allah bağışlasın canım .2.5 yaşındaki halleri daha bir tatlı olur benimde 3 yaş 4 aylık bir oğluşum var bizde ocakta başladık kreşe ben enes 6-7 aylıkken onu gezdirirdim bir caddeden gider diğer caddeden dönerdim çokk etkili gerçekten .ben daha çok evde yürüdüm ocakta başlamıştım hep koridorda turluyordum yine başlıcam önümüzdeki haftalarda inşallah.cetveller gerçekten de insana azim katıyor bende 2. bebişi düşünüyorum allah izin verirse olurda bebiş olur doğarsa ondan sonra güzel bir kilo vermek istiyorum 4-5 ayda eski halime dönüyorum allahtan bakalım bu hamilelik vs olursa napıcaz.gerçi burası var hemen koşar gelirim güzelce toparlarım inşallah .ayyıldızım 2.5 yaşında bir oğlum var. adı yusuf emir. kreşe gidiyor. bebek arabasına koyup onu ittirince daha çok kalori harcıyorum o açıdan işe yarıyor ounla dışarı çıkmak. tabi bazen sabrı tükeniyor bebek arabasından inmek istiyor.
yani medinecim başladığından itibaren 2.5 kilo vermişsin görünüyor. bu rakam da acaba hedef kilosu neydi sorusunu akla getiriyor. artık liste durumu pek olmaz sanıyorum. olmazsa zaten izinli diye yazarız artık. paylaşıma yazdım ben, cevap bekliyorum bakalım:97:57 diyebiliriz canım .kaç kilo vermem lazım mı 56 da olabilir 55 de o zaman ama ben diğer hafta yokkom hee ona göreonlarda beni bırakmıyo anacım görüyon mu sen işin tadına
uçmuşsun yine. 57'yi koruyarak hamile kalsan şükredeceğiz yaw. toparla azıcık.pazar menüsü
uyanış:1 bardak ılık ballı süt
kahvaltı:1 tane elim büyüklügünde peynirli börek,1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,o reçeli yemek için yarım dilim ekmek
ara:1 adet elma
öglen yemek yok! dışardaydım geldikten sonra kötüleştim yattım uyudum da diyemem başım çatladı neyse sonra akşam yemek yaptım bu arada yaptığım yemekler çok aşırı tuzlu olmuş hastalıktan naptımı biliyormuyum kigarnitürü yıkamadan koymuşum bir de et tablet attırdı eşim oh mis gibi tuzlu oldu sonra suyu değiş yeni su ekle falan derken yemek yenildi.
akşam:1 bucuk kepçe garnitür yemeği ,2 yudum ayran,yarım dilim ekmek,1 tane et köfte
ara:1 adet elma
ara:1 fincan ıhlamur çay
toplam su 1.5 litre
şimdi burdan sonrası manyaklaşıyor ağrı kesici hap aldım ya kafam rahat tabi
1 kase maraş tarhanası,3 adet 9 katlı gofretten,dankek çikolatalımdan yedim.
çok kızdım kendime sonra çokkk yani agrı kesici almasam yemezdim neyse yarın yemicem .
haftaya istanbuldan dönüşte leslia mi ne ona başlıcam tam yapıcam ve günde yarım saat yürüyüşle start vericem tekrardan.spor olmayınca olmuyo kilomuda koruyamıcam anlaşılan
benim içtiğimde de sinameki yok. ben çaykurun teneke kutuda olanlarından içiyorum. dökme yani sallama değil. ben ayrıca içine 1/2 limon sıkıyorum, 1 parça da tarçın atıyorum.yeşil çay günde 2 ya da 3 bardak tüketiyorum ama bende pek etkili olmadı. bu arada içinde sinameki yok galiba ondan. evde ayrıca sinameki denilen ottan var ama kullanmak istemedim. içince bağırsaklarım düğümleniyor gibi karnımı ağrıtıor. yulaf ezmesi alayım bakalım. teşekkürler tavsiyeler için.
