rabıs
derya
medine
esma
asuman
nerdesınız ? huuuuuuuuu kımseler yok mu ?,
kuzum uyurken bende ıs yapayım
Ah ah şu okullar sınavlar, bende lise sonda çok almıştımgünaydın! bundan sonra bende sizinleyim inşallah bu bol tempolu yarışta!
evet sabah kahvaltıda yedklerimi söylym szlere:
1 haşlanmış yumurta,(bu arada yumurta çok kalori yaktırıyormş mesela yumurta 158 kalori fakat vücudumuz yumurtayı yakmak için 200 kalori harcıyormuş yani 40 kalori karda oluyorz :)) aldığımız kaloriden daha fazla kalori harcıyoruz yumurta yediğimzde)
1 zeytin,
1dilim kepek ekmek,
domates,salatalık,marul,
ve yanında kendi hazırladığım ve bence çok etkili olan zayflama çaym(içine funda yaprağı,mate,biberiye,kekik,ıhlamur,yeşilçay,mısır püskülü,kiraz sapı,tarçın ve karanfil koyup hepsini karıştırıp bir çay hazırlıyorm) geçen sene aynı bu vakitler 11 kiloyu verdiğimde hep bu çayı içmiştim bence çok etkili.tavsiye ederm sizede.yağları yakmayı hızlandırıyor.
hoş geldin aramıza
Yumurta iş yerinde yerken çok kokuyor.. hafta sonları yiyeyim bariteşekkürler..
ayy ne güzel 11 kilo darısı başımıza :81: ben 5'i 1 yerde ve yeşil çay içiyorum.. günde birer bardak..
bu arada biraz şu kilo hikayemden bahsediym istersenz hem birbirimizi tanıdkça birbirimze daha çok yardımcı olurz diye düşünyorm.
aslında ben geçenseneye kadar hep bu kilolardaydım ama geçen sene kesin bir şekilde kilo vermeye karar verdim ve büyük bir azimle başladım bu yola ve o sırada yine kadınlar kulubyle tanştm ve geçen sene yine burada başka bir grupta tam 11 kilo verdim! ve bu kilomu hiç almadan 5-6 ay korudm ama daha sonra üniverste sınavna hazırlanmaya başlayınca ve sınav vaktiede yaklaşınca verdiğim bütün kiloyu sadece 3 ay içinde tekrar aldım!çünkü sınava çalışcam diye nerdeyse hiç odamdan bile çıkmaz olmuştm, yani kısacası o 3 ay içinde kendimi unutmuşm ve 3 ayın sonunda aynaya baktığımda neredeyse bunalıma giridm!!!
bu olmazdı hiç farkına varamamştm bu kadar kilo aldğmn!3 ay öncesine kadar mutlu ve istedğm kilodayken şimdi birden yine o eski halime dönüverdm. ve şimdi sizlerle beraber yine o mutlu günlerime dönmek için buradaym
inşallah hepimiz en kısa zamnda istedğmz kiloya ulaşrz!
vintage hoşblduk canm.kilo çizelgesi nasıl yapılıyordu??
dosbam güzel gidiyosun kuşummm ha gayretgünaydııııınnnn
sabah erken kalktım klasik kahvaltı hala evin içinde koşturuyorum
ayy eve dönmek bana yaradı sanırım bu hafta hep temizlikle uğraşırım :))
ara yapmadım şimdi yeşil çayımı içiyorum
öğle yemeğinde eşimle balık yiyeceğiz inş. ve yürüyerek gideceğim sanırım 2km kadar yolum var
birazdan çıkmam lazım
sizler iyisiniz anladığım kadarıyla...tuz olayını kafama taktım sanırım çnk dün çok az tuz tükettim bugün baskül mutlu etti bakalım cumaya kadar ne olacak ??
ah ahh yürüyüş yapabilsem hava geç kararıyo diye iştende geç çıkıyorummheeeee
3 gun kaldı
salata tuketecegım bugun
gunler uzadı
ama dusun hava daha gec kararcak daha guzel yuruyusler yapılacak
çok gezıyorum demı
napayım yaaaa gezmede sorun yokta ıkramlarda var
hoşgeldin canımmgünaydın! bundan sonra bende sizinleyim inşallah bu bol tempolu yarışta!
