ayy görsen gülmkten ölürsün kızbascam diye korkuyom 46 tam beden tam oluyodu eteklerimden 44olanları giyiyodumm ama artık düşüyoo belimden 40 yada 42yim sanırım ama 42de bol gelir biraz 40a doğru yol alıyomm çok mutluyum yaaa
canım harikaa...valla senin adına bende çok sevindim
40 bedeb giyersin artık...eee biraz sporla 38 bile giyeceğini düşünüyorum
kolay gelsin bayanlar.. yani takim arkadasiniz olarak banada tabi... :)) cumadan beri dikkat ediyorum hani davet edilirsem diye :)) ama ciddi bi diyet bulmam lazim.. 80 kiloyum.. aksam yürüyüsüyle desteklicem.. yeniyim ama azimliyim kizlar korkmayin :) selamlar..
Günaydııııınnn 13. takımın güzellikleri hepinize süper bir hafta diliyorum.
demire başladım abladım ablacımm ama halszlik devam ediyoo çözemedimmenümde az dimi elma diyetine başladım ya ondan sürekli elma yiyorumm ayyyy
tam bişiler yazıyom sabahtan beriii hoppp biri geliyo kapatıyom sonra bida aynı sinir oldumm baktm gitcekleri yok çay verdim içtiler bidaha verdimm hareket olsun diyeeancak gittilerr
elma diyetiminn 2,günü bakalımm cumaya kadar nolcakk öle halsizlik falanda yapmadıı ama
bu arada bütün eteklerimmm pantolonlarımm düşüyo belimden yanlışlıkla bi bassam eteğe hopp çıplakk kalcazz
sabah 2 dılım ekmek arası bıber peynır domatesten olan ekmek arası 2 bardak ıhlamur
ara 1 elma 1 y.çay
ögle
salata 1 tavuk bur
ara elma y.çay
ara kıvı y. çay
akşam 4 yk pırasa 1 dlm ekm 1 kase yogurt
sımdık dun akşam esım dedıkı
bana yaz kk ya yaptıgın gıbı ben sana yorum yaparım dedı (kıskandı kk yı)
bende tamam dedım
bugun yazdım verdıgı cevaba bakınız ben de sana aynen kk gıı yorum yaparım bak goreceksın dedı ama kalorı hesabını ogret dedı ogretemem dedım
neyse esım attıgı maıl
aaa hiç olurmu neden sağlam bir kahvalta yapmadın. Böyle olursa öğleyin çok yersin ama. Çok fazla kalori almışsın. Bune biraz dikkat et. Sabah kahvaltısında yumurta ya yağlı ballı ekmek ye. Yoksa çok kilo alırsın bak dikkat et kendine. Çayında kaç şeker attın. Çok şeker atmışsan olmaz. En az 3 şeker atmalısın. tamamı.cayımı sekersız ıçerımyaglı ballı yıyecekmısım
Benim bugünki mönümde sabah 1 çay 1 simit bir pohaça
ondan sonra bir çay daha 3 tane çekme helva getirmişler ondan yedim. Biraz su içtim. Öğleyin dışarı çıktım bir tost yedim kaşarlı. Bir çay içtim. Sabahtan beri sadece 2 sigara içtim şimdilik bu kadar.
yaaaa sen hıc yazmıon olmaz bole
ben bole kagıdada yazarım
aaa daha hala yazmıyorsun bekle bekle nereye kadar, ben böyle kağıda da yazarım...
dıo bana
dombili eşin haklı en az 3 şeker
ayyy bu eşler yok mu?? benim ki aramış sana pizza gönderiyorum diye....sakıııın dedim valla korktu kapattı...neymiş kendisi pizza yiyecek ya bende yersem vicdanı rahatlayacak :))
kolay gelsin bayanlar.. yani takim arkadasiniz olarak banada tabi... :)) cumadan beri dikkat ediyorum hani davet edilirsem diye :)) ama ciddi bi diyet bulmam lazim.. 80 kiloyum.. aksam yürüyüsüyle desteklicem.. yeniyim ama azimliyim kizlar korkmayin :) selamlar..
