günaydın cnmm akşam üstü yemeseydin keşke yaagünaydın..
dün kızıma bir dil. pasta aldım..durmu kurtarmak için..ama oğlumun hastalığını duyan geldi anneanne dede dayı teyze..sonuç eve kocaman bir pasta geldi şükür kalabalıkta bitti ama bende yedim..((
günaydın herkese,ben dayanamadım tartıya çıktım bu sabah çıkan sonuçu görünce inanamadım tekrar tekrar tartıldım,olmadı baskülün pillerini degiştirdim sonuç aynı 85.500gr .dosba ve neyse sizlere çok tşkür ederim ekmek yemeye düzenli beslenmeye sizin uyarı mesjlarınızdan sora başlamıştım,böyle daha güzel kilo verdim.ballı sirkeli suyumu içtim şimdi spora.
bak bak nasılda hazır cevap vermiş..ama harika yanıtlamışsın plasticiğim..2 haftada 20 kg verırım dıyenı duydum bendedımkı bende dayanamadım ama artık :) valla kusura bakmayında sizi tavaya atsam kızgın ateşde yinede 2 haftada 20 kg yağ erimez veremezsınız öle diyince sustu hahaha
günaydın herkese,ben dayanamadım tartıya çıktım bu sabah çıkan sonuçu görünce inanamadım tekrar tekrar tartıldım,olmadı baskülün pillerini degiştirdim sonuç aynı 85.500gr .dosba ve neyse sizlere çok tşkür ederim ekmek yemeye düzenli beslenmeye sizin uyarı mesjlarınızdan sora başlamıştım,böyle daha güzel kilo verdim.ballı sirkeli suyumu içtim şimdi spora.
günaydın cnmm akşam üstü yemeseydin keşke yaa
günaydınn gözün aydın diyim o zaman cnmm 3günde nasıl verdin o kiloyu kızinş doğrudurr mAşallahh diyeyim o zamann
herkeseee günaydınnnnnn mutlu pazarlarr diliyorum fıstıklarrr
günaydın canım ...öncelikle tebrik ederim çoook güzel bi rakam görmüşsüngünaydın herkese,ben dayanamadım tartıya çıktım bu sabah çıkan sonuçu görünce inanamadım tekrar tekrar tartıldım,olmadı baskülün pillerini degiştirdim sonuç aynı 85.500gr .dosba ve neyse sizlere çok tşkür ederim ekmek yemeye düzenli beslenmeye sizin uyarı mesjlarınızdan sora başlamıştım,böyle daha güzel kilo verdim.ballı sirkeli suyumu içtim şimdi spora.
bak bak nasılda hazır cevap vermiş..ama harika yanıtlamışsın plasticiğim..:13:.
çok güzel..sağlıklı düzenli beslenildiği sürece herşey yolunda gidiyor birde sporla sonuç muhteşem oluyor..tebrikler canım..
hiç sorma ya bu hafta çocuklar hastalık mahvetti yine beni acısıda dün çıktı hem misafir hem uyksuzluk ne bulduysam yedim desem...bu gecede uyumadım çıldıracağım..yanlızlak çok zor.ikiside hala hasta..yusuf kucağımdan hiç inmiyor..şu anda bile dizime yapışık ..
mızırdıyor..kucağım alayım diye..
ama bu sabah detoks çorbası yaptım..gelen giden olmazsada azda olsa yürüyüş yapacağım..yazık emeklerime artık sıkıldım..bekarlık sultanlıkmış..9 yıldır kendi kendime uyanıp uymayı özledim ..öyle uyku düşkünü değilim ama artık bünye kaldırmıyor..psikolojimde öyle..sen pastayı akşam yemeseydin bari diyorsun ben neler yazıyorum...of ki of çok doluyum diyet miyet moral ister herşey moral ister ama yok hiç birşeye gücüm yok..
bıraktımmı hayır ama..moralsiz sonuç ne olur bilmiyorum..
sabah sporum
koşu bandında y.saatyürüyüş
500 tane ip atlama
100 kere sopayla yan yağları çalıştırma
canımm sorunum yok çok şükür sadece çok sıkıldım peşpeşe hasta oldular herzaman böyle kendimle ilgili birşey başlayınca sıpalar hasta olur yarım kalır bu kısır döngüden çok sıkıldım..birde şöle bir yarım saat bile bakacak kimse yokki dinleneyim..yoksa şükür geri kalan herşey kendi çapında iyi. eşimin iş düznei çok zor..polis eşim ve ya hergün sabah 6 akşam 8 gündüz görevi yada 15 gün gece görevinde..elinden geleni yapıyor ev işlerine yardım eder saolsun..ama çocuklara yapabilecek pek birşeyi yok..günaydıııınnnn
deryacım beni de bu havalar mahvetti(
sorunların sanki biraz daha fazla gibi geldi ama Allah şifa versin...sıkılmışsın biraz...
