Bana göre iyi bir menü, çok değil.. fazla olan ise fındık ve helva.. bu hafta dengelersin şekerim..ben menü yazıcam da yazmasam iyi aslında. facia bir menü yani görün diye yazıyorum. aranızdan birileri de çıkıp kızarsa çok sevinirim.
kahvaltı: biraz yumurta ve peyniri minik ekmeğe koydum, yedim. sınava çıktık.
ara: sınavda dağıtılan 3 şeker
öğle: 1 simit ve yarım poğaça
ara: 1 portakal
eve gelince: çeyrek simit ve yarım poğaça ve dünden kalan ıspanak. 4 küp helva
ara: 2 hurma ve 1 kase fındık ve 1 tane milka milkinis
akşam: 4 yk pilav, 3 yk kuru fasulye ve bol salata, tavuklu
şimdi: boşanıp semerimi yemeyi planlıyorum
geçmiş olsun boynun düzelir işallah, sıcak havlu sarabilirsin.. menün çok iyi sadece bademler fazla gibi geldi bana.. onun dışında mikemmeel olmuş cicimgünaydın..
20 mart menüm..
sabah kaysı kurusu 2 adet ve 2 bardak su..
kahvaltı
1 domates
2 zeytin.
1yumurta
1 dlim kızarmış tam buğday ekmeği.
1 kk beyaz peynir..
yeşil çay ve beşibiyerde çayı..
ara
5 badem
1 kuru incir..
öğle
haşlama tavuk göğsü.
3 yaprak marul
limon
çeyrek ekmeğe sandeviç gibi yapıp yedim..
ara
7 badem
1 kuru incir.
yeşil çay.
sonra dışarı çıktım abimlere gittim.ordada
1 kuru incir bir bardak yeşil çay içtim.bu gün üç bardak yeşil çay
içtem..
ordan geldim..yine canım tatlı isteyince 1 kuru incir ve tarçınlı süt içtim..
açlık krizim geçmedi 3 kaşık yy.yoğurt kırmız biberli onu yedim..
baktım olmuyor
akşam yemeğimi yemeye karar verdim..
öğleden kalan az tavuk göğsünü yine mini sandeviç gibi yapıp marulla süsledim akşamı kapattım..saat 5 te yeme işine son verdim..
boynumdna dolayıo leslie yapamadım..
ama 50 sağ 50 sol ayakta yanlara eğilme hareket yaptım ..birde yavaş yavaş sopalıı 50 şer sağ sol yaptım..
:
bugün kavitasyonun ilk günüydü ama gidemeyeceğim.kızım akşam ateşlendi..birazdan doktora gideceğiz sabaha kadar onunla uğraştık..şimdi azda olsa ayaklandırdım ama hala ateşi var....
cumartesi güzel havaya aldandı sıpam..daha dün bana dondurma yiyeyimmi diye soruyor
sınavının iyi geçtiğine çok sevindimm bacım
tşkler bacım bu bilgiler için yavaş yiyiyn diyo ben hiç yapamıyorum yaa
bide tabaklarınızı mavi tabak seçin diyo ya niye mavi yaw beyaz olsa yaacep mavi olunca gözümüzü mü doyuruyoo kızartmadan uzak durun diyo ben yedim bu sabahh
of ya ne şanssızım ben bu internetten bir daha giyim almam nasıl pişman oldum off .3 parça aldım gitti paracıklarım nasıl basit nasil kıydım paraya bilmiyorum çok kızdım şimdi :85:
üzülme canım netten alışverişlerde de geri verebılme şansın var. çok mu para verdın?gittigidiyordan fantazi cicilerinden aldıydım güyaoff
resimdeki gibi çıkmıyo demekki onu anladım.hiç iadeyle falna uğraşamıcam valla eşim görse yani bunlara mı verdin para dicek
çok iyi yapmışşın canım. tecrübe işte.. uyanıklılık iyidir. kullandırma kendını tabıkı.9 yıllık evliyim ilk defa uyanıklığım tuttu..:)))
ilk üç ay düşük tehlikesi çok yüksek eğer çalışmalara başladısan bebek için yani bunu spor hocana söyle öyle kafana göre spor yapamazsın..tehlikeli..
