- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
neyneyse cnm 36 yaşımdayım samsunda yaşıyorum bekarım bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim boyum 1.63 dedi ama biraz daha uzun olduğumu düşünüyorum 3 4 cm kadar neyse 110.8 dim geçen evvel hafta pazartesi diyetisyene gittim bu pazartesi tartıldım 109.3 olmuşum fena değil geçen hafta yürüyemedim bu hafta başladım yürüyüşe su içemiyorum ama zorluyorum kendimi her gün soda içiyorum şekersiz çay tüketiyorum işte böyle aranıza geldim çok hoşuma gitti site bir arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum destelerinizi bekliyorum sevgilerimle:79:
utanma rabısım gozumun onundekı azmın ornegısınay utandım ha:78:
darısı başınıza canım. çıtır olmak çok güzel bir duygu, senin de çok yolun yok aslında. az gayret, sen beni geçersin çıtırlıkta
kendini biraz tanıtır mısın?
beslenmen de güzel gayet.
çizelgeyi düzeltmek için, çizelgeyi oluşturduğun sayfada sana bir link vermiş olması lazım. onu kaydetmiş miydin?
evet bencede ama bı an aldım bayadır yemedım dıye :) haftada bır kendıme ödül vercem kg verdiğim zamanlar bı cikolata acımasız olmayalım hem bu ödül sistemi çok işe yarıyor ben kendı kendıme bak kaçamak yaparsan 1 hafta sonra yıyemezsın falan yemıyordum :)
1 tane yedım cnm o yuzden başka yıyebılecegım yemek yoktu kuru fasulye vardı hıc sevmem pılav makarna zaten yemıyorum
altınbaşak yarım paket canım hatta 1 tanesıde duruyor halen yarım paketın 1 adeti :)
brova plasıc canım
mecbu kalmıssın onemlı olan odulu abartmamak
sende durmayı bılıyorsun
yok sabah onu zor yedim hatta :) cnm bılmıyorumkı bayadır yemedım cıkolata ondan yemek ıstedımyoksa açıktıgım ıcın falan değil ama bugun yurudum baya dışarı çıkmıştım
tekrar hoşgeldin canım. zannediyorum sana yazdığım kuralları da okumuşsundur. inşallah paylaşımların güzel olur ve listemizde yeralırsın. diyetisyenle başladığına göre bu konuda kararını vermişsin. hayırlısıyla gitsin kilocuklar, kalmasın fazlalık.neyneyse cnm 36 yaşımdayım samsunda yaşıyorum bekarım bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim boyum 1.63 dedi ama biraz daha uzun olduğumu düşünüyorum 3 4 cm kadar neyse 110.8 dim geçen evvel hafta pazartesi diyetisyene gittim bu pazartesi tartıldım 109.3 olmuşum fena değil geçen hafta yürüyemedim bu hafta başladım yürüyüşe su içemiyorum ama zorluyorum kendimi her gün soda içiyorum şekersiz çay tüketiyorum işte böyle aranıza geldim çok hoşuma gitti site bir arkadaşım tavsiye etti bende üye oldum destelerinizi bekliyorum sevgilerimle:79:
kaçamak hanene yazdım o halde:) sen, ben ve dosba eşiz ona göre. perşembe karşılıklı değerlendirme yapıcaz:)yok sabah onu zor yedim hatta :) cnm bılmıyorumkı bayadır yemedım cıkolata ondan yemek ıstedımyoksa açıktıgım ıcın falan değil ama bugun yurudum baya dışarı çıkmıştım
inşallah canımutanma rabısım gozumun onundekı azmın ornegısın
ınsalllah herkes ıstedıgı kıloya ıner cıtır olur hatta kıtır olur
her ikisi de değil canım. çünkü listeye giremedi. deneme süresinde yeterli katılım yapmadı.rabia egelı fatos ızınlı mı dıskalıfıye mı oldu ?
hoşbuldum arkadaşlar evet kuralları okudum neyneyse cnm sürekli net başındayım evde okulda sık sık katılırım:) evet diyetisyene gittim dur demek lazım sürekli uğraşıyorum ama kendi kendime olmadı verdim aldım verdim aldım vücut dengem bozuldu profesyonel yardım almam lazımdı başladım hayırlı olsun bakalım...
iyi akşamlaar!