hoşgeldin:79:kolay gelsin bayanlar.. yani takim arkadasiniz olarak banada tabi... :)) cumadan beri dikkat ediyorum hani davet edilirsem diye :)) ama ciddi bi diyet bulmam lazim.. 80 kiloyum.. aksam yürüyüsüyle desteklicem.. yeniyim ama azimliyim kizlar korkmayin :) selamlar..
aferim sana canım benim devam et bak 63 kilo oldun mu 38 beden giyebilirsin özellikle defactonun etekleri lastiksiz 64 kiloda bie giyebilirsin o bedeni.az daha sabret bakalım .demire başladım abladım ablacımm ama halszlik devam ediyoo çözemedimmenümde az dimi elma diyetine başladım ya ondan sürekli elma yiyorumm ayyyy
tam bişiler yazıyom sabahtan beriii hoppp biri geliyo kapatıyom sonra bida aynı sinir oldumm baktm gitcekleri yok çay verdim içtiler bidaha verdimm hareket olsun diyeeancak gittilerr
elma diyetiminn 2,günü bakalımm cumaya kadar nolcakk öle halsizlik falanda yapmadıı ama
bu arada bütün eteklerimmm pantolonlarımm düşüyo belimden yanlışlıkla bi bassam eteğe hopp çıplakk kalcazz
afiyet olsun canım.greyfurt suyumu içtim şimdilik hiç açlık hissetmiyorum
yoğurtum bitmiş evde doğal olanı yapmaya çalışacağım geçen hafta başarılı olmuştum bakalım bu hafta tutturabilcek miyim ??
hoşgeldin canım .azimli olman zaten başarmanın yarısı .inşallah sende takıma alınır o puf kilocuklarından kurtulursun.kolay gelsin bayanlar.. yani takim arkadasiniz olarak banada tabi... :)) cumadan beri dikkat ediyorum hani davet edilirsem diye :)) ama ciddi bi diyet bulmam lazim.. 80 kiloyum.. aksam yürüyüsüyle desteklicem.. yeniyim ama azimliyim kizlar korkmayin :) selamlar..
öncelikle erişteli çorba içmişsin ,pirinç pilavı çok olmuş bir de ekmek yemişsin epey ekmek olmuşsun hayatım .o ekmeği ve pirinç pilavını yemeseydin keşke.hoşgeldin arkadaşım. azimlisen korkma tabi. biz korkularımızı yendik.
öğlen menüm. 1 kase nohutlu erişteli çorba
3 adet patlıcanlı domatesli köfte
3 yk pirinç pilavı
1 dilim ince ekmek
afiyet olsun canım güzel bi öğün olmuş
sabah 2 dılım ekmek arası bıber peynır domatesten olan ekmek arası 2 bardak ıhlamur
ara 1 elma 1 y.çay
ögle
salata 1 tavuk bur
ara elma y.çay
ara kıvı y. çay
sımdık dun akşam esım dedıkı
bana yaz kk ya yaptıgın gıbı ben sana yorum yaparım dedı (kıskandı kk yı)
bende tamam dedım
bugun yazdım verdıgı cevaba bakınız ben de sana aynen kk gıı yorum yaparım bak goreceksın dedı ama kalorı hesabını ogret dedı ogretemem dedım
neyse esım attıgı maıl
aaa hiç olurmu neden sağlam bir kahvalta yapmadın. Böyle olursa öğleyin çok yersin ama. Çok fazla kalori almışsın. Bune biraz dikkat et. Sabah kahvaltısında yumurta ya yağlı ballı ekmek ye. Yoksa çok kilo alırsın bak dikkat et kendine. Çayında kaç şeker attın. Çok şeker atmışsan olmaz. En az 3 şeker atmalısın. tamamı.cayımı sekersız ıçerımyaglı ballı yıyecekmısım
Benim bugünki mönümde sabah 1 çay 1 simit bir pohaça
ondan sonra bir çay daha 3 tane çekme helva getirmişler ondan yedim. Biraz su içtim. Öğleyin dışarı çıktım bir tost yedim kaşarlı. Bir çay içtim. Sabahtan beri sadece 2 sigara içtim şimdilik bu kadar.
yaaaa sen hıc yazmıon olmaz bole
ben bole kagıdada yazarım
aaa daha hala yazmıyorsun bekle bekle nereye kadar, ben böyle kağıda da yazarım...
dıo bana
ayy görsen gülmkten ölürsün kızbascam diye korkuyom 46 tam beden tam oluyodu eteklerimden 44olanları giyiyodumm ama artık düşüyoo belimden 40 yada 42yim sanırım ama 42de bol gelir biraz 40a doğru yol alıyomm çok mutluyum yaaa
inşallah güzel bir hafta olur dosbacım.güzel bi hafta olsun inş.
