tabi canım, aramıza katılabilirsin. hoşgeldin.Kızlar burası motivasyonu yüksek bir ortammış ya çok sevdim beni alabilecek kadarcık bir yeriniz varmıdır ki ? bende yaza incecik girmek istiyorum
hoşgeldin canım. ben de kendimi tanıtayım. ben rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var.günaydın! bundan sonra bende sizinleyim inşallah bu bol tempolu yarışta!
evet sabah kahvaltıda yedklerimi söylym szlere:
1 haşlanmış yumurta,(bu arada yumurta çok kalori yaktırıyormş mesela yumurta 158 kalori fakat vücudumuz yumurtayı yakmak için 200 kalori harcıyormuş yani 40 kalori karda oluyorz :)) aldığımız kaloriden daha fazla kalori harcıyoruz yumurta yediğimzde)
1 zeytin,
1dilim kepek ekmek,
domates,salatalık,marul,
ve yanında kendi hazırladığım ve bence çok etkili olan zayflama çaym(içine funda yaprağı,mate,biberiye,kekik,ıhlamur,yeşilçay,mısır püskülü,kiraz sapı,tarçın ve karanfil koyup hepsini karıştırıp bir çay hazırlıyorm) geçen sene aynı bu vakitler 11 kiloyu verdiğimde hep bu çayı içmiştim bence çok etkili.tavsiye ederm sizede.yağları yakmayı hızlandırıyor.
bu arada biraz şu kilo hikayemden bahsediym istersenz hem birbirimizi tanıdkça birbirimze daha çok yardımcı olurz diye düşünyorm.
aslında ben geçenseneye kadar hep bu kilolardaydım ama geçen sene kesin bir şekilde kilo vermeye karar verdim ve büyük bir azimle başladım bu yola ve o sırada yine kadınlar kulubyle tanştm ve geçen sene yine burada başka bir grupta tam 11 kilo verdim! ve bu kilomu hiç almadan 5-6 ay korudm ama daha sonra üniverste sınavna hazırlanmaya başlayınca ve sınav vaktiede yaklaşınca verdiğim bütün kiloyu sadece 3 ay içinde tekrar aldım!çünkü sınava çalışcam diye nerdeyse hiç odamdan bile çıkmaz olmuştm, yani kısacası o 3 ay içinde kendimi unutmuşm ve 3 ayın sonunda aynaya baktığımda neredeyse bunalıma giridm!!!
bu olmazdı hiç farkına varamamştm bu kadar kilo aldğmn!3 ay öncesine kadar mutlu ve istedğm kilodayken şimdi birden yine o eski halime dönüverdm. ve şimdi sizlerle beraber yine o mutlu günlerime dönmek için buradaym
inşallah hepimiz en kısa zamnda istedğmz kiloya ulaşrz!
profilinde çizelge yazan bir bölüm var, oraya ekleyeceksin. imza yeri değil.ya çizelgemi yaptım fakat profilime nereden eklycem??
kendini biraz tanıtır mısın?s.a arkadaşlar nasılsınız kimse yok galiba ben sabah 2 dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal domates şekersiz çay yedim şimdi okuldayım öğrencilerimle kahvaltı ettik yarım saat sora da 8 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek yoğurt yicem eve gidincede yürüyüş yapacağım akşamada çorba 1 dilim ekmek sebze yemeği yicem inş:) herkese kolay gelsin
çizelgeyi düzeltmek için, çizelgeyi oluşturduğun sayfada sana bir link vermiş olması lazım. onu kaydetmiş miydin?ama bu çizelgeyi düzeltemiyorum baştan yaptım şimdi değiştiremedim
bu arada öğle yemeğim
balık çorbası
ızgara levrek
bol salata ve su :))
bir iki lokmada ekmek yedim
eve gelincede büyülü bohçanın kuşburnulu çayını denedim
yeşil çayımıda ilerleyen zamanda içeceğim inş.
niye kız, geçen azıcık sıcak havada gömlek giymiştin:)) bugün gitmiş kazak giymişbu arada bugün gayet iyi gidiyorumm hepsini su olarak içemesemde paşa çaylarıyla beraber 3 lt suyu bulcak bugün inşşş havada güzell bugünn bende deli gibi kazak giydim yaayarın gömlek giyerimm yağmur yağar kazak giyerim güneş açarr amannn ist işte havasını çözemedim bi
hoşgeldin canımmKızlar burası motivasyonu yüksek bir ortammış ya çok sevdim beni alabilecek kadarcık bir yeriniz varmıdır ki ? bende yaza incecik girmek istiyorum
tam buğdaya başlim o zaman bakaklımmhoşbeş olmamış. eşin sayıyordur kaçamaklarını artık, perşembe bakıcaz duruma. ondan hariç hoşbeşi yeyince akşam kesildin sanırım, yoksa akşam için sadece yoğurt az canım.
