Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok şükür regl olabilmişsin:) ben kendim olmuş kadar sevindim canım şişkinliğin gitmiştir, hadi iyisin. Lapaya başladın sanırım, güzel sonuçlar alırsın inş.

sağol cnm valla bende çok sevindim ilk kez :)) gecıktı onu bırak tardıda - göremıyorum morelım bozuluyor lapaya başladım canımda öle sırf prinç yemıyorum light yoğurtla karıştırıyorum bide arada 1 yeşil elma yedim kilo versin diyede değil zaten arınıyım biraz :)

canım bende onu çok geç çözmüştüm :) şimdik şöle : alıntı ile cevapla yazıyor ya ona değilde yanındaki kutucuğa tıkla kaçtane alıntı yapmak istersen hepsine tıkla tek tek sonrada alttaki cevap ver butonunu kullan tamamdır

esta piti piti. Olur öyle bazen. Sana açıklamıştım hani. Tekrar okuyup uygulama yap istersen.

Dün eşin ne yaptıda kızdırdı seni onu anlat bakalım.

dün burda hava çok rüzgarlıydı bizim çalakda nasibini alınmıştı,yere düşmüştü ve kablosu kopmuştu.hadi yapalım dedim tamam yaparız dedi dedi durdu,sonrada çok geç kalmışım deyip çıktı.sonuç ben dizimi izleyemedim

DOSBAMMM geçmiş olsun kıyamam sana. biz seni burada bekliyoruz. müsait oldukça gel.

kaptanım zaten ilk haftaki gibi kılo versem süper olur. biliyorum o kadar veremeyeceğimi ama sanki hiç gitmiyomuş modundayım.

bugün öğle paydosun da çeyrek köfte ekmek + ayran ( yiyecek getirmemiştim. yarın getircem inşallah):26:
sonra bir nescafe

ara olarak da süt içmeyi düşünüyorum saat 3te. imkanlar dahilinde diyetim devam ediyor.

elifim bak alıntı ile cevap ver yanında bir kutucuk var. herkesin yazdığının sağ köşesinde altta ennnn sağda. ona tıkla. başka birinin yazdığını oku ona da cevap vermek için ennn sağa tıkla. sonra tamam konuya cevap vere tıkla.

esta piti piti. olur öyle bazen. sana açıklamıştım hani. tekrar okuyup uygulama yap istersen.

dün eşin ne yaptıda kızdırdı seni onu anlat bakalım.

kısss sen ne meraklı çıktın. hiç bişi de unutmuyon aaaa
belki gizli bişidir:76:

bundan mı kızdın kocişine boşwer. dedim ya hepsinde az çok özküzlük var. seninki azmış azzzz. daha neleri var. ben bi de bir derdim var bölümünü takip ediyorum forumda. insanı delirtecek cinsten kocalar var. onları okuyup kocama sarılasım geliyor.:98:

şimdi bana kim sırça atcak,ben akşamda sporumu yapmadım,sabahda.

al sana al sana bi tokat şaka bi yana bize düşmez sana fırça atmak.
ben bilmez kaptan bilirrrr

ah canımm, dizisini izleyememiş. haklısın bazen küçük şeyler büyük sorunlara neden oluyor. oda çalışıyor yoruluyor. maalesef anlayışlı olmak her zaman bize düşüyor. bende öyle bir geçer zamanı izleyemedim. uyuyakalmışım :2:. bu akşam tatlı dille iste bakalım, şaşırt onu biraz

sporu ihmal etme. bir başla bırakamazsın

kaptanım zaten ilk haftaki gibi kılo versem süper olur. biliyorum o kadar veremeyeceğimi ama sanki hiç gitmiyomuş modundayım.

bu hafta daha zor gibi kankam. 2 kilo verdim ama pek bi değişiklik göremedim. aaa pardon artık popom sandalyeden taşmıyormuş ya unutmuşum

öğle yemeyi olarak ideal bence yediklerin kankim. süt bayanlar için şart zaten. ihmal etme.

