Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsin bayanlar.. yani takim arkadasiniz olarak banada tabi... :)) cumadan beri dikkat ediyorum hani davet edilirsem diye :)) ama ciddi bi diyet bulmam lazim.. 80 kiloyum.. aksam yürüyüsüyle desteklicem.. yeniyim ama azimliyim kizlar korkmayin :) selamlar..

canım harikaa...valla senin adına bende çok sevindim
40 bedeb giyersin artık...eee biraz sporla 38 bile giyeceğini düşünüyorum

canım harikaa...valla senin adına bende çok sevindim
40 bedeb giyersin artık...eee biraz sporla 38 bile giyeceğini düşünüyorum
evet canım ahh şurdaki bfit bi açılamadı gitti gidip ben açacamm o derece yanivücut sıkılaşması için çok iyiymişş burdaki kızlarda öle dedi ya benimde ona ihtiyacım var zaten

ebrulim hoşgeldin canım sanırım 1 yada 2hafta deneme süresi veriyo kaptanımız ona göre listeye girip girmicene karar veriliyo onlar bilgilendirirler zaten seni...bu arada hergün yediklerini yazarsın biz öle yapıyoruz yanlış varsa düzeltiyoruzz düzenli sağlıklı beslenipp fıstıkk oluyoruzzzben daha olamadım ama o yolda ilerliyorum bakalımmm

Günaydııııınnn 13. takımın güzellikleri hepinize süper bir hafta diliyorum.

günaydın şekerim. moralin iyi, harika

benim olayın tam tersi gerçekleşiyor sende seminecim. çok tebrik ediyorum seni. bu elma diyetini ilk defa duydum. deneyimlerinizi takip edeceğim. işyerinde meşgul görününce insanlar daha çok rahatsız ediyor. anlıyorum canım seni.

eşin çok komik yazmış. şekersiz çay ballı kaymak olayına çok güldüm. adam resmen kıskanmış kk yı. şunu unutmasın eşin. hepimiz seni daha da güzelleştirmek için buradayız.

senin eşin çok tehlikeli canım. onun vicdanı rahatlarsa, senin vicdanın rahatsız olacak yalnız.

Son düzenleme:

hoşgeldin arkadaşım. azimlisen korkma tabi. biz korkularımızı yendik.

öğlen menüm. 1 kase nohutlu erişteli çorba
3 adet patlıcanlı domatesli köfte
3 yk pirinç pilavı
1 dilim ince ekmek

hoşgeldin:79:
boyunu, yaşını ve hedeflediğin kiloyu da yazarsan sevinirim. kısaca kendini tanıtman güzel olur.
kurallarımızı ekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
aferim sana canım benim devam et bak 63 kilo oldun mu 38 beden giyebilirsin özellikle defactonun etekleri lastiksiz 64 kiloda bie giyebilirsin o bedeni.az daha sabret bakalım .
greyfurt suyumu içtim şimdilik hiç açlık hissetmiyorum
yoğurtum bitmiş evde doğal olanı yapmaya çalışacağım geçen hafta başarılı olmuştum bakalım bu hafta tutturabilcek miyim ??
afiyet olsun canım.

hoşgeldin canım .azimli olman zaten başarmanın yarısı .inşallah sende takıma alınır o puf kilocuklarından kurtulursun.

3 yk pirinç pilavı
1 dilim ince ekmek
öncelikle erişteli çorba içmişsin ,pirinç pilavı çok olmuş bir de ekmek yemişsin epey ekmek olmuşsun hayatım .o ekmeği ve pirinç pilavını yemeseydin keşke.
menünde sabahta varmıydı ekmek bilmiyorum ama çok sanki

afiyet olsun canım güzel bi öğün olmuş

dombilim eşin çok kıskanç çoook. benim ki de ben yazarken yazdıklarımı okur. sanki devlet sırrı paylaşıyorum sizlerle komik olmuş ama. arada iyi gidiyor. bizler de eşlerin diyet düşmanı olduğunu daha net görüyoruz.

oh ne güzel canım yaaa. ben sana etekalırım sen yeter ki basıp düşmeyesin. ne güzel bi haber bu. benimki de belimi sıkıyo:26:
çok yol katetmişsin arkadaşım

yeni gelen arkadaşımız ebru muydu
hoşgeldinnnnnnnn

seni tanımayı heyecanla bekliyoruz.

kankammm naber gördüm yediklerini güzel gidiyor durmak yok. akşam eve giderken spor yap. popo sık bırak sen dedin ben öle yapıyom. yerimde dururken yürürken acaip gizli sporlar yapıyom:90:

pazartesi menüm.
uyanış 1 bardak ılık ballı süt saat 8de
kahvaltı:1 dilim ekmek ,1 haşlanmış yumurta,1 fincan ıhlamur çay saat 11 bucuk
ara yok.
öğlen :3 dilim ekmek,1 kk peynir,4 ince dilim sucuk,2 dilim domatesten tost yaptım ,1 fincan ıhlamur çay içiyorum saat 14.40 da şimdi yani
akşama yemekte şehriyel çorbası yapacağım ,tavuk suylu ondan 1 kase içeceğim.
kaçamak yapmıcam bıktım yedikten sonra pişman olmalardan of
su miktarıda 2.5 litre olarak ayarlıcam
ben 300 gram fazla geldim 57 kilo olmuşum iyi mi sanırım acilen yürüyüşlere start vermeliyim istanbuldan gelince

inşallah güzel bir hafta olur dosbacım.
Temizlik işlerinde kolaylıklar diliyorum sana.

