Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım akşam yemeğinden önce bo lsu iç sonra yemeğinle doy oyle git.baktın masum olan şeylere onlardan tadına bak .hmm negüzel olmş falan de.ay çokda yemek yedim eve götürür yerim üzülme sen de . sonra eve getir anneye ver yesin

yok kız ben 4 dilim yiyom daha çok yemem ki ,tost yapcam tost ekmeği olmayınca beyaz ekmek kullanıyom tatlım. sen neydi oyle 6-7-8 dilim falan yiyodun sanki hehe
hem şuştt bakim ablaya öyle laflar edilmez

telafi ettim kaptanım tam 40dk tempolu yürüdüm koşu bandında,üzerimde sauna eşortman vardı ter işinde kaldım.malum cuma kapıda.

ay ne güzel planların var, hayırlısıyla gerçek olurlar inşallah.:103

ah canım, çok geçmiş olsun. Detoks çorbasının kalması iyi olmuş bence, hastayken iyi bir fikir değil. :114:
beslenmen iştahsız olduğun için diyete aykırı değil, bu hafta tartıda da inşallah güzel bir rakam çıkar. çıkmazsa da şişkinlikten olabilir ancak bence.:112:

maşallah

Bence gitme küsen küssün, cumaya 2 gün kaldı. Orda 1 dilim pasta yesen bunca emek boşa gider. Gidersen de yeme yeme yeme.

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bugün?
Kesinlikle bende de oluyor o dediğin. Tokum ama atıştırmak istiyorum. En güzeli atıştıracaksan da meyve atıştır. Kek, pasta, börek iyi değil.
Bu arada aşçıyla gözlerimi yaşarttınız duygusal anlar yaşanmış:)
Haftada bir gün sütlü tatlı sakıncalı bir şey değil. Zaten o kadar uğraşılmış o tatlı için. Ben olsam ben de yerdim.

az önce bir dilim kıymalı pide yedim,çok güzel kokmuştu.kızın bana:26:
1 dilimden bir şey olmaz canım. Bugün başka ekmek yemezsin dengelenir.

eneeeee abinin oda da mı duruyor onlar 100 kg demek . az kaldı biraz daha alsın erkekler kulübüne yazılır

telafi ettim kaptanım tam 40dk tempolu yürüdüm koşu bandında,üzerimde sauna eşortman vardı ter işinde kaldım.malum cuma kapıda.

iyi güzel. suyunu da bol iç.

oy oy çok fenalardayım ya..ara öğün yerine kaçamak yaptım..1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ve az çatal ucu nutella yedimyanındada 1 dilim beyaz ekmek...ama tadlarıda yok niye yedim bilemedim.bu arada adet öncesi dönemdeyim (53:

saol canım..ne bielyim bu hafta pasta yemiştim en azından telafi babında olsun dedim.tamda iyi kötü bir randımanda giderken hastalılar uykusuzluk vurdu yine..canım sıkılmıyor desem yalan olru.ama yapacak birşeyde yok sağlık önce geliyor..
çıkmarmıki bilemiyorum uyuyamadığım hafta ve hastada olmuştum yine artı çıkmıştım..((

Son düzenleme:
hehee kız yemek yemiyom ki full elmaa başka bişi yokk
hatırlıyon mu 1 yumurtaya 4 dilim ekmekle giriştiğimiii
yemicemmm inşş neyse yeşilçay içerimm sadeceee
eneeeee abinin oda da mı duruyor onlar 100 kg demek . az kaldı biraz daha alsın erkekler kulübüne yazılır

iyi güzel. suyunu da bol iç.
keşkeeeeee yazılsada verse kilocuklarıı

hehe kız herkeste ya adet yada öncesi dönemdee çok kötü yaaşimdidenn geçmişş olsun kuşumm

aslında düzenli spor yaptığım haftalarda ve kuru kaysı sayesinde tatlı aklıma bile gelmemişti.hastalık uykusuzluk herşeyi bozdu.gel gel cuma gel yüzümü karatmadan atlatayım bu haftayı dimi..:26:

dosba bu siteyi ilk düşük yaptığımda kürtaj olma ihtimali varmı ne olur nasıl olur onu araştırıken bulmuş kayıt olmuştum..çok acı dolu günlerdi.şimdi bile içim yandı..ama herşey geçiyor be gülüm..

canım tartıl yaaa :) kesin vermişsindir takma kafaya :) sabah kahvaltı edıyorsun dimi ?

canım elma rendele üzerine tarzın dök ama böyle süsle :) benim pastam bu de :) ısrar ederseniz şimdiden söylüyorum giderim de ederlersede git boşver biz herkesi düşünüyoruzda onlar bizi düşünüyormu ? okadar emek verıyoruz sürekli aklımıza girmeye çalışıyorlar içlerine şeytan kaçmış gibi

gözün aydın..

ay sağol kuşum valla sevindirici :) her ay şu regl yüzünden başa sarıyorum ya deli olcam

Çok karmaşık yediğimizi düşünüyorum ben de bazen. Böyle daha basit bir hale getirerek belki vücudumuza yardım edebiliriz.:114: Arada sırada tabiî ki.

kesinlikle arada şart arınmak sık olmamak üzere

Son düzenleme:
4 etiform biraz peynirle ara öğün yaptım. canım sürekli bişiler yemek istiyor ama yemiyorum tabiki. akşam dünden kalan karnıbahar yemeğini yiyecem. eşim dün uyuzluk yaptı yemedi. koca bir tencere var. ona yedirmem lazım bir şekilde yoksa yarında aynı yemeği yemek zorunda kalıcam.

dün akşam hava iyidi ama kayınpederin işi vardı çıkamadık. ben bir türlü dışarıda spor yapamıyorum hep bir engel çıkıyor. kısmet değil sanırım. bu akşam bizim orda pazar var yine çıkmayacağız. perşembe diye sözleştik ama kesin yağmur yağar bu defa. akşamları yemekten sonra evde egzersiz yapıcam. kalçamın güzel bir şekle girmesini istiyorum. aynı jennifer lopez gibi benim popom. yıllardır anlamadığım birşey var? bu popoyla nasıl ünlü olunur, insanlar nasıl beğenir. ben iğreniyorum ya :83:

karnıbaharmııı gönder bannaaaacanım yaaa senin dışarda spor olayın ne hikmetse hep kalıyoo gııöle demeee popoya kızz alıncakkk görcenn

:)))ayy fikirlerine bayılıyorum yaaa canım benimmm iyi fikir valla tşkkk karnımmm acıktııı
canımm elma çekiyo yaa mide fesatına uğricammm

kızlar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.boyum 168 kilom 100 3 rakamlı kabus gibi.
şu an yaptığım bir diyetim yok.sadece yürüyüş var bende .şimdi çıkmam lazım.akşam girip geçmişi okurum.aranızda olmak çok güzel.davet eden neyneyse ye teşekkürler (nickini inş doğru yazmışımdır)

Son düzenleme:

ilk hoş geldini ben diyeyim sana bende dün katıldım hadi bakalım gitsin kilolar gelsin sağlık vücut diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…