Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın cnmm akşam üstü yemeseydin keşke yaa

günaydınn gözün aydın diyim o zaman cnmm 3günde nasıl verdin o kiloyu kız inş doğrudurr mAşallahh diyeyim o zamann

herkeseee günaydınnnnnn mutlu pazarlarr diliyorum fıstıklarrr

bak bak nasılda hazır cevap vermiş..ama harika yanıtlamışsın plasticiğim..:13:.
çok güzel..sağlıklı düzenli beslenildiği sürece herşey yolunda gidiyor birde sporla sonuç muhteşem oluyor..tebrikler canım..

hiç sorma ya bu hafta çocuklar hastalık mahvetti yine beni acısıda dün çıktı hem misafir hem uyksuzluk ne bulduysam yedim desem...bu gecede uyumadım çıldıracağım..yanlızlak çok zor.ikiside hala hasta..yusuf kucağımdan hiç inmiyor..şu anda bile dizime yapışık ..
mızırdıyor..kucağım alayım diye..
ama bu sabah detoks çorbası yaptım..gelen giden olmazsada azda olsa yürüyüş yapacağım..yazık emeklerime artık sıkıldım..bekarlık sultanlıkmış..9 yıldır kendi kendime uyanıp uymayı özledim ..öyle uyku düşkünü değilim ama artık bünye kaldırmıyor..psikolojimde öyle..sen pastayı akşam yemeseydin bari diyorsun ben neler yazıyorum...of ki of çok doluyum diyet miyet moral ister herşey moral ister ama yok hiç birşeye gücüm yok..
bıraktımmı hayır ama..moralsiz sonuç ne olur bilmiyorum..

günaydın canım ...öncelikle tebrik ederim çoook güzel bi rakam görmüşsün
teşekküre gerek yok çnk bizler hepimiz birbirimize doğru bildiğiklerimizi anlatmak için burdayız
mesela düşün sen 85 kilosun ve ekmeksiz kaç gün daha o diyete dayanabilceksin... 1 ay 2 ay peki sonuç istediğin kiloya gelemeyeceksin çnk düzenislzikten metabolizma duracak...sonra diyetten sıkılacaksın ve bırakacaksın sonra hooop hepsi geri gelecek
şimdi önemli olan herşeyden yemek ama miktarını bilerek yemek 6 öğün aç kalmadan yemek..su içmek hareket etmek
aslında kolay ama hepimizin koptuğu yerler oluyor... bu devrede de takım gücü devreye giriyo...
neyse balım hep beraber inş. sağlıklı bi şekilde kilo vercez bu arada ekmek kilo aldırmaz miktarını ayarlarsak

günaydıııınnnn
deryacım beni de bu havalar mahvetti (
sorunların sanki biraz daha fazla gibi geldi ama Allah şifa versin...sıkılmışsın biraz...
belki eşinde destek olursa yazın güzel bi tatil yaparsınız ii gelir...moralin de düzelir...
biz bu sene yapamayacağız ama olsun kendimi dışarı atmayı planlıyorum eldekilerle yetinecez artık
diyet işi bu kadar sıkmasın zaten sıkarsanda diyet olmaz veremezsin (
canım ii olman için dua edeceğim

güzel bi pazar kahvaltısı yaptım tabii ki kaçamak sayılabilcek şeyler vardı ama kaçamak olarak görmüyorum hem sabah olmasından hemde sağlıklı şeyler olması açısından...
bu hafta sonu inş. en az kaçamakla atlatılacak...
yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hava serin geldi ( ayyy ne zaman bahar gelcek (

sakaleynmaster neden bu kadar kendini sıkıyorsun,inşallah çoçuklarında düzelecek,sende yavaş yavaş kilo verirsin.

yalnızlık dedin balım neden yalnızsın ki seni anlayabiliyorum rahat etmek kafa dinlemek istiyosun

sabah sporum
koşu bandında y.saatyürüyüş
500 tane ip atlama
100 kere sopayla yan yağları çalıştırma

canımm sorunum yok çok şükür sadece çok sıkıldım peşpeşe hasta oldular herzaman böyle kendimle ilgili birşey başlayınca sıpalar hasta olur yarım kalır bu kısır döngüden çok sıkıldım..birde şöle bir yarım saat bile bakacak kimse yokki dinleneyim..yoksa şükür geri kalan herşey kendi çapında iyi. eşimin iş düznei çok zor..polis eşim ve ya hergün sabah 6 akşam 8 gündüz görevi yada 15 gün gece görevinde..elinden geleni yapıyor ev işlerine yardım eder saolsun..ama çocuklara yapabilecek pek birşeyi yok..( zaten asıl sorun kendimle 1 saat de olsa başbaşa kalmıyorum..çok şikayet ettim rabbim affetsin ..
sakaleynmaster neden bu kadar kendini sıkıyorsun,inşallah çoçuklarında düzelecek,sende yavaş yavaş kilo verirsin.

