Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar..oğlumun hastalığı hala devam ediyor dün gecede ayağımda sabahaldık..ve bende şifayı kaptım..burnum akıyor boğazım yanıyor..diyet eh iyi de değil kötüde..ama şu çocuklar biran önce toparlansa iyi olucak..yoksa pilm bitti..(((
akşam eşim işten geldi yemeği mutfağı ve kızı ona bıraktım kanepye boylu boyunc auzanıp yattım bana dokunma sadece oğlanı doyurp uyutacak gücüm var dedim.saolsun herşeyi halletti..akşam kulaklarımdan ateş fışkırıyordu.şimddie boğazım öyle..oğlumda yazık ateşten yerlerde yuvarlanıyor şimdi..niye bu saate kaldım..bu gün hemen hemen tüm gün sıpam ayağımdaydı ne uyuyor ne uyanıyor öyle salla yatayım diyor.....

sabah aynı 2 kuru kayıs 2 bardak su.
kahvaltı.
1 dilim tam buğday ekmeğii
1 yumurta
2 zeytin.
yeşil çay.
ara
2 ceviz..
öğle..
yoğurt çorbası..
akşam
hasta olduğum için dışardan söyledik..
2 adet adana köftesini yedim. 2dilimde pidesinden yedim..
salata .spor sabah öğle akşam gece yarsı sabah karşı her daim ayakt oğlan sallama popom taş gibi oldu.ama göbek.......

sabah aynı..
kahvaltı..
1 domates..
1 dilm tam buğday ekmeği
1 yumurta..
yarım bardak süt..
ara yarım ceviz..
2 kaysı..
öğle
2 tavuk burger.
salata..
ara.
yarım ceviz.toplam 1 adet ediyor..günlük..
2 kuru kaysı..
ayran çorbası..
akşam..
ayran çorbası..
aman az yemişim yav buraya yazınca daha iyi anlaşılıyor..
sadece cumartesi pasta kaçağım oldu..1 dilimde az yağlı lor peynirli börek..
katılımım düştü ama..rabia az idare et kuzu.yavurcanlar bi toparlasın aynı hızda devam edeceğim..inan elim kolum bağlı geçmişe bakamıyorum kuzu dizimde yatıp ağlıyor..

Son düzenleme:
siz şifayı iyi kapmışsınız canım ya.çok geçmiş olsun. Allah en acilinden şifa versin.

az yemişsin canım ya 3ana 3ara öğün yap kendine hem acıkmıyo insaninanmazdım ama denedim oldu yeşilçayda çok faydalı devamm akşamlarıda hafif atlattınmı miss gibi kilo verirsinn
geçmişş olsun canım

herşey güzell pideyi görmedim hastasınya ondan yoksaaa hehe kızzz oğlşunu birazda ben sallimmm belki benim de taş gibi olurrr denemektenn bişi kaybetmeyik...oğluşuna çokk çokk geçmiş olsun cnmm sanada inş en kısa zamanda toparlanırsınızz

Rabbim yardımcın olsun,tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.

Merhaba Canlarım,Ablalarım,Arkadaşlarım
Sanırım bende aranıza katılabilirim diğer konuda gelebilirsiniz denmişti 163 boyum 75 kgyim.14 yaşındayım.Öncelerii hiç sorun etmedim ama artık zayıflamam gerek bunu anladım.Hem görsel,hemde hatta daha çok sağlık açısından.Akupunktura gittim ama doktor akupunkturları taktı yolladı elımede bı lıste salata-yogurt diye.Annem tabi durumu memnun olmadı ve MEdıcal Park-Sevil Nas Candan Perşembeye randevu aldı.Bende Perşemde başlıyorum.Şuanda dikkat ediyorum.Bakaım nolcaka :d Perşembeden sonra kilo bildirimimi yaparım.Şu sistemi tam çözemedim ama ben buraya yazarım

11nisan menü
kahvaltı:domates, satalık,biber 1 dilim k.ekmek çay
ara:elma
öglen:2orta boy haşlanmış patates,bol yeşillikli salata,1dilim k ekmek
ara:çay esmer şeker atıyorum
akşam:2küçük rendelenmiş havuç,1dilim k.ekmek çay
2 litre su,yarım litresi önümde onuda içiyorum
spor:1saat tempolu yürüyüş
adetim yaklaştı için canım tatlı istiyordu,bende esmer şekerle çay içtim.o yüzden bu gün yeşil çay yok.