:
süpermişSağlıklı tercihler…
3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
1 kutu probiyotik yoğurt, 10-15 adet yaban mersini
1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
2 adet grisini, 1 bardak ayran
½ simit, 1 yemek kaşığı labne peynir veya karper
1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
5 adet kuru erik, 10 badem
Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran
Haftada 1-2 kez olmak kaydıyla 1 porsiyon sütlaç, kazandibi, tavuk göğsü gibi sütlü tatlılar, ayva, elma, armut gibi meyve tatlıları (kaymaksız olmak kaydıyla-ceviz eklenebilir), 3 top light dondurma ve 2 parça bitter çikolata tüketilebilir…
hadi ya yüzsüzlük deseneonlar kazandı yine tüm günümü evde geçirmeme sebeb oldular..:84:
gezip gelmişler çok yorulmuşlar..sonuç gel demediler
bugün paylaşım rekoru kırdım..kendim çalıp kendim oynuyorum..bari bunun üsütüne kalkıp spor yapayım anca sakinleşirim..
allah yardımcın olsun allah zihin açıklığı versın dıyecem ama sen çoktan girmiş çıkmışşındır.selamlar kızlar,
öğleden sonramız dışarda geçti. yarın da sınavım var. dualarınızı esirgemeyin.:79:
menüm:
k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: az miktar sucuklu yumurta, ıspanak kavurması, peynir ve 2 zeytin + 1 dilim ekmek.
ara: 1 greyfurt, 1/2 portakal ve 1 havuç
öğle: büyükçe kase tarhana çorbası, içine fasulye attım ve kabak ve 1 bardak ayran
ara: 1 madensuyu
dışarda 1 filtre kahve, sütlü. az biraz oğluma aldığımız pamuk şekerden ve 2 tanecik minik kahve dünyası çikolatası:78:
geçmiş olsun canımşimdi nasıl boynun?sporumu yapamdım..boynumu incittim..halada kolumu kaldırmamıyorum boynumda şiddetli kasılma oluyor..
gel demediler hatta daha beterini yaptılar tam çocukları yatıracağım çat kapı bize geldiler ..eşim fırçaldı insan gelmeden arar bu saatte aklınıza ne düştü diye..yarım saat oturup gittiler..amanın 2 gündür dedikodu yapıyorum size yav..
:
selam kızlar, ben geldim sınavdan. şükür iyiydi sınavım. şimdi bir şeyler atıştıracağzı. kısmet olursa aha sonra uğrarım inşallah.
cnm renklerın insanlar üzerindeki etkisi mm boyle bı dersımız vardı :) renkler diye gercekden cok doğru mavide iştah azaltan bı renk mesala kırmızı : kırmızı iştah artırır doyduğunu anlamazsın ve eğer oturdugun yemek yedıgın yer kırmızı ıle dekore edıldıyse hemen yemek yıyıp kalkıp gıdeyım hıssı bırakır bknz : mc,burger böyle yerlerde o yüzden kırmızıdır ki etkilidirde herkes aynı hısse kapılır hemen çıkmak ister :)
bak benım mutfagım mavı umarım ıstahımı kapatmaya yardımcı oluyordur gercı cok acıktım mı hıc bısı manı olmuyor onmelı olan araları atlamamak araları atlayınca saldırıyorum
Günaydın kızlar öğleden sonra toparlarım menumu
hafta sonu : Sabah kfleks
öğlen : çorba,tavuk sote
akşam : brokili,yeşil karnbahar ve havuç soslu makarna
sporumu yapamdım..boynumu incittim..halada kolumu kaldırmamıyorum boynumda şiddetli kasılma oluyor..
gecmıs olsun yaaaa
benımde belım agrıyor bende spor yapamıyorum
gel demediler hatta daha beterini yaptılar tam çocukları yatıracağım çat kapı bize geldiler ..eşim fırçaldı insan gelmeden arar bu saatte aklınıza ne düştü diye..yarım saat oturup gittiler..amanın 2 gündür dedikodu yapıyorum size yav..