1 haşlanmış yumurta,(bu arada yumurta çok kalori yaktırıyormş mesela yumurta 158 kalori fakat vücudumuz yumurtayı yakmak için 200 kalori harcıyormuş yani 40 kalori karda oluyorz :)) aldığımız kaloriden daha fazla kalori harcıyoruz yumurta yediğimzde)
1 zeytin,
1dilim kepek ekmek,
domates,salatalık,marul,
ve yanında kendi hazırladığım ve bence çok etkili olan zayflama çaym(içine funda yaprağı,mate,biberiye,kekik,ıhlamur,yeşilçay,mısır püskülü,kiraz sapı,tarçın ve karanfil koyup hepsini karıştırıp bir çay hazırlıyorm) geçen sene aynı bu vakitler 11 kiloyu verdiğimde hep bu çayı içmiştim bence çok etkili.tavsiye ederm sizede.yağları yakmayı hızlandırıyor.
bu arada biraz şu kilo hikayemden bahsediym istersenz hem birbirimizi tanıdkça birbirimze daha çok yardımcı olurz diye düşünyorm.
aslında ben geçenseneye kadar hep bu kilolardaydım ama geçen sene kesin bir şekilde kilo vermeye karar verdim ve büyük bir azimle başladım bu yola ve o sırada yine kadınlar kulubyle tanştm ve geçen sene yine burada başka bir grupta tam 11 kilo verdim! ve bu kilomu hiç almadan 5-6 ay korudm ama daha sonra üniverste sınavna hazırlanmaya başlayınca ve sınav vaktiede yaklaşınca verdiğim bütün kiloyu sadece 3 ay içinde tekrar aldım!çünkü sınava çalışcam diye nerdeyse hiç odamdan bile çıkmaz olmuştm, yani kısacası o 3 ay içinde kendimi unutmuşm ve 3 ayın sonunda aynaya baktığımda neredeyse bunalıma giridm!!!
bu olmazdı hiç farkına varamamştm bu kadar kilo aldğmn!3 ay öncesine kadar mutlu ve istedğm kilodayken şimdi birden yine o eski halime dönüverdm. ve şimdi sizlerle beraber yine o mutlu günlerime dönmek için buradaym
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ben buradan bakarak yapmıştım :44:
afıyet olsun leblebı cok sevıyorum gecen hafta esımden ıstedım vede abarttım yok bben almayayımben buradayım şekerleblebi yiyiyorum .. yarım saat sonrada dışarı çıkcam, biraz hava alayım :86:
11 kılo verebıldıgını gordungünaydın! bundan sonra bende sizinleyim inşallah bu bol tempolu yarışta!
1 zeytin,
1dilim kepek ekmek,
domates,salatalık,marul,
devacım hosgeldın yumurtayı tuttum bak kerevızde aynen yumurta gıbı smdık gercı mevsımı gecmek uzere
leblebıcı senııııevet evet 2 ayda 10 kilo verelim, bol sebze, bol yürüyüş ooh M beden (38 beden oluruz.. ben hafta sonu davetliyim ama gitmiyeceğim.. yemessen darılıyorlar, bir bahene bulup gitmiycem..
arada leblebi atıyorum ağzıma çok tok tutuyor tavsiye ederim..
ya çizelgemi yaptım fakat profilime nereden eklycem??
s.a arkadaşlar nasılsınız kimse yok galiba ben sabah 2 dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal domates şekersiz çay yedim şimdi okuldayım öğrencilerimle kahvaltı ettik yarım saat sora da 8 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek yoğurt yicem eve gidincede yürüyüş yapacağım akşamada çorba 1 dilim ekmek sebze yemeği yicem inş:) herkese kolay gelsin
gez tabi ki hayatım ama ikramlara dikkat :)) zaten beni de bu menü dışındaki ikramlar mahvediyoheeeee
3 gun kaldı
salata tuketecegım bugun
gunler uzadı
ama dusun hava daha gec kararcak daha guzel yuruyusler yapılacak
çok gezıyorum demı
napayım yaaaa gezmede sorun yokta ıkramlarda var
günaydın! bundan sonra bende sizinleyim inşallah bu bol tempolu yarışta!