belki eşinde destek olursa yazın güzel bi tatil yaparsınız ii gelir...moralin de düzelir...
biz bu sene yapamayacağız ama olsun kendimi dışarı atmayı planlıyorum eldekilerle yetinecez artık
diyet işi bu kadar sıkmasın zaten sıkarsanda diyet olmaz veremezsin(
canım ii olman için dua edeceğim
sakaleynmaster neden bu kadar kendini sıkıyorsun,inşallah çoçuklarında düzelecek,sende yavaş yavaş kilo verirsin.
canım ya yanımda kimsem yok..şöle nefes alacak fırsatım olacak kimsem yok..ondan yanlızım..yalnızlık dedin balım neden yalnızsın kiseni anlayabiliyorum rahat etmek kafa dinlemek istiyosun
günaydın..
dün kızıma bir dil. pasta aldım..durmu kurtarmak için..ama oğlumun hastalığını duyan geldi anneanne dede dayı teyze..sonuç eve kocaman bir pasta geldi şükür kalabalıkta bitti ama bende yedim..((
sabah sporum
500 tane ip atlama
canımm sorunum yok çok şükür sadece çok sıkıldım peşpeşe hasta oldular herzaman böyle kendimle ilgili birşey başlayınca sıpalar hasta olur yarım kalır bu kısır döngüden çok sıkıldım..birde şöle bir yarım saat bile bakacak kimse yokki dinleneyim..yoksa şükür geri kalan herşey kendi çapında iyi. eşimin iş düznei çok zor..polis eşim ve ya hergün sabah 6 akşam 8 gündüz görevi yada 15 gün gece görevinde..elinden geleni yapıyor ev işlerine yardım eder saolsun..ama çocuklara yapabilecek pek birşeyi yok..( zaten asıl sorun kendimle 1 saat de olsa başbaşa kalmıyorum..çok şikayet ettim rabbim affetsin ..
canım ya yanımda kimsem yok..şöle nefes alacak fırsatım olacak kimsem yok..ondan yanlızım..
sizide sorunlarımla sıkmayayım..:78:
divacığım, ağrıların için üzüldüm. adet sancısı zor olur, biliyorum. çok şükür benimki çocuk olduktan sonra geçti:) inşallah seninki de ilerde geçer canım.Kızlaaaar akşam sporumuda yapamadım.Sancılandım yine.Bu saatte hala uyuyamadım.Agrılarım geçti çok şükür şuan.Hemen düzgün tempoma geri dönmek istiyorum.Bu adet mahvetti beni yaOff ya oof 2 gündür spor yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Elimden kayıp gitcekmiş gibi sanki hevesim.Kızlar lütfen yardımcı olun bana.Bugün hemen öğlen yapıcam sporumu Eski tempoma dönücem bugün.:18:
çok teşekkür ederim dosbam.neysecim öncelikle ii yolculuklar dilerim hayatım
şansınızdan hep hava kötü iken istanbula gidiyosunuz( neyse inş. orda güzeldir hava...
enginarı sormuşsun pazarda soyduruyorum eve gelene kadar onların koyduğu suda kalıyor...ama o su limonlu değil ilaçlı bi suymuş bu nedenle o şekilde dolaba atmıyorum
yıkıyorum tekrar ben limonluyorum ve 4erli şekilde dolaba atıyorum
afiyet olsun canım
teşekkür ederim canımkaptanım wii yi bende istemiyorum. dışarsı dururken akıl karı değil. malum bizimkinin niyetibu arada iyi yolculuklar dilerim.
