Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kanki. amanınnnnnn kız ne kadar hafiflemişsin. çok tebrik ediyorum. biz senle süper eş olduk. böle devammmm

kahvaltı y domates y saatalık y haşlanmış yumurta
biraz maydonoz 2kkpeynir 1dilim k ekmek
yeşl çay

Sabah : activia kahvaltılık
Öğlen : çorba (protein varsa yerim yoksa başka bişey yemem)
Ara : 1 haşlanmış yumurta
Akşam : haşlanmış tavuklu göbek salata (yağsız bol limonlu)

canım teşekkür ederim iyi gidiyor inşallah. gezmeler seni pek açmamış bence... tereyağ börek pasta kurabiyeee

yağmurcini alınganlık yapmışsın arkadaşların dediği gibi. biz elimizden ghelen performansı gösteriyoruz burada birbirimize dastek olmak için sınnavın bitsin. daha bol paylaşımlarımız olsur. bu gün de sınavın var galiba başarılar dilerim tatlım

senin menülerini seviyorum kaptanım afiyet olsun

Allah acil şifalar versin. inşlallah bu gün kutlayabilirsiniz . be çok önem veririm böyle özel günlere. Rabbim 5o. yılınızı kutlamayı da nasip etsin sağlıkla mutlulukla.

tebrik ederim kankammmmm

tesekkürler kaptanım sizlere layık olmaya çalışacağız. kankam ve ben yani

kızlar selam herkese 100 gram almış görünyrm yedıklerımı görüyorsunuz anlamış değilim gerçi regl olcam bugun yarın ondan olabilirmi moralım 0 oldu
regl dömnemlerinde 5oo gram fazla çıkılabiliyor canım sen 100 gram fazla çıkmışsın. bu tamamn bu döneme has bir durum. sıkma canını.

oo süper vemişsin oleiii kutlarım seni
teşekkür ederim canım. birlikte gayretlerinizle

günaydın kanki. amanınnnnnn kız ne kadar hafiflemişsin. çok tebrik ediyorum. biz senle süper eş olduk. böle devammmm

teşekkür ederim eşimmmm seni yerimmmm

rabiş hesaplayamadım yine kafam durgun .aslında şişimde wc sorunuda yaşıyorum 200 gram fazla çıktım canım.56.7 im.kayda geçiver balım.

heheheee kızzz ne güzell 73 valla hihi:)ben olsam çakardım heralde tbr ederim cnm benimm

55.4/53.0/2.4/0.04

yüzdeyi nasıl hesaplayacağımı anlamadım kaptanım hesaplar mısın ve bana bi kez daha söler misin:26:

plasticwoman sen bütün hafta çok az yedin, spor yaptın. vermemenin sebebi regl bencede. bozma moralini.

akşam babamlara yemeğe gittik, işimiz uzadığından geç gittik. kapıdan girer girmez babama açıktım dedim. hemen oturduk. çorba içtikten sonra babam ana yemeği koydu. baktım pilav koyuyor dur ben diyetteyim dedim. olmazzz sen açmışsın dedi ve koyduuuu :84:. offffff

sonuç olarak akşam 1 kase mercimek çorbası, 2 köfte, 2 yk pirinç pilavı, 1 tabak havuç turp rendesi. bide çayla beraber 1 avuç badem.

sabah evden çıkmadan 1 bardak süt içtim. işteykende 1 dilim kepekli ekmek, biraz peynir 5 zeytin yedim. bol su içmeye gayret ediyorum.

ayrıca sabah 30 dk. egzersiz yaptım. eşim yine karıştı ama fazla uzatmadı. bide sağolsun spor yapmam için dün bana neredeyse nintendo wii alacakmış. ben spor yapabiliyorum yeterki karışma dedim. sanki ben bilmiyorum onun oyun oynamak için almak istediğini, kılıf bulamıyor. sana burdan sesleniyorum kocacım. diyetimi kötü emellerine alet etmeeeeeeeeeeeee.

heheheee kızzz ne güzell 73 valla hihi:)ben olsam çakardım heralde tbr ederim cnm benimm

sağol cnm takımda en çok motive verenlerden birisin :13: adam akıllı 4-5 gün yoğunlaşa bildim :) hukukda hatırladığım sorular kadar 18 doğru yani 60 oluyor ama artabilirde :) büte bırakmamalym bakalım

kankammm sen bence diyetteyim kelimesini hayatından çıkar. arkadaşlarına ailene eşine söleme. acıkmadım de. bu gün canım pek bişi istemiyo baba bana pilav koyma falan de. aşcıya. sen artık eskisi gibi güzl yemek yapamıyon mu canım ıstemiyor yaptığın yemekleri de acımasız oldu biraz ama napiiim. sana destek olmam lazım. onlara çelme çakcam nerdeyse sana engel olmasınlar die

plasticwoman doğru sayılarına bakılırsa derslerden geçmişsin hadi hayırlısı. inşallah büte kalan da olmaz.

menülerine baktığımda hep az yediğini gördüm. ve bence sen gayet istikrarlı gidiyorsun. sakın moralini bozma. regl dönemi ile ilgili bilgimi de paylaşmıştım. kaynak kız kardeşimin diyetisyeni. o da diyetisyen eşliğinde kilo vermişti de. sınavlar ve kilolar korksun senden . başaracaksın

kızlar çok işim var ama kimle yapmış ne yazmış merak ediyorum dönüp dolaşıp kendimi burda buluyorum.

sağol canım kankam. aşçıya öyle diyemem tabide. diyet konusunu açmamam şart. çok dikkat ettiğim için sürekli kafamda. yemek ile ilgili bir konu olduğunda paniğe kapılıyorum ne diyeceğimi şaşırıyorum. neyse atlatcaz.

Ben azmı verdim acaba kızlar :26: Ama adetimin ilk günü bugün :26:

daha ne olsun kız. güzel vermişsin. hemde adet olmuşsun. valla bravo

burcu canım hiç diyet lafını kullanma...türk halkı diyet kelimesine kıl oluyor :))
diyet dediğin zaman evinde yap diyolar neyin var kilon çok ii diyolar haftasonu boşver diyet olmaz diyolar da diyolar :))
aç değilim canım çekmiyo gibi geçiştir... yada çok yemişim çok tokum de :))

haklısın şekerim. kaç keredir hata ediyorum ders almıyorum. aynen dediğin gibi herkes sende ne var ki deyip kendi göbeklerini gösteriyorlar.

kızlar bu gün eşimin doğum günü ve ben hiç bir hazırlık yapmadım. işin kötüsü düşünmedim bile. o kadar yoğun günler yaşıyorum ki anlatamam.

okul çıkışın bir pasta alayım diyorum. hdiye olarak ne alsam bilmiyorumk ki.

kızlar fikir verir misniz?
bu arada beden eğitimi öğretmeni yok okulda son saat beden eğitimi dersine gircem veeeeeee 40 dk ip atlicam

sonra da pazara gidip bol bol sebze alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…