sınırselde olur bosver takma
gel demedıler dıon ya ben senın yerınde olsam ınadına gıderım ıstedıklerını vermem ellerıne
az olmuş ..sanırım pasta yiyeceğin için akşamı yemedin..
akşama gezme var arkadasa gıdecez
güzel menü az öz..
rabia diyetinden havucu çıkartmanı öneririm çok şeker barındırıyor..
yaaaaaaa bende bol lıflı tok tutar dıe havuc yıyordum
ara öğün alternatifleri kız ne menüsü...
teşekkür ederim..
menün gayet güzel..
antep fıstığı çok olmamışmı..bir tek o gözüme fazla gibi geldi..:86:
gecmıs olsunmerhaba arkadaşlar kusura bakmayın giremedim dedem rahatsızdı orda kalmam gerekiodu...kuralları pek okuyamamıştım kusura bakmayın perş akşamı bildiririm bundan sonra gelelim bugün yediklerimeee sabah 2dilim ekmek sahanda yumurta yedim açık çay içtim...öğlen kıymalı arpa şehriye çorbası içtim ekmeksiz 1kase yoğurt yedim...akşam üstü malesef sütlaç yedim...akşam yemeğide 3yemek kaşığı mantı yedim yağsız sadece yoğurtlu gece yatarkende 1elma yerim herhalde...
ben menü yazıcam da yazmasam iyi aslında. facia bir menü yani görün diye yazıyorum. aranızdan birileri de çıkıp kızarsa çok sevinirim.
valla rabıscım ımam os....sa cemaat sı......r dıe atasozu var
sen yersen olmaz canım
akşam: 4 yk pilav, 3 yk kuru fasulye ve bol salata, tavuklutek normal akşam yemegın olmus
1sımıt yarım ekmek yapar sen 1 pogaca da yarım ekmek
sen 1 tam 1 ceyrek sımıt ve aynı yarım pogaca yıyerek toplamda 1 ekmek yemısın
ustune 4 kup helva hadı yetmede 1 kase fındık oda yetmedı 1 kase fındık
spor var mı yokkkk olmaz rabısım olmaz
sımdık oglan gardropun ıcıne gırıp surgulu kapagı kapatıyor aman ne yaramaz kuzu bu yaaaa
sabah 2 kru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 domates
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin..
2 kk peynir..peynri çok lezzetliydi..kıpada golcuklu marka tulum peynırı hem uygun hemde cok guzel
yeil çay
5 i biryerde çayı..
ara
4 badem
1 kuru incir..
öğle
çeyrek pideli
adana
salata..
ara
2 kaşık yy yağlı yoğurt kırmızı pul biberle
akşam..
sandeviç
yarım domatesle beyaz peynirli sandeviç..yaptım minik içi çıkartılmış çeyrek ekmeğe..
sporumu hala yapamadım..
kızım dışarda oynayacağım diyince banyosunu akşama bıraktım..
tabi sporumuda erteledim..
spor yaparsam 1 bardak greyfurt suyu içeceğim..
bu gün böyle geçti..
bu ne canım liste mi .
iade olmuyormuş ki kız ilk defa yaptım pişman oldum yaptığıma yapacağıma .internetten valla almayı nbirşey of.hele iç çamaşır aslakocişe gösterdim eminim dışardan olsa almazdın üzülme olmuş olan dedi ben sana daha güzellerini alırım dedi ama hala sinirleniyom
yaaa canım nette n alıs verıs yapmamk lazım bende nerıssa net workıngten kıyafet almıstım çok kotu cıktı yaaaa
hnnnn güzel beslenilmiş
hehe pastayı benim yüzümden mi yedin sen bakim bacım.valla bir ara biri pasta yice mdemişti kahvaltıda sen miydin tam hatırlayamadımyarın etliğe geliyorum ev bakcam oralardan dombişim.iyice yakınlaşıyoz mu ne senle
yok kız sabahları erken namaz vaktı pasta yerım serbetlı tatlı olarakta bu sefer arkadasa gıdecez ayyy oda kurdan gıbı cok zayıf ama harıkaak mamalar yapıooetlıgın neresını dusunuyorsunuz?
