canım bızdede kacaaklar olmasaydı burda olmazdık çoktan mezun olmustukkızlar günaydın,
21 Mart menüm
Sabah : corn flex+yarım pk form biskuvi
Ara : 1 ad kuru erik + yeşil çay
öğlen : 2 ymk çorba , 5ymk fasülye,salata,yoğurt
Ara : yarım form biskuvi + maden suyu
Akşam : 5 ymk pilav+oturtma, yoğurt, 5 küçük halley
Ara : muz, 5 ad fındık, 3 ad badem
kızlar akşam eve gidince bana bi haller oluyor kaçırıyorum.. gündüz planlıyorum akşam sadece salata yiyeceğim diye ama dayanamıyorum.. ev hanımı arkadaşları tebrik ediyorum vallahiiyi dayanıyorlar..
ıyı dayanabılıon ben yatmadan once ve sabah kalktımda tartılmadan edemıyorumsadece antep fıstık ve gofret fazla göze çarpıyor, diğerleri normal, güzel
buaralar bende çok şişim, bol su da içiyorum ama anlamıyorum... :44: galiba yürüyüş yapmam lazım..
ben bu yarıkşma formatı gereği cuma sabhaları tartılıyorum.. umarım hayal kırıklığı yaşamam
afıyet olsun sporda yapıyorsun tatlıda odul olabılır gunduz bısı yemmeıssınGünaydın kızlar
Dünkü Menüm : Sabah : kfleks
Öğlen : çorba,salata,patateslı havuçlu tavuk yemeği (hepsınden az mıktarlarda)
Akşam : Salata,Türlü Bide kadayıf yedım
anneme dıyorum yemek olmycak evde hatun tatlı getırıo bana
ben ders çalışmaya geçiyorum akşam uğrayabılırsem yazarım yada sabah yazarım bugunku menumu sınavlara kadar tek sefer yazabılcem sanırım opuyorum sızlerı
anneelr oyle ben ogrencılık zmanımda turk kahvesı 7-8 fıncan 3 fıncanda nescafe ıecrdım
Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum
hamur kafa guldurdun benı kız
en basta eve oyle seyler almapaketi bi gördüm kedi gibi etrafında dolaştım, yememek için kendimi zor tuttum, iyiki paket yarımmış, gözüm döndü sankiönce bitane ile başladım sonra bi baktım paket gitmiş
akşam yürüsem mi yürümesem mi diye de düşünürken ölece uyuya kalmışım.. kaçarı yok bu akşam 1 saat yürüyeceğim.. bu böle olmaz bu hafta tatlı hakkım da gitmiş oldu kendimi frenlemem lazım :93:
evet evet.. bu akşam kendime dünü unutturacak bir menü hazırlamam lazımabur cubur, sağlıksız gıdaları eve sokmak yok :13:
markete gıderken lıste yap lıstenın dısına cıkma
abur cubur almadınmı yenmıyor evde ırmık falanda tutma ben tatlı ıstedımde hıc usenmem helva kavururum ırmıkte almam
ayyy ne guzel bende o yasta ole olsamm super 13-14 sene sonram ıste 55 kılo olabılsem suer olurevet cnm sorma :) acıkdan okuyorum çeko okumaya devam :)
sağol cnm öğrencılık bıttı aslında iş hayatına atılalıda cok oldu hem okyp hem calısınca sımdıde acıkdan devam :)
evet anneler ole kendı zayıf ya nasılsa39 gırdı bu sene :) 55 kg falan yada daha az bıde bazen dıyet yapıo öldurcek benı
plastıc canım spor hocana bu pehlıvan kolları soracaktın ?
sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta arkasından da 600ml su içtim.ne güzel ara yapmak isterdim ama eriniyorum ne yesem portakal mı elma mı yoksa muz mu sonra acıktırmasın beni bilgi veriniz efem .
ben saat 1 de oğluşum gelince yatıp uyumak istiyorum öglen yemek yemeden nasıl fikir.
uyanınca çok acıkıp saldırıyorsun elmayı yıkaısıra ısıra ye
benım bugunkı menum
sabah
1 dılım tam bugd lı kepk ekm 1//2 dılm peynır 2 yaprak marul 1 salatalık
ara 1 elma
öğlen 2 dılım tam bug ekm 5 yk ıspanak uzerı sarımsaklı yogurt 2 tane salatalık tursusu
ara 1 portakal
akşam 4 yk taze bakla(yogurtlu) 1 dılım ekm