hoşgeldin canım
ben de o kadar geçmişi okudum yağmurcinimi göremedim diyordum:97:kalp kalbe karşıymış.
valla bende cazuttum u solemek ıstemıyorum
aslında emek ver ver sonra1 anda puffff
bugun kendıme geldım yaınsan ıtıbaren sporumada abslıyacagım belıım ıyı
hayvanat bahcesı bıraz soguktu
ya usuttum yada alerjı bılemıom burnum akıo devamlı hapsırıyorum
ben bıraz ızın alayım dıyorum rabıa bıraz kendımı toplayayım
selamlar kızlar:79:ben geldimepeyce yorgunum. şimdi geçmişe bakma zamanı.
bu arada ayyıldızım canım, senin hedef kilon neydi? hedef kilona göre mezuniyet hakkı kazanıyormuşsun da.
selamlar kızlar:79:ben geldimepeyce yorgunum. şimdi geçmişe bakma zamanı.
bu arada ayyıldızım canım, senin hedef kilon neydi? hedef kilona göre mezuniyet hakkı kazanıyormuşsun da.
10 nisan menü
ballı sirkeli su
kahvaltı 1.bal kaşık zeytinyağla yapılmış 1omlet 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara yarım elma
öğlen.y tabak yagsız haşlamış makarla,1dometes
yeşil çay
akşam.1kase mercimek çorba,1büyü rendelenmiş havuç, 1dilim k.ekmk
ara.1bardak meyve suyu leblebi
2 buçuk litre su
toplam spor.1saat koşu bandında tempolu yürüyüş
1000 ip atlama
100 sopoyla yan yağları ertme hareketi
pastadan kaçışın olamamış deryacım:) bence sen elinden geleni yapmışsın, pasta senin kısmetinmişgünaydın..
dün kızıma bir dil. pasta aldım..durmu kurtarmak için..ama oğlumun hastalığını duyan geldi anneanne dede dayı teyze..sonuç eve kocaman bir pasta geldi şükür kalabalıkta bitti ama bende yedim..((
inşallah toparlanmışsındır. İnişler çıkışlar olur ama bence asıl bu inişlerde yemeğe sarılmayanlar kazanıyor. Belki de hep stresten yediklerimiz yüzünden kilo alıyoruz.hiç sorma ya bu hafta çocuklar hastalık mahvetti yine beni acısıda dün çıktı hem misafir hem uyksuzluk ne bulduysam yedim desem...bu gecede uyumadım çıldıracağım..yanlızlak çok zor.ikiside hala hasta..yusuf kucağımdan hiç inmiyor..şu anda bile dizime yapışık ..
mızırdıyor..kucağım alayım diye..
ama bu sabah detoks çorbası yaptım..gelen giden olmazsada azda olsa yürüyüş yapacağım..yazık emeklerime artık sıkıldım..bekarlık sultanlıkmış..9 yıldır kendi kendime uyanıp uymayı özledim ..öyle uyku düşkünü değilim ama artık bünye kaldırmıyor..psikolojimde öyle..sen pastayı akşam yemeseydin bari diyorsun ben neler yazıyorum...of ki of çok doluyum diyet miyet moral ister herşey moral ister ama yok hiç birşeye gücüm yok..
bıraktımmı hayır ama..moralsiz sonuç ne olur bilmiyorum..
bence de kahvaltı bir kaçamak sayılmaz.güzel bi pazar kahvaltısı yaptım tabii ki kaçamak sayılabilcek şeyler vardı ama kaçamak olarak görmüyorum hem sabah olmasından hemde sağlıklı şeyler olması açısından...
bu hafta sonu inş. en az kaçamakla atlatılacak...
yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hava serin geldi( ayyy ne zaman bahar gelcek (
Maşallahsabah sporum
koşu bandında y.saatyürüyüş
500 tane ip atlama
100 kere sopayla yan yağları çalıştırma
çok hareketli bir haftasonu geçirmişsin canım.dün akşam misafirlerim vardı . ikram artmasın diye ev işi ikram yapan bi yerden sayı ile aldım. akşam misafirlerime ikram ettim kendime de onlara ne koyduysam koydum. tabağımı oğlumun önüne koydum hadi oğlum ye diye diye tatlıdan biraz ona yedirdim. daha sonra tabağı ulaşamayacağım bi yere koydum ve sadece şekersiz çay yanında muhabbet.
bu sabah aç karnına ama tuvalete gidememiştim tartıldım. dayanamadım yani. 53.3 çıktım. bu da beni üzdü. hep tartıda daha az daha da az görünmek istiyorum. hepimiz bunu istiyoruz dimi.
dün eşimin öğrencileri geldi kurs için. onlara tatlı yapmıştım. dün ikram ettim. yarısı kalmıştı. yarısını da bu gün aynı çocuklara ikrm ettim yemeyeyim diye.
bu sabah ılık limonlu suyumu içtim.
kahvaltı olarak 1 tabak az yağlı biberli domates sote
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
su 1 litreyi geçtim.
