Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

orti bu hafta takip edemedim ama.kaçamak çoktu...kaçamak bir kere yaptın tamamda devamı gelince böyle oluyor..
çok beğendinse alaydın..kalmaz.hem senide motive ederdi..
hayırlı cumalar..insan tuvalete gidip tartılırdı..biryeselde derceye giredin kız..çok güzel gitmiş
haftaya eksi olur..

Son düzenleme:
kızlar selam herkese 100 gram almış görünyrm yedıklerımı görüyorsunuz anlamış değilim gerçi regl olcam bugun yarın ondan olabilirmi moralım 0 oldu

ya kızlar sabah ilk uyandığımda tuvalet çıkıp tartıldım..62.7 sonra uykum vardı gidip yattım..1 saat felan ama uyuyamadım..sonra bir daha tartılayım dedim.üç farklı rakam çıktı ..ben en düşüğü yazdım sizce bu doğrumu pilim bitiyor yoksa baskülün..?neyi baz alacağım..aklıma gelmişken yazıyım dedim.ama kafama takıldı şimdi..

Son düzenleme:

yağmurcinim canım aşkolsun, o kadar yazıştık sadece ben değil kankam ve diğer kızlar. sana ne zaman cevap verilmemiş anlamadım. :26: sınavlardan biraz alınganlık gelmiş üzerine. olsun geçer. ayrıca bu takımda olmakla yarışmada olmak arasında ne fark var ki? yine paylaşım olacak. sende yarıştasın aslında kendinle yarışıyorsun, şişman halinden kurtulmak istiyorsun. benim işim rahat olmasa bu kadar yazamam buraya. ama çok meşgul bir işim olsa yazamam yazmamda, sınavların varmış tabiki paylaşımın az olacak. alınacak bişi yok. tamam mı canım? sana ceza veriyorum. bundan sonra sana cevap yazdığımda başlığa kocaman belirticem. " yağmurcinine cevap yazıyorum " diye belkim aklında kalır.

sağol canım sayenizde. napalım çok gelmemişti. bir dahaki sefere artık.

** 13 .TAKIM 201. ETAP **

Ayyildizim ( 56.5 / / 0. / 0.%) Mezun olmak istiyor.
dombili85 ( 67.0 / 68.0 / -1.0 / -1.49%)
dosba ( 71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.00%)
_ferdici_ ( 68.7 / 67.7 / 1.0 / 1.46%)
neyneyse ( 62.2 / 62.1 / 0.1 / 0.16%)
seyyah2806 ( 55.2 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
sakaleynmaster ( 63.1 / 62.7 / 0.4 / 0.63%)
vintage ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0.00%)
plasticwoman (76.8 / 76.9/ -0.1 / -0.13% )
burcuxxx (64.7 / 63.3 / 1.4 / 2.16%) Yeni üye.
emvacilbihar (55.4 / / /%) Yeni üye.

13.TAKIM TOPLAM KİLO (649.6 / / / %)

isim (geçen haf. kilo / bu hafta kilo / aradaki fark / yüzde)
Yüzde hesabı:
(Etap Başlangıç) - (Etap Bitiş) = Fark
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.

Son düzenleme:
herkesee günaydınlarrr sabahki kiloomm şok şok şokk 67.7çok sevindim regl olduğum haldee

68.7/67.7/1.0/1.45 inşş doğrudur rabişş ilk defa denedim gülümm
çok tebrik ediyorum seni
hesaplaman doğru. bir tek yuvarlama yapman gerekiyordu, onu yapmamışsın. onu da ben yaptım tatlım

kızlar selam herkese 100 gram almış görünyrm yedıklerımı görüyorsunuz anlamış değilim gerçi regl olcam bugun yarın ondan olabilirmi moralım 0 oldu
regldendir canım, üzülme. regl olunca iyi bir gider. şişkinlik oluyor.

ilk tartıldığın rakam baz alınır canım. uyandın, tuvalete gittin, hemen sonra tartıldın. o rakam neyse odur. yoksa ben de şimdi tartılsam farklı olabilir.