evet arkadaşlarrr meydan bana kaldı ve yazmaya devam ediyorum. dün akşam yine entesandı, bakın şöyle:
işten çıktım, otobüs durağına doğru yürüyorum. bir yandan da telefonda eşimle konuşuyorum. karşıdan şirketimizin kargolarını alan eleman geldi. beni görünce gayri ihtiyari "aaaa burcu abla önlüksüz tanıyamadım seni, (medikal iş yapan bir firmada çalıştığımdan, mesai saatleri içesinide beyaz önlük giyorum), önlüksüz çok kilolu görünüyorsun.. neeeeeeee dedim. çocuk tepkim karşısında panikledi tabi "yani abla, hiç önlüksüz seni görmemiştim tanıyamadım ondan, kusura bakma" dedi. git git sinirimi bozma dedim. yolladım çocuğu. eşimde telefonda konuştuklarımızı duymaz mı. "burcu senin nerenin kilolu olduğunu hepimiz biliyoruz, bu eleman kesin oraya (popo) baktı demektir. bana kim olduğunu göster, dövecem onu" dedi. "saçmalama ya , baksana şişkoymuşum" dedim. kapattım teli. koyun can derdinde, kasap et derdinde. acayip moralim bozuldu. :84:
eve geldim. neyse bizimki sakinleşmiş. ben gelene kadar yemekte hazırlamış. masada oturmuşuz yemek yiyoruz. tabi kargocu popomdan bahsettiği için bunun aklıda orda, sürekli bakıyor. sonra dedi ki "burcu, senin popon küçülmüş bakma sen o densize" dedi. gerçekten mi dedim. "evet, eskiden sandalyeye sığmazdı, kenarlardan taşardı, sandalyeye oturunca fırlardı, dışarı pörtlek dururdu, şimdi normal görünüyor."Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım. yahu adam madem bu kadar iğrenç, kocaman bir popom vardı (var) neden diyetimi bozmaya çalışıyorsun, neden sporumu engelliyorsun ??? ama o an şaşkınlıktan bişi demedim. hatta kaltım sarılıp öptüm onu. :93:
sabah pantolonum rahat girdi, sanırım eşim azıcık haklı. yuppiiiiiii
gittik geldik çok şükür medinecim.rabiş istanbula mı gidiyor kızlar yeni okudum .kar yok allahtan onun şansına
hayırlısıyla gitsin gelsin bakalım.
ben çıkıyorum kızlar bogazım çokkk kötü .balgam türü birşeyler ve batıyo gibi. doktora gitmek istemiyorum direk antibiotik vericek dışarı çıkıp ıhlamur alayım aktardanoğluşumu masal saatine götüreyim ılık ballı süt içtim ,kahvaltı daha yapmadık eşim yatıyor gidim kaldırayım usulca
hepinizze kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Kasmak değil de canım hedefe yaklaştıkça uzaklaşıyor gibi oluyor insan. Önceden her hafta düzenli olarak kilom azalırdı. Şimdi kafasına göre takılıyor, bazen artı bazen eksihayırlı yolculuklar..rabia sen işin sonuna geldin kasma bu kadar ..
şükür değil sabaha hepsi sönmüştü..birşey dokundu ama ney anlayamdım..antibiyotikten şüpheleniyorum..((
yok bu sefer yağmurlu takılacaklar kar mevsimi geçti.şaka bir yana kazasız belasız gidip gelsinler inşallah güneşli güzel gezme olsun rabişe...:))))..
hoşgeldin canımcanlarımmmmm merabaaaanetim yoktu ya 2 gündür giremedmmm cok özledm sizleriii ben yokken kacamak yapmadınız inşşş
Çok fit bir eşin varmış, maşallah. Sen de yakında onun gibi olacaksın inşallah canım.çok şükür ALLAH eş konusunda çok şanslıyım tatlıymış,abur çuburmuş hiç sevmez.yemeğini yer,çayını içer yeter ona. O yüzden 56 kilo.
Öğle yemeğin gayet güzelmiş. Kardeşinle de güzel vakit geçirmişsindir inşallah. Mangal partisinde de iradenin zaferini görmek ümidiyle:)öğlen menüm: 1 kase tavuklu pirinçli çorba, 3 yk yoğurtlu mantı. böyle bir menü geldiği için ekmek yemedim. birazdan çıkacağım ve kardeşimle buluşacağım. kendisi baya tombiş bir delikanlı. abla mcdonaldsa gideriz dimi dedi. gideriz ama ben sadece ayran içebilirim dedim. e onun derdi kendi menüsü olduğu için tamam dedi. :86:
yarın ertelediğimiz mangal olayı var. kalabalıkta ne kadar yediğim anlaşılmaz diye içim rahat. içkide içmeyeceğim (inşallah) , arkadaşıma yardımcı olmak için ben tatlı yapar getiririm dedim. güzel bir tatlı biliyorum ama bol kalorili. tabiki yemicem ya da eşimin tabağından 1 çatal alırım. ama yaparken kesinlikle tadına bakıcam. neden mi? çünkü tesisatçı bugün gelecek, makine deterjanları yine ortalıktaaaaa
epey yoğun bir haftasonu olacak gibi canım. Allah kolaylık versin.kızlar selam çok fena bı hafta sonu benı beklıyor yıne ne yıycegım bellı olacak ne bısı yaptıgım :) çatalcaya gıtcem bugun bakalım proteın dıyetım ne olcak yemeyınce bısı hep beraber ye kızım falan dıe ısrar edıyorlarpazar gunu ev taşıycaz :S bakalım artık kazasız belasız inş. :) bıde reglym neyse pazartesı başlıycam hergun spor ve proteın bakalım artık :) bıde regl olsaydım krızım devam edıo tatlı poff
Sabah : iki dilim kaşar
Ara : yumurta yıycekdım ama canım ıstemedı
Öğlen : tavuk döner + ayran (pilavsız)
sonrasını bende bilmıyorum :)
sağolasın canım. Gittik geldik çok şükür istanbula. Ankaranın sakinliğinden sonra fırtınalı bir liman sanki İstanbul. Çok aşırı sevmiyorum ben. Trafiğinden, kalabalığından hoşlanmıyorum. Aile ziyareti maksadıyla gidip geliyoruz işte.hayırlı yolculuklar. istanbulda yaşamadım hiç ama çok severim istanbulu. bizden selam söle güzel şehre.
her zamanki gibi menün güzel . enginar bi de benim hayatıma girse tam olcak.