sabah : greyfurt suyu,3 hurma
kahvaltı:sekersiz cay,5 adet kücük grissini
ara:1 elma,lıght yogurt
öglen : sebze corbası salata yogurt
ara:1 meyve
aksam:ızgara balık,salata,corba.
özellikle kahvaltıyı çok çok zayıf buldum. Kahvaltıya çok önem veriyorum ben. Muhtemelen her gün ayrı bir menü olacaktır. Kafana yattıysa zaten uygularsın.

bence sen de güzel ve hareketli bir haftasonu geçirmişsin. Menülerinde sırıtan bir şey görmedim. Mc donalds’da bile sevdiğin şeylere hayır diyebilmen çok güzel, maşallah.
Eşin yine bizi koparacak aktivitelerde ve demeçlerde bulunmuş
Bugün de güne spor ve güzel bir kahvaltıyla başlamışsın, daha nolsun?

günaydın herkese,kızlar ayaklarım taş gibi olmuş sanırım dün atladığım ip yüzünden.sabah yürüyüşünü yaptım ama ip atlayamadım ama atlamaya çalışcam.
Birden çok yaptın sanırım canım. Azar azar artırarak git, vücut alışsın hele bi.

Ay maşallah paşama benim 1 tabak brokoli mi yedi? Nazar değmesin annesi

kızlar kısa süreliğine kellggos yemek istiyorum,sabah akşam ne dersiniz,tavsiye edermisiniz.
Ben de kızlar gibi düşünüyorum, seviyorsan ve tok tutuyorsa yiyebilirsin. Bana kesinlikle öğün gibi gelmiyor, o yüzden dişimin kovuğuna yetmiyor:) 1-2 gün dene anlaşılır canım.

erişteli kıymalı yeşil mercimek ( bu yemeğin daha basit bi ismi var mı bilmem) 1 dilim ekmek
Bence ismini daha fazla uzatmayı hak eden nefis bir yemek, afiyet olsun.

kızlar cvblarınız için teşekkürler.bu kadar alıntı nasıl yapıyorsunuz,herkese tek tek yazıyorsunuz ben yapamıyorum.
Burcum da bahsetmiş. Her mesajın altında “alıntı yap” ifadesinin yanında bir “+” işareti var. okurken cevap vereceğim mesajlarda “+”’ya basıyorum. “+” tik işaretine dönüşüyor ve ben okumaya devam ediyorum. En son konuya cevap vere basınca bütün seçtiğim mesajlar geliyor. [/QUOTE] ifadelerinden sonraya mesajımı yazıyorum. Birkaç deneme yanılmayla çözrsin canım.

Günaydııııınnn 13. takımın güzellikleri hepinize süper bir hafta diliyorum.
Teşekkür ederim canım, sana da güzel bir haftasonu dilerim.

Eşinin yorumları beni benden aldı:) bu hafta çok eğlenceli geçecek senin adına sanırım:)

greyfurt suyumu içtim şimdilik hiç açlık hissetmiyorum
yoğurtum bitmiş evde doğal olanı yapmaya çalışacağım geçen hafta başarılı olmuştum bakalım bu hafta tutturabilcek miyim ??
yoğurdu da mı evde yapıyorsun sen:) Allahım ne hamarat biri ya:97:
sütü nerden alıyorsun?

pizza mı gönderiyormuş:))) eceline davet mi gönderiyorsun deseydin

3 yk pirinç pilavı
1 dilim ince ekmek
Gayet güzel bir öğün, afiyet olsun.

sen acilen dikkat etmeye başla canım. yoksa kilo dediğin alır başını gider. hele de akşamları yapılan kaçamaklar direk kilo demek.:95:

3 yk pirinç pilavı
1 dilim ince ekmek
kaptan uyarmış ama ben senin pilav olayına alıştım afiyet olsun canım

canım güzel ama sadece sucuk olmamış afiyet olsun
bende bugün hindi suyuna çorba yapacağım ...hastayken tam bi şifa kaynağı afiyet olsun balıma ...

neysecim o kadar çok doğal yoğurttan bahsediyorlar ki dr.lar bende geçen hafta yapmaya kalktım
çok güzel oldu yoğurdum ama bilmediğim bişi var ki mayayı hazır yoğurtla yaptım benimki de oldu size market yoğurtu eee tabii ben sütü de hep marketten alıyodum şimdi abartmana haftada bi sütçü geliyo...hem süt hemde köy yumurtası alıyorum
bugünde yoğurdumun mayasını komşudan alacağım :)) çok gülüyo bana doğal olmamış diye...
aslında annemde evde pek yoğurt yapmaz ama memlekette hep köy yoğurdu satın alıyorlar yani sağklı besleniyorlar...ben de ilk defa kendim yaptım netten araştırarak gayette güzel oldu bakalım yine tutturabilcek miyim

sabahta 1 dilim vardı. valla ne diyim banada fazla geldi. o 1 dilim ekmeği yemicektim koydum kenara. anaaaaaaaaa bide baktım ekmek yok yemişim. tek avuntum akşamları ne ekmek ne pilav yiyorum. genelde salata ızgara.

