Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar burası motivasyonu yüksek bir ortammış ya çok sevdim beni alabilecek kadarcık bir yeriniz varmıdır ki ? bende yaza incecik girmek istiyorum
tabi canım, aramıza katılabilirsin. hoşgeldin.
birtakım kurallarımız var yalnız. onları sana ekliyorum. sen de kendini bize tanıtırsan sevinirim.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

hoşgeldin canım. ben de kendimi tanıtayım. ben rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var.
senin yaş ve boy kaçtı canım?
sınavın da inşallah iyi geçmiştir. ygs bitti ama şimdi senin lys stresin vardır. inşallah ygs zamanı düştüğün hatalara tekrar düşmeden kilolarını verirsin. sabah menün güzel. menünün devamını bekliyoruz.

ya çizelgemi yaptım fakat profilime nereden eklycem??
profilinde çizelge yazan bir bölüm var, oraya ekleyeceksin. imza yeri değil.

kendini biraz tanıtır mısın?
beslenmen de güzel gayet.
ama bu çizelgeyi düzeltemiyorum baştan yaptım şimdi değiştiremedim
çizelgeyi düzeltmek için, çizelgeyi oluşturduğun sayfada sana bir link vermiş olması lazım. onu kaydetmiş miydin?

afiyet olsun dosbam. krallara layık olmuş:81:
ben yeni çay denemeyi çok seviyorum. nasıl buldun büyülü bahçeyi?
ben de doğadan'ın tarçınlı olan çayından aldım.

niye kız, geçen azıcık sıcak havada gömlek giymiştin:)) bugün gitmiş kazak giymiş

neysecim bende yeni çayları seviyorum
doğadan kurburnu (büyülü bohça) aldım
ben en çok mayhoş tatları sevdiğim için çok hoşuma gitti...içinde erik aroması bi de bamya çiçeği varmış... tavisye ederim
bu arada suyumu da içiyorum....
sana yeter diyenlere inanma canım 3 kilonuda ver beynin rahat etsin...hem yazın belki birazcık düzen bozuluyor 3 kilo alırsanda sorun etmezsin... ben en son 64 demiştim herkes tamam yeter diye gaza getirdi...ama beynim inanmamış ki almaya başladım ve kendimi onlar öyle sölesede 64 de yeterince mutlu hissetmiyordum (

temzilikten başım döndü biraz dinleneyim suyumu içeyim sonra bi de silersem bugünlük yeter...
bi market yaptım bi daha yapmam lazım ( gözüm almıyo...çok yürümüşüm yoruldum (
benim bu hamlığı atmam lazım

Kızlar burası motivasyonu yüksek bir ortammış ya çok sevdim beni alabilecek kadarcık bir yeriniz varmıdır ki ? bende yaza incecik girmek istiyorum
hoşgeldin canımm
tam buğdaya başlim o zaman bakaklımm

sabah kalktım baktım ağaçlara yaprakları kıpırdanıp duruyodedim hava soğukk ama hiçte değelmiş

bir de liptonun yeni serisi çıkmış sanırım, saklı bohça mıydı:) isimleri benziyor. buruk tatları ben de seviyorum. kuşburnunu da deneyebilirz demektir bu:) tarçın çayı ise çok güzel kokuyor ama biraz mideni bulandırır gibi oldu. aslında onu sütle deniyorlarmış. sütle mi denesem?
o 3 kiloyu versem iyi olur inşallah zaten. çünkü dediğin gibi arada alıp verirsem ordan alıp veririm. bu kiloda ben mutlu hissediyorum:) hatta bugün hava sıcak olunca ince giyindim. kendime bile fazla zayıf geldim üst tarafım fazlasıyla inceldi. basenlerde var işte, her bayanın dertli kısmı.

ay ne güzel temizlik yaptın ya. beni bile hevese getireceksin:))
ellerine sağlık güle güle kirlet canım.
bugün kaç litre su içmeye niyet etmiştin:) vakti geçmeden niyet et, etmediysen

kızlar merhaba
biliyorum diskalifi oldum valla ne deseniz haklisınız hiç urğayamadım
ve dün akşam gebelik testi aldım sonuç pozitif düşünüyodum ama bu biraz habersiz oldu hayırlısı bakalım gelelim asıl meseleye kilo verme işi zorlaştı da çok almasam bari :44:

