Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya öyle canımısın çekceği şeyler olmasın tatlı gibi yemezsen adını andıkça olur :roflol:
benim için sorun değil :1hug:

tamam balık olsunnnnnn
öleyise çeksede canımız yesek zararı yok
ama azimlisinya BALIK konusunda tebrik ederim seniiii inşallah faydasını görürsünnnCADIARZU

:roflol: :roflol:
bende kendimi çok azimli gördüm :roflol: :roflol:
su perim gelin çiçeğim herişeyim
evet çok azimliyim biri deseki nereus gel pizza yicez herşeyi fırlatır kaçarım vallaa :roflol:

:roflol: :roflol:
bende kendimi çok azimli gördüm :roflol: :roflol:
su perim gelin çiçeğim herişeyim
evet çok azimliyim biri deseki nereus gel pizza yicez herşeyi fırlatır kaçarım vallaa :roflol:

çok yaşa emi sen bende cümleyi nasıl bağlayacağını düşünürkennn çok güldürdün beniiiiiiiiiiiidelikafadulden ben elma yiycem şimdi gel birlikte yiyelimmmmmmm kaydirigubbakcemile5

yirim gıı senii Şeniz
ama kaç kalorilisin onu bilmem gerekk :roflol:
çok zararın olmaz demi bana su perimm

çok şekerimdir gördün resmini ve bolca yağım varrr ııııııııı çok iğrencimmm ama merka etme yersen beni çabuk eritirsin için rahat olsun yaniiiiiiiiiiiiii sadece şişkinlik yaparım oda lapa yersen gider kalmaz bişeyyyyyyyyyyy:jeyyar:

şeker oranın yüksek onu biliyorum :roflol: yağ yok kızz
bal kaymak gibisin maşallaahhh allah sahiibine bağışlasın amiinnnn

elmanı yidin demii bensizzz
teşkür canım afiyet bal şeker olsun
ama kilo yapmasın protein olsun :roflol:

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim bugün ben geldim ama kimseler yok bugün sisgo nereus nasilsiniz canlarim ben daha iyiyim ama galiba grip olacam bogazim yaniyor kafam agriyor ben bugun ne yedim ben kahvalti yapamadim kizimin kulak agrisi tuttu sabah yine dr gittik öglen geldim kahvalti yaptim canim birsey istemiyor arada 1 elma yerim 1.5 litre su icerim aksam ise gidecem kizlar resimler koymusunuz galiba ben niye görmedim nerde resimleriniz

hoşgeldinn canımmmmm
geçmiş olsun bebişinle sana daha iyi olmana sevindimm
yok resim konuşmamıştı şişgocumun resmini msneden görmüştüm zayıflayın koycez aradaki farkı
görün diyee delikafadulden

hoşgeldin canım evet bu havalar kötü hastalık havası çocuklara dikkat etmek lazım yok canım resim koymadık msn gördükte onu dedimmm

evet şekerim yazıflayalımda şöle koyalım resimlerimizi kaydirigubbakcemile5

hadi bakalim kizlar yaza az kaldi kizlar zayiflayinca herkes koyacak ben haric cünkü yaza kadar zayiflamam cok zor

kızlar eğer beni yanlış anlamazsanız muhsin yazıcıoğlu ve beraberinde ölen 5 arkadaşı ve bu vata niçin savaşmış bütün insanlar için bir fatiha okursanız çok sevinirim

hadi bakalim kizlar yaza az kaldi kizlar zayiflayinca herkes koyacak ben haric cünkü yaza kadar zayiflamam cok zor

canım neden öle düşünüyon daha yaza 3 ay var ve sen azimli olursan 12 verebilirsin
böylece 65 olarak yaza girersinki gayet iyi unutma bunu yapabilenlervar yani ayda 4 kilo verrenler var biz neden yapmayalımki onların bizden ne fazlaaa istesek başarırız hepimiz için geçerli buuu kızlar nisana acayipppp azimm ve hısrla giriyom hadi baklımmm neler olcakkkk:dance:

ya öyle deme arkidaşımm ortakımm can yoldaşım bırakmam ben seni korkma birlikte koycaz resimlerimizi Şeniz

kızlar eğer beni yanlış anlamazsanız muhsin yazıcıoğlu ve beraberinde ölen 5 arkadaşı ve bu vata niçin savaşmış bütün insanlar için bir fatiha okursanız çok sevinirim

amann düşünceli ablam benimmm okuruzz canımm
allah günahlarını affetsinn

slm fıstıklrdün giremedim.
valla şişgocum menülerine bktım süpersin bu hafta yaa..hem de spor var.
nereus cum sen de lahanaya başlamışsın.ben2 gün yaptım vermeyi bırak 800 gr almışım...valla sinir oldum.eşim de kızdı çok.halsiz ve sinirli olmuştum..bıraktım bende..şimdi eski düzenimi tutturmaya çalışıyorum
sabah 2 dilim k ekmek b.peynir
ara yok
öğle menemen 2 dilim k ekmek
ara 1 elma 1çb süt
akşam 1 porsiyon barbunya yemeyi düşünüyorum..salata ile
biraz önce 45-50 dk yürüyüşve koşu yaptım
düzenimi bozduğum için çok pişmanım
nereuscum umarım sen verirsin sengözlerimebaksanab

inşallah veririm canımm ya geçen yaptım bende veremedim tabi kaçırdım arada ve yanlışda yapmışım 3 gün yapmayı düşünüyorum
1.gün bitti 2 gün kaldı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…