Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

allah bağışlasın canım .2.5 yaşındaki halleri daha bir tatlı olur benimde 3 yaş 4 aylık bir oğluşum var bizde ocakta başladık kreşe ben enes 6-7 aylıkken onu gezdirirdim bir caddeden gider diğer caddeden dönerdim çokk etkili gerçekten .ben daha çok evde yürüdüm ocakta başlamıştım hep koridorda turluyordum yine başlıcam önümüzdeki haftalarda inşallah.cetveller gerçekten de insana azim katıyor bende 2. bebişi düşünüyorum allah izin verirse olurda bebiş olur doğarsa ondan sonra güzel bir kilo vermek istiyorum 4-5 ayda eski halime dönüyorum allahtan bakalım bu hamilelik vs olursa napıcaz.gerçi burası var hemen koşar gelirim güzelce toparlarım inşallah .
çok aşırı çılız olma tamam mı ben çok zayıfları çok itici buluyorum şöyle azıcıkta olsa kolunda et olucak mesela benim boyum 1.58 51 kiloyken suratım çökmüştü böyle pantollar fol fol ,bir arkadaşım 46 kilo kemikler görünüyor böyle hiçbir vücut hattı belli değil ne bilim kadın olmanın güzelliği birazda gögüslerin belin inceliğiyle ortaya çıkan hatların falan işte oyle sen anladın
eger çok boyun kısa değilse 51 kilo-52 ideal bence gerçi sen nasıl mutlu oluyorsun bilmiyom ya azimle verirsin sana inanıyorum canım

57 diyebiliriz canım .kaç kilo vermem lazım mı 56 da olabilir 55 de o zaman ama ben diğer hafta yokkom hee ona göre onlarda beni bırakmıyo anacım görüyon mu sen işin tadına
yani medinecim başladığından itibaren 2.5 kilo vermişsin görünüyor. bu rakam da acaba hedef kilosu neydi sorusunu akla getiriyor. artık liste durumu pek olmaz sanıyorum. olmazsa zaten izinli diye yazarız artık. paylaşıma yazdım ben, cevap bekliyorum bakalım:97:
uçmuşsun yine. 57'yi koruyarak hamile kalsan şükredeceğiz yaw. toparla azıcık.
bir de ben sana ne dedim, açık açık yazma. özendirici oluyor. mesela o 9 katlının arkasında 1 paket kaç kalori yazar. kaç kalori olduklarını falan yaz, biz de ona göre kızalım

benim içtiğimde de sinameki yok. ben çaykurun teneke kutuda olanlarından içiyorum. dökme yani sallama değil. ben ayrıca içine 1/2 limon sıkıyorum, 1 parça da tarçın atıyorum.

günaydııııııııııın
güzel bi hafta olsun inş.
çok şükür ankara da hava açık inş. kapanmaz
biraz serin ama olsun güneş var ya :))
güzel ve hafif bi kahvaltı ile güne başladım duşumu aldım
şimdi de temizlik zamanı ufak ufak
buralardayım görüşürüz kızlar

sabah : greyfurt suyu,3 hurma
kahvaltı:sekersiz cay,5 adet kücük grissini
ara:1 elma,lıght yogurt
öglen : sebze corbası salata yogurt
ara:1 meyve
aksam:ızgara balık,salata,corba.

anladım ben onu benim ideal kılom 52 hamile kalmadan önce yıllarca 52de durdum. ama ikinci hamileliğime 50 ile başlamak istiyorum ki çok kilo almayayım. tabi o dönemde ne olur bilemem. 52den aşağı 1 kez düştüm geçen eylülde 50.5 olmuştum. burda tekrar o kiloya ulaşmak istiyorum. ulaşırsam çok iyi ulaşamazsam da vücudum daha azını kaldırmıyor demektir. sağlıklı ve zayıf olmak istiyorum. görüntü olarak herşeyim yerinde kalça göğüs yerinde. biraz göbek fazlam var o sıkıntı. zaten benim sülalede poposu küçük olan kadın yok

günaydınlar hanımlar:86:
günaydınlarrrr sevgili arkadaşlarım

Günaydın kaptanım ve günaydın kızlarrrrr

h. sonu yazdıklarınızı okudum. güzel menüler aktiviteler gördüm. çok mutlu oldum. yalnız sakalymaster arkadaşım sen içimi acıttın. öyle yalnızlık felan, valla ağlayasım geldi. evde olsam kesin ağlardım, işte mecbur bir maske takıyoruz. sana Allahtan kolaylık diliyorum. çocukların hiç hasta olmasın. Eşin çok önemli bir iş yapıyor. Ona sana hepinize Allah yardımcı olsun. canım benim.

İnşallah herkes iyidir. bende iyiyim fakat biraz yorgunum.
c.tesi kardeşimle baya yürüdük. ben fast food yemedim. bol su içtim. kardeşim çok sevdiğim soğan halkalarını yemediğimi görünce şok geçirdi. inanmıyorum sana, nasıl yemiyorsun, sen bunlara bayılırdın dedi. söz verdim arkadaşlarıma dedim.

c.tesi akşamı yemekli misafirimiz geldi. 2 ızgara pirzola yağsız. bol salata. 2 yk bulgur pilavı yedim. maalesef 1 duble rakı içtim. canım hiç istemiyordu ama gelen misafirlerle aramızdaki ilişkiden dolayı içmek zorunda kaldım.(konuyla ilgili detaylara girmek istemiyorum.)