çok az yemişsin gı . su az olmuşşş
yuruyun yuruyun en saglıklı acık havada olanı kosu bandında degılÖĞLE YEMEĞİM
tavuk çorbası bir kepçe
patates püresi iki kaşık
haşlanmış yumurta
ekmek yoookkkkk
ayran
bugünde işten erken çıkar ikindi yürüyüşü yaparım ohhhh
deneme yanılma bıdaha almazsın uzulme esıne gosterof ya ne şanssızım ben bu internetten bir daha giyim almam nasıl pişman oldum off .3 parça aldım gitti paracıklarım nasıl basit nasil kıydım paraya bilmiyorum çok kızdım şimdi :85:
günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu menum:
cumartesi
kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli içine 5-6 taen yaban mersini üstüne süt
ara 1 çay tabağı kadra k.yemiş
ara biraz balık krker. paketın dıbınde kalanlardan
öğle 1 servis kaşığı kıymalı makarna(sadece kıymanın yağı vardı - bir kaşık yoğurt
akşam 1 servis kaşığı fırında karnabahar - 1 yemek kaşığı bulgr pilavı-1 kase yoğurt
gece 1 minik kase cekirdek - 2 bardak çay
pazar
kahvaltı :1 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta -1 kk kadar peynir-1 zeytın-2 küp helva -1 çatal ucuyla çokokrem -2 dilim ekmek-2 bardak çay
ikindi : 1 kepçe mercımek çorbası- 1 parça kızarmış tavuğun yağsız gögüs kısmından- 2 yemek kaşığı bulgur pilavı - sirkeli bol salata
akşam : yemek yemedık arkadaşımızın doğum gunu olduğu için 1 dilim pasta yanında 2 top dondurma zaten buadar kalorı akşam yemeği yerine geçti fazlasıyla.
spor yok çarşıda 2 -3 saat dolaştık durağa kadar 1,5 km yürüdük yağmurda hızlı adımlarla. hafta sonum böyle geçtii
iyi geçmesine sevindim canım.selam kızlar, ben geldim sınavdan. şükür iyiydi sınavım. şimdi bir şeyler atıştıracağzı. kısmet olursa aha sonra uğrarım inşallah.
deryacım, boynunu incitmişsin canım. çok geçmiş olsun. boyun çok önemli. şimdi nasılsın?
kız geçmiş olsun anacım ne yaptın da oyle oldu.fıtık falan mı var.sınavın iyi geçmiş gözün aydın..
saol canım teşekkür ederim..boynum sabaha göre daha iyi..ama hala tam istediğim gibi hareket edemiyorum..((
2-3 kaşık patates kızartması ne oluyor çatal olmasınMeraba fıstıklar bugün sabah 9da kalktım
sabah öncesi 3 gün kurusu 1 bardak su
sabah 1 kk peynir 1 yumurta 1dilim ekmek 2 3 kaşık kadarda patates kızartması
11de evden çıktım sohbete gittim öğlen yok sadece 1 bardak çay içtim 1 tane burçak bisküvi yedim akşam eve 7 de geldim 1 .5 kase çorba içtim 1dilim kadar mısır ekmeği yedim 3 gün kurusu yedim çok dengesiz bi menü oldu yasuda içemedim fazla ama çok yürüdüm bütün alışveriş merkezlerini gezdik
geçmiş olsun canım umarım ciddi birşeyi yoktur.sahanda yumurta yerine kaynar bence yağlı oluyo sahandaki.merhaba arkadaşlar kusura bakmayın giremedim dedem rahatsızdı orda kalmam gerekiodu...kuralları pek okuyamamıştım kusura bakmayın perş akşamı bildiririm bundan sonra gelelim bugün yediklerimeee sabah 2dilim ekmek sahanda yumurta yedim açık çay içtim...öğlen kıymalı arpa şehriye çorbası içtim ekmeksiz 1kase yoğurt yedim...akşam üstü malesef sütlaç yedim...akşam yemeğide 3yemek kaşığı mantı yedim yağsız sadece yoğurtlu gece yatarkende 1elma yerim herhalde...
ben menü yazıcam da yazmasam iyi aslında. facia bir menü yani görün diye yazıyorum. aranızdan birileri de çıkıp kızarsa çok sevinirim.
akşam: 4 yk pilav, 3 yk kuru fasulye ve bol salata, tavuklu
afiyeto lsun canım güzel beslenmişsin sopalıyı hep yap faydasını görceksin.günaydın..
