karamanlı kız canımmm sen benden ayrılıp bakşa eşler bulmuşsunnn sengözlerimebaksanab bu arada haftalık listeni yazmışsın bende öle yapim böylece nerde hata yapığımı anlarımmmmmmmmmfisfisfis
kızlar ben geldim annemle babam geldi ancak yeni miğdem düzeldi ama çıkardım nemi yedim hemen söyleyiverim gari
1elma
1.5 dilim ekmek
ara 1 kase puding
öğlen salata çorba
ara az bi kuruyemiş
akşam 1 bardak süt
biraz yoğurt
az fırında etli sebze ama yiyemedim
4-5 çatalda pilav ama halen miğde acayip kızlar
karamanlı sen heröğün neredeyse 3 dilim ekmek yiyorsun hayatım bu nerdeyse günde 1 ekmek yapıyor.aralarda da illa ekmekli yicekler yiyorsan işin zor valla hayatım.
abla desemm senin için sorun olmaz demi
canım gayet dengeli olmuş valla3 tane köfte vücudumuzun et ihtiyacını karşılyor.yanına salata olabilirdi ekmek yerine.bir de gün boyu protein almışsn yumurta fasülye ve köfte kaydirigubbakcemilepatpori bugün yediklerimi yazıyorum azıcık azarlada beni daha dikkat edeyim.
sabah peynir yedim sonra dışarıya çıktım öğlen döndüğümde çok acıkmıştım yağda yumurta ve 1 dilim ekmek yedim.
saat 4-5 gibi kuru fasulye
akşamda 3 tane köfte ve 1 dilim ekmek yedim. çok canım istedi napim.:çok üzgünüm:
Az önce meyve yerine 3 kuru kayısı yedim.
Benimde bu haftaki hedefim 1 kilo olsun.
kız neresi çok bunun?ekmek yok bilem...sen bu hafta bayaa iddalı başladın.lahana çorbasına mı başladın?ben de başlamay düşünüyorum:çok üzgünüm:kızlar bugün yediklerimi yazıyorum,bunlar günün belirli saatlerinde yediklerim zaman sınırlaması yapmadım ne zaman acıktıysam yada ne zaman canım tatlı istediyse yedim.ama midemi şişirmeden yavaş yavaş yedim.
2 kase lahana çorbası
1 kase yeşillik salatası
yarım muz
1 tabak menemen
4 ad kuru kayısı
2 kase nesfit
1,5 lt su 2 bardak çay,1 fincan yeşil çay.
görünüşte yazdıklarım çok gibi görünüyor ama kesinlikle midem şişmedi.sürekli aç geziyorum ama herşeye saldırmamaya çalışıyorum.sabah 8 den itibaren düşünürsek yediklerimi normal sanırım.şuan açım ama midem çok rahat.şişlik hissim eskiye nazaran daha az.ayrıca şekeride yasakladım kendime 0 şeker.umarım bu hafta böyle gidebilirim.bugün yapamadım ama yarın sporumuda kesinlikle yapıcam nasip olursa.herkesi öpüyorum çok uykum var iyi geceler.
kız neresi çok bunun?ekmek yok bilem...sen bu hafta bayaa iddalı başladın.lahana çorbasına mı başladın?ben de başlamay düşünüyorum:çok üzgünüm:
Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.
Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nin nisan sayısında yayımlanacak.
Bu arada Japonya'da yapılan araştırmalar da, yoğurdun nefes kokusunu giderdiğini, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Altı hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80'inde, nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyi azaldı.
göbek eritme takımından hrszlk yaptm..dids' e tenks...
evet patboricim lahana çorbası diyetine başladım,geçen yaptığım gibi 3 gün yapıp bırakmıcam ama bu kilolar gidesiye kadar yapıcam hatta kilolar gittikten sonrada kilo almamak adına azda olsa devam ettirmek istiyorum.inşallah başarabilirim,sende yap gerçekten tavsiye ediyorum ben geçen sefer yaptığımda 3 günde 1.5 kg verdim nerdeyse ama sonra dikkat etmedim bıraktım.midem bulandı diye yapmak istedim,şimdi daha bir hırsla başladım.yapamam dedim ama iyi gidiyor çok şükür.bu hafta çok başarılı olacağıma inanıyorum gerçekten.umarım sendede işe yarar. a.s
heehe bu arada dosbam suyumu da içiyorum artıkksüprizzzzz
ama daha 2 lt hiç geçemedim..yavaş yavaş artıkın..senin nasıl gidiyor
bende 2 gündür su konusunda taviz verdim çünkü damacana bitmesi lazımdı ama ben yinede en az 1.5 lt içtim
2 lt bence de çok iyi.. havalar ısınsın o 3 lt olur artık
ben 2 gündür diyetime de uyamıyorum aslında çok bişey yemedim ama yinede düzenim bozuldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?