yürüyüşün çok güzel. su miktarı göremedim ama iyidir sanırım.
kepek yerine tam buğday, çavdar türü yiyebilirsin. ben de kepeğin tadını pek sevmem. genelde tam buğday yiyorum, gayet lezzetli. bir de benim bildiğim kepek demiri değil de c vitaminini etkiliyor. bu yüzden portakal suyu tüketmeyi falan tavsiye ediyorlar. ama tam emin değilim.
paşa çayı su olur mu bilmiyorum açıkçası. ama hep çay suyun yerini tutmaz derler.:44:
menün biraz az olmuş canım ya. eğer haftasonu telafisi olarak düşündüysen normal sayılabilir. ama sen yine de normal beslenmeye çalış. çok aç kalınca çok saldırıyor insan.
ben oğluşu dışarı çıkarmaya başladım. o hareket sağlıyor bana. ama sen o köpek olayından sonra çıkmıyorsun sanırım. siz sitede falan değil misiniz? güvenli bir yerde bari gezsen.
aramızdaki hamarat belli:)) benim de temizlik yapmam lazım ama havamda değilim:)) sana kolay gelsin canım.
ya bana çok zayıflamışsın diyorlar. yeter daha niye zayıflayacaksın diye dayatıyorlar işte. 3 kilo daha vermem gerekiyor dememe fırsat bile kalmıyor. beni dün etkileyen öğle yemeği yeemek oldu. evden çıkmadan 1 kase çorba olsun içseydim o burma ve simit olmazdı. işte sana söylüyorum ama yeri geliyor kendim uygulamıyorum:)
dombilim hava pek güzeldi, dışarı attık kendimizi:) oğluşum grip olmuş. evde oturunca çocuk iyice hastalıklı gibi oluyor. dışarı çıkınca koşuyor falan açılıyor.
sana da işlerinde kolay gelsin canım.
afiyet olsun dosbam. krallara layık olmuş:81:
ben yeni çay denemeyi çok seviyorum. nasıl buldun büyülü bahçeyi?
ben de doğadan'ın tarçınlı olan çayından aldım.
niye kız, geçen azıcık sıcak havada gömlek giymiştin:)) bugün gitmiş kazak giymiş
bir de liptonun yeni serisi çıkmış sanırım, saklı bohça mıydı:) isimleri benziyor. buruk tatları ben de seviyorum. kuşburnunu da deneyebilirz demektir bu:) tarçın çayı ise çok güzel kokuyor ama biraz mideni bulandırır gibi oldu. aslında onu sütle deniyorlarmış. sütle mi denesem?neysecim bende yeni çayları seviyorum
doğadan kurburnu (büyülü bohça) aldım
ben en çok mayhoş tatları sevdiğim için çok hoşuma gitti...içinde erik aroması bi de bamya çiçeği varmış... tavisye ederim
bu arada suyumu da içiyorum....
sana yeter diyenlere inanma canım 3 kilonuda ver beynin rahat etsin...hem yazın belki birazcık düzen bozuluyor 3 kilo alırsanda sorun etmezsin... ben en son 64 demiştim herkes tamam yeter diye gaza getirdi...ama beynim inanmamış ki almaya başladım ve kendimi onlar öyle sölesede 64 de yeterince mutlu hissetmiyordum(
ay ne güzel temizlik yaptın ya. beni bile hevese getireceksin:))temzilikten başım döndübiraz dinleneyim suyumu içeyim sonra bi de silersem bugünlük yeter...
bi market yaptım bi daha yapmam lazım( gözüm almıyo...çok yürümüşüm yoruldum (
benim bu hamlığı atmam lazım
bir de liptonun yeni serisi çıkmış sanırım, saklı bohça mıydı:) isimleri benziyor. buruk tatları ben de seviyorum. kuşburnunu da deneyebilirz demektir bu:) tarçın çayı ise çok güzel kokuyor ama biraz mideni bulandırır gibi oldu. aslında onu sütle deniyorlarmış. sütle mi denesem?
o 3 kiloyu versem iyi olur inşallah zaten. çünkü dediğin gibi arada alıp verirsem ordan alıp veririm. bu kiloda ben mutlu hissediyorum:) hatta bugün hava sıcak olunca ince giyindim. kendime bile fazla zayıf geldimüst tarafım fazlasıyla inceldi. basenlerde var işte, her bayanın dertli kısmı.
