Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karamanlı kız canımmm sen benden ayrılıp bakşa eşler bulmuşsunnn sengözlerimebaksanab bu arada haftalık listeni yazmışsın bende öle yapim böylece nerde hata yapığımı anlarımmmmmmmmmfisfisfis

ben yine burdayim ban hepiniz kocluk yapabilirsiniz valla ben hic alinmam kizmam sen benden önce buldun valla

canım gözünaydın annenle babana kavuşmuşsun.
geçmiş olsun tekrardan, iyi olduğuna seindim.

kızlar ben ne yedim ara yapamadım pek dikkat edemedim.
sabah: 1 tost
ara yok
öğlen: 1 tabak fırında makarna
ara: sıcak çikolata (ama sırf sütlü)
akşam: 4 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt
bu kadar, su az içtim dışarıdaydım hemen bardağımı almaya gidiyorum.

karamanlı sen heröğün neredeyse 3 dilim ekmek yiyorsun hayatım bu nerdeyse günde 1 ekmek yapıyor.aralarda da illa ekmekli yicekler yiyorsan işin zor valla hayatım.

yok ben gülüm her ögünde degil günde 3 dilim ekmek yiyorum zaten kahvalti yapmiyorum genelde aksamda yemiyorum öglen yiyorum ekmegi

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum,bunlar günün belirli saatlerinde yediklerim zaman sınırlaması yapmadım ne zaman acıktıysam yada ne zaman canım tatlı istediyse yedim.ama midemi şişirmeden yavaş yavaş yedim.
2 kase lahana çorbası
1 kase yeşillik salatası
yarım muz
1 tabak menemen
4 ad kuru kayısı
2 kase nesfit
1,5 lt su 2 bardak çay,1 fincan yeşil çay.
görünüşte yazdıklarım çok gibi görünüyor ama kesinlikle midem şişmedi.sürekli aç geziyorum ama herşeye saldırmamaya çalışıyorum.sabah 8 den itibaren düşünürsek yediklerimi normal sanırım.şuan açım ama midem çok rahat.şişlik hissim eskiye nazaran daha az.ayrıca şekeride yasakladım kendime 0 şeker.umarım bu hafta böyle gidebilirim.bugün yapamadım ama yarın sporumuda kesinlikle yapıcam nasip olursa.herkesi öpüyorum çok uykum var iyi geceler.

Son düzenleme:
canım gayet dengeli olmuş valla3 tane köfte vücudumuzun et ihtiyacını karşılyor.yanına salata olabilirdi ekmek yerine.bir de gün boyu protein almışsn yumurta fasülye ve köfte kaydirigubbakcemile

protini azaltıp sebzelere ağrlk ver istersenben bu hafta lahana çorbası yapsam diyorum.sen de istersen birlikte yapıverelim:içelim:

merhaba kızlar
karamanlı ablacım sanırımmm sen hep geceleri girebiliyorsun nete bugün yediğim
öğlen canpare :roflol:

Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nin nisan sayısında yayımlanacak.
Bu arada Japonya'da yapılan araştırmalar da, yoğurdun nefes kokusunu giderdiğini, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Altı hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80'inde, nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyi azaldı.

göbek eritme takımından hrszlk yaptm..dids' e tenks...

kız neresi çok bunun?ekmek yok bilem...sen bu hafta bayaa iddalı başladın.lahana çorbasına mı başladın?ben de başlamay düşünüyorum:çok üzgünüm:

sevgili kocum bugün ne yedim sabah 5 te ise gittim öglen 12 de geldim
kahvalti
3 dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin
kasar peyniri
domates salatalik
recel
2 bardak cay
arada 1 armut
1.5 litre su
öglenden bu zamana kadarda ev isi yapioyrum dahada yapacagim buda bana iyi bir spor oldu
ama sabah moralim bozuldu sanki vucüdum sismeye basladi yaoffffffffffffffffffffffffffffff ya

kız neresi çok bunun?ekmek yok bilem...sen bu hafta bayaa iddalı başladın.lahana çorbasına mı başladın?ben de başlamay düşünüyorum:çok üzgünüm:

evet patboricim lahana çorbası diyetine başladım,geçen yaptığım gibi 3 gün yapıp bırakmıcam ama bu kilolar gidesiye kadar yapıcam hatta kilolar gittikten sonrada kilo almamak adına azda olsa devam ettirmek istiyorum.inşallah başarabilirim,sende yap gerçekten tavsiye ediyorum ben geçen sefer yaptığımda 3 günde 1.5 kg verdim nerdeyse ama sonra dikkat etmedim bıraktım.midem bulandı diye yapmak istedim,şimdi daha bir hırsla başladım.yapamam dedim ama iyi gidiyor çok şükür.bu hafta çok başarılı olacağıma inanıyorum gerçekten.umarım sendede işe yarar. a.s

demekki yan yağlarımın ve gbeğimin gerçi hiç göbeğim olmadı hep yan yağlarım ve kalın ve belim oldu ama 2 aydır hergün süt ve yoğurt u eksik etmiyorum soframdan
iyi ya yırttım ben annem var ama kaçırmadım bu arada
NEREUSSSSSSSSSSS ne yedin sen öyle az kaldı seni alacam elime yok öyle can pareeeeeeeee eski kilona geri döneceksin bi birinci olamayalım seninle hesaplaşırırm

adcım bu gün orta boy bir lahana aldım
yarısını kullancam
1 domates ,5 yeşil soğan 2 biber
kereviz bulamadım ilçede ile de gitmicem buhafta ..kerevizsiz olur di mi?
bunları kaynatcam.tuz baharatla tatlandıraağım...doğru mu tarif şeker?bir de su nekadar olacak.yani sulu bişi mi oluyo nasıl:sm_confused:

bu gün yediklerim
sabah 1 dilim kepek ekmek 1 yumurta beyaz peynir
ara yarım elma
öğle 1 kase çorba
ara 1 elma 1,5 galeta
akşam 1porsiyon yeşil kabak 1 kase çorba yoğurt
birazönnce de mlsf yarı ase puding yidimm0

heehe bu arada dosbam suyumu da içiyorum artıkksüprizzzzz
ama daha 2 lt hiç geçemedim..yavaş yavaş artıkın..senin nasıl gidiyor

heehe bu arada dosbam suyumu da içiyorum artıkksüprizzzzz
ama daha 2 lt hiç geçemedim..yavaş yavaş artıkın..senin nasıl gidiyor

bende 2 gündür su konusunda taviz verdim çünkü damacana bitmesi lazımdı ama ben yinede en az 1.5 lt içtim
2 lt bence de çok iyi.. havalar ısınsın o 3 lt olur artık
ben 2 gündür diyetime de uyamıyorum aslında çok bişey yemedim ama yinede düzenim bozuldu sanki

canım ya bende de öle bi boşvermişlik var nedense..biraz öne puding yedim dayanamadım.iradem zayıfladı sanki:bbo:

bende de aynı durum var
sanki bi kopma noktasındayım
yarında ailem gelecek inş. onlarla dağıtmazsam iyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…