çok şükür ankara da hava açık inş. kapanmaz
biraz serin ama olsun güneş var ya :))
güzel ve hafif bi kahvaltı ile güne başladım duşumu aldım
şimdi de temizlik zamanı ufak ufak
buralardayım görüşürüz kızlar
özellikle kahvaltıyı çok çok zayıf buldum. Kahvaltıya çok önem veriyorum ben. Muhtemelen her gün ayrı bir menü olacaktır. Kafana yattıysa zaten uygularsın.sabah : greyfurt suyu,3 hurma
kahvaltı:sekersiz cay,5 adet kücük grissini
ara:1 elma,lıght yogurt
öglen : sebze corbası salata yogurt
ara:1 meyve
aksam:ızgara balık,salata,corba.
bence sen de güzel ve hareketli bir haftasonu geçirmişsin. Menülerinde sırıtan bir şey görmedim. Mc donalds’da bile sevdiğin şeylere hayır diyebilmen çok güzel, maşallah.Günaydın kaptanım ve günaydın kızlarrrrr
İnşallah herkes iyidir. bende iyiyim fakat biraz yorgunum.
c.tesi kardeşimle baya yürüdük. ben fast food yemedim. bol su içtim. kardeşim çok sevdiğim soğan halkalarını yemediğimi görünce şok geçirdi. inanmıyorum sana, nasıl yemiyorsun, sen bunlara bayılırdın dedi. söz verdim arkadaşlarıma dedim.
o kadar yorgunluğa rağmen erkenden kalktım ve pilatesimi kalça egzersizlerimi yaptım. 1 bardak süt içtim. iştede 1 dilim kepekli ekmek ve yarım kk kaşar peyniri yedim. bolcada su içiyorum. :82:
Birden çok yaptın sanırım canım. Azar azar artırarak git, vücut alışsın hele bi.günaydın herkese,kızlar ayaklarım taş gibi olmuş sanırım dün atladığım ip yüzünden.sabah yürüyüşünü yaptım ama ip atlayamadım ama atlamaya çalışcam.
Ay maşallah paşama benim 1 tabak brokoli mi yedi? Nazar değmesin annesidün gece çok acıktım ve bu gün için yemeklerimi yapıyordum. brokolı haşladım. hadi bi tabak yağsız az tuzlu yiyim dedim. benim oğlan da acıkmış bir yaygara kopardı. benim tabammm benim tabammm diyerek elimden aldı ve hepsini yediafiyet olsun oğluma.
Ben de kızlar gibi düşünüyorum, seviyorsan ve tok tutuyorsa yiyebilirsin. Bana kesinlikle öğün gibi gelmiyor, o yüzden dişimin kovuğuna yetmiyor:) 1-2 gün dene anlaşılır canım.kızlar kısa süreliğine kellggos yemek istiyorum,sabah akşam ne dersiniz,tavsiye edermisiniz.
Bence ismini daha fazla uzatmayı hak eden nefis bir yemek, afiyet olsun.erişteli kıymalı yeşil mercimek ( bu yemeğin daha basit bi ismi var mı bilmem) 1 dilim ekmek
Burcum da bahsetmiş. Her mesajın altında “alıntı yap” ifadesinin yanında bir “+” işareti var. okurken cevap vereceğim mesajlarda “+”’ya basıyorum. “+” tik işaretine dönüşüyor ve ben okumaya devam ediyorum. En son konuya cevap vere basınca bütün seçtiğim mesajlar geliyor. [/QUOTE] ifadelerinden sonraya mesajımı yazıyorum. Birkaç deneme yanılmayla çözrsin canım.kızlar cvblarınız için teşekkürler.bu kadar alıntı nasıl yapıyorsunuz,herkese tek tek yazıyorsunuz ben yapamıyorum.
Teşekkür ederim canım, sana da güzel bir haftasonu dilerim.Günaydııııınnn 13. takımın güzellikleri hepinize süper bir hafta diliyorum.