tamam rabıs cım yoplanıp gelem
allah bağışlasın canım .2.5 yaşındaki halleri daha bir tatlı olur benimde 3 yaş 4 aylık bir oğluşum var bizde ocakta başladık kreşe ben enes 6-7 aylıkken onu gezdirirdim bir caddeden gider diğer caddeden dönerdim çokk etkili gerçekten .ben daha çok evde yürüdüm ocakta başlamıştım hep koridorda turluyordum yine başlıcam önümüzdeki haftalarda inşallah.cetveller gerçekten de insana azim katıyor bende 2. bebişi düşünüyorum allah izin verirse olurda bebiş olur doğarsa ondan sonra güzel bir kilo vermek istiyorum 4-5 ayda eski halime dönüyorum allahtan bakalım bu hamilelik vs olursa napıcaz.gerçi burası var hemen koşar gelirim güzelce toparlarım inşallah .
çok aşırı çılız olma tamam mı ben çok zayıfları çok itici buluyorumşöyle azıcıkta olsa kolunda et olucak mesela benim boyum 1.58 51 kiloyken suratım çökmüştü böyle pantollar fol fol ,bir arkadaşım 46 kilo kemikler görünüyor böyle hiçbir vücut hattı belli değil ne bilim kadın olmanın güzelliği birazda gögüslerin belin inceliğiyle ortaya çıkan hatların falan işte oyle sen anladın
eger çok boyun kısa değilse 51 kilo-52 ideal bence gerçi sen nasıl mutlu oluyorsun bilmiyom yaazimle verirsin sana inanıyorum canım
günaydınlarrrr sevgili arkadaşlarımgünaydınlar hanımlar:86:
sabah : greyfurt suyu,3 hurma
kahvaltı:sekersiz cay,5 adet kücük grissini
ara:1 elma,lıght yogurt
öglen : sebze corbası salata yogurt
ara:1 meyve
aksam:ızgara balık,salata,corba.
selam canım. menün çok güzel hayatım. uygula mutlaka. sen bu şekilde devam edersen harika kilo verirsin.
cok saol bitanemm inş inş agzından bal damlıosporla da desteklemeye baslıorum bugün sınawlardan dolayı pek yapamamıstım 2 tane sınawım kaldım bi bugün bide persembe ondan sora daha cok aramızdayımmm
günaydın herkese,kızlar ayaklarım taş gibi olmuş sanırım dün atladığım ip yüzünden.sabah yürüyüşünü yaptım ama ip atlayamadım ama atlamaya çalışcam.
menün güzel tatlım bu gün mü yiyeceksin bunları yoksa dünkü menün müydü anlayamadım. 5 adet grissini yerine ileriki günlerde daha kapsamlı bir kahvaltı hazırla bence. hele sınavları bi geç de ondan sonrasabah : greyfurt suyu,3 hurma
kahvaltı:sekersiz cay,5 adet kücük grissini
ara:1 elma,lıght yogurt
öglen : sebze corbası salata yogurt
ara:1 meyve
aksam:ızgara balık,salata,corba.
günaydın herkese,kızlar ayaklarım taş gibi olmuş sanırım dün atladığım ip yüzünden.sabah yürüyüşünü yaptım ama ip atlayamadım ama atlamaya çalışcam.
BURCUM HOŞGELDİN . iyi dayanmışsın taarruzlara karşı. eşin de hemen bahanesini bulmuş yani
sen diyete başlamadn önce kim yapmış o göbeği ona
inşallah en kısa zamanda pantolonlarına girersin de piknikte etke giymek zorunda kalmazsın ya da elbise. ben de çok şiştim dün eşim hemen 3 aylık hamile gibisin şu göbeğine bak dediben de sen kendi göbeğine bak seninki de altı aylık gibi dedim. arki çok şişm yaaaa.
dün gece çok acıktım ve bu gün için yemeklerimi yapıyordum. brokolı haşladım. hadi bi tabak yağsız az tuzlu yiyim dedim. benim oğlan da acıkmış bir yaygara kopardı. benim tabammm benim tabammm diyerek elimden aldı ve hepsini yediafiyet olsun oğluma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?