey yeme imkanın yokmuydu kötü olmuş...
inşallah yaza istediğim kiloyla giceğim..
miğde dolu gibydi çorbayıda öğün atlamamak için içtim..
vallahi yine eve hapsoldum şimdilik ama en azından birleri geleck diye telaşım yok..bu sayede burda takılıyorum..

çok sinir bozucu değilmi sanki evdesin diye hafta sonuda evde kalıp hizmet etmek zorunda değilizki yav..bizde 7/24 çalışıyoruz ozaman..

Son düzenleme:
canım, ben senin nasıl ayakta durabildiğini bir anlasam. kuş kadar yemişsin ve çok hareket etmişsin. ben düşer bayılırdım herhalde

cnm işde yıyemedım dun :S

plastic çok az besleniyorsun bu kilolar mutlaka gidecek ama sağlıklı gitsin değilmi..:

elbette cnm kesın katılıyorum fakat yıyemedım o koşuşturmada ordan spor maç ızle derken saat cok geç oldu ee o saatede yıyemezdım :S yanı mesala bazen onumde hamburger yeme altrntfm var yada hıc hıcı secıyorum napım

Sağlıklı tercihler…

3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
1 kutu probiyotik yoğurt, 10-15 adet yaban mersini
1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
2 adet grisini, 1 bardak ayran
½ simit, 1 yemek kaşığı labne peynir veya karper
1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
5 adet kuru erik, 10 badem
Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran

Haftada 1-2 kez olmak kaydıyla 1 porsiyon sütlaç, kazandibi, tavuk göğsü gibi sütlü tatlılar, ayva, elma, armut gibi meyve tatlıları (kaymaksız olmak kaydıyla-ceviz eklenebilir), 3 top light dondurma ve 2 parça bitter çikolata tüketilebilir…

hamburgerin sadece köftesini ve içinde varsa salatasını ye yanındada ayran iç öğünde atlamamış olursun..olmazmı?

istediğini diyebilirsin şekerim lafımı olurr

çok güzel bunlar ara öğün olarak ekmek bile var ben fazla ara öğün yapamadığım için araştırmamıştım kuru meyveler, süt leblebi bunları iş yerinde bile yiyebilirm yarın ben bi alışverişe çıkıyım da ara öğünlük bişeyler alım bariii

istediğini diyebilirsin şekerim lafımı olurr
tamam pıtırcık..
gittigidiyordan fantazi cicilerinden aldıydım güya off

resimdeki gibi çıkmıyo demekki onu anladım.hiç iadeyle falna uğraşamıcam valla eşim görse yani bunlara mı verdin para dicek

iade et bence beğenmediğin birşeyi neden alıcaksın..eşinede görüntüsü böyle değildi dersin..

sabah 2 kru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 domates
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin..
2 kk peynir..peynri çok lezzetliydi..
yeil çay
5 i biryerde çayı..
ara
4 badem
1 kuru incir..
öğle
çeyrek pideli
adana
salata..
ara
2 kaşık yy yağlı yoğurt kırmızı pul biberle
akşam..
sandeviç
yarım domatesle beyaz peynirli sandeviç..yaptım minik içi çıkartılmış çeyrek ekmeğe..
sporumu hala yapamadım..
kızım dışarda oynayacağım diyince banyosunu akşama bıraktım..
tabi sporumuda erteledim..
spor yaparsam 1 bardak greyfurt suyu içeceğim..
bu gün böyle geçti..

onlar kazandı yine tüm günümü evde geçirmeme sebeb oldular..:84:
gezip gelmişler çok yorulmuşlar..sonuç gel demediler

bugün paylaşım rekoru kırdım..kendim çalıp kendim oynuyorum..bari bunun üsütüne kalkıp spor yapayım anca sakinleşirim..

sabah kahvaltı 1 dilim ekmek biraz sucuklu yumurta 1/2 kk peynir
ara 1 havuc
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak dolusu kavurma
ara yok
akşam yok
ara pastalardan bir çeşit.
Bu bugünkü menü

menun g8zel kacamaksız

valla yedim yemek olsunda hiç ayırt etmem
Şaka bi yana neden yemiyoruz?

yumurtanın sarısında lesitin adı verilen hayvansal ve bitkisel dokularda rastlanılan yağ asidi bulunuyor. Bu madde de yağın kan içinde kolayca taşınabilmesini sağlıyor. Tabii kolesterol oranı yüksek kişilerin yumurtayı tüketirken dikkat etmesi gerekiyor. onun harıcı dıyettede beyazını yemekde yarar var

sabah 2gün kurusu 1 bardak su
sabah yarım yumurta 1kk peynir 2 zeytin 2 çay kaşığı pekmez 2 dilim ekmek çay
arada 3 fındık 5i 1 arada çay
öğlen 2dilim ekmek arasına 1 kaşık kavurmalı yumurta
arada açıktım haşlanmış tavuk göğsü 2 yk kırmızı lahanayla karıştırdım yedim
akşam 3 yaprak dolması 1 bardak ayrann

1.5 lt su
bugünden bişi anlamadım yaa

selamlar kızlar,
öğleden sonramız dışarda geçti. yarın da sınavım var. dualarınızı esirgemeyin.:79:

menüm:
k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: az miktar sucuklu yumurta, ıspanak kavurması, peynir ve 2 zeytin + 1 dilim ekmek.
ara: 1 greyfurt, 1/2 portakal ve 1 havuç
öğle: büyükçe kase tarhana çorbası, içine fasulye attım ve kabak ve 1 bardak ayran
ara: 1 madensuyu

dışarda 1 filtre kahve, sütlü. az biraz oğluma aldığımız pamuk şekerden ve 2 tanecik minik kahve dünyası çikolatası:78:

bu ne canım liste mi .

tamam pıtırcık..

iade et bence beğenmediğin birşeyi neden alıcaksın..eşinede görüntüsü böyle değildi dersin..
iade olmuyormuş ki kız ilk defa yaptım pişman oldum yaptığıma yapacağıma .internetten valla almayı nbirşey of.hele iç çamaşır asla kocişe gösterdim eminim dışardan olsa almazdın üzülme olmuş olan dedi ben sana daha güzellerini alırım dedi ama hala sinirleniyom

hnnnn güzel beslenilmiş

sabah kahvaltı 1 dilim ekmek biraz sucuklu yumurta 1/2 kk peynir
ara 1 havuc
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak dolusu kavurma
ara yok
akşam yok
ara pastalardan bir çeşit.
Bu bugünkü menü
hehe pastayı benim yüzümden mi yedin sen bakim bacım.valla bir ara biri pasta yice mdemişti kahvaltıda sen miydin tam hatırlayamadım yarın etliğe geliyorum ev bakcam oralardan dombişim.iyice yakınlaşıyoz mu ne senle

çok az yemişsin gı . su az olmuşşş

sabah: 1 tane kaynamış yumurta,2dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 ufak dilim sucuk ,2 yudum çay
ara:1 sarı elma
öğlen :1 kase çorba,1dilim ekmek
ara:25 tane antep fıstığı
akşam:2 tane tavuk baget fırında,salata,1sb bardağı meyve suyu,
akşamdan sonra miafirim geldi.3-5 tane patlamış mısır ,1 bardak şekersiz çay,3 tane siyah kuru üzüm.
toplam su miktarı :2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…