- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
veee bugünkü kilomm 66.2ayy çok mutlu oldum bakalım kalıcı olcak mı bu verdiğim kilocukk
çokk mutlu oldum ya 67.7den 66.2ye okadar elmaya rağmen az gibi görünüyoo ama buda bi deneyim olduuu
acaba kk rekoru kaçtır.
iyisin bacım iyisin :) olsun hadi çok yapma elma he :) pazar isveçe başlayalım kız beraber
cok saol beebim ben de aranızdayım artık yupppiiiiyağmurcini tebrik ederim canım.
ne oldu korktun mu kızhaftaya 80 olursan kesin rekor kırarsın sanırım.
havalar ısınıryor kilolar duruyor. valla havalar güzelleşsin mi, daha da mı soğusun karar veremedim. güzelleşirse ince giyinmek lazım kıyafet yok. soğursa spora çıkamıyorum. offf Allahım sen yardım et. nasıl giyecem kısa şortları bacaklarım pütür pütür :84:
kim benmi korktum kilodan,rekordan kıayımda görül.
hehe tmm kıziyisin bacım iyisin :) olsun hadi çok yapma elma he :) pazar isveçe başlayalım kız beraber
aynennn yaaa sıcak olsa kıyafet yok giyem hepsi düşüyooyağmurcini tebrik ederim canım.
ne oldu korktun mu kızhaftaya 80 olursan kesin rekor kırarsın sanırım.
havalar ısınıryor kilolar duruyor. valla havalar güzelleşsin mi, daha da mı soğusun karar veremedim. güzelleşirse ince giyinmek lazım kıyafet yok. soğursa spora çıkamıyorum. offf Allahım sen yardım et. nasıl giyecem kısa şortları bacaklarım pütür pütür :84:
ben yaptım iswec diyetini cok ii sonuc aldım 7 günde 5.5 kilo flan wermstm bööle terliodum metabolizmam cok hızlanmıstı ama 13 gün dayanamadım agır bi diyet cnkü benim yumurtadan midem bulanmıstı we bi süre yumurta yiemedm tekrar yapmak isterm bende
hehe tmm kızyaa isveç diyeti çok katıı sanırım burda yazıda okumuştum bi link var onu bulam yazcamm sana bi oku diye başlayak ölee pazartesi hem sandeviçç falanda var içinde
aynennn yaaa sıcak olsa kıyafet yok giyem hepsi düşüyoo
cinim benimm kızz 7günde 5 kilo muuhahaa ben hiçbişi yemesem bile gitmez bende okadarrr metabolizmam yawaşş benimm yumurtaayaa gelinceee bi kolii versinlerr doymamm
aynennn yaaa sıcak olsa kıyafet yok giyem hepsi düşüyoo
günaydinmi desem tünaydinmi :))
tartildim.. 80 baslangic,78,1 olmusum..
duzenli bi diyet listem yok demekki duzenli yapsam spor yapsam guzel gidicek.. :)) listeye kabul edilicemmi bilmiyorum ama listeye girmek icin cabalamakta guzel :) :97:
ölcülerimi vereyim bu haftadan sonra egzersizlere baslicam..
kilo:78.1
gögüs:106
bel:91
basen:108
ic bacak sorunum var bacak: 64
kızzzzzzzz semineeeee, sen ablanla dalga mı geçiyon.yaaa diyet süresince göbeğim eridi basenler aynı offfffff :84:
cok ii wermssn bacım ha gayret gitck gtckkkkgünaydinmi desem tünaydinmi :))
tartildim.. 80 baslangic,78,1 olmusum..
duzenli bi diyet listem yok demekki duzenli yapsam spor yapsam guzel gidicek.. :)) listeye kabul edilicemmi bilmiyorum ama listeye girmek icin cabalamakta guzel :) :97:
ölcülerimi vereyim bu haftadan sonra egzersizlere baslicam..
kilo:78.1
gögüs:106
bel:91
basen:108
ic bacak sorunum var bacak: 64
güzel vermişsin ebrucum, tebrik ederim.sana egzersiz şart. valla insan çok dinamik oluyor. spora başladığım ilk günler çok yorgundum ama aynı zamanda enerjiktimde. garip dimi. :26: benim bacağım kaç acaba hiç ölçmedim. evde mezuram yok. geçen bir kuşağa işaret koydum basen ve bel ölçümü. belim 2 cm gitmiş ama basen yarım cm gibi offffffffffff, küçül artık pis toto :84:
bak sinirlendirme beni şiir yazarım. poposuna ilk şiir yazan insan olarak tarihe geçebilirim her an
düzeltme: ebrucum yanlış anlama son satırda totomla konuşuyordum.:)
yağmurcimi evde etmiek vardı o kolayıma geldi.öğle az önce 1 kupa hazır çorba 3 etimek salatalık domates ve badem yedim.ara öğün yapamadım.
kızlar benim sıkıntım devam ettirememek .
çok sıcaksınız haepiniz.ayrıca teşekkürler.inşallah desteğinizle eriyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?