Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ama bitmeli bu dert keder diye kendimi paralıyorum geçsin bitsin kısa sürede diye lahanayla cebelleşiyorum

nereuscum sorun ne biliyormusun kendini çok sıkıyorsun önce sonra bulduğun şeye saldırıyorsun, kek, çikolata. Aslında az az sık sık yesen kan şekerin düşmese saldırmazsın melzeyitin dediği gibi.

tamam bu hafta son lahanayı yappıp bitireyim dediğiniz gibi yapcam
haklısın sıkıyorum kendimi biranlık duygusal travmadan sonra ne bulursam yiyorum cenavar gibi

tamam bu hafta son lahanayı yappıp bitireyim dediğiniz gibi yapcam
haklısın sıkıyorum kendimi biranlık duygusal travmadan sonra ne bulursam yiyorum cenavar gibi

ben de öyle oluyorum canım bazen ondan diyorum, benim de hamur krizim tutuyor börek, kek vs ne bulursam yiyorum.

aman be canım koca işte küs kalsan olmuşor yılışsan olmuyor özür diledi bide küs kalamıyorum ama içimden geçenleri söyledim hatasını farketti yoksa hayatta gelip özürdilemezdi evin içindeküslük zor oluyor bide ben eski kafayım bu konuda yatağa küsgirme derdi büyüklerim o zihniyet geçerli bende galiba huzurun sırrıda bu

evet ablacım mutlu evliliğin sırrı buymuş öyle okudum bir yerde

öyle hayatım ben de öyleyimdir, hiç küs kaldığımı bilmem, hiç de zararını görmedim. Biri alttan alacak mutlaka. Açık konuşmak lazım, bir dahaki sefere daha dikkatli olur.

ben de öyle oluyorum canım bazen ondan diyorum, benim de hamur krizim tutuyor börek, kek vs ne bulursam yiyorum.

one minuteklava: sen ne diyom orti öle kek pasta hamur işi olmadıııııııııııı 1,5 ayda ben istesen 55 olabilirsinnn hiç te abartı değilll aynısı benim içinde geçerliii istesek olmayacak şey yokkk:lepi: bu arada
sabah klasik kahvaltı
ara elma+form çayı
öğlen bir dilim tavuk+4 kaşık çorba
ara elma yiycem
akşam salata yiycem
45 dk msa tenisi oynadım akşam 1 saat yürüyüş planlıyommm bakalımmmmmmmmmsositososito

elmamıad yedim lahanamıda yediim
hııım hıımm nanca lezzetliydi hayatımda böyle yemek yemedim beeenn
enfess fefkaladenin fefkinde bişeydii yani işte öyle bişeydi

nezaman başladın nereus lahanaya kaç gündür okuyorumda öylesine okumuşum ben bir kereyaptım şu işi aslında çok istiyorum yapmayı ama tembelliğimden yapmıyorum tadınıda çok seviyordum ay ay biri yapsa bana içirse bi uykum var bi uykumvar galiba benide kan şekerimdüştü ya aslında karbonhidrat ağırlıklı yiyince uykum geliyor galiba ağırlık veriyor

ablacım bugün daha yeni başladım bende ilk günüm
arkadaşla birlikte yapcaktık oda yaptı getirdi yiyemedi döktü :roflol: üstüne dürüm yedii olurmu böyle şey yaa haksızlığın alası var yiyor ve kilo almıyor benneyaptımki
tabii benim öyle bir şansım yok dökemedim kız zaten incee süllüm gibi
ben yidim yimeğimi akşamda yicem

ah canım sen lahana dedikçe ben fenalaşıyom kız gel şunun adını değiştir hııııııııııııııı lahana demeyelimde başka bişey olsunnnnnn:dance:

balık olabilir ben çok seveyomm balığı yada pirinç pilavıda olabilir :roflol:
senin önerilerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…