Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bızdede kacaaklar olmasaydı burda olmazdık çoktan mezun olmustuk

ıyı dayanabılıon ben yatmadan once ve sabah kalktımda tartılmadan edemıyorum
afıyet olsun sporda yapıyorsun tatlıda odul olabılır gunduz bısı yemmeıssın
anneelr oyle ben ogrencılık zmanımda turk kahvesı 7-8 fıncan 3 fıncanda nescafe ıecrdım

Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum
ılahı vintange
hamur kafa guldurdun benı kız

en basta eve oyle seyler alma
markete gıderken lıste yap lıstenın dısına cıkma
abur cubur almadınmı yenmıyor evde ırmık falanda tutma ben tatlı ıstedımde hıc usenmem helva kavururum ırmıkte almam

ayyy ne guzel bende o yasta ole olsamm super 13-14 sene sonram ıste 55 kılo olabılsem suer olur
plastıc canım spor hocana bu pehlıvan kolları soracaktın ?

uyanınca çok acıkıp saldırıyorsun elmayı yıkaısıra ısıra ye

benım bugunkı menum
sabah
1 dılım tam bugd lı kepk ekm 1//2 dılm peynır 2 yaprak marul 1 salatalık
ara 1 elma
öğlen 2 dılım tam bug ekm 5 yk ıspanak uzerı sarımsaklı yogurt 2 tane salatalık tursusu
ara 1 portakal
akşam 4 yk taze bakla(yogurtlu) 1 dılım ekm

:44: kızlar bişi sorucam, kuru erik ve kuru kayısı kilo yapmaz dime? ara öğünlerde 10:30 2 kuru kayısı ve 11:30 2 kuru erik çok mu? :26:
canım 2 kuru kayısı 2 erık ıyı
yanında y. cayda ıcebılırsın oglen yemegı 12.30 da mı ?

afıyet olsun
anlaılan sızın orası yogun
ende sabahtan nete bakacagım malum belım agrıoo
pde oturmak zor geldı
camasırlarıa astım oglus basından asagıya yemgı doktu onu banya yaptırdım sankı canını acıtıyorum nasıl cıgrınıyo
yemek yedırdım sımdı uyutacagım hatta uyutuyorum
yuruyusler super dıyette guzel gıdıoo
seyyah bu hafta ıddalı anlasılan

merhaba hatunlar..
sabah kızımı iğneye götürdük..kaldı 5 iğnemiz..ama dünden beri iğne sohbetinden gına geldi amanın ne çok soru sordu..ve hala şu anda konumuz iğne içim dışım iğne oldu..acıyor haklı ama ne yapabilirm bilemiyorum..

suan meraklı ogrenmek ıstıyor
bakalım benım sıpa neler yapacak o yasa gelıncce

yazık yaaaa 5 gun daha ıgne yaacaklar kıyamam ben ona mosmor olur 5 gunun sonunda

suan meraklı ogrenmek ıstıyor
bakalım benım sıpa neler yapacak o yasa gelıncce

yazık yaaaa 5 gun daha ıgne yaacaklar kıyamam ben ona mosmor olur 5 gunun sonunda

ne merak hemde..
dünkünü kötü yapmışlar hala yürüyemiyor..bugünkü daha iyi acımıyormuş ama oda morardı..

plastik biliyorsun menülerde miktar çok önemli niye miktarları yazmıyon kuşum .
anneler yapar oy canım annem bana tarhana yolladı kargoda geliyo oleyyy

ay cnm sana yazcakdım acıl ısım cıktı dışarı cıktım :) canım benım mıktarlarım çok az zaten yemek fırması cımrı cık kadar verıo bıde ben onun yarısını falan yıyorum o yuzden yazmıyorum başda yazmışdım ole dıeeee şey ettim :)

öğrencılık hayatım bıttıde başıma iş actım yıne devam okumaya 2. :) annemle aramızda 14 yaş falan var :) ablam gıbı hehe

canım sordum dedıkı bolgesel zayıflama dıye bısey yoktur zaten kg verınce her yerden gıtcek sıkıntı yapmayın :)

Sabah : yarım simit
Öğlen : yarım çorba , az köftelı patates (bak yazıyorum mıktarları hehe :) )
Ara : sabah kalan yarım simit
Spor oncesı bısıler yıycez bakalım tost falan yerım spor sonrası bişi yok

bu şarkıyı cok sevdım sızede yazım

Dün gece rüyamda seni gördüm
Ben kördüm, sen de bi pipo
Pipoyu içen bi kadın gördüm
Ama kördüm
Bu mu libido?
......
Dün gece rüyamda seni gördüm
Ben kördüm, sen de bi pipo
Ama sonra bi yazı gördüm
Froid demiş ki;
Bazen pipo, SADECE PİPO

dün çok kotkmuş bana soruyor sanada iğne yapıldımı falan sonra anlatıyor herkes popomu gördü niye ordan vuryorlar diye..sende yaptırdınmı dedi evet dedim sana hamileykenm çok hastaned eyattım ozaman vuruyorlardı dedim..hem senin totuş küçükcük kızım ya biz neyapalım kocamn totoyla dedim..az moral bulsun diye anlatıyorum ve bu sabah dayısyla gittik iğneye arabada birden dayısına demezmi annem bana hamileyken kocaman popsuna iğne vurmuşlar diye ayyyyyyyy rezil etti beni eşşek sıpası..ne diyeceğimi şaşırdım..