Bugün yediklerim maalesef ipin ucu kaççtı
Sabah-Kaşarlı tost,ayran,2 dilim domates
ara-limonlu ligth bisküvi
öğlen-yok
ara-bol su +yeşil elma
akşam-patates püresi-2 çatalcık et yemeği 1 dilim çavdar ekmeği
spor-yok
şimdide ıhlamur içiyorum

bendei küçükken yap yutamazdım annem pilavın veye makarnanın içene koyardı arada giderdi.nasıl aklınla gelmemiş eti puflar.

günaydın herkese,kızlar ayaklarım taş gibi olmuş sanırım dün atladığım ip yüzünden.sabah yürüyüşünü yaptım ama ip atlayamadım ama atlamaya çalışcam.
tatlım cok yorma kendni bi anda ama masallah ii gidiosun
bugünkü menüm dü tatlımmm bi tane cikolata yedimmm
kızlar kelloggsa cevap bekliyom
basla hayatım bence ama en az bi 15 gün dayanmalısın bi iki gün yapıp bırakcaksan o bi iki güne yazık edersin
erişteli kıymalı yeşil mercimek ( bu yemeğin daha basit bi ismi var mı bilmem) 1 dilim ekmek
dul avrat corbası denioo
ay benm de baslangıc kilom aynı senle inşş senin gibi olabilirimmm
ögle kahwaltı gibi olmuss kacamak yapmaa sekermmmm
inş werirsin hayatım hosgeldnnn
cok gecmis olsun canım allah bol sifa wersn de hemen iilesinn

yasın cok genc kilon fazla ewet ama wercez hep beraber hosgeldnnnn

yaşın küçük kilo işin acele etme,abur cuburu yeme akşam yemeklerini ızgara veye sebze ağırlıklı ye,sporu hayatına kat.1yılda bütün kilolarından kurtulursun,azar,azar gider amasağlıklı olur.

çooookkk yorgunum
çok yüklenmişim kendime (
sabah klasik kahvaltımı yaptım azıcıkta omlet yedim (1 dilim ekmek ile)
ara greyfurt suyu içtim
ara 10tane badem
sonra bi ara daha yaptım 1 anamur muzu yedim minicikti
işe kaptırmışım öğle yemeği yoktu
akşamda 1 kase çorba içtim 1 dilim de ekmek yedim sanırım (
4yk pilav
2minicik parça hindi ve 2 dilim patates
bol bol salata yedim
şimdi de yeşil çayımı içtim
ayyy çok kötü beslenmişim kendimi hiç beğenmedim
son olarakta çilek yerim sanırım

yaşın küçük kilo işin acele etme,abur cuburu yeme akşam yemeklerini ızgara veye sebze ağırlıklı ye,sporu hayatına kat.1yılda bütün kilolarından kurtulursun,azar,azar gider amasağlıklı olur.