Eşinin yorumları beni benden aldı:) bu hafta çok eğlenceli geçecek senin adına sanırım:)sabah 2 dılım ekmek arası bıber peynır domatesten olan ekmek arası 2 bardak ıhlamur
ara 1 elma 1 y.çay
ögle
salata 1 tavuk bur
ara elma y.çay
ara kıvı y. çay
yoğurdu da mı evde yapıyorsun sen:) Allahım ne hamarat biri ya:97:greyfurt suyumu içtim şimdilik hiç açlık hissetmiyorum
yoğurtum bitmiş evde doğal olanı yapmaya çalışacağım geçen hafta başarılı olmuştum bakalım bu hafta tutturabilcek miyim ??
pizza mı gönderiyormuş:))) eceline davet mi gönderiyorsun deseydindombili eşin haklı en az 3 şeker
ayyy bu eşler yok mu?? benim ki aramış sana pizza gönderiyorum diye....sakıııın dedim valla korktu kapattı...neymiş kendisi pizza yiyecek ya bende yersem vicdanı rahatlayacak :))
Gayet güzel bir öğün, afiyet olsun.hoşgeldin arkadaşım. azimlisen korkma tabi. biz korkularımızı yendik.
3 yk pirinç pilavı
1 dilim ince ekmek
sen acilen dikkat etmeye başla canım. yoksa kilo dediğin alır başını gider. hele de akşamları yapılan kaçamaklar direk kilo demek.:95:pazartesi menüm.
uyanış 1 bardak ılık ballı süt saat 8de
kahvaltı:1 dilim ekmek ,1 haşlanmış yumurta,1 fincan ıhlamur çay saat 11 bucuk
ara yok.
öğlen :3 dilim ekmek,1 kk peynir,4 ince dilim sucuk,2 dilim domatesten tost yaptım ,1 fincan ıhlamur çay içiyorum saat 14.40 da şimdi yani
akşama yemekte şehriyel çorbası yapacağım ,tavuk suylu ondan 1 kase içeceğim.
kaçamak yapmıcam bıktım yedikten sonra pişman olmalardan of
su miktarıda 2.5 litre olarak ayarlıcam
ben 300 gram fazla geldim 57 kilo olmuşum iyi misanırım acilen yürüyüşlere start vermeliyim istanbuldan gelince
kaptan uyarmış ama ben senin pilav olayına alıştım afiyet olsun canımhoşgeldin arkadaşım. azimlisen korkma tabi. biz korkularımızı yendik.
3 yk pirinç pilavı
1 dilim ince ekmek
pazartesi menüm.
ara yok.
öğlen :3 dilim ekmek,1 kk peynir,4 ince dilim sucuk,2 dilim domatesten tost yaptım ,1 fincan ıhlamur çay içiyorum saat 14.40 da şimdi yani
ben 300 gram fazla geldim 57 kilo olmuşum iyi misanırım acilen yürüyüşlere start vermeliyim istanbuldan gelince
aferim sana canım benim devam et bak 63 kilo oldun mu 38 beden giyebilirsin özellikle defactonun etekleri lastiksiz 64 kiloda bie giyebilirsin o bedeni.az daha sabret bakalım .
öncelikle erişteli çorba içmişsin ,pirinç pilavı çok olmuş bir de ekmek yemişsin epey ekmek olmuşsun hayatım .o ekmeği ve pirinç pilavını yemeseydin keşke.
menünde sabahta varmıydı ekmek bilmiyorum ama çok sanki
inşallah güzel bir hafta olur dosbacım.
bence sen de güzel ve hareketli bir haftasonu geçirmişsin. Menülerinde sırıtan bir şey görmedim. Mc donalds’da bile sevdiğin şeylere hayır diyebilmen çok güzel, maşallah.
Eşin yine bizi koparacak aktivitelerde ve demeçlerde bulunmuş
Bugün de güne spor ve güzel bir kahvaltıyla başlamışsın, daha nolsun?
