Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Son düzenleme:
Okudum kabul ettim :)
ben 25 yaşında 80 kiloyum bu kiloyu yazabileceğim aklıma gelebilecek son şeydi ama oldu işte en fazla çıktığım kilo 60 ken şimdi 80 oldum bu diyetimin 4.günü iyi gidiyorum cumadan cumaya tartılmayı düşünüyordum zaten burası çok iyi oldu ...

inşş bacımm yavaştan yavaştann bakemm
hoşgeldin ablacım aramıza bende çocuk gelişimi mezunuyum ama anaokulunda öğretmenlik biraz zor yaa bi yandan da çok zevklii ablacım senin kilolar bence tıkır tıkır gider sabret yeterkii
oh ohhh maşallahh tatlıyı reddedebilmek bile mikemmellll menüde güzell yürüyüş 10 numaraa böreği görmedim bileee
çalışyordm da canm bu sene yani 2 gün önce:) üniverste sınavına grdim inşallah olrsa ünivrsteye başlycm.
hakkında hayırlısı olsunn canım inşş istediğin puanları alırsınnn

vee bugünkü menümüzz
sabah 3 günkurusu 2 bardak su
kahvaltı 2 esmer galete 1 zeytin
arada 1günkurusu 2 badem 1yeşilçay
öğlen 2yk makarna 2yk yoğurt 5 6 yk tavuklu patatess
aradayla akşamı birleştirdim 1 kase sebze çorbası 1 dilim ekmek
eve gelincede 1 haşlanmış patates

3lt kadar su

patates komasına gircem bugün yaww

ferdcı hafta sonunu guzel telafı edıyorsun tebrıkler

canım valla 75 kg gorecem aklıma gelmezdı aslında hepımız oylyeız ama bırlıkte eskı kılomuza ınecez

çalışyordm da canm bu sene yani 2 gün önce:) üniverste sınavına grdim inşallah olrsa ünivrsteye başlycm.
hayırlısı olsun devacım

ayy kızlar çok yoğunum yeni eve geldim gece oturuyoruz kuş gibi sonra sabah gezmeye gidiyoruz
idare edin perşembe gününden sonra herkese ayrıntılı yazıcam
geçmişi okuyamadım .misafirlerim geldi dün işte onlarla gezdik falan bugünde durmadık evde.sanırım yarında çıkıcam gezmeye.
yediklerim
sabah 4 tane el börek peynirli ufak ufaktı poğça büyüklüğündeydi.1 dilim haşlanmış yumurta ,1 bardak çay içtim
gezmeye gittik inanın ayaklarımın tabanları şişti saat 10 da yedim yemek .10 saat aç gezdim diyebilirim. yemekte de tavuk şiş yedim 6-7 tane kuşbaşı gibi bir bardak ayran içtim az maydanoz ,bir tane közde yeşil biber ,ufak domates yedim.
valla sanırım 4-5 saat yürüdüm arkadaşlar sürekli dolaştık dolaştık çok yoruldum
hepinizi öpüyorum perşembe herkese yorum yazıcam
kaptan idare edin olur mu hiç fırsatım olmluyo da

ayyıldızım anlıyorum halini :)) ankaraya gelen gezmek ister...kolay gelsin canım
az yemişsin anladığım kadarıyla sadece o 4 el börek nası bişi ki??

k.öncesi: 1 bardak suya 1 tk bal + 1/2 limon ve 2 günkurusu
kahvaltı: 1 kk peynir, 5 zeytin ve biraz yumurta + 1 dilim ekmek
ara 1: 1 elma ve 2 bisküvi
ara 2: 2 hurma, 3-5 fındık
öğle: 4 kaşık kadar z.yağlı kabak ve 1 dilimden az ekmek + 1 bardak ayran
ara 1: 2 kupa yeşilçay
ikindi: 1 kase tavuk çorbası
ara 2: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe ve 3-5 fındık, 2 badem
akşam: salata, üzerine tavuk göğüs eklenmiş
ara: çay ve yrım avuç kadar kabak çekirdeği

spor: yok
su: 1 lt ancak sanırım.