kaptanların en iyisi hoşgeldin. çok teşekkür ederim.

evet canım hem bi deneyim olurrr tabii okudum normalde halsizlik oluyomuş elma diyetinde ama sabah yumurta yedim enerji versin diye öyle öneriyolarmışşş çok acıkırsanda 2d 3 dilim ekmek serbestt hrzaman deil tabii
oh ohhh ağzından bal damlıyoo ablamın yaaa inşşş inşşş
bak eteğimi isterim ona göree unutma
anaaaa benim ablişkom netmiş öleee kızzz acilll dikkattt korumak gerek kilocuğuuu ablam ya

ay güldürdün ablam beni yaa:)) hazır yoğurtla diyincee eee napak cnm elimizdekini kullanıyok iştee oda bişiii annemde önceden evde yapardı ama artık market yoğurdu alıyo bana yoğurt olsundaa sorun deil gerisii:))) sana güveniyom balımm yaparsın senn

Son düzenleme:

gizli sporunu yiyim. unutmamışsın. bende işte, otobüste gizli sporlarımızı yapıyorum. ama ince giyinmeye başlayınca benim spor belli olabilir. sen popom var demişsin. ben öyle büyütecek bişiyin olduğunu sanmıyorum. e bazı şeylerde kalıtsal. benimkide öyle biraz daralsın yeter bana. Allah bizi böyle yaratmış. çok şükür sağlığımız iyi.

akşam yağmur yazmazsa kayınpeder, görümce, eşim spordayız. basketbol oynayacağız. kayınpederim yeryüzündeki melek gibidir. babam gibi severim. emekli subay aynı zamanda eski halter şampiyonudur. eşimin isteksizliğini kayınpederime söylemiştim. hemen spor isteğim konusunda bana destek oldu. eşim artık eli mahküm gelecek

hehee farkında olmadan nasıl yedin kız ekmeğii başka şeylerle mi uğraşıyodun yoksa

tbr ediyorum canımm kayınpederinii maşallahhhenişteyide yola getirmiş ohhh ...şu gizli sporlarııı bende yapammmkız bendede popo yok yaw gidince hepsi gidii gelince hepsi geliii

plasticcwoman gelmedi mi bugün benmi görmedim yoksa??? merak ettim şimdi yaa kızzzz plasticccc bacımmmm nerdesin gıı:18:haftasonu yoğun olcam diyodu hadi bakalımmm

Son düzenleme:

bak şimcik. gizli sporumuz çok gizli ona göre baştan söyleyim.
fırsat bulduğumuz her an popomuzu sıkıp bırakıyoruz. karnımızıda sürekli içimize çekik tutuyoruz. her zaman dik oturuyoruz. ben olayı aşmış bulunmaktayım. masanın altında ayaklarımı kaldırıp indiriyorum. :86:

sen acilen dikkat etmeye başla canım. yoksa kilo dediğin alır başını gider. hele de akşamları yapılan kaçamaklar direk kilo demek.:95:
tamam canım akşam yemekten sonra yemek yok yenirsede ikindi falan demi .lesilaydı sanırım onu yapcam itanbuldan gelim de odaya götürürüm izler izler yaparım
hindi suyunu nerden buluyorsun canım ? ben ıhlamur ve süte verdi kendimi ayy gece birşey yok hafif agrı oluyor sabah kalkıyorum tabaka gibi kurumuş bogazım sanki acı acı oluyor inşallah geçer sanırım enese de bulaştırdım oda öksürmeye başladı aslında o sucukları neden koyduğumu da bilmiyorum ki gülüm telafi edicem ama akşam inşallah.

keşke bizim buralarada sütcü geliverse görmüştüm bir sabah sitenin önünde ama soramadım acil gidiyordum güvenlige tembihleyimde bende alıp kendim yapayım çokda faydalı aslında köy sütü pis diye geçiyolar ama daha sağlıklı bence.ziraatçi sanırım böyle süt için kocaman bir teneke var çelik ya da bilmiyorum musluktan akıyodu süt

ızgara çok güzel canım .ekmek azaltırsan daha iyi olur bende çok severim aslında.4 dilimi geçmemeye çalış bende oyle yapa yapa tutturdum düzeni şimdi.

kızlar merhaba,
malumunuz hafta sonu internete giremedim.. geçmişi okuyayım dedim ama mümkün değil, coşmuşsunuz
hafta sonum çok yorucuydu... diyet miyet kalmadı.. kaptanım beni bir süre listeye koyma, arkadaşların hakkını yemeyeyim.. ben buraya gelir vakit buldukça yazarım.. böle kendimi verimli görmeyince listeye de girmek istemiyorum.. ama bu diyeti bırakmam anlamına gelmiyor tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…