yalnızlık dedin balım neden yalnızsın ki seni anlayabiliyorum rahat etmek kafa dinlemek istiyosun
canım ya yanımda kimsem yok..şöle nefes alacak fırsatım olacak kimsem yok..ondan yanlızım..
sizide sorunlarımla sıkmayayım..:78:

afiyet olsun. arada olur böle şeyler kendini koyverme yeter

filecim yaaa muhteşem gidiyorsun. bu hafta sende büyük bir atak görüyorum. başarılarının devamını da görcez. birlikten kuvvet doğdu bak. azmine grup motivasyonu da eklenince süper sonuç almışsın. inşallah bu şekilde devam edersin. hem sağlıklı hem de düzenli beslenerek spor yaparak bizim karşımızda duracak kilo yok

sabah sporum
500 tane ip atlama

spora bak yaaaa süper süper

iyi pazarlar arkadaşlar nasılsınız bu güzel bahar gününde?
ben çok enerjiğim.

dün akşam misafirlerim vardı . ikram artmasın diye ev işi ikram yapan bi yerden sayı ile aldım. akşam misafirlerime ikram ettim kendime de onlara ne koyduysam koydum. tabağımı oğlumun önüne koydum hadi oğlum ye diye diye tatlıdan biraz ona yedirdim. daha sonra tabağı ulaşamayacağım bi yere koydum ve sadece şekersiz çay yanında muhabbet.

bu sabah aç karnına ama tuvalete gidememiştim tartıldım. dayanamadım yani. 53.3 çıktım. bu da beni üzdü. hep tartıda daha az daha da az görünmek istiyorum. hepimiz bunu istiyoruz dimi.

dün eşimin öğrencileri geldi kurs için. onlara tatlı yapmıştım. dün ikram ettim. yarısı kalmıştı. yarısını da bu gün aynı çocuklara ikrm ettim yemeyeyim diye.

bu sabah ılık limonlu suyumu içtim.
kahvaltı olarak 1 tabak az yağlı biberli domates sote
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

su 1 litreyi geçtim.

spor 35 dk oğlumu bebk arabasına koydum ve tempolu yürüyüş yaptık birlikte

şimdi ara zamanı yeşil çay içeceğim

anladım ablacımm eşinin polis olmasındada var etkisi rabbim yardımcın olsunn...kız o nasıl söz öylee sizide sorunlarımla sıkmayayım diyeee duymamışşşş olalımmmsenin derdin bizim derdimiz bizim derdimiz yine bizim derdimizzz

selamlar kızlar:79:ben geldimepeyce yorgunum. şimdi geçmişe bakma zamanı.

bu arada ayyıldızım canım, senin hedef kilon neydi? hedef kilona göre mezuniyet hakkı kazanıyormuşsun da.

divacığım, ağrıların için üzüldüm. adet sancısı zor olur, biliyorum. çok şükür benimki çocuk olduktan sonra geçti:) inşallah seninki de ilerde geçer canım.
yardımcı olmak için elimizden geleni yaparız canım. yalnız takımdaki paylaşımın da bayağı azaldı. bu muhtemelen bahsettiğin motivasyon düşmesinden kaynaklanıyor. bu hafta senden katılım bekliyorum canım:97:

çok teşekkür ederim dosbam.
şans değil o bizdeki:)) eşimin işi oldukça gidiyoruz istanbula, bu vesileyle ailesini de görüp geliyoruz. bu sefer de bir konuşması vardı. dün itibariyle istanbulda hava güzeldi. eşimi gönderdikten sonra dışarı çıktık. ulus pazarı varmış, oraya gittik. yürüdük bayağı iyi oldu. bugün daha kapalıydı istanbul ama biz zaten döndük:)
enginar konusundaki bilgi için de sağol canım. bulduğum zaman çok alıp dolaba atmayı düşünüyorum ben de. böylece daha pratik olur.

canlarımmmmm merabaaaa netim yoktu ya 2 gündür giremedmmm cok özledm sizleriii ben yokken kacamak yapmadınız inşşş

kaptanım wii yi bende istemiyorum. dışarsı dururken akıl karı değil. malum bizimkinin niyeti bu arada iyi yolculuklar dilerim.
teşekkür ederim canım

senin diyet günceni kitap yapalım burcu benceçok eğlenceli olur. nazar değmesin canım, maşallah
popo bölgesine yönelik egzersizler iyi olur canım. pilatese de bakabilirsin. düzenli ve devamlı pilateste farkı görebiliyorsun.

gittik geldik çok şükür medinecim.
sana da geçmiş olsun, nasıl hastalandın yaw? bol bol ballı limonlu su iç, çok iyi geliyor.

hayırlı yolculuklar..rabia sen işin sonuna geldin kasma bu kadar ..

