sporumu yapamdım..boynumu incittim..bugün paylaşım rekoru kırdım..kendim çalıp kendim oynuyorum..bari bunun üsütüne kalkıp spor yapayım anca sakinleşirim..
gel demediler hatta daha beterini yaptılar tam çocukları yatıracağım çat kapı bize geldiler ..eşim fırçaldı insan gelmeden arar bu saatte aklınıza ne düştü diye..yarım saat oturup gittiler..amanın 2 gündür dedikodu yapıyorum size yav..onlar kazandı yine tüm günümü evde geçirmeme sebeb oldular..:84:
gezip gelmişler çok yorulmuşlar..sonuç gel demediler
az olmuş ..sanırım pasta yiyeceğin için akşamı yemedin..sabah kahvaltı 1 dilim ekmek biraz sucuklu yumurta 1/2 kk peynir
ara 1 havuc
öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak dolusu kavurma
ara yok
akşam yok
ara pastalardan bir çeşit.
Bu bugünkü menü
menun g8zel kacamaeksız
güzel menü az öz..sabah 2gün kurusu 1 bardak su
sabah yarım yumurta 1kk peynir 2 zeytin 2 çay kaşığı pekmez 2 dilim ekmek çay
arada 3 fındık 5i 1 arada çay
öğlen 2dilim ekmek arasına 1 kaşık kavurmalı yumurta
arada açıktım haşlanmış tavuk göğsü 2 yk kırmızı lahanayla karıştırdım yedim
akşam 3 yaprak dolması 1 bardak ayrann
1.5 lt su
bugünden bişi anlamadım yaa
rabia diyetinden havucu çıkartmanı öneririm çok şeker barındırıyor..selamlar kızlar,
öğleden sonramız dışarda geçti. yarın da sınavım var. dualarınızı esirgemeyin.:79:
menüm:
k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: az miktar sucuklu yumurta, ıspanak kavurması, peynir ve 2 zeytin + 1 dilim ekmek.
ara: 1 greyfurt, 1/2 portakal ve 1 havuç
öğle: büyükçe kase tarhana çorbası, içine fasulye attım ve kabak ve 1 bardak ayran
ara: 1 madensuyu
dışarda 1 filtre kahve, sütlü. az biraz oğluma aldığımız pamuk şekerden ve 2 tanecik minik kahve dünyası çikolatası:78:
ara öğün alternatifleri kız ne menüsü...bu ne canım liste mi .
iade olmuyormuş ki kız ilk defa yaptım pişman oldum yaptığıma yapacağıma .internetten valla almayı nbirşey of.hele iç çamaşır aslakocişe gösterdim eminim dışardan olsa almazdın üzülme olmuş olan dedi ben sana daha güzellerini alırım dedi ama hala sinirleniyom
hnnnn güzel beslenilmiş
hehe pastayı benim yüzümden mi yedin sen bakim bacım.valla bir ara biri pasta yice mdemişti kahvaltıda sen miydin tam hatırlayamadımyarın etliğe geliyorum ev bakcam oralardan dombişim.iyice yakınlaşıyoz mu ne senle
çok az yemişsin gı . su az olmuşşş
menün gayet güzel..sabah: 1 tane kaynamış yumurta,2dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 ufak dilim sucuk ,2 yudum çay
ara:1 sarı elma
öğlen :1 kase çorba,1dilim ekmek
ara:25 tane antep fıstığı
akşam:2 tane tavuk baget fırında,salata,1sb bardağı meyve suyu,
akşamdan sonra miafirim geldi.3-5 tane patlamış mısır ,1 bardak şekersiz çay,3 tane siyah kuru üzüm.
toplam su miktarı :2.5 litre
selam kızlar, ben geldim sınavdan. şükür iyiydi sınavım. şimdi bir şeyler atıştıracağzı. kısmet olursa aha sonra uğrarım inşallah.
deryacım, boynunu incitmişsin canım. çok geçmiş olsun. boyun çok önemli. şimdi nasılsın?