evet gülüm pazar günü uçuyoruz ailecek 6 gün kalıp döneceğim.mantı dedim kayınvalidemin hazırda dolapta vardır yorulmasın diye yoksa canımın istediğinden değil gülüm.çok hamur işi yapıyor o sıkıntımız var bir de yemekte kaynım hep kola içer bilmiyorum bakalım.gerçi gezmekten pek evde kalırmıyım onuda bilmiyorum ya atarız direk sahile kocişle kendimizi .bu sefer havagüzel olursa enesime bir vapur turu sözüm var
canım çok geçmiş olsun .toparlanman için biraz ortam değişikliği iyi gelir .adetken üşüyorsan demir eksikliği falan olmasın ben de çok üşürüm dr sormuştum ondan demişti .adet değil şimdide üşüşüyorum mesela gece pc den kalktıktan sonra yatakta bir türlü ısıtamıyorum kendimi

merhaba hatunlar..
çok hastayım çok..detoks çorbası işi kaldı..ağır grip geçriyorum..şu anda ilaç az gözümü açtıda bir uğrayayım dedim..
dün annemlere gittik.hasta olduğum için ye deselerde sadece 1 kaşık pilav ve çeyrek karnıyarık ve yanında eter ve 1 dilim ekmek yedim..
bugün malesef detoksa devam edemdim..
sabah
2 kaysı kurusu ve suyumu içtim..
ama ağzımda tat tuz yok.herşey ot gibi..
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
3 zeytin
1 dilm tam buğday ekmeği
az peynir yedim..yarım bardak süt.
öğlen
2 dilm tam buğday ekmeğine tost
1 domates.
ara
1 ceviz
4 kuru üzüm
akşam
tavuk baget var.
salat yapamam yanına ayran yapıp içersem ne ala..
bu hafat iyi bir performans beklemiyoru..ama cumaya daha var..
1.5 litre su içtim.
spro yok kolumu kaldıracak halim yok..başımda çaltlıyor..

12 de 4 dilim ekmek arasına ,1 kk kadar penir,3 dilim domates ile tost,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara: 2 de 1 bardak ılık süt
ara yapcam bir daha .elma yicem saat 4 te.
dünkü su miktarım 2.5 litreydi bugün 2 litre içeçeğim
kilom aynı çıktı 56.5 um hala oh ne güzel yav.

akşama şehriyel çorbası içiçem.

tartıyaa çıkamıyorum korkudan kızz ya gitmemişsee diye hani gitmediyse moralim bozulurr o anda bırakırım elmacıklarıııpazar gününden beri yapıyorum canım fazla veremedim gibi geliyoo ama bakalımm tmm beraber başlıyalımmm ben ayrıntıları anlatırım sana 2 hafta sürdürmen gerek ama unutmaa hele bi reglll dönemini atlatt çokkk gaza geldimm çokkk

canım benimmm kendine çok dikkat ettzaten kan kalmadıydı bide şimdi adet oldunn kalanda oraya gidiyo gıı:26:(öpüyorumm dosbammm toparlann gell aramıza hemenn

kızlaeee bu arada akşam doğum gününeee davet edildimm 6 yaşında komşumuzun oğluu gitmesem çocuk kırılcak gitsem zorla yedirceklerrrokadarrr elmamm boşa gitsin istemiyorumm napsamm kii ben yemem ama ya zorlarlarsaaaahepsiniii döverimmm haa

kaptanımmm nasılsın? evet deneyeceğim tok tutan şeyleri ama sorun şu, sizlerde de oluyordur tok olduğun zaman bile yeme isteği geliyor.

az önce inanılmaz birşey oldu aşçı ile sevgiyle kucaklaştık neden mi?
sevgili aşçımız bugün sütlü tatlı pişirirken ben diyetteyim diye benimkini az şekerli olarak ayrı pişirmiş ve küçücük bir kaseye dökmüş. getirdi verdi. masanın üzerinde tatlı kaselerini görünce o küçük olanı gözüme kestirmiştim zaten. birde onun az şekerli olduğunu duyunca çok mutlu oldum.çok mahçup oldum. sarılmak istedi sarıldık. eeee bu durumda ateşkes oldu malum. ara öğün olarak tatlıyı değerlendireceğim.