Senden artık cozuttum görmek istemiyorum dombilim. Bu hafta 1 kg fazla çıktın farkındasın değil mi? Emeğine yazık be canım. Biraz irade göster ve kilonu ver. Sonra ara ara yine cozutursun ama hedefe ulaştıktan sonra.bu arada ben cazuttum
kendımı toplmam lazım
sabah 1 yumurta hasl
1 dılım oeynır
1 y. bıber
1 dlım ekm
ara 1 kıvı
öğe 2 yk pılav 4 yk bezelye 2 kofte
ara 1 dılım kek
2avuc cıgdem hayvanat bahcesını gezerken
akşam salsts vr bezelye
bugun avm ve hayvanat bahcesını gezdık
4 saat surmustur
çok güzel, maşallah8 nisan menü
ballı sirkeli su
kahvaltı:domates,salatalık,2kkpeynir,1kk bal,y yumurta 1dilim k ek,esmer şekerle çay
ara unuttum
öğlen:1 yemek kaşığı yağla taze fasülye yaptım,2kk yoğurt 1dilim ke ekmek
ara:yeşil çay 1avuç tuzsuz leblebi
akşam:1domates,1satalık,1biber 1dilimk ek
ara sonra 1 elma yerim
su 2litre
niye bilmiyom ama yarım saat koşu bandında yürüyüş
haftasonuna rağmen çok güzel menü olmuş. Hastalıktan kaçamak yapmaya fırsatın olmamışkahvaltıdan önce:1 bardak ılık ballı süt
kahvaltı:yarım kk peynir,1 tane zeytin,1 dilim ekmek,1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara:yok dışardaydım cünkü 1 fincan ıhlamur çayı
akşam:1 kase acılı ekşili şehriyel çorbası,yarım dilim ekmek ,1sb ayran,
ara:1 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu
ara:yarım çay bardağı ıhlamur çay oğluşum bırakmadıki yarısını aldı bende.
gece:1 su bardağı ılık ballı süt
çok hastayım ilaçta alamıyorum başım agrıyor bogazıma sardım eşarp geziyom öyle.tad yok tuz yok anlıcanız kalınlaştı boğazım iyicene.gelende çok olmamış haftasonu diye sanırım.
kaçamak yapmadım ne güzel değil mi yanlarım ve karnım sanki tahta koymuşum gibi kalıp gibi ya niye ki acep bir gerginlik var kilo alıyorum sanırım yahiç hareket edmeyince
1.5 litre su tükettim.bir sürü su içiyorum tuvalete çıkamıyorum sinir oluyorum .
iyi geceler kızlar.yarın görüşürüz
O kaçamak sayılmaz canım. Ayrıca biliyorsun o kahvelerin de light olanları var, seviyorsan tüketebilirsin. Ben süttozu veya kahve kreması içeren kahveleri sevmediğim için sütle yapıyorum, daha güzel oluyor.ayyıldızım tşkler,inşallah hep böyle giderim.12gün oldu diyete yada sağlıklı beslenmeye tek kaçamak yaptım 3çü birada kahve içtim.
anladıgım kadarı ıle yorgunsunhiç sorma ya bu hafta çocuklar hastalık mahvetti yine beni acısıda dün çıktı hem misafir hem uyksuzluk ne bulduysam yedim desem...bu gecede uyumadım çıldıracağım..yanlızlak çok zor.ikiside hala hasta..yusuf kucağımdan hiç inmiyor..şu anda bile dizime yapışık ..
mızırdıyor..kucağım alayım diye..
ama bu sabah detoks çorbası yaptım..gelen giden olmazsada azda olsa yürüyüş yapacağım..yazık emeklerime artık sıkıldım..bekarlık sultanlıkmış..9 yıldır kendi kendime uyanıp uymayı özledim ..öyle uyku düşkünü değilim ama artık bünye kaldırmıyor..psikolojimde öyle..sen pastayı akşam yemeseydin bari diyorsun ben neler yazıyorum...of ki of çok doluyum diyet miyet moral ister herşey moral ister ama yok hiç birşeye gücüm yok..
bıraktımmı hayır ama..moralsiz sonuç ne olur bilmiyorum..
sabah sporum
500 tane ip atlama
sanırım aılen yakında bırılerını cagır dınlenırsıngünaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?