1 elmamı yedm yanındada midem çok kazındı gibi oldu bi tane kepekli bisküvi yedm.
birazda egzersiz yaptım tamam bugünlük bukadar iyi geceleeerr!:)

hayırlı olsun canım. hayırlı da olacaktır allahın izniyle. kararlı ve iradeli olunca başarırsın inşallah.
bizim en önem verdiğimiz şey paylaşım çünkü paylaşımla takımda motivasyon oluşuyor. bu hafta cuma günü de ilk kilo bildirimini alırız inşallah canım.

9 kişi olduğumuz için biz üçlü olduk:)) haftaya yeni arkadaşlarla belki ikişerli oluruz. kısmet artık.
kaçamağım yok, çok şükür:) annemlere çay içmeye gitmiştik, ondan gelemedim.

bu arada suyu yazmayı unutmuşum yatana kadar 2 lt olur inş.
çok güzel bir menü maşallah.
sporu var, suyu var.
iyi akşamlar canım.
ilk sınavını iyi atlatmışsın. devamı da iradeli olur inşallah.
kuralları yazmıştım, okudun mu? teyit almak istiyorum da.

rabia cım egelıfatos ıcın acıklamaarın ıcın saol derya ve medıne ugramıyorlar yoklukları hıssedılıyor
rica ederim canım.
derya kavitasyon yollarında telef olmadıysa gelir:))
medinenin de malum misafiri var.
yoklukları hissediliyor, gerçekten.

galiba başardm çizelgeyi:)
hayırlı olsun.

arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapacakmym ben? yoksa yeni oldğm için haftayamı?
cuma günü bildirim yapıyorsun. deneme süren sonunda, takıma alınırsan bu kilonu başlangıç kilon olarak belirteceğiz çünkü.

iyi hadi biz de aldık gitti:))
boy kaç canım?
ben kendimi tanıtmış mıydım:)) bugün o kadar çok kez yazmışım gibi geliyor ki. ben de rabia. 28 yaşındayım. evliyim. 1 oğlum var. ankaradayım.
aramıza tekrar hoşgeldin.

evet fazlaca nişastalı bir beslenme olmuş. ama kaçamak falan yok, bu da gayet güzel.

sorun yok canım. misafirlerin olduğu için yoğun olacağını tahmin ettim. kafan sakinleyince açıklamaları bekliyoruz:))

neysecim evet menüm güzel oldu çok şükür önemli olan devamlı olması
seninde menün güzel olmuş tam koruma havasına geçmişsin zaten sen akşam salataları ile çok güzel denge sağlıyorsun
devacım neysecim ii geceler kızlar ben yatıyorum çnk acıkmaya başladım
su 2lt olmadı ama çok yakın bu saatten sonrada rahatsız eder...
ii geceler güzeller

rabia gece gece güldürdün kav,tasyon yollarında telef olmadan bitiririm inşallah..ama nette sorun vardı..akşama kadar 40 kere girdm ha geldi ha gelecekama yok sinir krizi geçirim bakımmı ne varmış ..oğlana mamaya kalkmışken baktım gelmiş.sabaha ne olur ne olmaz.hemen menülerimide yazacağım..

28 mart menü..
sabah 2 kaysı kruru 2 bardak su..
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 1 domates
2 zeytin.. yeşil çay.
ara
3 badem 1 kuru incir
öğle
çok az haşlama tavuk göğüs ve hemen kavi için çıktım
orda 1 kuru incir yedim..3 tanede badm attım ağzıma..
sonra saat 5 gibiydi yollarda telef olmaktan kınkın kınıktım ve bir simit yedim..
eve geldim ,
akşam menüm
bir bardak ayran ve
haşlama tavuk göğsü oldu..
2 litre su içtim..sporum full tempo koşturmacyadı..

29 mart menü
sabah kaysı kurum bitmiş sadece su içtim..
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeğine tost
1 yumurta
1 domates
1 bardak süt..
ara
3 badem
1 kuru incir
öğlen .
minik domates ekmek peynirli sandeviç yapıp yedim..
ara
yapamdım acıkmadım çünkü..
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
az cacık.1 yeşil biber yedim..
2.5 litre su içtim..
spor yok bu gün koşturmaca var anca kendime gelebilim..