çıtırrr rabişimmmm sana özeniyom ama bu yemeklerlee nereyee sabırrr olcekk bu işşş inşş80 den 69lara düştükk 60a ne kaldı kiii yolun yarısıı aslında 55 falan olmam lazım benimde ama 60a bi ineyim dee şimdi çorba yapcam kendime öğlende doğru bişi yemedim karnım acıktııı hazır çorba yapam diyom bugün bakalımm

canım temizliğe çok ihtiyacım vardı iyi oldu...
sütlü çay nasıl olur acaba çok merak etim şimdi??
benim basen sorunum yok benim bütün problem göbekte ve bel çevresinde ( basen daha kolaymış hem dr.lar basenden korkmayın bel yağlarından korkun diyorlar
su konusunda ise 2 lt ye niyetlendim 1 lt oldu sanırım... bugün inş. devamı gelir

canım hayırlı olsun
kiloyu hiç takma ama dengeli gitmeye çalış

canım vaktin varsa hazır çorba yerine kendin yap..içindeki maddeler çok sağlıklı değil hemde zayıflamaya engel bi madde bulunduruyor (

ara olarak 1 elma yedim
şimdi suya devam hatta bi yeşil çayda fena olmaz bugün sadece 1 tane içtim

tşk ederim canım zaten heyecandanmı korkudanmı bilmem hiç iştahım yok

dogru soyluyorsun kılosuna hıc bakmadım
verıcez elbette cnm hatta 3 ay bıle uzun bı zaman değil verebiliriz
demi kız

canım senden hevesendım evın onundekı parka cıktım 15 dk oglusu salıncaga kaydıraga bındırdım geldım
dısarıda bız bıle daha hareketlı oluyoruz
sımdı esım telefonda dıo kı sana fındık badem aldım
ayyyy sevıyorum dıe alıyorda kıyamam onada ben suursuzca yıyorum
gezmede de karnım tok olsa bıle yedım oluyoo canım ıstıyor

hayırlı olsun boşver kıloyu çok umursama ama sağlıklı beslen netten araştır biraz beslenmelerle ılgılı bakma bebeğe yaramayan o kadar çok şey yıyorkı bayanlar sanırım kg dert etmedıklerı nadır donemlerden dolayı :)

bende menumu toparlıyım
Sabah : yarım haşlanmış yumurta + 1 dilim beyaz ekmek
Ara : 1 Crunch
Öğlen : yarım mercimek + 1 kadın budu + salata
Ara : altınbaşak + yeşil çay
Akşam : spor yapcam evde salona gıtmıycem spordan önce salata yerim herhal :) sade kıvırcık salatası bol lımonlu

ara olarak 1 elma yedim
şimdi suya devam hatta bi yeşil çayda fena olmaz bugün sadece 1 tane içtim
afıyet olsun demleem yesıl cay yapmak zor gelıyor aslında ısem ıı olacak

hayırlısı olsun hamıleyım yıyecem dedem gebelık boyunca 12 kg al
ve dogumdan 3 ay sonra eskı halıne donersın
cıtırkı ne cıtır nasıl ozenıyorum rabıs gozumuzun onunde cıtır oldun

plastc canım crunch yemeseymısın ıyıymısız
kadınbuu kızartılarak yapılıyor kalorısını goz onunde bulundur altın basak 1 pk se cok 1/2 ıse ıyı
akşama bende salata yıyecegım ama yanında 3 kofte ve ayran

canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kiloyu düşünme artık. sana güzel bir hamilelik diliyorum.

sen de çıtır oluyorsun azar azar canım, şimdiden çok yol katettin. biraz daha nefsine hakim olsan iyi olacak:) ben 65'ten sonra cozuttum sen de en azından oraya bir gel
bugünlük hazır çorba olsun ama normalde kendin yap. hazırlar iyi değil. kendin yapsan da bir zorluğu yok çorbanın.