deryacım ben sana hayranım. çocukların problemleri, hastalık bilmem ne ama diyet harika gidiyor. sana çok geçmiş olsun diyorum. son bir iki hafta baya zor oldu senin için. canım benim ne demişler "her gecenin bir sabahı vardır"

ne güzel kilon ya 56,5. darısı başımıza ayyıldızım bayrağım.

kızzzzz semine abin kontrol ediyor mu bakim hergün kaç elma yediğini? inşallah doğum günü pastası elmalıdır.

selamlar kızlar:79:
spordan şimdi geldim. bakalım neler yazmışsınız?
spor yapmayı özledim..yarasın rabia..
canım benim sen kendini toparla.arada uğar ama bizi bırakma..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn nabersiniz kızlar ben cok iyiyimm birazdan dısarı cıkıcam aksam bol bol yazıcammm saglıkla kalınnn
:))))
gözün aydın..

tamam canım, mesaj alındı

herkes iyi gidiyor aman nazar değmesin.
Okulda elma ydım.Şimdi nesfit yiyeceğim.Bakalım nolacak
Çok güzel

öğle yemeğindeki vazgeçemediğin ekmeği yememen büyük bir adım, tebrik ederim
cumaya inşallah hafif çıkarsın canım.

deneye yanıla öğrenirsin canım. + işaretine basman lazım. Tik’e dönüşünce almıştır zaten.

Çok karmaşık yediğimizi düşünüyorum ben de bazen. Böyle daha basit bir hale getirerek belki vücudumuza yardım edebiliriz.:114: Arada sırada tabiî ki.

Okudum ve anladım
Elifcim aynı anda yazmışız canım, ondan görmemişim:112:
Şimdi bize biraz da kendinden bahseder misin? Yaş kaç, boy durumu nedir, hedef kilon nedir gibi..

Şimdi gördüm cevapta verdim :)

Yalnız ben bir şey sormak istiyorum.Bazı imza bölümünde cetvel gibi bir şey var.O bende neden yok :)
O altta gördüklerin çizelge. Sende bir tane olması için :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Sağlık olsun canım. Keşke internetten izleseydin dizini.:106:

Gider inşallah, korkma canım. Ben de bu hafta artıda görünüyorum ama haftası haftasını tutmuyor bu kilo serüveninin.:106:

şimdi bana kim sırça atcak,ben akşamda sporumu yapmadım,sabahda.
Akşam iş güçten yapmadın ama sabahki hemen telafi et, bakiyim.

afiyet olsun. Arada olur böyle hazırlıksız yakalandığın.:125:

çok geçmiş olsun bitanem,kürtaj ve sonrasını çok iyi bilirim ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
saol canım ...toparlandığımı sanmıştım ama olmamış...
kendimi ii hissetmiyorum

DOSBAMMM geçmiş olsun kıyamam sana. biz seni burada bekliyoruz. müsait oldukça gel.

saol canım
arada uğrarım burası olmadan yapamayanlardanım

geçen ay gezdim bu ay evdeyim kısmetse mayısta kaplıcaya gideceğim 1 hafta
bencede ii gelecek canım inş.
evet demire baktırmaya kesin karar verdim
bugün pekmez kara üzüm yiyorum ama bu şekilde telafi edemezsem kan ilacına başlarım artık (

inş. kısa zamanda toparlanırım
bakarsınız siz mezun olursunuz ben hala buralardayım (

hastalığa rağmen beslenmenn mükemmell ablacımm
heheee kız ben sana demedim mi benle fazla konuşmaaa bak benim gibii sende başlamışınnn 4 dilim ekmeklereee

aaaa onu hiç sormaaelma kasasını odasına koymuşş her sabah alırkenn görüyoya benii elmalarıı mı çalıyon diye dalga geçiiii:) şaka maka oda bu kadar istikrarlı olcamı düşünmüyodu napsınn kendi 100kiloo hahaha iradesiz diye dalga geçiyom yok banamısın demiyoo ha bire yiyoo hele akşamlarıı gözümün önünde götürüyoo çikolatalarıı ölcen ölcenn diyom

pastaaaaa yemek istemiyorummmm acaba pastayı üffleyipp işim çıktı diye kaçsam mııı:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…