29 Mart Menüm (Başlığa yanlış yazmışım)
Kızlaar GÜN AYDIN olsun
Sabah: 2 dilim köy ekmeği,domates,salatalık,kk peynir, 4 ad zeytin
Ara: Elma,yeşil çay
öğlen:4 ymk kaşığı kapuska,2 ymk kaşığı makarna, salata, yoğurt
Ara:Elma
Akşam:bir elin yarısı kadar börek
Ara: muz,1 bardak süt
Dün diyetisyene gideyim dedim.. adam bana 12 haftalık bir plan yaptı.. haftalık 30 lira ve ilk kayıtta da 100 lira.. Check up yapması gerekiyormuş onları da %50 indirimli yaparız dedi.. eğer istersen 850 liraya hepsi içinde paket fiyatı ödersin dedi... bana pahalı geldi dedim çıktım kendi imkanlarımla 3 ayda herhalukarda zayıflarım..850-900 liraya da 55 kiloya düşünce kendime alışverişimi yaparım.. ee zayıflayınca eski kıyafetler bol gelecek
buarada 30dk tempolu yürüyüşümü de yaptım..

Son düzenleme:
günaydııııınnnnn
güne su ile başladım
klasik kahvaltımı bugün 2 dilim ekmek ile yaptım
dün yürüdüğüm için hamlamışım bacaklarım ağrıyo....ama bırakmak yok bugünde hava kapalı koşu bandında düşünüyorum

hareket lazım bacım hareket üşenme koş git, ama karnın açken gitme sakın, ben herşeyi almak istiyorm öle olunca
Ben biliyorsunuz çalışıyorum.. Cumartesi Pazar evdeyim ama neyse cumartesi sabahtan akşama kadar temizlik yaptım, balkon, cam sildim, Pazar akşamı yağmur yağdı,emekler boşa gitti
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, Kilo vermesen bile, sağlıklı beslenerek maximum 10 kg ile doğumu tamamlayabilirsin, Benim bir arkadaşım 7 kilo alarak doğuma gitti.. yürüyüş yaptı, sağlıklı beslendi..3 kilo bebiş doğdu, geriside doğumda gitti.. manken gibi çok imreniyordum ona

Aramıza hoşgeldin canım Kilo verme yolunda başarılar dilerim.. ben burada neredeyse 2 haftada 2 kilo verdim.. hiç yoktan iyidir, başlamak bitirmenin yarısıdır boşuna dememişler.. Önemli olan kararlı davranmak.. ben kilo verenlerin başarı öykülerini okumuştum burada, dedim kendime ben neden başaramayayım..
Tebrik ederim canım.. arada bende kendimi tutuyorum,zor oluyor, yersem de yarım yiyemiyorum.. yedikten sonra çok üzülüyorum ama hayır diyebiliyorum çoğu zaman
Süpersin, insan önce kendisine güvenmeli.. bende kendime en azından 5 kilo verene kadar kıyafet almayacağım, kendimi motive ediyorum hadi ver şu 10 kiloyu M beden takıl artık bırak XL aramayı ..
İnsanın kendine bakması ne kadar güzel, insan daha neşeli ve pozitif oluyor, bende 30 dk'lık yürüyüşlerimi 1 saate çıkaracağım işallah
Menünde abartı hiçbirşey görmedim, gayet iyisin canım.. Ben de sabah kahvaltısını iyi yapmaya çalışıp, akşamları salata veya çorba ile bitirmeyi düşünüyorum..
Rabiacım araların çok gibi gözükse de gözüme aslında faydalı şeyler yemişsin, Bende ayran içmeye bayılıyorum, acaip tok hissi veriyor.. menülerin de gayet hafif.. su az 2 lt'ye çıkartabilirsin.. 30 dk yürüyüş veya egzersiz de tamamlayıcı olabilir.. Buarada ben günde 2 lt su içiyorum. 1 fincan da yeşil çay veya 5'i 1 yerde içiyorum

günaydın..
bugünde koşturmaca günü.hoş evdeykende aynı ya. benim için sonuç önemli..zahmet olmadan rahmet olmuyor..rabbim sağlık sıhhat versinde tek koştururuzda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…