öğlen gezmedeydim ama kendimi tutmayı başardım tatlıya hiç dokunmadım(bu benm için çok zor bişey normalde! ama tutum kendimi) :))
2 tane zeytnyağlı yaprak sarma,
1 kase çorba ve yarm börek yedm
biraz öncede yürüyüşden geldim 40 dk tempolu yürüdm inşallah hergün yürycem!
yürüyüşten sonrada akşam yemeği olark 3 kaşık sebze yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı ve yanında bol salata yedm bugünlük bu kadar kızlar! günden güne eriyip gitsin şu yağlar inşallah!
devacım tebrik ederim tatlı yememişsin
börekte çok kararında olmuş
ama akşam keşke pilavı yemeseydin...alternatif olarak yanına bol salata ve yoğurt tavsiye ederim
ama genel olarak çok başarılı bi menü
yürüyüşe başlaman harika olmuş...eriyecek canım bu yağlar inanıyorum
iyi akşamlaar!
öğlen gezmedeydim ama kendimi tutmayı başardım tatlıya hiç dokunmadım(bu benm için çok zor bişey normalde! ama tutum kendimi) :))
2 tane zeytnyağlı yaprak sarma,
1 kase çorba ve yarm börek yedm
biraz öncede yürüyüşden geldim 40 dk tempolu yürüdm inşallah hergün yürycem!
yürüyüşten sonrada akşam yemeği olark 3 kaşık sebze yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı ve yanında bol salata yedm bugünlük bu kadar kızlar! günden güne eriyip gitsin şu yağlar inşallah!
dosbacım tam motıvasyon harıkasısın ERIYECEK BU YAGGLAR ne guzel bı cumledevacım tebrik ederim tatlı yememişsin
börekte çok kararında olmuş
ama akşam keşke pilavı yemeseydin...alternatif olarak yanına bol salata ve yoğurt tavsiye ederim
ama genel olarak çok başarılı bi menü
yürüyüşe başlaman harika olmuş...eriyecek canım bu yağlar inanıyorum
en guzelını yapmıssın bılınclı saglıklı bıkkınlık vermeyen kalıcı dıyetlerle kalıcı kılo vrmek en ıyısıhoşbuldum arkadaşlar evet kuralları okudum neyneyse cnm sürekli net başındayım evde okulda sık sık katılırım:) evet diyetisyene gittim dur demek lazım sürekli uğraşıyorum ama kendi kendime olmadı verdim aldım verdim aldım vücut dengem bozuldu profesyonel yardım almam lazımdı başladım hayırlı olsun bakalım...
sporun pırlata gıbı goz kırpıyor ona kocamanbana gelince bugün ki menüm
sabah
klasik kahvaltı
ara 1 yeşil çay 1 hurma
öğle
1 kase balık çorbası
1 ızgara levrek
salata
bi kaç lokma ekmek
ara 1 bitki çayı 1 elma 1 yeşil çay 1 zeytin (marketten geince ağzıma attım :))
akşam
1 kase çorba
6-7yk taze fasülye
3yk yy yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ayyyy çok uzun bi menü oldu son aramda da 1 meyve yerim inş.
veeee 1 saat yürüyüş
çok güzel olmuş kısa zamanda hedefine ulaşırsın inş.galiba başardm çizelgeyi:)
galiba başardm çizelgeyi:)
dombili canım evet diyetisyeni bıraktım 2 ayrı diyetisyene uzun süre gittim ve işin özünü anladım ama önemli olan uygulamakta... evet diyetisyende tartılmak motivasyon sağlıyor ama bana takımım da destek oluyor...
inanın yerken burda ne diyeceksiniz diye yemiyorum yersemde miktarını az tutuyorum
aslında yavaş yavaş yaşam tarzı haline geldi ama biliyosun son zamanlarda ruhsal olarak zor bi dönemden geçtim halada bazı sıkıntılarım var( ama şimdi yeni yöntemim sabah kalkıp önce kendime bakım yapıyorum takılarımı takıyorum hafif bi makyaj bile yapıyorum güzel giyiniyorum
kendime böle özen gösterince güne 1-0 önde başlıyorum
sonrada diyete devam eee yaz geliyo dimi artık mezun olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?