Gayet güzel bir öğün, afiyet olsun.
evet canım hem bi deneyim olurrr tabii okudum normalde halsizlik oluyomuş elma diyetinde ama sabah yumurta yedim enerji versin diye öyle öneriyolarmışşş çok acıkırsanda 2d 3 dilim ekmek serbestt hrzaman deil tabiigünaydın şekerim. moralin iyi, harika
benim olayın tam tersi gerçekleşiyor sende seminecim. çok tebrik ediyorum seni. bu elma diyetini ilk defa duydum. deneyimlerinizi takip edeceğim. işyerinde meşgul görününce insanlar daha çok rahatsız ediyor. anlıyorum canım seni.
eşin çok komik yazmış. şekersiz çay ballı kaymak olayına çok güldüm. adam resmen kıskanmış kk yı. şunu unutmasın eşin. hepimiz seni daha da güzelleştirmek için buradayız.
senin eşin çok tehlikeli canım. onun vicdanı rahatlarsa, senin vicdanın rahatsız olacak yalnız.
oh ohhh ağzından bal damlıyoo ablamın yaaa inşşş inşşşaferim sana canım benim devam et bak 63 kilo oldun mu 38 beden giyebilirsin özellikle defactonun etekleri lastiksiz 64 kiloda bie giyebilirsin o bedeni.az daha sabret bakalım .
afiyet olsun canım.
hoşgeldin canım .azimli olman zaten başarmanın yarısı .inşallah sende takıma alınır o puf kilocuklarından kurtulursun.
öncelikle erişteli çorba içmişsin ,pirinç pilavı çok olmuş bir de ekmek yemişsin epey ekmek olmuşsun hayatım .o ekmeği ve pirinç pilavını yemeseydin keşke.
menünde sabahta varmıydı ekmek bilmiyorum ama çok sanki
bak eteğimi isterim ona göree unutmadombilim eşin çok kıskanç çoook. benim ki de ben yazarken yazdıklarımı okur. sanki devlet sırrı paylaşıyorum sizlerlekomik olmuş ama. arada iyi gidiyor. bizler de eşlerin diyet düşmanı olduğunu daha net görüyoruz.
oh ne güzel canım yaaa. ben sana etekalırım sen yeter ki basıp düşmeyesin. ne güzel bi haber bu. benimki de belimi sıkıyo:26:
çok yol katetmişsin arkadaşım
yeni gelen arkadaşımız ebru muydu
hoşgeldinnnnnnnn
seni tanımayı heyecanla bekliyoruz.
kankammm naber gördüm yediklerini güzel gidiyor durmak yok. akşam eve giderken spor yap. popo sık bıraksen dedin ben öle yapıyom. yerimde dururken yürürken acaip gizli sporlar yapıyom:90:
anaaaa benim ablişkom netmiş öleee kızzzpazartesi menüm.
ara yok.
neysecim o kadar çok doğal yoğurttan bahsediyorlar ki dr.lar bende geçen hafta yapmaya kalktım
çok güzel oldu yoğurdum ama bilmediğim bişi var ki mayayı hazır yoğurtla yaptım benimki de oldu size market yoğurtueee tabii ben sütü de hep marketten alıyodum şimdi abartmana haftada bi sütçü geliyo...hem süt hemde köy yumurtası alıyorum
bugünde yoğurdumun mayasını komşudan alacağım :)) çok gülüyo bana doğal olmamış diye...
aslında annemde evde pek yoğurt yapmaz ama memlekette hep köy yoğurdu satın alıyorlar yani sağklı besleniyorlar...ben de ilk defa kendim yaptım netten araştırarak gayette güzel oldu bakalım yine tutturabilcek miyim
dombilim eşin çok kıskanç çoook. benim ki de ben yazarken yazdıklarımı okur. sanki devlet sırrı paylaşıyorum sizlerlekomik olmuş ama. arada iyi gidiyor. bizler de eşlerin diyet düşmanı olduğunu daha net görüyoruz.
kankammm naber gördüm yediklerini güzel gidiyor durmak yok. akşam eve giderken spor yap. popo sık bıraksen dedin ben öle yapıyom. yerimde dururken yürürken acaip gizli sporlar yapıyom:90:
hehee farkında olmadan nasıl yedin kız ekmeğii başka şeylerle mi uğraşıyodun yoksasabahta 1 dilim vardı. valla ne diyim banada fazla geldi. o 1 dilim ekmeği yemicektim koydum kenara. anaaaaaaaaa bide baktım ekmek yokyemişim. tek avuntum akşamları ne ekmek ne pilav yiyorum. genelde salata ızgara.
