- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Çok şükür regl olabilmişsin:) ben kendim olmuş kadar sevindim canımşişkinliğin gitmiştir, hadi iyisin. Lapaya başladın sanırım, güzel sonuçlar alırsın inş.
Geçen hafta başım çizelgeyle dertdeydi,bu hafta alıntıyla yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama cvp veremiyorum.tek alıntıyı yapıyorum ama fazla yapamıyorum.anlattınız ama kafa sanırım biraz kalın.
esta piti piti. Olur öyle bazen. Sana açıklamıştım hani. Tekrar okuyup uygulama yap istersen.
Dün eşin ne yaptıda kızdırdı seni onu anlat bakalım.
adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
kızlar kürtajdan sonra kendimi toparlayamadım bu nedenle kaptanımın haberi var ben biraz izin alıyorum ve sanırım uzun süreli olacak
umarım hepiniz sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşırsınız
benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var arada uğrarım duramam merak ederim sizi...
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
Geçen hafta başım çizelgeyle dertdeydi,bu hafta alıntıyla yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama cvp veremiyorum.tek alıntıyı yapıyorum ama fazla yapamıyorum.anlattınız ama kafa sanırım biraz kalın.
esta piti piti. olur öyle bazen. sana açıklamıştım hani. tekrar okuyup uygulama yap istersen.
dün eşin ne yaptıda kızdırdı seni onu anlat bakalım.
dün burda hava çok rüzgarlıydı bizim çalakda nasibini alınmıştı,yere düşmüştü ve kablosu kopmuştu.hadi yapalım dedim tamam yaparız dedi dedi durdu,sonrada çok geç kalmışım deyip çıktı.sonuç ben dizimi izleyemedim
şimdi bana kim sırça atcak,ben akşamda sporumu yapmadım,sabahda.
dün burda hava çok rüzgarlıydı bizim çalakda nasibini alınmıştı,yere düşmüştü ve kablosu kopmuştu.hadi yapalım dedim tamam yaparız dedi dedi durdu,sonrada çok geç kalmışım deyip çıktı.sonuç ben dizimi izleyemedim
kaptanım zaten ilk haftaki gibi kılo versem süper olur. biliyorum o kadar veremeyeceğimi ama sanki hiç gitmiyomuş modundayım.
bugün öğle paydosun da çeyrek köfte ekmek + ayran ( yiyecek getirmemiştim. yarın getircem inşallah):26:
sonra bir nescafe
ara olarak da süt içmeyi düşünüyorum saat 3te. imkanlar dahilinde diyetim devam ediyor.
evet gülüm pazar günü uçuyoruz ailecek 6 gün kalıp döneceğim.mantı dedim kayınvalidemin hazırda dolapta vardır yorulmasın diye yoksa canımın istediğinden değil gülüm.çok hamur işi yapıyor o sıkıntımız var bir de yemekte kaynım hep kola içer bilmiyorum bakalım.gerçi gezmekten pek evde kalırmıyım onuda bilmiyorum ya atarız direk sahile kocişle kendimizi .bu sefer havagüzel olursa enesime bir vapur turu sözüm varkuralları okuduktan sonra da hedef kilon kaç sorusu gündeme geliyor canım:)
Lolipop görmedim. Akşam yemeğin de afiyet olsun.
eveeet, güzel bir menü olmuş canım.
haftaya sen de İstanbul yolcusu musun? Hayırlısıyla gider gelirsin inşallah. Daha gitmeden siparişler verilmiş
Buraya uğrayamayınca uyku bile tutmuyor, değil mi?
Menün çok güzel, afiyet olsun.
İlk hafta çok miktarda kilo gider. Birazı ödem vs’dir zaten. Bunu biliyoruz. İlk haftan kadar çok gitmesini bekleme. Eğer öyle olsa 2 haftada mezun olursunçnemli olan ayda 2 ile 4 kg arasında verebilmek. Yeri gelir gr gr gider, yeri gelir daha fazla gider.
Beğendiğini sonradan gördüm. Yazman daha iyi oldu canım. Verdiğin bilgileri de not aldım. Günde 1 kereden daha fazla katılım bekliyoruz.