spor 35 dk oğlumu bebk arabasına koydum ve tempolu yürüyüş yaptık birlikte
şimdi ara zamanı yeşil çay içeceğim
hoş geldin ,bitanem. yarım saat sonra burdayım.
kaptanım hoşgeldin
hoşgeldin kaptanım
Cık bugün de gitmiş menü.bugun
sabah 4 yk yulaf eamesı 1 tatlı kasıgı kıru uzum 1 hurma 3 dılım kuru elma 5 i biyerde cay
ara 1/2 portakal
ögle
5 kofte(serce parmak buyuklugunde 3 kofteye muadıl)1 dılm ekm 4 dılım kz patatesara 1 dılım kekakşam 1 mınık kofte 1 but 1 dılım ekm 4 yk salata
Canım bu tarz teknik problemler olabilir. Haber verdiğin takdirde böyle şeyler sorun olmaz.evet bende o kadar sorumlu hissediorumki kendmi hepinize karsı ewe gelirken diodum korka korka geldmmm mahcup oldum die ama baktım yazmamıssn rahatladımmmyeni bir diyete baslıcam yarın bir hafta da 5 kilo werdiriomus cok da saglıklı kaybetcek tek sey kilolarım olur die düsünüorum sizle de paylasıcam birazdaan
tamam canım seni bu hafta izinli sayayım. Toparla lütfen, seni de mezun edelim.valla bende cazuttum u solemek ıstemıyorum
aslında emek ver ver sonra1 anda puffff
bugun kendıme geldım yaınsan ıtıbaren sporumada abslıyacagım belıım ıyı
hayvanat bahcesı bıraz soguktu
ya usuttum yada alerjı bılemıom burnum akıo devamlı hapsırıyorum
ben bıraz ızın alayım dıyorum rabıa bıraz kendımı toplayayım
akşam menüm semizotu salatası 1 tabak
menü süperılık limonlu su
kahvaltı (11de)
1 tabak kadar domates biber sote
1 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek
ara yeşil çay
ara nescafe 1 küp şekerli ( misafirim vardı onunla içtik)
akşam semizotu salatası yoğurtlu 1 tabak
ara elma
su 2 litre
spor 35 dk yürüyüş
kızlar tuvalete çıkmakta problem yaşıyorum . önceden ılık limonlu suyu içince hemen çıkardım şimdi vücut alştı galiba. bol su içmek de işe yarıyordu.
yarından itibaren sabah aç karnına gün kurusu mu yesem diyorum 1 ya da 2 tane.
farklı önerileri olanlara açığım.
Menün gayet güzel. Leblebi miktarını yazmamışsın ama çok olduğunu sanmıyorum.10 nisan menü
ballı sirkeli su
ara yarım elma
yeşil çay
2 buçuk litre su
1000 ip atlama
o börekler ödül olsun artık, kaçamak saymayalım. ama bir daha olmasın.rabişşşş hoşgeldinn gülümmm menümü yazam
sabah 1yumurta 1kk peynir
gün boyunca 4 5 elma yedimm
2dilimde börek
2lt su ama baya yürüdüm bugünn
iyi pazarlar arkadaşlar nasılsınız bu güzel bahar gününde?
ben çok enerjiğim.
dün akşam misafirlerim vardı . ikram artmasın diye ev işi ikram yapan bi yerden sayı ile aldım. akşam misafirlerime ikram ettim kendime de onlara ne koyduysam koydum. tabağımı oğlumun önüne koydum hadi oğlum ye diye diye tatlıdan biraz ona yedirdim. daha sonra tabağı ulaşamayacağım bi yere koydum ve sadece şekersiz çay yanında muhabbet.
bu sabah aç karnına ama tuvalete gidememiştim tartıldım. dayanamadım yani. 53.3 çıktım. bu da beni üzdü. hep tartıda daha az daha da az görünmek istiyorum. hepimiz bunu istiyoruz dimi.
dün eşimin öğrencileri geldi kurs için. onlara tatlı yapmıştım. dün ikram ettim. yarısı kalmıştı. yarısını da bu gün aynı çocuklara ikrm ettim yemeyeyim diye.
bu sabah ılık limonlu suyumu içtim.
kahvaltı olarak 1 tabak az yağlı biberli domates sote
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
su 1 litreyi geçtim.
spor 35 dk oğlumu bebk arabasına koydum ve tempolu yürüyüş yaptık birlikte
şimdi ara zamanı yeşil çay içeceğim
57 diyebiliriz canım .kaç kilo vermem lazım mı 56 da olabilir 55 de o zaman ama ben diğer hafta yokkom hee ona göreselamlar kızlar:79:ben geldimepeyce yorgunum. şimdi geçmişe bakma zamanı.
hiç sorma canım gece yarısı soğuk elma yedim sanırım ondan diyorum ve inanmıcaksın hastalıktan başım çok agrıyo yani aklıma mama falan gelmiyo sırf çorba sütler de bogaza iyi gelsin diye.bu arada bugün yedim ya off agrı kesici aldım baş agrım geçti cozuttumteşekkür ederim canım
senin diyet günceni kitap yapalım burcu bence çok eğlenceli olur. nazar değmesin canım, maşallah
popo bölgesine yönelik egzersizler iyi olur canım. pilatese de bakabilirsin. düzenli ve devamlı pilateste farkı görebiliyorsun.
gittik geldik çok şükür medinecim.
sana da geçmiş olsun, nasıl hastalandın yaw? bol bol ballı limonlu su iç, çok iyi geliyor.