20 mart menüm..
sabah kaysı kurusu 2 adet ve 2 bardak su..
kahvaltı
1 domates
2 zeytin.
1yumurta
1 dlim kızarmış tam buğday ekmeği.
1 kk beyaz peynir..
yeşil çay ve beşibiyerde çayı..
ara
5 badem
1 kuru incir..
öğle
haşlama tavuk göğsü.
3 yaprak marul
limon
çeyrek ekmeğe sandeviç gibi yapıp yedim..
ara
7 badem
1 kuru incir.
yeşil çay.
sonra dışarı çıktım abimlere gittim.ordada
1 kuru incir bir bardak yeşil çay içtim.bu gün üç bardak yeşil çay
içtem..
ordan geldim..yine canım tatlı isteyince 1 kuru incir ve tarçınlı süt içtim..
açlık krizim geçmedi 3 kaşık yy.yoğurt kırmız biberli onu yedim..
baktım olmuyor
akşam yemeğimi yemeye karar verdim..
öğleden kalan az tavuk göğsünü yine mini sandeviç gibi yapıp marulla süsledim akşamı kapattım..saat 5 te yeme işine son verdim..
boynumdna dolayıo leslie yapamadım..
ama 50 sağ 50 sol ayakta yanlara eğilme hareket yaptım ..birde yavaş yavaş sopalıı 50 şer sağ sol yaptım..
:
geçmiş olsun canım .çabuk atlatırıverirsiniz inşallah.bugün kavitasyonun ilk günüydü ama gidemeyeceğim.kızım akşam ateşlendi..birazdan doktora gideceğiz sabaha kadar onunla uğraştık..şimdi azda olsa ayaklandırdım ama hala ateşi var....
cumartesi güzel havaya aldandı sıpam..daha dün bana dondurma yiyeyimmi diye soruyor
iyi beslenmişsin canım.dondurma sende alışkanlık yapcak hee.günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu menum:
cumartesi
kalkış 2 bardak su
öğle 1 servis kaşığı kıymalı makarna(sadece kıymanın yağı vardı - bir kaşık yoğurt
akşam 1 servis kaşığı fırında karnabahar - 1 yemek kaşığı bulgr pilavı-1 kase yoğurt
pazar
kahvaltı :1 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta -1 kk kadar peynir-1 zeytın-2 küp helva -1 çatal ucuyla çokokrem -2 dilim ekmek-2 bardak çay
ikindi : 1 kepçe mercımek çorbası- 1 parça kızarmış tavuğun yağsız gögüs kısmından- 2 yemek kaşığı bulgur pilavı - sirkeli bol salata
akşam : yemek yemedık arkadaşımızın doğum gunu olduğu için 1 dilim pasta yanında 2 top dondurma zaten buadar kalorı akşam yemeği yerine geçti fazlasıyla.
spor yok çarşıda 2 -3 saat dolaştık durağa kadar 1,5 km yürüdük yağmurda hızlı adımlarla. hafta sonum böyle geçtii
bugunun menusu
saat 11 de uyanınca kahvaltı bu saate sarktı
11.30 kahvaltı 1dılım ekm uzerıne suzme yogurt surulmus
8 gr peynır
13.30 1 elma
spor spor sonrası 1 kase yogurt
16.00 portakal
18 de akşam yemegi 4 yk ıspanak 1 dılım ekm
20.00 da salep
yedıgın tatalıları bu sekılde yakmıssındırgünaydın kızlar nasılsınız hafta sonu menum:
cumartesi
kalkış 2 bardak su
pazar
evet esmacım aynen katılıyorumben hiç iyi değilim :84: hafta sonu çok kaçtı.. misafirliğe gitmiştim pazar günü, utanıyorum yediklerimi yazmaya, ama bu da bana ders olsun bu hatalara düşmiycem, kibarca reddetmem lazımama bu sefer de beğenmedin mi ? niye yemiyorsun? diyettemisin? senin diyet yapmana gerek yok ki sen iyisin?
