çocuklar uyuyorsa,sende biraz uyusana dillenirsin.
yok nerde uymak bi,zde hayal..ailecek ayaklandık..
şimdi kahvaltıya..antibiyotik saatim geliyor..
maşallahgünaydın kaptanım
geçen hafta:87
bu hafta:84.500
uykusuz her gece desene, oğluşun epey ağır geçiriyor hastalığı canım. inşallah bu son demleridir o hain virüsün.günaydın..kilom 63.254:
gecem kötü geçti sabah kadar oğlum saat başı ağlayarak uyandı...ayağımda salladım daldı bir daha böyle böyle sabahı ettim..bana gelince az daha iyiyim..
günaydın uydumuki uyanayım rabiaaaaa
günaydın kaptanım
günaydın..kilom 63.254:
gecem kötü geçti sabah kadar oğlum saat başı ağlayarak uyandı...ayağımda salladım daldı bir daha böyle böyle sabahı ettim..bana gelince az daha iyiyim..
günaydıınnnnnnnngünaydın kızlaruyanalım artık:97:
ayyyyy masallahhh darısı basımaaaaagünaydın kaptanım
günaydınnnnnnn hafif bayanlarrrrrrrr
inşallah herkes iyidir. valla bugün hafif çıkabilmek için dün akşam o kadar az yedim ki ve saatlerce spor yaptım. sonuca değdi. kilom : 62,1 kg. ayrıca maalesef wc ye gidemeden tartıldım.
kaptanım yarışma sonuçlarını hangi topikte görüyoruz. geçen hafta sonuçlarınıda göremedim.
saat 16.30'dan sonra:günaydınnnnnnn hafif bayanlarrrrrrrr
inşallah herkes iyidir. valla bugün hafif çıkabilmek için dün akşam o kadar az yedim ki ve saatlerce spor yaptım. sonuca değdi. kilom : 62,1 kg. ayrıca maalesef wc ye gidemeden tartıldım.
kaptanım yarışma sonuçlarını hangi topikte görüyoruz. geçen hafta sonuçlarınıda göremedim.
saat 16.30'dan sonra:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-41.html
paylaşım yapılırken görmek istersen de:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-255.html
koşu bandında 20 dk koşturup geldim.
günaydın arkadaşlar,
şu anda 52.6 kilom. kilo bildirimi nasıl yapılıyodu çok vaktim yok şöyle mi;
55.4/52.6/0.4/..... hatırlayamadım. şu anda vaktim yok. vaktim olunca döncem. ama geç kalmamak için yazayım dedim. kızlar bu hafta 400 gram gitmişi. inşallah kalıcıdır da değer gittiğine.
kızlar günaydın herkese dün bütün eşyalar toplandığından :) tartılamadım zaten reglym tartılmasam daha iyi vermiş görünmem morelım bozulcak yoksa :S aynı kılodayım yazın beni
günaydın herkese.ben bu sabah 101.6 çıktım dijitalde.
sabah 2 etimek az peynir salatalık domates yedim.yeşil çay içtim.
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?