valla cok moralım bozuldu
eeee ne beklıyordum

anladım..rabia öyle yorgunumki ağrımadık kemiğim yok..erken evlenseydim diyorum bazen ..

eeee ne beklıyordum

ay nazarmı değdirdim dedim sana biran :) ama benım değmez nazarım olsun canım üzülme morelini yuksek tut sonra böyle olunca bazen daha çok kacamak olabılıyor ve ayrıca kıloda verılmeyebılıyor biraz başarı öyküsü oku bence ben öyle yapıyorum sürekli akşam yattığımda kendımı ıstedıgım kıloda dusunuyorum hep ve regl olmama rağmen tatlı isteğim yok ama 2 gün önce deli gibi vardı ama şimdi yok :) çok etkılıyor bizleri morel

canım ben sizin icin demiorumki genel konusuorum belki bana ööle gelmistir bilmiorum alınganlgım war gibi farkındayımm :26: tebrik ederm canım inş haftaya ben de girerimmmm
senide tebrik ederim güzel gitmiş..sınavlrın bittiyse daha rahatlrsın..

yok bitmedi canımm bugün de war sınawım cok tskr edermm

plastic cnm benim kız sen bişi yemiyon ki zatiibende şaşırdım haa regl şişliğidir kuzum sen 1 hafta karb. diyetine devam et bakem nolcakk giderrr
tşk bacımm
tşk ederim rabişimmmm
eeee ne beklıyordum

eşim benimmm kız nettin sen böylee neyse aynı kilodayız bak artıkk dikkat etcezz beraberr tmm mı balım eee o kadar yidin içtin gıı 1kilo fazla gözükmesi bile azzz ben olsam 2 3 oynardıı hopp topla bakim eşim

elbise çok güzeldi ve biraz pahalıydı :)) bence ben zayıflayıp alayım :)) aklıma geldikçe gaza geliyorum :))

bu arada takımda çok güzel kilo verenler olmuş tebrik ederim
plastic de benim gibi kaçamak yapmamış ama veremeyenlerden sıkma canını tatlım bizde haftaya veririz...hoş ben dün tatlı yedim (
kaçamak yapanlar zaten kendini biliyor...bu hafta çeki düzen verelim çnk havalar ısınıyor o ince kıyafetlerle bizi kim nereye saklayacak (

hayırlı cumalar herkese
bende ilk olarak ballı sirkeli suyumu içtim
yarım saat koşu bandında yürüdüm.

kızlar nasılsınız bugün?

benim sizlere güzel bir haberim var. sabah 7de tartıldım veeeeeeeeeeeee
53.0 çıktım. elektrikler kesikti o nedenle bu saate kadar yazamadım. geçmişe dönüp bakacağım şimdi hepinizi öpüyorum.

plastic cnm benim kız sen bişi yemiyon ki zatiibende şaşırdım haa regl şişliğidir kuzum sen 1 hafta karb. diyetine devam et bakem nolcakk giderrr

bakalım cnm ozaman reglmde bıter zaten 3 gun suruyor ıyı kg vermıs olurum inş.

ay çok mutlu oldummm yaaa işletme dersinden 22 doğrum var 30 soruydu sınav 8 soru kalıo geriye 4 tanesının cevabını hatırlamıyorum onlar muallakda ama bu halıde yeter :) 73 puan :)

Son düzenleme:
dünkü menüm

kahvaltı
ılık limonlu su + 2 bardak su
3 zeytin 1 kk peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
ara çay+ yeşil çay

öğle
tarhana çorbası 1 dilim ekmek
yoğurt

ara yok

akşam erişteli yeşil mercimek (1 tabak)

ara çay

su 2.5 litre
spor 40 dk yürüyüş

bu sabah ılık limonlu su +3,5 bardak su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta+4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
çay

ara çay( biliyorum bu ara olmamalı ama napiiim)
4 eti form bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…