kaptanların en iyisi hoşgeldin. çok teşekkür ederim.
gizli sporunu yiyim. unutmamışsın. bende işte, otobüste gizli sporlarımızı yapıyorum. ama ince giyinmeye başlayınca benim spor belli olabilir. sen popom var demişsin. ben öyle büyütecek bişiyin olduğunu sanmıyorum. e bazı şeylerde kalıtsal. benimkide öyle biraz daralsın yeter bana. Allah bizi böyle yaratmış. çok şükür sağlığımız iyi.
akşam yağmur yazmazsa kayınpeder, görümce, eşim spordayız. basketbol oynayacağız. kayınpederim yeryüzündeki melek gibidir. babam gibi severim. emekli subay aynı zamanda eski halter şampiyonudur. eşimin isteksizliğini kayınpederime söylemiştim. hemen spor isteğim konusunda bana destek oldu. eşim artık eli mahküm gelecek
hehee farkında olmadan nasıl yedin kız ekmeğii başka şeylerle mi uğraşıyodun yoksa
tbr ediyorum canımm kayınpederinii maşallahhhenişteyide yola getirmiş ohhh ...şu gizli sporlarııı bende yapammm kız bendede popo yok yaw gidince hepsi gidii gelince hepsi geliii
plasticcwoman gelmedi mi bugün benmi görmedim yoksa??? merak ettim şimdi yaa kızzzz plasticccc bacımmmm nerdesin gıı:18:haftasonu yoğun olcam diyoduhadi bakalımmm
tamam canım akşam yemekten sonra yemek yok yenirsede ikindi falan demi .lesilaydı sanırım onu yapcam itanbuldan gelim de odaya götürürüm izler izler yaparımsen acilen dikkat etmeye başla canım. yoksa kilo dediğin alır başını gider. hele de akşamları yapılan kaçamaklar direk kilo demek.:95:
hindi suyunu nerden buluyorsun canım ? ben ıhlamur ve süte verdi kendimi ayy gece birşey yok hafif agrı oluyor sabah kalkıyorum tabaka gibi kurumuş bogazım sanki acı acı oluyor inşallah geçer sanırım enese de bulaştırdım oda öksürmeye başladıkaptan uyarmış ama ben senin pilav olayına alıştım afiyet olsun canım
canım güzel ama sadece sucuk olmamış afiyet olsun
bende bugün hindi suyuna çorba yapacağım ...hastayken tam bi şifa kaynağı afiyet olsun balıma ...
keşke bizim buralarada sütcü geliverse görmüştüm bir sabah sitenin önünde ama soramadım acil gidiyordum güvenlige tembihleyimde bende alıp kendim yapayım çokda faydalı aslında köy sütü pis diye geçiyolar ama daha sağlıklı bence.ziraatçi sanırım böyle süt için kocaman bir teneke var çelik ya da bilmiyorum musluktan akıyodu sütneysecim o kadar çok doğal yoğurttan bahsediyorlar ki dr.lar bende geçen hafta yapmaya kalktım
çok güzel oldu yoğurdum ama bilmediğim bişi var ki mayayı hazır yoğurtla yaptım benimki de oldu size market yoğurtueee tabii ben sütü de hep marketten alıyodum şimdi abartmana haftada bi sütçü geliyo...hem süt hemde köy yumurtası alıyorum
bugünde yoğurdumun mayasını komşudan alacağım :)) çok gülüyo bana doğal olmamış diye...
aslında annemde evde pek yoğurt yapmaz ama memlekette hep köy yoğurdu satın alıyorlar yani sağklı besleniyorlar...ben de ilk defa kendim yaptım netten araştırarak gayette güzel oldu bakalım yine tutturabilcek miyim
ızgara çok güzel canım .ekmek azaltırsan daha iyi olur bende çok severim aslında.4 dilimi geçmemeye çalış bende oyle yapa yapa tutturdum düzeni şimdi.sabahta 1 dilim vardı. valla ne diyim banada fazla geldi. o 1 dilim ekmeği yemicektim koydum kenara. anaaaaaaaaa bide baktım ekmek yokyemişim. tek avuntum akşamları ne ekmek ne pilav yiyorum. genelde salata ızgara.
kaptanların en iyisi hoşgeldin. çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?