Verdiğin linke bakıcam. Beslenmende ara öğünlerin olmayışı ilgimi çekti. Ana öğünde 3 dilim ekmek yüklemesi yerine daha çok ara öğün yapsan belki ekmek tüketimin de azalır.
canım çok geçmiş olsun .toparlanman için biraz ortam değişikliği iyi gelir .adetken üşüyorsan demir eksikliği falan olmasın ben de çok üşürüm dr sormuştum ondan demişti .adet değil şimdide üşüşüyorum mesela gece pc den kalktıktan sonra yatakta bir türlü ısıtamıyorum kendimiadet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
kızlar kürtajdan sonra kendimi toparlayamadım bu nedenle kaptanımın haberi var ben biraz izin alıyorum ve sanırım uzun süreli olacak
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
tartıyaa çıkamıyorum korkudan kızz ya gitmemişsee diye hani gitmediyse moralim bozulurr o anda bırakırım elmacıklarıııelma diyeti kaç gündür elma diyetindesin bende düşünüyorum elma hem detoks gibi olur vucud arınsın biraz hep yemekde olmaz arada sadece meyve yıyerek arındırmalıyız vucudumuzu kaç kg verdın kaç gundur yapıosun hele bi de bakem bacım :)
bizde kg vercez 1 sene korycaz ve inş. genetik ucube olacağız
ben 07.04.2011 tarihinde :) isveç diyetine başlıycam beraber başlayak
adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
beslenmen çok güzel
Adet yaklaşınca iştah tavan yapıyor, dikkatli olmalısın. Senin aşçı, eş gibi faktörler zayıf noktanı fark etmesinler
Muz, tarçınlı süt vs iştahını kesebilir. Dene istersen.
merhaba hatunlar..
çok hastayım çok..detoks çorbası işi kaldı..ağır grip geçriyorum..şu anda ilaç az gözümü açtıda bir uğrayayım dedim..
dün annemlere gittik.hasta olduğum için ye deselerde sadece 1 kaşık pilav ve çeyrek karnıyarık ve yanında eter ve 1 dilim ekmek yedim..
bugün malesef detoksa devam edemdim..
sabah
2 kaysı kurusu ve suyumu içtim..
ama ağzımda tat tuz yok.herşey ot gibi..
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
3 zeytin
1 dilm tam buğday ekmeği
az peynir yedim..yarım bardak süt.
öğlen
2 dilm tam buğday ekmeğine tost
1 domates.
ara
1 ceviz
4 kuru üzüm
akşam
tavuk baget var.
salat yapamam yanına ayran yapıp içersem ne ala..
bu hafat iyi bir performans beklemiyoru..ama cumaya daha var..
1.5 litre su içtim.
spro yok kolumu kaldıracak halim yok..başımda çaltlıyor..
12 de 4 dilim ekmek arasına ,1 kk kadar penir,3 dilim domates ile tost,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara: 2 de 1 bardak ılık süt
ara yapcam bir daha .elma yicem saat 4 te.
dünkü su miktarım 2.5 litreydi bugün 2 litre içeçeğim
kilom aynı çıktı 56.5 um hala oh ne güzel yav.
akşama şehriyel çorbası içiçem.
tartıyaa çıkamıyorum korkudan kızz ya gitmemişsee diye hani gitmediyse moralim bozulurr o anda bırakırım elmacıklarıııpazar gününden beri yapıyorum canım fazla veremedim gibi geliyoo ama bakalımm tmm beraber başlıyalımmm ben ayrıntıları anlatırım sana 2 hafta sürdürmen gerek ama unutmaa hele bi reglll dönemini atlatt çokkk gaza geldimm çokkk
kızlaeee bu arada akşam doğum gününeee davet edildimm 6 yaşında komşumuzun oğluu gitmesem çocuk kırılcak gitsem zorla yedirceklerrrokadarrr elmamm boşa gitsin istemiyorumm napsamm kii ben yemem ama ya zorlarlarsaaaa hepsiniii döverimmm haa
spor yapmayı özledim..yarasın rabia..selamlar kızlar:79:
spordan şimdi geldim. bakalım neler yazmışsınız?
canım benim sen kendini toparla.arada uğar ama bizi bırakma..adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
:))))günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn nabersiniz kızlar ben cok iyiyimm birazdan dısarı cıkıcam aksam bol bol yazıcammm saglıkla kalınnn
gözün aydın..kızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
iyi geceler kızlar. uyku tutmadı size bugün pek bakamadım . ilgilenemedim. o yüzden uyuyamadım. ama maşallah çok iyi gidiyor grubumuz. sabahdan bu yana 14 sayfa ilerlemiş. okuyabilir miyim bilmiyorum ama bakacağım biraz.