pazar günü geç kalktık. 1 dilim ekmek, yarım kk peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim. c.tesi günü misafirler geç gittiğinden evi toplamak için baya geç yattım ve tatlı yapacak vaktim kalmadı. arkadaşlara gittik. 2 arkadaşımın bebekleri olmuş. çok tatlılardı. onları severek deşarj oldum. piknik tarzı bir buluşmaydı bu ama maalesef elbise giyerek gitmek zorunda kaldım. arkadaşlarım neden pantolon giymedin dediler, pantolonlarım bana olmuyor dedim. 8 kilo almışım evlendiğimden beri dedim. kimse bana inanmadı. hiç değişmemişsin dediler. tabiii kilolu bölgelerimi güzel kamufle edecek bir elbise vardı üzerimde. ve böylece diyete girdiğim ortaya çıktı. yemek masasına oturduk. tabi eşimi kurtarıcımı yanıma oturttum. yemediklerimi onun tabağa geçirdim. (bu arada eşim, sürekli yemediklerimi ona aktarmamdan dolayı benim diyetimin ona kilo aldırdığı sonucuna vararak, o devasa göbeğinin oluşma nedeninin ben olduğuma karar vermiş)
yemekte herkes mübarek yediklerimle ilgilendi. ev sahibine beni şikayet ettiler, yemeklerini beğenmedim için yemiyormuşum felan. hatta tabağımdaki pilavı tencereye boşalttığımda gidip çimlere döktüğümü iddaa edenler bile oldu çok komikti ortam. arkadaşım kırılmasın diye herşeyden yiyeceğimi ama azar azar yiyeceğimi söyledim.
sonuç olarak: 1 ızgara tavuk budu, 2 yk bulgur pilavı, 1 sıgara böreği, yarım yk patates püresi, bol yeşil salata. tatlı yapamadığım için hazır pasta almaya karar verdik. o pastadanda iki adet vişne, 1 çatalda kekinden aldım. eve 8 gibi geldik. yarım portakal yarım elma yedim.

sabah tartıldım 63 kg çıktım. (aslında daha az çıktım ama yuvarladım ben 63'e )

o kadar yorgunluğa rağmen erkenden kalktım ve pilatesimi kalça egzersizlerimi yaptım. 1 bardak süt içtim. iştede 1 dilim kepekli ekmek ve yarım kk kaşar peyniri yedim. bolcada su içiyorum. :82:

selam canım. menün çok güzel hayatım. uygula mutlaka. sen bu şekilde devam edersen harika kilo verirsin.

selam canım. menün çok güzel hayatım. uygula mutlaka. sen bu şekilde devam edersen harika kilo verirsin.

cok saol bitanemm inş inş agzından bal damlıo sporla da desteklemeye baslıorum bugün sınawlardan dolayı pek yapamamıstım 2 tane sınawım kaldım bi bugün bide persembe ondan sora daha cok aramızdayımmm

cok saol bitanemm inş inş agzından bal damlıo sporla da desteklemeye baslıorum bugün sınawlardan dolayı pek yapamamıstım 2 tane sınawım kaldım bi bugün bide persembe ondan sora daha cok aramızdayımmm

birbirimize destek olmak için buradayız. sınavların çok daha önemli, vakit bulamaman normal. sınavlarında başarılar. perşembeden sonra bomba gibi seni bekliyoruz.

günaydın herkese,kızlar ayaklarım taş gibi olmuş sanırım dün atladığım ip yüzünden.sabah yürüyüşünü yaptım ama ip atlayamadım ama atlamaya çalışcam.

BURCUM HOŞGELDİN . iyi dayanmışsın taarruzlara karşı. eşin de hemen bahanesini bulmuş yani

sen diyete başlamadn önce kim yapmış o göbeği ona

inşallah en kısa zamanda pantolonlarına girersin de piknikte etke giymek zorunda kalmazsın ya da elbise. ben de çok şiştim dün eşim hemen 3 aylık hamile gibisin şu göbeğine bak dedi ben de sen kendi göbeğine bak seninki de altı aylık gibi dedim. arki çok şişm yaaaa.

dün gece çok acıktım ve bu gün için yemeklerimi yapıyordum. brokolı haşladım. hadi bi tabak yağsız az tuzlu yiyim dedim. benim oğlan da acıkmış bir yaygara kopardı. benim tabammm benim tabammm diyerek elimden aldı ve hepsini yediafiyet olsun oğluma.

günaydın herkese,kızlar ayaklarım taş gibi olmuş sanırım dün atladığım ip yüzünden.sabah yürüyüşünü yaptım ama ip atlayamadım ama atlamaya çalışcam.

bence birden kendine çok yüklenme . azar azar arttırmalısın ip atlama sayını. dünkü çoktu. 1. gün 50 tane atladıysan 2. gün 60 olsun 100 değil. sonra bıkarsın

menün güzel tatlım bu gün mü yiyeceksin bunları yoksa dünkü menün müydü anlayamadım. 5 adet grissini yerine ileriki günlerde daha kapsamlı bir kahvaltı hazırla bence. hele sınavları bi geç de ondan sonra
başarılar her alanda

günaydın canım. oh oh iyi.

emwam selam canım. hafta sonu kazasız geçti. o şişlikler kadar sinir bişi yok. zayıflasan bile şişlik yüzünden giremiyorsun kıyafetlere. sanki bende bugün biraz şişim

evet eşim beni şok etmeye devam ediyor. dün bacaklarımı inceledi ve "burcu, bacaklarında ki selülitlerde düzelme var, eskiden krater kadar boşluklar vardı baya azalmış" dedi. kaş yaparken biraz göz çıkarıyor ama olsun. en azından beni gözlemleyecek biri var yanımda. herşeye rağman sağol kocacım.

sen sebze haşlaması yedekle hayatım, oğlan kapmasın senin mamalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…