ben bu çayı alırken ordaki kız söylemişti. doğuş'un da var ya chai diye bir çayı, o sütle yapılıyormuş. bu tarçınlı olan da onun gibiymiş. denemesi bedava :)) ben dener sana yazarım. hani neskafeyi hatırlatan bir tadı olsa zorlanmam. ama aklım almıyor sütlü çayı, o kesin.
basenlere napcaz ki? karın falan olsa biliyoruz da.. neyse ben biraz araştırma yapmalıyım sanırım. ya çok şükür belim falan iyi. azıcık karnım da var ama gitme potansiyeli var gibi. geriye basen kalıyor.

ay bak ne güzel olmuş, parka çıkmışsınız. bana bile enerji geliyor dışarı çıkınca. içim içime sığmıyor.
fındık, badem aslında güzel canım. ama onları öyle çokca gözönüne koyma. günlük 5-6 tane falan koy kaseye. onu bitir yeter bence.
ya bu gezmelerde herkes hünerini gösteriyor, yemesen olmuyor ki? napcaz gerçekten bilmiyorum.

yine sade bir menü. sabah yarım yumurtayla doymadığın için mi crunch yedin? öğünlerini daha doyurucu tutsan belki daha iyi olur.

cıtırkı ne cıtır nasıl ozenıyorum rabıs gozumuzun onunde cıtır oldun
ay utandım ha:78:
darısı başınıza canım. çıtır olmak çok güzel bir duygu, senin de çok yolun yok aslında. az gayret, sen beni geçersin çıtırlıkta

kendini biraz tanıtır mısın?
beslenmen de güzel gayet.

çizelgeyi düzeltmek için, çizelgeyi oluşturduğun sayfada sana bir link vermiş olması lazım. onu kaydetmiş miydin?[/QUOTE]

neyneyse cnm 36 yaşımdayım samsunda yaşıyorum bekarım bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim boyum 1.63 dedi ama biraz daha uzun olduğumu düşünüyorum 3 4 cm kadar neyse 110.8 dim geçen evvel hafta pazartesi diyetisyene gittim bu pazartesi tartıldım 109.3 olmuşum fena değil geçen hafta yürüyemedim bu hafta başladım yürüyüşe su içemiyorum ama zorluyorum kendimi her gün soda içiyorum şekersiz çay tüketiyorum işte böyle aranıza geldim çok hoşuma gitti site bir arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum destelerinizi bekliyorum sevgilerimle:79:

evet bencede ama bı an aldım bayadır yemedım dıye :) haftada bır kendıme ödül vercem kg verdiğim zamanlar bı cikolata acımasız olmayalım hem bu ödül sistemi çok işe yarıyor ben kendı kendıme bak kaçamak yaparsan 1 hafta sonra yıyemezsın falan yemıyordum :)
1 tane yedım cnm o yuzden başka yıyebılecegım yemek yoktu kuru fasulye vardı hıc sevmem pılav makarna zaten yemıyorum
altınbaşak yarım paket canım hatta 1 tanesıde duruyor halen yarım paketın 1 adeti :)

yine sade bir menü. sabah yarım yumurtayla doymadığın için mi crunch yedin? öğünlerini daha doyurucu tutsan belki daha iyi olur.

yok sabah onu zor yedim hatta :) cnm bılmıyorumkı bayadır yemedım cıkolata ondan yemek ıstedım yoksa açıktıgım ıcın falan değil ama bugun yurudum baya dışarı çıkmıştım

neyneyse cnm 36 yaşımdayım samsunda yaşıyorum bekarım bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim boyum 1.63 dedi ama biraz daha uzun olduğumu düşünüyorum 3 4 cm kadar neyse 110.8 dim geçen evvel hafta pazartesi diyetisyene gittim bu pazartesi tartıldım 109.3 olmuşum fena değil geçen hafta yürüyemedim bu hafta başladım yürüyüşe su içemiyorum ama zorluyorum kendimi her gün soda içiyorum şekersiz çay tüketiyorum işte böyle aranıza geldim çok hoşuma gitti site bir arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum destelerinizi bekliyorum sevgilerimle:79:[/QUOTE]

hoşgeldin aramıza hep beraber sağlıklı zayıflıycaz inş. hep destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…