umarım canım ya.Abur cubur çok yemem zaten.Sadece regl oldum bu sene ilk kez o zaman canım bıraz çikileta istiyor o kadar.İnş. zayıflayacağız hep beraber

gayet iyi olmus bana göre ama öğleyi atlamamalısın.bugün bende öğleni atladım:26:

olabilirsinnn canım benimm imkansız diye bişii yoktur sadece zaman alır okişşş muckk

vebugünkü menüü
sabah 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir
gün boyu 3fincan yeşilçay
4 yeşilelma ara ara yedim oyüzden acıktığımı hissetmedimm yani 4e bölll birini ye sonra birini daha zaten ekşi ya insan yemekte istemiyoo
sonra 2yk haşlanmış karnıbaharr 1dilim ekmek elmalarla birlikte tabi ekmeğimizz
2lt su şimdi 1 elma daha yicem

ben nasıl şaşkına döndüm biiliyon mu rabiş evlendikten sonra hapı yutamıyo ya gözlerim fal taşıı gibibakıyom kocişe ilginç diye diye izlerdim.şimdi alıştım hatta aç bogazına ben atim diyom sonra atıyom tabi geri kıhh falan diye diye kız öldürecen mi beni diyo resmen komedi oluyoruz o an.eneste onu izliyo aynısını yapmak istiyor tobe tobe .ama sonra diyorum bak eneste hap alıyo babası o senden çok daha güzel yutuyor diyorum ufak şekerler var ya hap gibi ondan alıyo çatır çatır dişiyle ezip yiyo baba bak hap gitti diyo kocişte aferim oğluma diyo alkış yapıyor .çocukta sonra öyle alışıcak ilerde karısı zorlanıcak hiç istemem valla.

rica ederim. sen zayıfla ben herşeyi yaparım

eti puf ve ilaç dankek ve ilaç daha neler duyacağız. seninki etipufu, dankeki bütün yutuyor galiba
aman sakın sakın sıradışı birşey gibi bakmayın evlatlara geçiverir bu huylar falan hiç istemem burcucum benimde hep dışarda şaşırdığım şeyleri eneste görüyorum sonra tabi hatırlıyorum bunu ben birinde görmüştüm gülmüştüm falan diyom
canım çok geçmiş olsun ya epeydir hastasınız siz ya .nasıl olcak bu iyileşmeniz .çok dikkat et olmadı sen okula giden kuşu biraz rapor al evde tut bacım gı

azzzzzzzzzzzz
azzzzzz

patates ekmek ekmek,şekeri komple kes balım ya

ipi göremedim ki ucunu görüm anam ne yemişsin ki böyle olmaz .güzel beslen bakim sen ögrencisin erken kalkıyorsun .su ne kadar tükettin bakim

az olmadı bir taraftan vücudu şokluyon gülüşüm üzülme .düzelir ama bazen az yemek lazım.napcan bazı bünyeler bundan anlıyo metoyu harekete geçiriyor .meyveler yenmiş ne güzel işte üzülme .vitamini almışsın .

haşlanmış yumurta 1 aferim yavrucum sana .2 yumurta yediğin günleri hatırlıyorum şuanda
az yemissin ama olsun yarın dikkat et hasta olma.sonra bak o füzelerin solar gider
ayy allahım ya kız burdan çıktım aklımdaydı güldüm şimdi o müşterinin gözüde senin füzelerdeymiş bak.tobe tobe kız noluyo bana birhoşum zaten
ay

pazartesi menüm.
uyanış 1 bardak ılık ballı süt saat 8de
kahvaltı:1 dilim ekmek ,1 haşlanmış yumurta,1 fincan ıhlamur çay saat 11 bucuk
ara yok.
öğlen :3 dilim ekmek,1 kk peynir,4 ince dilim sucuk,2 dilim domatesten tost yaptım ,1 fincan ıhlamur çay içiyorum saat 14.40 da
ara:yarım kase maraş tarhanası
akşam:yarım bardak şekersiz çay,1 tane elim kadar börek,2 tane bardak agzıyla hamuru kestim içinde peynir yoktu işte ondanda yedim,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,2 tane zeytin
ara:muzun 5 te 1 i kadar yedim.bir lokma desek yeridir.
hamurlar ve tost yanyana oldu sanki .
kızlar belim kopuyo resmen sırta doğru ilerliyo noluyo la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…