delirtiyorlar adamı yaaabenim diyet yapıp yapmamama siz mi karar vereceksiniz..
kızlar bu cumaya kadar en az 2 kilo vermem lazım .. hergün 45 dk tempolu yürüsem bir de yediklerime dikkat etsem.. şu 63 kg görsem çok motive olurum :81:
salep eksik değil şaşırcam yksa hee
sen önceden mi planlıyorsun neyiceni yoksa bu dün kü mü
canım leylegı havda gordun sanırımselam kızlar nasılsınız
ben çok şükür daha iyiyim
haftasonum güzel geçti... kozaklı ve kayseriye gittik
dün geldim gece geç saatte...tartıldım 2 kilo fazla çıktım ...tamam açık büfeydi ama yemekler kötüydü yiyemedim bile( neyse sabaha 1 kilosu gitmişti...sabahtan beri wcden çıkmıyorum 500gr daha gitmiş...yani kıscası şişkinlik çoook fazla (
yarında şehirdışına çıkıyorum bu hafta sadece kilo bildirimi yapabilirim kaptancım ister izinli göster istersen paylaşım yapamasamda listede kalayım gelip yazarım...ne dersin??
bu arada herkes evet demiş ama ben HAYIR diyorum sonuçta gelip kilolarımızla yüzleşelim :))
hala valizlerdeki çamaşırları yıkıyorum( ve valiz hazırlayacağım görüşürüz
kesinlikle haklısın bana da aynısını yapıyorlar. hele iş yerınde erkeklerın içinde çalışınca onlar hapur hupur yerken nasıl zor oluyor anlatamam. hatta üstüne bide dalga geçiyorlar. nıye bukadar su içiyormuşum su mu zayıflatacakmış benı. ben hala zayıflayamamışmıyım falan filan..ben hiç iyi değilim :84: hafta sonu çok kaçtı.. misafirliğe gitmiştim pazar günü, utanıyorum yediklerimi yazmaya, ama bu da bana ders olsun bu hatalara düşmiycem, kibarca reddetmem lazımama bu sefer de beğenmedin mi ? niye yemiyorsun? diyettemisin? senin diyet yapmana gerek yok ki sen iyisin?
delirtiyorlar adamı yaaabenim diyet yapıp yapmamama siz mi karar vereceksiniz..
kızlar bu cumaya kadar en az 2 kilo vermem lazım .. hergün 45 dk tempolu yürüsem bir de yediklerime dikkat etsem.. şu 63 kg görsem çok motive olurum :81:
hakıkaten ya kocam sağolsun maraşlı olunca dondurma eksık olmuyo evde. gecen gun gidip 1 kılo almış. buzlukta dursun cannımız çekınce yerız dıyoiyi beslenmişsin canım.dondurma sende alışkanlık yapcak hee.
kız şeker komasına girecen 6 tane hurma mı yenır hiç mı tıkamadı senısabah:2 dilim içine 2 tane sucuk ve yarım kk kadar peynirle yapılmış tost
öğlen çıktık dışardaydık biz saat 4 te alışveriş merkezinde yedim
1 menü adana acılı kebap,1sb ayran,adananın yanında bulgur pilavı vardı ,az soğan vardı,acılı ezme aldım 3-4 çatal,3,4 çatalda haydari aldım.1 dilim ekmek yedim.
fıstıklı baklava söyledim ama kalmamış iptal ettik neyse sonra çıktım kuruyemişciye gittim hurma ve indir aldık.arabada 6 tane hurma yedim tatlı niyetine ama harikaydı off kocaman kocaman ve yumuşaklardı böylesini yememiştim.1 tane de incir yedim.
akşam:7 de 1 bardak çay,3 yk kadar menemen,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin yedim.çok azda peynir attım agzıma.
işte menüm bu kadar spor derseniz alşveriş merkezinde yürüdüm 1 saat kadar vitrin baktım.