12/04/2011 menüm
ılık limonlu su+ 1 elma
kahvaltı
domates 2 parça peynir
3 zeytin 1 dlm ekmek
ara şekersiz nescafe
ara elma
öğle
1 tabak salata
1 dlm ekmek
3 çatal kıymalı yumurta
ara yok
akşam mevsim türlüsü
1 dlm ekmek
ara 1 brdk süt
su 1.5 litre geçti. gerisini saymadım dostlar
spor: 1 saat 1o dk yürüyüş oğlanla
tamam canım, mesaj alındıben hamile iken bile geliyordum :)) gelmeden yapamam ama artık listede kesinlikle olmak istemiyorum
zaten diyeti bırakmayı düşünmüyorum sadece bu kadar düzen bile bana yaramadığını düşünmeye başladım :)) kafaya takmadan halletmeyi deneyeceğim bakalım artık
Çok güzelherkes iyi gidiyor aman nazar değmesin.
Okulda elma ydım.Şimdi nesfit yiyeceğim.Bakalım nolacak
öğle yemeğindeki vazgeçemediğin ekmeği yememen büyük bir adım, tebrik ederimöğle yemeğim: 1 kase çorba (ne olduğunu anlamadım sarı bişiydi), 1 kase cacık, 1 adet küçük patlıcan, 1 adet küçük kabak dolması. özellikle belirtmek istiyorum ; ekmek yemedim.çünküüüüüüüüü sabahtan kalan peynirim var. ara öğünde yarım paket etiformla onu yemeği düşünüyorum.
ee yarışmadayız artık ve sorumluluğumuz 2 katına çıktı. cumaya hafif çıkmak istiyorum. bu yüzden ekmek olayını azaltacağım. EN BÜYÜK 13. TAKIM
Çok karmaşık yediğimizi düşünüyorum ben de bazen. Böyle daha basit bir hale getirerek belki vücudumuza yardım edebiliriz.:114: Arada sırada tabiî ki.sağol cnm valla bende çok sevindim ilk kez :)) gecıktı onu bırak tardıda - göremıyorum morelım bozuluyor lapaya başladım canımda öle sırf prinç yemıyorum light yoğurtla karıştırıyorum bide arada 1 yeşil elma yedim kilo versin diyede değil zaten arınıyım biraz :)
Elifcim aynı anda yazmışız canım, ondan görmemişim:112:Okudum ve anladım
O altta gördüklerin çizelge. Sende bir tane olması için :Şimdi gördüm cevapta verdim :)
Yalnız ben bir şey sormak istiyorum.Bazı imza bölümünde cetvel gibi bir şey var.O bende neden yok :)
Sağlık olsun canım. Keşke internetten izleseydin dizini.:106:dün burda hava çok rüzgarlıydı bizim çalakda nasibini alınmıştı,yere düşmüştü ve kablosu kopmuştu.hadi yapalım dedim tamam yaparız dedi dedi durdu,sonrada çok geç kalmışım deyip çıktı.sonuç ben dizimi izleyemedim
Gider inşallah, korkma canım. Ben de bu hafta artıda görünüyorum ama haftası haftasını tutmuyor bu kilo serüveninin.:106:kaptanım zaten ilk haftaki gibi kılo versem süper olur. biliyorum o kadar veremeyeceğimi ama sanki hiç gitmiyomuş modundayım.
Akşam iş güçten yapmadın ama sabahki hemen telafi et, bakiyim.şimdi bana kim sırça atcak,ben akşamda sporumu yapmadım,sabahda.
afiyet olsun. Arada olur böyle hazırlıksız yakalandığın.:125:bugün öğle paydosun da çeyrek köfte ekmek + ayran ( yiyecek getirmemiştim. yarın getircem inşallah):26:
sonra bir nescafe
ara olarak da süt içmeyi düşünüyorum saat 3te. imkanlar dahilinde diyetim devam ediyor.
saol canım ...toparlandığımı sanmıştım ama olmamış...çok geçmiş olsun bitanem,kürtaj ve sonrasını çok iyi bilirim ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
saol canımDOSBAMMM geçmiş olsun kıyamam sana. biz seni burada bekliyoruz. müsait oldukça gel.
