sanırım vücudu sıkılaştırıyo o zaman benimde ona ihtiyacım var valla ohh inşş hadi bakalımmm ama sporu bırakınca hemen ya kilo alırsamm hani bünye alışırsa o anlamda
tamam canım başlıyorum .aslında zaten yürüyüşü ihmal etmemem lazım en azından yormuyor da beni.takımda seyyahımla rakibiz ama rakibem çok yoğun çalışıyor dikkat ederiz bizde uyarırız kendimizi canım.onunda motivasyonu yüksek az bende nemalansam güzel olucak.yarın tartı günü bakalım.ferdiciye yorumuna koptum1 yumurtaya 4 dilim ekmekle yamulmuş
ya hep diyorlar ya ekmeği bile değiştirmek lazım. bir müddet tam buğday, bir müddet çavdar, kepek vs amaç vücut şaşırsın. ben 1 hafta poly'nin wasa'dan yemiştim ya o hafta kilo vermiştim bak. ben diyete başladığımdan beri meyve yiyorum, bir müddet yemesem iyi olacak sanırım. kilo verebilirsem ne güzel olur.
spor benim haftada 3 kez canım. önceden arada leslie ekliyordum. şimdi vakit bulamıyorum. eşim falan olunca olmuyor.
başla başla yürüyüşe. menün de güzel olmuş. bu cumayı devirince başlıyoruz. hatta diyorum ki hali hazırda eşler var ya herkes eşini takip etsin. haftaya perş günü rapor versin. senle seyyah eşsiniz zaten. derya ile de vintage mı eş oldu? pehlivan ferdici ile eşti ama pehlivan bu hafta diskalifiye oluyor. dombilim var, ben varım. eşleşiyoruz. herkes eşinin kaçamağını takip edecek. bir de diyorum ki cuma günü bir de kendi takımiçi listemizi yapalım. kim 1. kim sonuncu bakalım.evet kepek ekmeği iştahımı açıyor beni doyurmuıyor beyaz bir dilim yesem kesinlikle yedim diyorum.
hadi bakalım dombilim görüm senihaklısın ama keki 2 kez yedım
valla sapıttım gari
evet yarından baslımmmm
kız belim sakat totomun ustnde otursam yeter
evet kızar goreceksınız yapacagım
aaa geçmiş olsun gülüm beni haberim yok ya da okumadım atladım geçmişler olsun dikkat et bacım ankaraya yaz geliyo üzülme .daha da tek çıkma köpek ısırırsa kuduz olursun bakgecen hafta az agrıodu yurudum arttı
bugunde arkadasa gıderken kopekler saldrdı az kalsın ısıracaktı son anda arabadan bı adam indı kurtuldum esım bundan sonra ızınvermez kendı olmadan
evet spor ıyıdı
haftaya baslarım umarım
seyyahla ,rabiş bir de pehlivanson dan msn aldım ki arada diyet vs konuşuruz diye allahtan hiç açmıyolar açtıklarını görmedim rabiş bir kere selam verdim cevap vermedikızlarrr msn adreslerinizi eklemek istesem verirmisinizz daha yakinennn tanışabilmek maksatkanım kaynıyo sizeee yaw ah hele şu rabiş yokmu bi yakalasam öpcem yanacıklardannn iyi gaz veriyoo bacım saolsunn rabbim gazını eksik etmesin azim manasında
sana özel mesaj attım şeker, nil gün hakkında
f
başla başla yürüyüşe. menün de güzel olmuş. bu cumayı devirince başlıyoruz. hatta diyorum ki hali hazırda eşler var ya herkes eşini takip etsin. haftaya perş günü rapor versin. senle seyyah eşsiniz zaten. derya ile de vintage mı eş oldu? pehlivan ferdici ile eşti ama pehlivan bu hafta diskalifiye oluyor. dombilim var, ben varım. eşleşiyoruz. herkes eşinin kaçamağını takip edecek. bir de diyorum ki cuma günü bir de kendi takımiçi listemizi yapalım. kim 1. kim sonuncu bakalım.
günaydın kızlar:79:
kilom 64.:95:
500 ver 300 al derken kafayı yemem inşallah. deryacım buralarda sanırım. günaydın canım:80:
günaydın kızlar:79:
kilom 64.:95:
500 ver 300 al derken kafayı yemem inşallah. deryacım buralarda sanırım. günaydın canım:80:
inşallah deryacım ya.bence bu hafta bir karbo diyeti yap kırılsın şu direnç..birden 62 yi görürsün..
bend ebaşayım bend e..ama daha indiremedimki..
tmm cnm ındır sen lınk verım ben sana
http://www.uyurgezer.net/nil-gun-hipnomeditasyon-serisi-audio-book-t240876.html
kızlar çok hastayım ben :S zor geldim işe kılom aynı pek uğramayazsam kusura bakmayın sabah 1 haşlanmış yumurta bıde meyve suyu ıctım
bacım yaw beyaz ekmek yiyince kendime dur diyemiyom çok yumuşak ye beniii diyo sankimtamam canım başlıyorum .aslında zaten yürüyüşü ihmal etmemem lazım en azından yormuyor da beni.takımda seyyahımla rakibiz ama rakibem çok yoğun çalışıyor dikkat ederiz bizde uyarırız kendimizi canım.onunda motivasyonu yüksek az bende nemalansam güzel olucak.yarın tartı günü bakalım.
hadi bakalım dombilim görüm seni
aaa geçmiş olsun gülüm beni haberim yok ya da okumadım atladım geçmişler olsun dikkat et bacım ankaraya yaz geliyo üzülme .daha da tek çıkma köpek ısırırsa kuduz olursun baköyle diyimde çıkma sen daha .
seyyahla ,rabiş bir de pehlivanson dan msn aldım ki arada diyet vs konuşuruz diye allahtan hiç açmıyolar açtıklarını görmedim rabiş bir kere selam verdim cevap vermedi
ekle ben sana msj atım da senle arada sohbet edelim.görüyonuz işte genç kan işte nasılda dinç kız maşallah sana.sende kepek ekmeği bırak beyaz ekmek ye.daha az olur .
bak senin için dua edim bacım o gün allah zihin açıklığı versin.fetih suresini okut anneye ya da sen oku çok iyi oluyor.aof yazıcaksan da iki yıllık yaz oku bitsin hemen.
sözelmi sayısalmmı neyden tercih edicen olmazsa iki yıllık bir adalet meslek bitirsen iyi olurdu.
4 yıllık aof yazma zor gelir evlenirsin ne olur cocuk böcük derken kalır.2 yılda tertemiz bitirirsin tamam sonra 4 yıllıga geçş yapan
uyanın tembel hatunlar.
siz uyanıp gelen kadar kahvaltımı yapayım..:79:
kalkarkalkmaz 2 kayısımı ve 2 bardak suyumu içtim..
kahvaltımı yapıp geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?