ay ne güzel temizlik yaptın ya. beni bile hevese getireceksin:))
ellerine sağlık güle güle kirlet canım.
bugün kaç litre su içmeye niyet etmiştin:) vakti geçmeden niyet et, etmediysen
bir de liptonun yeni serisi çıkmış sanırım, saklı bohça mıydı:) isimleri benziyor. buruk tatları ben de seviyorum. kuşburnunu da deneyebilirz demektir bu:) tarçın çayı ise çok güzel kokuyor ama biraz mideni bulandırır gibi oldu. aslında onu sütle deniyorlarmış. sütle mi denesem?
o 3 kiloyu versem iyi olur inşallah zaten. çünkü dediğin gibi arada alıp verirsem ordan alıp veririm. bu kiloda ben mutlu hissediyorum:) hatta bugün hava sıcak olunca ince giyindim. kendime bile fazla zayıf geldimüst tarafım fazlasıyla inceldi. basenlerde var işte, her bayanın dertli kısmı.
ay ne güzel temizlik yaptın ya. beni bile hevese getireceksin:))
ellerine sağlık güle güle kirlet canım.
bugün kaç litre su içmeye niyet etmiştin:) vakti geçmeden niyet et, etmediysen
canım hayırlı olsunkızlar merhaba
biliyorum diskalifi oldumvalla ne deseniz haklisınız hiç urğayamadım
ve dün akşam gebelik testi aldım sonuç pozitifdüşünüyodum ama bu biraz habersiz oldu hayırlısı bakalım gelelim asıl meseleye kilo verme işi zorlaştı da çok almasam bari :44:
çıtırrr rabişimmmm sana özeniyom ama bu yemeklerlee nereyeesabırrr olcekk bu işşş inşş 80 den 69lara düştükk 60a ne kaldı kiii yolun yarısıı aslında 55 falan olmam lazım benimde ama 60a bi ineyim dee şimdi çorba yapcam kendime öğlende doğru bişi yemedim karnım acıktııı hazır çorba yapam diyom bugün bakalımm
canım temizliğe çok ihtiyacım vardı iyi oldu...
sütlü çay nasıl olur acaba çok merak etim şimdi??
benim basen sorunum yok benim bütün problem göbekte ve bel çevresinde( basen daha kolaymış hem dr.lar basenden korkmayın bel yağlarından korkun diyorlar
su konusunda ise 2 lt ye niyetlendim 1 lt oldu sanırım... bugün inş. devamı gelir
canım hayırlı olsun
kiloyu hiç takma ama dengeli gitmeye çalış
(
dogru soyluyorsun kılosuna hıc bakmadımgez tabi ki hayatım ama ikramlara dikkat :)) zaten beni de bu menü dışındaki ikramlar mahvediyo
aynen canım yaaa dısardakı ıkramlar mahvedıyor
canım ama arkadaşın kilosu fazla bence 8 kaşıkla başlaması normal gibi geldi bana...diyetisyenler kilosuna göre azaltıyo yoksa kas kaybı olur mazallah
verıcez elbette cnm hatta 3 ay bıle uzun bı zaman değil verebiliriz
demi kız
canım senden hevesendım evın onundekı parka cıktım 15 dk oglusu salıncaga kaydıraga bındırdım geldımya bana çok zayıflamışsın diyorlar. yeter daha niye zayıflayacaksın diye dayatıyorlar işte. 3 kilo daha vermem gerekiyor dememe fırsat bile kalmıyor. beni dün etkileyen öğle yemeği yeemek oldu. evden çıkmadan 1 kase çorba olsun içseydim o burma ve simit olmazdı. işte sana söylüyorum ama yeri geliyor kendim uygulamıyorum:)
dombilim hava pek güzeldi, dışarı attık kendimizi:) oğluşum grip olmuş. evde oturunca çocuk iyice hastalıklı gibi oluyor. dışarı çıkınca koşuyor falan açılıyor.
sana da işlerinde kolay gelsin canım.