1 zeytin,
1dilim kepek ekmek,
domates,salatalık,marul,
evet evet 2 ayda 10 kilo verelim, bol sebze, bol yürüyüş ooh M beden (38 beden oluruz.. ben hafta sonu davetliyim ama gitmiyeceğim.. yemessen darılıyorlar, bir bahene bulup gitmiycem..
arada leblebi atıyorum ağzıma çok tok tutuyor tavsiye ederim..
bende regl olcam acaip şişim çok saldırıyorum ama kendime bir yöntem buldum hemen su içiyorum 10 dk bekliyorum geçiyor,geçmezse de leblebi atıyorum ağzıma
Oh afiyet olsun canım, balık ve salata güzel bir menü olur.. bol hareket ve sıvı ile hedefe ulaşacağız
dosbam güzel gidiyosun kuşummm ha gayret
ah ahh yürüyüş yapabilsem hava geç kararıyo diye iştende geç çıkıyorumm
hoşgeldin canımm
bende yapmaya çalışmıştım bi ara yapamamıştım pes ettimm
s.a arkadaşlar nasılsınız kimse yok galiba ben sabah 2 dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal domates şekersiz çay yedim şimdi okuldayım öğrencilerimle kahvaltı ettik yarım saat sora da 8 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek yoğurt yicem eve gidincede yürüyüş yapacağım akşamada çorba 1 dilim ekmek sebze yemeği yicem inş:) herkese kolay gelsin
ve alekum selam semran hos geldın kendını tanıtırmısın kaç kılo vermen lazım ?
8 yk sebze yemegı cok fazla
6 yk kasıgına dusur sonra 4 yk da sabıt tut derım
a.s canım hoşgeldinn menün de gayet güzel görünüyooo öğrencilerim demişsin şekerimm ne öğretmenisin??s.a arkadaşlar nasılsınız kimse yok galiba ben sabah 2 dilim buğday ekmeği 2 dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal domates şekersiz çay yedim şimdi okuldayım öğrencilerimle kahvaltı ettik yarım saat sora da 8 kaşık sebze yemeği 2 dilim ekmek yoğurt yicem eve gidincede yürüyüş yapacağım akşamada çorba 1 dilim ekmek sebze yemeği yicem inş:) herkese kolay gelsin
bu arada öğle yemeğim
balık çorbası
ızgara levrek
bol salata ve su :))
bir iki lokmada ekmek yedim
eve gelincede büyülü bohçanın kuşburnulu çayını denedim
yeşil çayımıda ilerleyen zamanda içeceğim inş.
ayyyyyyy ne guzel 10 kg versemm
dusunsene herkess dal gıbı ıncecık
6. ayda 10 kilo vermişş olmak çok güzel olur..
dombilicim verecez ya 10 kilo
plastic önce bi kaslarım çalışsın sonra seni şu videolar için rahatsız edeceğim
hoşbeş olmamış. eşin sayıyordur kaçamaklarını artık, perşembe bakıcaz duruma. ondan hariç hoşbeşi yeyince akşam kesildin sanırım, yoksa akşam için sadece yoğurt az canım.Sabah: Kepek ekmekği, peynir,zeytin +1 küp şekerli çay
Ara: 5'i 1yerde çay
öğlen : Ispanak, salata, yoğurt, kepek ekmek
Ara: 1 avuç leblebi, krize girerek hoşbeş
Akşam:1 kase yoğurt
Ara: yarım muz
Dün akşam 40 dk tempolu yürüdüm.
