Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

alt solunum üst solunum hepsi birbirne karışınca alt üst olmuşum kısaca...
ferdici evde denzi suyumuz mevcuttur bacım..ama bşım çok ağrıyor gerçekten..

günaydın kaptanım
geçen hafta:87
bu hafta:84.500
maşallah

günaydın..kilom 63.2 54:
gecem kötü geçti sabah kadar oğlum saat başı ağlayarak uyandı...ayağımda salladım daldı bir daha böyle böyle sabahı ettim..bana gelince az daha iyiyim..
uykusuz her gece desene, oğluşun epey ağır geçiriyor hastalığı canım. inşallah bu son demleridir o hain virüsün.

günaydın uydumuki uyanayım rabiaaaaa

işin zor yaw ne deyim:97:

günaydınnnnnnn hafif bayanlarrrrrrrr

inşallah herkes iyidir. valla bugün hafif çıkabilmek için dün akşam o kadar az yedim ki ve saatlerce spor yaptım. sonuca değdi. kilom : 62,1 kg. ayrıca maalesef wc ye gidemeden tartıldım.

kaptanım yarışma sonuçlarını hangi topikte görüyoruz. geçen hafta sonuçlarınıda göremedim.

günaydın kaptanım

kız harikasın. maşallah.

günaydın..kilom 63.2 54:
gecem kötü geçti sabah kadar oğlum saat başı ağlayarak uyandı...ayağımda salladım daldı bir daha böyle böyle sabahı ettim..bana gelince az daha iyiyim..

ay canım kıyamam sana. anaların hakkı ödenmez valla. daha iyi olduğuna sevindim.

amanınnnnnnnn o kadar acıkmışım ki i dilim ekmeğe 1 parça peynire saldırdım. yuttum adeta

günaydın kızlaaaarr gününüz ii olsunnn canlarımmmm bu hafta 500 gr gitmis sdc ama olsun hic olmamasından iidir 87.5 kilommm

günaydın kızlaruyanalım artık:97:
günaydıınnnnnnnn
günaydın kaptanım
ayyyyy masallahhh darısı basımaaaaa tebrikler tatlımmmm

günaydınnnnnnn hadi bakalımmm dewamı da gelir inşşşşşşş

saat 16.30'dan sonra:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-41.html
paylaşım yapılırken görmek istersen de:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-255.html

kahvaltımı yaptım hapcıklarımı yuttum..nisanın iki haftası arya gitti.ya..çok üzüldüm..
sıra azcuk evle ilgileneceğim eşimde yardım edecek beni bekliyor.

bugünkü menüm :
kahwaltı öncesi: 2 hurma
kahwaltı:bi dilim kepek ekmek,bir dilim peynir,bir haslanmıs yumurta,domates salatalık dere otu,sekersiz 2 fincan cay acık

öglene de tarhana ya da sehriye corbası yapmayı düsünüorum bir de kabak yemegi yogurt aksam da sdc salata we yogurt yicem ara ögünlerimde gün kurusu aldım yogurt we meyweyle yapıcam

günaydın arkadaşlar,

şu anda 52.6 kilom. kilo bildirimi nasıl yapılıyodu çok vaktim yok şöyle mi;

55.4/52.6/0.4/..... hatırlayamadım. şu anda vaktim yok. vaktim olunca döncem. ama geç kalmamak için yazayım dedim. kızlar bu hafta 400 gram gitmişi. inşallah kalıcıdır da değer gittiğine.

kızlar günaydın herkese dün bütün eşyalar toplandığından :) tartılamadım zaten reglym tartılmasam daha iyi vermiş görünmem morelım bozulcak yoksa :S aynı kılodayım yazın beni

günaydın herkese.ben bu sabah 101.6 çıktım dijitalde.
sabah 2 etimek az peynir salatalık domates yedim.yeşil çay içtim.
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum

canım selam. enbaştaki kilona göre değil. geçen cuma bildirim yaptığın kiloya göre % hesaplanacak. kaptanımız daha doğru bilir.

kızlar günaydın herkese dün bütün eşyalar toplandığından :) tartılamadım zaten reglym tartılmasam daha iyi vermiş görünmem morelım bozulcak yoksa :S aynı kılodayım yazın beni

günaydın. evin karşık olması kadar sinir birşey yok. taşınmak çok zor. kolay gelsin canım.

günaydın herkese.ben bu sabah 101.6 çıktım dijitalde.
sabah 2 etimek az peynir salatalık domates yedim.yeşil çay içtim.
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum

selam ayşe. güzel kahvaltı. inşallah sende vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…