Son düzenleme:
annen doğru demiş bu sabah sedada murat topoğlu vardı bölgesel zayıflam ayoktur zayıflaynınca heryerden gider..
benim kızımla aramda 30 yaş var yuh diyorum geç evlenincede böyle oluyor..

ara olarak en güzeli elma, hem kalorisi az hem de doyurucu
ben öğünleri atlama derim hele ki sabah ve öğlen çok önemli, sonra benim gibi akşamları saldırırsın mutfağa
ben akşamdan sonra hiç yemem canım cünkü akşam eritmek daha zor.ikindi yerim yersem herşeyi.bu arada ben yedim mamaları

demek kanına baktırdın geçmiş olsun canım inşallah yoktur kansızlık .bende ilacı yatarken alıcam madem iştah açıyor gece yarısı açsın bakalım.

acil şifalar versin rabbim.tez zamanda iyileşir inşallah.
geçmiş olsun polycim seni özledim valla biliyon mu ?dikkat et çabuk iyileşse gel

sevgili rakibem güzel beslenmişsin yürüyüşte yapmışsın ne güzel

dombişim benim sende az giriyorsun daha önce daha sık görüyordum gerçi bende ço yoğunum oğlanın kreşinden sürekli ödev yolluyolar bana şapka yaptım bu sefer ne getircek merak ediyom çok hamarat oluyorum

sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:yarım armut,yarım muz
öğlen:1 dilim ekmek,3 dilim domates,yarım yeşil biber
ara: annemin yolladığı tarhana geldi ondan yedim ama çok değil tadımlık bir kase içine koydum elim kadar 4-5 tane işte kalorisi düşük ama dişlerimden dolayı biraz tıntın yedim .dikişli olan tarafla hala yiyemiyorum ve bir iki kere götürdüm orda yiyeyim diye dikiş atılan yer değil üst dişlerim acıdı.kullanmadım diyemi acaba çok acıdı.

1 bucuk litre kdarda su içmiştim ayol ben gidiyom dizim başladı bile.
çamaşır katlım o aradada haftaya teyzem ve dayımın kızı gelicek bana pekmezli sucuk falan getiriceklermiş hehe kayseriden aslında şahin sucuk getirmişti geçen yok getirme diyetteyim dedim o da enişteye getiriyom sana değil dedi bu dolaylı yoldan sende yee manasına geliyor :44: neyse gelsinler bakem
bende daha regl olcam bugünde aynı çıktım şişim var göbişimde ama

annen doğru demiş bu sabah sedada murat topoğlu vardı bölgesel zayıflam ayoktur zayıflaynınca heryerden gider..
benim kızımla aramda 30 yaş var yuh diyorum geç evlenincede böyle oluyor..

kım bılır benım kaç yaş olcak 24 yaşındayım halen cocuk falan dusunmuyorum zaten evlılık dusunmuyorum ya neyse :)

cnm onu annem demedı spor hocam dedı ama olsun annemde demiş kadar oldu :)

menün iyi..kimin parçası bilemedim..
menüler gayet güzel..yürüyüşte var..
tekrar geçmiş olsun..
çok çok geçmiş olsun..
:44: kızlar bişi sorucam, kuru erik ve kuru kayısı kilo yapmaz dime? ara öğünlerde 10:30 2 kuru kayısı ve 11:30 2 kuru erik çok mu? :26:
yapmaz ama miktarı çoğlatırsan onlarda kilo yapar..ne yediğimizden çok ne kadar yediğimiz önemli..
sonuçların iyi çıkar inşallah..alma lama yeme şu simiti..
nedne öğün atlamayı düşünüyorsunki..heleki aç aç uyumak direk kan şekerin düşecek sonrası ne olur bir düşün bakalım..öğün atlam derim..
rakibem bir hafta sabret sonra bünye yeni yeme düzenine alışıyor..
menün yine gzüel tatlı hariç..
akşam eve gitmeden öncede bir ara öğün ekle ozaman açlık krizine girmeyesin..birde yemek öncesi 2 bardak su iç..
30 fıstık bolero gofret..
hep bu regl sıkıntısı benimde hala gelmedi tatlı krizimi desem açlık hissi hiç bitmiyor onumu desem..
saool canım üşütmüş cumartesi soğuk betona oturmuşlar..hala kaırn ağrımız var..
kan hapı kabzı yapar kilo yapar..ahanda ben dedim..
yapmayacaksın olucek ..ilakide yapacaksanda yağını yarım bardak koy..sütünü yveya yoğurdunu yy yağlıdan koy..yumurta sayısını azalt..
canım yarım tepsi baklavalar zamanla crom stoğunu tüketiyor ve başlıyorsun kilo almaya hemde göbek bölgenden ..yemek sonrasıd aaçlık hisediyorsan yada yemek sonrası canın ürekli tatlı istiyorsa dışardan krom takviyesi öneririm..

canım 2 kuru kayısı 2 erık ıyı
yanında y. cayda ıcebılırsın oglen yemegı 12.30 da mı ?

Evet canım 12:30 sabah 8'de de kahvaltımı yapıyorum işte ara öğün 10:30 gibi..

geçmiş olsun canım, acil şifalar, bende çok tırsıyorum iğneden

ay şimdiki çocuklar çok bilmiş, maşallah bilmedikleri şey de yok

bende 20'lik dişlerimi çektirmiştim, dikiş atmışlardı, 2 gün bişi çiğneyemedim, hep sıvı tükettim
geçmiş olsun bebiş, menünde çok iyi maşallah

oo kocişi iyi besliyorlar sucuğu da çok severim ah ah neyse onun yerine bol baharatlı tavuk yerim (haşlanmış) benimde su içmekten karnım çıktı, gören hamile zanneder

dikişten dolayı 3 gün birşey yiyememiştim kendi düşen iplikten güya hala ipleri duruyor ortalıkta kendim çekim dedim acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…