şükür değil sabaha hepsi sönmüştü..birşey dokundu ama ney anlayamdım..antibiyotikten şüpheleniyorum..((
Kasmak değil de canım hedefe yaklaştıkça uzaklaşıyor gibi oluyor insan. Önceden her hafta düzenli olarak kilom azalırdı. Şimdi kafasına göre takılıyor, bazen artı bazen eksi
Kuzucuğa antibiyotiğin kendisi de dokunmuş olabilir tabi. Öyle döküntülü bir hastalık olmamasına da ayrıca sevindim, çok şükür.

yok bu sefer yağmurlu takılacaklar kar mevsimi geçti.şaka bir yana kazasız belasız gidip gelsinler inşallah güneşli güzel gezme olsun rabişe...:))))..

macera olmadan olmaz tabi:)
bu arada bolu dağı civarında kar vardı, hatta bir şerit karla kaplıydıkarı da gördük yani

çok şükür ALLAH eş konusunda çok şanslıyım tatlıymış,abur çuburmuş hiç sevmez.yemeğini yer,çayını içer yeter ona. O yüzden 56 kilo.
Çok fit bir eşin varmış, maşallah. Sen de yakında onun gibi olacaksın inşallah canım.

Öğle yemeğin gayet güzelmiş. Kardeşinle de güzel vakit geçirmişsindir inşallah. Mangal partisinde de iradenin zaferini görmek ümidiyle:)

epey yoğun bir haftasonu olacak gibi canım. Allah kolaylık versin.
Tatlı krizine ya bir incir ya da günkurusu falan ye canım. O isteği bastırmalısın. Muz da olabilir, şöyle cevizli tarçınlı mmm mm

hayırlı yolculuklar. istanbulda yaşamadım hiç ama çok severim istanbulu. bizden selam söle güzel şehre.

her zamanki gibi menün güzel . enginar bi de benim hayatıma girse tam olcak.
sağolasın canım. Gittik geldik çok şükür istanbula. Ankaranın sakinliğinden sonra fırtınalı bir liman sanki İstanbul. Çok aşırı sevmiyorum ben. Trafiğinden, kalabalığından hoşlanmıyorum. Aile ziyareti maksadıyla gidip geliyoruz işte.
Enginar güzel bir sebze tavsiye ederim. Benim oturduğum yerde pek yaygın değil, olsa daha sık tüketirim.

Senden artık cozuttum görmek istemiyorum dombilim. Bu hafta 1 kg fazla çıktın farkındasın değil mi? Emeğine yazık be canım. Biraz irade göster ve kilonu ver. Sonra ara ara yine cozutursun ama hedefe ulaştıktan sonra.
Biz de oğluşu hayvanat bahçesine götürmek istiyoruz. Yalnız çok rüzgarlı değil miydi hava? İyi gezmişsiniz yani.

çok güzel, maşallah

haftasonuna rağmen çok güzel menü olmuş. Hastalıktan kaçamak yapmaya fırsatın olmamış

ayyıldızım tşkler,inşallah hep böyle giderim.12gün oldu diyete yada sağlıklı beslenmeye tek kaçamak yaptım 3çü birada kahve içtim.
O kaçamak sayılmaz canım. Ayrıca biliyorsun o kahvelerin de light olanları var, seviyorsan tüketebilirsin. Ben süttozu veya kahve kreması içeren kahveleri sevmediğim için sütle yapıyorum, daha güzel oluyor.

anladıgım kadarı ıle yorgunsun
tabı uykusuzluk kosturmaca stres yordu
bence
annenlerı veya kayınvalıdenı cagır veay onlara gıt 2-3 gun
dınlenırsın
ben annem gıdınce dınlenıyorum
sabah sporum
500 tane ip atlama

masallah dıyorum devamı gelır ınsallah
sanırım aılen yakında bırılerını cagır dınlenırsın

bugun
sabah 4 yk yulaf eamesı 1 tatlı kasıgı kıru uzum 1 hurma 3 dılım kuru elma 5 i biyerde cay
ara 1/2 portakal
ögle
5 kofte(serce parmak buyuklugunde 3 kofteye muadıl)1 dılm ekm 4 dılım kz patatesara 1 dılım kekakşam 1 mınık kofte 1 but 1 dılım ekm 4 yk salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…