sınavının iyi geçtiğine çok sevindimm bacımselam kızlar, ben geldim sınavdan. şükür iyiydi sınavım. şimdi bir şeyler atıştıracağzı. kısmet olursa aha sonra uğrarım inşallah.
deryacım, boynunu incitmişsin canım. çok geçmiş olsun. boyun çok önemli. şimdi nasılsın?
tşkler bacım bu bilgiler için yavaş yiyiyn diyo ben hiç yapamıyorum yaaŞeker yükü düşük besin
Yüksek şeker yüklü gıdalar yerine düşük şeker yüklü karbonhidratlar tercih edilmelidir. Glisemik indeksi (şeker yükü), yüksek besinler (rafine edilmiş şekerler, nişastalı yiyecekler, çikolata, baklava, börek, reçel, bal, havuç, patates) kan şekerini çok hızlı yükseltir ve bu nedenle kilo yapar. Şeker yükü düşük besinler (yulaf, kuru baklagiller, kepek ekmeği, tam buğday ekmeği), kan şekerini yavaş yavaş ve daha az yükseltir. Bu tür besinler ise zayıflamak için çok faydalıdır.
Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.
Alıntıdır...
teşekkür ederim deryacımsınavın iyi geçmiş gözün aydın..
saol canım teşekkür ederim..boynum sabaha göre daha iyi..ama hala tam istediğim gibi hareket edemiyorum..((
paylaşım için teşekkürler canım. biliyoruz da bir de unutmasakŞeker yükü düşük besin
Yüksek şeker yüklü gıdalar yerine düşük şeker yüklü karbonhidratlar tercih edilmelidir. Glisemik indeksi (şeker yükü), yüksek besinler (rafine edilmiş şekerler, nişastalı yiyecekler, çikolata, baklava, börek, reçel, bal, havuç, patates) kan şekerini çok hızlı yükseltir ve bu nedenle kilo yapar. Şeker yükü düşük besinler (yulaf, kuru baklagiller, kepek ekmeği, tam buğday ekmeği), kan şekerini yavaş yavaş ve daha az yükseltir. Bu tür besinler ise zayıflamak için çok faydalıdır.
Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.
Alıntıdır...
dedene geçmiş olsun canım. deneme süreni uzatırız. sen müsait olduğun zaman düzenli gelirsin.merhaba arkadaşlar kusura bakmayın giremedim dedem rahatsızdı orda kalmam gerekiodu...kuralları pek okuyamamıştım kusura bakmayın perş akşamı bildiririm bundan sonra gelelim bugün yediklerimeee sabah 2dilim ekmek sahanda yumurta yedim açık çay içtim...öğlen kıymalı arpa şehriye çorbası içtim ekmeksiz 1kase yoğurt yedim...akşam üstü malesef sütlaç yedim...akşam yemeğide 3yemek kaşığı mantı yedim yağsız sadece yoğurtlu gece yatarkende 1elma yerim herhalde...
hangi avmleri gezdin kız:))Meraba fıstıklar bugün sabah 9da kalktım
sabah öncesi 3 gün kurusu 1 bardak su
sabah 1 kk peynir 1 yumurta 1dilim ekmek 2 3 kaşık kadarda patates kızartması
11de evden çıktım sohbete gittim öğlen yok sadece 1 bardak çay içtim 1 tane burçak bisküvi yedim akşam eve 7 de geldim 1 .5 kase çorba içtim 1dilim kadar mısır ekmeği yedim 3 gün kurusu yedim çok dengesiz bi menü oldu yasuda içemedim fazla ama çok yürüdüm bütün alışveriş merkezlerini gezdik
Son zamanlarda geri dönen yarışmacının kilosu üzerinde konuşmalar dönüyor.. Hissediyorum ki; her ne kadar kurallara riayet etmek adına uyumlu davranılıyor olsa da, içten içe mantığınız kabul etmiyor..
Bunu sezdiğim için de konuyu toparlamak istiyorum.
1- Geri dönen yarışmacı kilo verdiğinde neden ayrı kaldığı haftaya bölüyoruz?