Kasmak değil de canım hedefe yaklaştıkça uzaklaşıyor gibi oluyor insan. Önceden her hafta düzenli olarak kilom azalırdı. Şimdi kafasına göre takılıyor, bazen artı bazen eksi
Kuzucuğa antibiyotiğin kendisi de dokunmuş olabilir tabi. Öyle döküntülü bir hastalık olmamasına da ayrıca sevindim, çok şükür.
macera olmadan olmaz tabi:)
bu arada bolu dağı civarında kar vardı, hatta bir şerit karla kaplıydıkarı da gördük yani
ekmek sayın kaç canım makarna ve mercimek çorbasınıda ekmekten sayıyor bizim kızlar ben de çok severdim ekmeği ama kızlar çok kızıyodu 4 yeter diyolardı seninki 4 ü geçiyo sanıırm. suyun ve sporlarında çok güzel maşallah.10 nisan menü
ballı sirkeli su
ara yarım elma
yeşil çay
2 buçuk litre su
1000 ip atlama
ohooo canım wc çıkmadan sen kiloda çok çıkmışsın merak etme bu haftada veriyorsun şekerim ondan çok çıkmıştır .bu arada sirkeli su içebilirsin çok faydalı hem de sürekli tuvalate taşır seniılık limonlu su
kahvaltı (11de)
1 tabak kadar domates biber sote
1 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek
ara yeşil çay
ara nescafe 1 küp şekerli ( misafirim vardı onunla içtik)
akşam semizotu salatası yoğurtlu 1 tabak
ara elma
su 2 litre
spor 35 dk yürüyüş
kızlar tuvalete çıkmakta problem yaşıyorum . önceden ılık limonlu suyu içince hemen çıkardım şimdi vücut alştı galiba. bol su içmek de işe yarıyordu.
yarından itibaren sabah aç karnına gün kurusu mu yesem diyorum 1 ya da 2 tane.
farklı önerileri olanlara açığım.
ferdicim ne oldu hastalandın mı sen niye böyle azaldı menürabişşşş hoşgeldinn gülümmm menümü yazam
sabah 1yumurta 1kk peynir
gün boyunca 4 5 elma yedimm
2dilimde börek
2lt su ama baya yürüdüm bugünn
yeşil çay günde 2 ya da 3 bardak tüketiyorum ama bende pek etkili olmadı. bu arada içinde sinameki yok galiba ondan. evde ayrıca sinameki denilen ottan var ama kullanmak istemedim. içince bağırsaklarım düğümleniyor gibi karnımı ağrıtıor. yulaf ezmesi alayım bakalım. teşekkürler tavsiyeler için.Cık bugün de gitmiş menü.
Canım bu tarz teknik problemler olabilir. Haber verdiğin takdirde böyle şeyler sorun olmaz.
Bir haftada 5 kg bana çok geldi. Normalde bir ayda 2 ile 4 kg normal diye biliyorum. Kaybettiğin tek şey kiloların olabilir ama bazen 1 haftada kaybettiğini hop hemen geri alabiliyorsun. Hepimizin kabusu bu zaten. Diyet listesini paylaşırsan bir bakarız.
tamam canım seni bu hafta izinli sayayım. Toparla lütfen, seni de mezun edelim.
menü süper
tuvalet problemi kabusuna hoş geldin. Diyetle beraber ahayatımıza dahil ediyoruz kendisini zaten. Bol su içmek falan artık kesmiyorsa ben birkaç şey önerebilirim:
• senin de yazdığın gibi aç karna 2 günkurusu, üstüne 1 bardak su iç ve biraz bekle. Sonra kahvaltını yap.
• Yeşil çay, çok etkili. Direk tuvalete koşabilirsin:) benim bu İstanbul seyahatlerim sonrası hep bir kabızlık sorunu oluyor. Yeşilçayımı içiyorum, direk karnımda bir tepkime oluyor, direk koşuyorumçok iğrencim ama hayatın bir gerçeği
• Yulaf ezmesi, salatanın üstüne 1 veya 2 yemek kaşığı serpeceğin yulaf ezmesi de güzel çalıştırır. Salata üstüne atmazsan, yoğurtla karıştırıp da yesen de olur.
Menün gayet güzel. Leblebi miktarını yazmamışsın ama çok olduğunu sanmıyorum.
Spor da yapıyorsun ve güzel su içiyorsun, nazarımız değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?