kaptanım zaten ilk haftaki gibi kılo versem süper olur. biliyorum o kadar veremeyeceğimi ama sanki hiç gitmiyomuş modundayım.
evet gülüm pazar günü uçuyoruz ailecek 6 gün kalıp döneceğim.mantı dedim kayınvalidemin hazırda dolapta vardır yorulmasın diye yoksa canımın istediğinden değil gülüm.çok hamur işi yapıyor o sıkıntımız var bir de yemekte kaynım hep kola içer bilmiyorum bakalım.gerçi gezmekten pek evde kalırmıyım onuda bilmiyorum ya atarız direk sahile kocişle kendimizi .bu sefer havagüzel olursa enesime bir vapur turu sözüm var
canım çok geçmiş olsun .toparlanman için biraz ortam değişikliği iyi gelir .adetken üşüyorsan demir eksikliği falan olmasın ben de çok üşürüm dr sormuştum ondan demişti .adet değil şimdide üşüşüyorum mesela gece pc den kalktıktan sonra yatakta bir türlü ısıtamıyorum kendimi
tartıyaa çıkamıyorum korkudan kızz ya gitmemişsee diye hani gitmediyse moralim bozulurr o anda bırakırım elmacıklarıııpazar gününden beri yapıyorum canım fazla veremedim gibi geliyoo ama bakalımm tmm beraber başlıyalımmm ben ayrıntıları anlatırım sana 2 hafta sürdürmen gerek ama unutmaa hele bi reglll dönemini atlatt çokkk gaza geldimm çokkk
canım benimmm kendine çok dikkat ettzaten kan kalmadıydı bide şimdi adet oldunn kalanda oraya gidiyo gıı:26: (öpüyorumm dosbammm toparlann gell aramıza hemenn
kızlaeee bu arada akşam doğum gününeee davet edildimm 6 yaşında komşumuzun oğluu gitmesem çocuk kırılcak gitsem zorla yedirceklerrrokadarrr elmamm boşa gitsin istemiyorumm napsamm kii ben yemem ama ya zorlarlarsaaaa hepsiniii döverimmm haa
hastalığa rağmen beslenmenn mükemmell ablacımmmerhaba hatunlar..
çok hastayım çok..detoks çorbası işi kaldı..ağır grip geçriyorum..şu anda ilaç az gözümü açtıda bir uğrayayım dedim..
dün annemlere gittik.hasta olduğum için ye deselerde sadece 1 kaşık pilav ve çeyrek karnıyarık ve yanında eter ve 1 dilim ekmek yedim..
bugün malesef detoksa devam edemdim..
sabah
2 kaysı kurusu ve suyumu içtim..
ama ağzımda tat tuz yok.herşey ot gibi..
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
3 zeytin
1 dilm tam buğday ekmeği
az peynir yedim..yarım bardak süt.
öğlen
2 dilm tam buğday ekmeğine tost
1 domates.
ara
1 ceviz
4 kuru üzüm
akşam
tavuk baget var.
salat yapamam yanına ayran yapıp içersem ne ala..
bu hafat iyi bir performans beklemiyoru..ama cumaya daha var..
1.5 litre su içtim.
spro yok kolumu kaldıracak halim yok..başımda çaltlıyor..
heheee kız ben sana demedim mi benle fazla konuşmaaa bak benim gibii sende başlamışınnn 4 dilim ekmeklereee12 de 4 dilim ekmek arasına ,1 kk kadar penir,3 dilim domates ile tost,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara: 2 de 1 bardak ılık süt
ara yapcam bir daha .elma yicem saat 4 te.
dünkü su miktarım 2.5 litreydi bugün 2 litre içeçeğim
kilom aynı çıktı 56.5 um hala oh ne güzel yav.
akşama şehriyel çorbası içiçem.
deryacım ben sana hayranım. çocukların problemleri, hastalık bilmem ne ama diyet harika gidiyor. sana çok geçmiş olsun diyorum. son bir iki hafta baya zor oldu senin için. canım benim ne demişler "her gecenin bir sabahı vardır"
ne güzel kilon ya 56,5. darısı başımıza ayyıldızım bayrağım.
kızzzzz semine abin kontrol ediyor mu bakim hergün kaç elma yediğini? inşallah doğum günü pastası elmalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?