Sebep çok net. Diğer yarışmacılara haksızlık olmaması için.
Çünkü verdiği toplam kiloyu bölmeden yansıttığımızda, "eğer bu arkadaşımız yarışmadan ayrı kaldığı dönemi disiplin içinde geçirdiyse" muhtemelen dönüş etabında arkadaşımız ilk 3 e girecektir.
Peki, o hafta kilo veren diğer arkadaşlarımızın kabahati ne?
.. iyi de kilo vermiş mis gibi. Nerede bunun ödülü? diyorsanız..
e en büyük ödülü almış zaten.. Kilo vermiş daha ne olsun..
2- Geri dönen yarışması kilo aldı. Neden onu haftaya bölmüyoruz da tek kalemde geçiyoruz?
Bu da bir yerde disiplin sağlama yöntemi.
Bir yarışmada olmanın, bir takımda bir başkasının yerini işgal etmiş olmanın karşılığındaki yükümlülük..
evet işin çıkabilir.. kafana göre bir sürü yarışmada olmayabilirsin.
Ama bu senin takımına karşı (en başta da kendine) olan sorumluluğunu etkileyemez.
Yarışmada olmadığın süre içerisinde kilo almayaya, en azından "az" almaya dikkat etmelisin..
etmedin.. Kilo aldın.. O zaman bununla yüzleşmelisin.
kızlar paylaşım alanında bir konu var geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlarla ilgili.
şimdi bu kuralın kilo alıp da dönenler için olan kısmı ile ilgili oylama var.
Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.buna evet mi diyorsunuz hayır mı? çoğunluk kararına göre ben de kararımızı bildireceğim.
önümüze gelen heryeri gezdikk kızz kıyafet alcaktım eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo artıkteşekkür ederim deryacım
Boynuna üzülüm canım ya. Kas gevşeticin var mı evde? çok ağrın var mı? Boyun baya önemli.
Paylaşım için teşekkürler canım. Biliyoruz da bir de unutmasakşu özellikle yavaş yeyin kısmı önemli. Ben 5 dk yiyorum bitiyor
Dedene geçmiş olsun canım. Deneme süreni uzatırız. Sen müsait olduğun zaman düzenli gelirsin.
Hangi avmleri gezdin kız:))
ben menü yazıcam da yazmasam iyi aslında. Facia bir menü yani görün diye yazıyorum. Aranızdan birileri de çıkıp kızarsa çok sevinirim.
Kahvaltı: Biraz yumurta ve peyniri minik ekmeğe koydum, yedim. Sınava çıktık.
Ara: Sınavda dağıtılan 3 şeker
öğle: 1 simit ve yarım poğaça
Ara: 1 portakal
eve gelince: çeyrek simit ve yarım poğaça ve dünden kalan ıspanak. 4 küp helva
ara: 2 hurma ve 1 kase fındık ve 1 tane milka milkinis
akşam: 4 yk pilav, 3 yk kuru fasulye ve bol salata, tavuklu
şimdi: Boşanıp semerimi yemeyi planlıyorum
kızlar paylaşım alanında bir konu var geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlarla ilgili.
Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.buna evet mi diyorsunuz hayır mı? çoğunluk kararına göre ben de kararımızı bildireceğim.
çok geçmiş olsun bacımbugün kavitasyonun ilk günüydü ama gidemeyeceğim.kızım akşam ateşlendi..birazdan doktora gideceğiz sabaha kadar onunla uğraştık..şimdi azda olsa ayaklandırdım ama hala ateşi var....
cumartesi güzel havaya aldandı sıpam..daha dün bana dondurma yiyeyimmi diye soruyor
Kızlar günaydııın
hafta sonu diyetime pek uyamasam da sporumu elden bırakmayarak kendimi dengeledim.
bu sabah yarım litre su içtim üstüne de corn fleximi yedim.. şimdi yeşil çayımı yudumlayarak hafta sonu kim neler yazmış, geçmişi okuyayım neler kaçırmışım göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?