şimdide1 kayısı kurusu,1 hurma yedim 1 su bardağı su içtim
sonra kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta.
inşalhh yakmışımdır. bu akşam ls ye başlıyorum ufak ufak yapacam.yedıgın tatalıları bu sekılde yakmıssındır
[]
selam kızlar nasılsınız
ben çok şükür daha iyiyim
haftasonum güzel geçti... kozaklı ve kayseriye gittik
dün geldim gece geç saatte...tartıldım 2 kilo fazla çıktım ...tamam açık büfeydi ama yemekler kötüydü yiyemedim bile( neyse sabaha 1 kilosu gitmişti...sabahtan beri wcden çıkmıyorum 500gr daha gitmiş...yani kıscası şişkinlik çoook fazla (
yarında şehirdışına çıkıyorum bu hafta sadece kilo bildirimi yapabilirim kaptancım ister izinli göster istersen paylaşım yapamasamda listede kalayım gelip yazarım...ne dersin??
bu arada herkes evet demiş ama ben HAYIR diyorum sonuçta gelip kilolarımızla yüzleşelim :))
hala valizlerdeki çamaşırları yıkıyorum( ve valiz hazırlayacağım görüşürüz
arkadaşlar öğle yemeğim 1 kase mercımek çorbası ve 2 dilim ekmek
öğleden öncekı aram 3 er tane fındık ve bademdı
yemekten sonra 1,5 km yurudum şimdi geldım yeşilçayımı içecem
evimi toparladım çok şükürcanım leylegı havda gordun sanırım
yanıesımde hafta sonu nısanda bı yerlere gıdelım dıyor kı sadece dıyetım bozulacak dıye ıstemıyorum
bakalım kısmet
ama gezmeye gıttınmı malesefkı bozuluyor
olsun geldıgınde acısını cıkartırsın
bı guzel spor ve dıyetle taclandırırısın
valız hazırlaması çok zevlıde bosaltması degıl
sımdık ısın çoktur senın
kolay gelsın
malum bugun pazartesı hafat sonunun dagınıklıgı vat belımde agrıo amam bı evı adam edem akşam ustu gelırım
saol canım benim... geziyim dimi :))hakıkaten leyleği hava da gördün sanırım dosbacım . amaaannnnnnnn bover sür sefanı gez toz ama çok yeme. iyi eğlenceler
arkadaşlar öğle yemeğim 1 kase mercımek çorbası ve 2 dilim ekmek
öğleden öncekı aram 3 er tane fındık ve bademdı
yemekten sonra 1,5 km yurudum şimdi geldım yeşilçayımı içecem
canım böle gidersen eminim kısa sürede 10 kilo verirsinayy süper, ben de yazayım:
2 kaşık çorba
5 yk fasülye
salata ve yoğurt
ara öğün olarak da yarım paket form kepekli yedimkendimi çok formda hissediyorum..
Sen gene iyisin canım benim 10 kg fazlam var 55 olmam lazım acilen!derhal 10 kg vermem gerek :84:
geçmiş olsun canım acil şifa diliyorumgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..malesef 7 tane iğne verdi doktor daha bu ayın başında antibiyotik kulandığımız için iğne kurtarır dedi..
boynum iyi şükür geçti..
ev öylece duruyor işler beni bekliyor akşama anca gelirim...
selamlar kızlar,
ben geldim. ne kadar sakin olmuş burası böyle yaw. dün geceden beri 2 sayfa ancak gitmiş.
dosbacım, hayırlı yolculuklar. böyle kısa zamanlar için izne ayırmayalım seni. hayırlısıyla gidin gelin inşallah.
deryacım, kızına çok geçmiş olsun. çocuklar hastalıktan kurtulmuyor. acil şifalar diliyorum.
ferdici, seyyahçım, medine, dombili, esma selamlar kızlar.:79: ayrıca menülerinize yorumlar gelecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?