kızlar merhaba
ve dün akşam gebelik testi aldım sonuç pozitifdüşünüyodum ama bu biraz habersiz oldu hayırlısı bakalım gelelim asıl meseleye kilo verme işi zorlaştı da çok almasam bari :44:
afıyet olsun demleem yesıl cay yapmak zor gelıyor aslında ısem ıı olacakara olarak 1 elma yedim
şimdi suya devam hatta bi yeşil çayda fena olmaz bugün sadece 1 tane içtim
hayırlısı olsun hamıleyım yıyecem dedem gebelık boyunca 12 kg alkızlar merhaba
cıtırkı ne cıtır nasıl ozenıyorum rabıs gozumuzun onunde cıtır oldunçıtırrr rabişimmmm sana özeniyom ama bu yemeklerlee nereyeesabırrr olcekk bu işşş inşş 80 den 69lara düştükk 60a ne kaldı kiii yolun yarısıı aslında 55 falan olmam lazım benimde ama 60a bi ineyim dee şimdi çorba yapcam kendime öğlende doğru bişi yemedim karnım acıktııı hazır çorba yapam diyom bugün bakalımm
plastc canım crunch yemeseymısın ıyıymısızhayırlı olsunboşver kıloyu çok umursama ama sağlıklı beslen netten araştır biraz beslenmelerle ılgılı bakma bebeğe yaramayan o kadar çok şey yıyorkı bayanlar sanırım kg dert etmedıklerı nadır donemlerden dolayı :)
bende menumu toparlıyım
Sabah : yarım haşlanmış yumurta + 1 dilim beyaz ekmek
Ara : 1 Crunch
Öğlen : yarım mercimek + 1 kadın budu + salata
Ara : altınbaşak + yeşil çay
Akşam : spor yapcam evde salona gıtmıycem spordan önce salata yerim herhal :) sade kıvırcık salatası bol lımonlu
canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kiloyu düşünme artık. sana güzel bir hamilelik diliyorum.kızlar merhaba
sen de çıtır oluyorsun azar azar canım, şimdiden çok yol katettin. biraz daha nefsine hakim olsan iyi olacak:) ben 65'ten sonra cozuttum sen de en azından oraya bir gelçıtırrr rabişimmmm sana özeniyom ama bu yemeklerlee nereyeesabırrr olcekk bu işşş inşş 80 den 69lara düştükk 60a ne kaldı kiii yolun yarısıı aslında 55 falan olmam lazım benimde ama 60a bi ineyim dee şimdi çorba yapcam kendime öğlende doğru bişi yemedim karnım acıktııı hazır çorba yapam diyom bugün bakalımm
ben bu çayı alırken ordaki kız söylemişti. doğuş'un da var ya chai diye bir çayı, o sütle yapılıyormuş. bu tarçınlı olan da onun gibiymiş. denemesi bedava :)) ben dener sana yazarım. hani neskafeyi hatırlatan bir tadı olsa zorlanmam. ama aklım almıyor sütlü çayı, o kesin.canım temizliğe çok ihtiyacım vardı iyi oldu...
sütlü çay nasıl olur acaba çok merak etim şimdi??
benim basen sorunum yok benim bütün problem göbekte ve bel çevresinde( basen daha kolaymış hem dr.lar basenden korkmayın bel yağlarından korkun diyorlar
su konusunda ise 2 lt ye niyetlendim 1 lt oldu sanırım... bugün inş. devamı gelir
ay bak ne güzel olmuş, parka çıkmışsınız. bana bile enerji geliyor dışarı çıkınca. içim içime sığmıyor.canım senden hevesendım evın onundekı parka cıktım 15 dk oglusu salıncaga kaydıraga bındırdım geldım
dısarıda bız bıle daha hareketlı oluyoruz
sımdı esım telefonda dıo kı sana fındık badem aldım
ayyyy sevıyorum dıe alıyorda kıyamam onada ben suursuzca yıyorum
gezmede de karnım tok olsa bıle yedım oluyoo canım ıstıyor
yine sade bir menü. sabah yarım yumurtayla doymadığın için mi crunch yedin? öğünlerini daha doyurucu tutsan belki daha iyi olur.bende menumu toparlıyım
Sabah : yarım haşlanmış yumurta + 1 dilim beyaz ekmek
Ara : 1 Crunch
Öğlen : yarım mercimek + 1 kadın budu + salata
Ara : altınbaşak + yeşil çay
Akşam : spor yapcam evde salona gıtmıycem spordan önce salata yerim herhal :) sade kıvırcık salatası bol lımonlu
ay utandım ha:78:cıtırkı ne cıtır nasıl ozenıyorum rabıs gozumuzun onunde cıtır oldun
plastc canım crunch yemeseymısın ıyıymısız
kadınbuu kızartılarak yapılıyor kalorısını goz onunde bulundur altın basak 1 pk se cok 1/2 ıse ıyı
akşama bende salata yıyecegım ama yanında 3 kofte ve ayran
yine sade bir menü. sabah yarım yumurtayla doymadığın için mi crunch yedin? öğünlerini daha doyurucu tutsan belki daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?