Buarada dün B-Fıt ile görüştüm, deneme yapmadım ama, ortam güzeldi, fakat fiyatı bana pahalı geldi 129 tl aylık, 12 aylık 590'dı galiba :44: Şimdilik evde koşu bandımla idare edeceğim
kepek yerine tam buğday, çavdar türü yiyebilirsin. ben de kepeğin tadını pek sevmem. genelde tam buğday yiyorum, gayet lezzetli. bir de benim bildiğim kepek demiri değil de c vitaminini etkiliyor. bu yüzden portakal suyu tüketmeyi falan tavsiye ediyorlar. ama tam emin değilim.kızlar bu arada demir eksikliği olanlarda kepek ekmeği yememesi gerekiyomuş dün araştırma yaparken öğrendim...vücuttaki demiri yok ediyomuşş bende yemicem artık kepek ekmeğiama beyaz yiyincede gözüm doymuyo yumuşacıkk ye yee doymuyo insan :44::44:
ayyy çok oluyorum biliyorum ama bide hani biz çay içiyoruz ya siyah olanından onu ben çok açık içiyorum 2 su bardağına çeyrek çay bardağı kadar dem koyuyoruum çok çok açık yani o su yerine geçer mi acaba
menün biraz az olmuş canım ya. eğer haftasonu telafisi olarak düşündüysen normal sayılabilir. ama sen yine de normal beslenmeye çalış. çok aç kalınca çok saldırıyor insan.ferdıcı canım bende sekersız ictıgım ıcın ıhlamur rengınde oluyo
bu hafta sınav stresı falan cıkolata 5 dılım ekm aarttın canım
daha dıkkatlı olursa cuma gunu sevınırız
bana gelıncı sevgılı denetmenım
haftasonu kek pasta borek sutlac gıttı yanı
pazar pazartesı hıc kacamak yok bakalım ...
bugun salı
sabah 1 elma
öğle 1 tabak salata
ıkındı 1 kase yogurt 2 yk haslanmıs mercımekle
akşam 1 tabak dolusu salata
gece de meyve
dusunuyorum
bugun bacagım bıraz ıyı yurusem spor yapsam super olacak ta
korkuyorum .....
bu arada haftasonu annemler gelıyor cumartesı - pazartesı akşamı gıdıoo lar
2 gun bıle yeter .
onlar gelene kadar super kılo vereyım harıka olur
desınlerkı sen kılo vermıssın
hazıranda 57 kg olsam super olur
nısanda 5 kılo
mayısta 5 kılo versem harıka olacak
bunun ıcın totomu ladırmama ve evde oturup gezmeye gıtmeme lazım
bak sımdık yarın arkads cagırdı
persembe akşamı ı baska arkadas cagırdı
evdde yemek yıyp gıdınce saldırmıyorum
aramızdaki hamarat belli:)) benim de temizlik yapmam lazım ama havamda değilim:)) sana kolay gelsin canım.günaydııııınnnn
sabah erken kalktım klasik kahvaltı hala evin içinde koşturuyorum
ayy eve dönmek bana yaradı sanırım bu hafta hep temizlikle uğraşırım :))
ara yapmadım şimdi yeşil çayımı içiyorum
öğle yemeğinde eşimle balık yiyeceğiz inş. ve yürüyerek gideceğim sanırım 2km kadar yolum var
birazdan çıkmam lazım
sizler iyisiniz anladığım kadarıyla...tuz olayını kafama taktım sanırım çnk dün çok az tuz tükettim bugün baskül mutlu etti bakalım cumaya kadar ne olacak ??
ya bana çok zayıflamışsın diyorlar. yeter daha niye zayıflayacaksın diye dayatıyorlar işte. 3 kilo daha vermem gerekiyor dememe fırsat bile kalmıyor. beni dün etkileyen öğle yemeği yeemek oldu. evden çıkmadan 1 kase çorba olsun içseydim o burma ve simit olmazdı. işte sana söylüyorum ama yeri geliyor kendim uygulamıyorum:)burma tatlısını cok severım ole 1/2 de kesmez benı
gezmede yedıklerını anlıyorum
dıyorumkı
senı en ıyı anlıyan benım ve tabagınıda bıtırmemıssındır
ye dıye ısrarda etmıslerdır
dombilim hava pek güzeldi, dışarı attık kendimizi:) oğluşum grip olmuş. evde oturunca çocuk iyice hastalıklı gibi oluyor. dışarı çıkınca koşuyor falan açılıyor.rabıs
derya
medine
esma
asuman
nerdesınız ? huuuuuuuuu kımseler yok mu ?,
kuzum uyurken bende ıs yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?