Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese gunaydın
kılom 67.8 kı gecen pazar 68.5 u gormustum
dun ev gezmesı vardı
sabah dim ekm peynır dılımlerı ve mıkrodalgada bıaz ısttım
ara yok
öğle
5 tane sarma yedım
tuzlu kek 1prmk kalınlıgında avuc ıcı kadar
1 dilm sutlu tatlı yedım (
kek kadar)
ara yok
akşama
6 yk makarna uzerıne 2 yk yogurt 3 yk kıyma
arkadalarımla konustum
gucenmeyın
dedım ben gelırken kendı salatamı getırecegım kocaman bır tabak
yoksa kılo veremıyorum dedım 1 aydır hep aynıyım

bugunkı menumse
sabah 1 dilim ekm 10 kaju 20 lelebı 5 zeytın
ara elma
öğle 1kase yogurt 1 dilim ekm 3 kofte
ara 1 kıvı
ara 1 /2 cay bard leblebi 1/2cay bard kuru uzum
akşam 1 tabak salata( lıgt ton balıklı) 1dilim ekm 1 kase yogurt
21 gıbı salep yannda 1/2 cay bard leblebı
yuruyus yapmaya calısacagım
bakalım nasıl olacak

günaydın herkese.ben bu sabah 101.6 çıktım dijitalde.
sabah 2 etimek az peynir salatalık domates yedim.yeşil çay içtim.
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum
tesekkürler tatlımmm inş sen de wereceksn kahwaltın güzel olmus etimek yerne kepek ya da cawdar ekmegi yemeni terch edermmmm

kacamakların olmusss kaju yemeseydn keske o kadar cnkü cok yaglı we tuzluu

1 1.5 ay sora bizde tasınıoruzz plastik kızzz kıyamam ben de senin gibi olacagm o zmnlar anlıorum seni simdidennnn

dombili sen bu hafta listede misin? yoksa izinli mi kalacaksın?

selam canım. biraz verdiğine sevindim. biraz çereze dayanmışsın. kaju diyince içim gıcıklandı. kendisini çok severim. ve onu çok özledim. o kadar özledim ki elime geçirirsem onu yerim.

selam canım. biraz verdiğine sevindim. biraz çereze dayanmışsın. kaju diyince içim gıcıklandı. kendisini çok severim. ve onu çok özledim. o kadar özledim ki elime geçirirsem onu yerim.

ben de c ooooooooooooook sewerm kendisini hatta haftasonları calısıorum ya bi ara kajunun tadımının yapıodum inanamazdın nası yedgmeeeee tabi o günler gecmste kaldı

veee bugünkü kilomm 66.2 ayy çok mutlu oldum bakalım kalıcı olcak mı bu verdiğim kilocukk

çokk mutlu oldum ya 67.7den 66.2ye okadar elmaya rağmen az gibi görünüyoo ama buda bi deneyim olduuu

ben de c ooooooooooooook sewerm kendisini hatta haftasonları calısıorum ya bi ara kajunun tadımının yapıodum inanamazdın nası yedgmeeeee tabi o günler gecmste kaldı

bende o işi yapmak istiyorummmmmmmmmm.

veee bugünkü kilomm 66.2 ayy çok mutlu oldum bakalım kalıcı olcak mı bu verdiğim kilocukk

çokk mutlu oldum ya 67.7den 66.2ye okadar elmaya rağmen az gibi görünüyoo ama buda bi deneyim olduuu

ene almalar işe yaradı kızzzz. tebrikler elma diyetinin nasıl yapıldığını anlatırsın bize artık.

** 13 .TAKIM 202. ETAP **
_ferdici_ ( 67.7 / 66.2 / 1.5 / 2.22%)
neyneyse ( 62.1 / 62.8 / -0.7 / -1.13%)
sakaleynmaster ( 62.7 / 63.2 / -0.5 / -0.80%)
plasticwoman (76.9 / 76.9 / 0.0 / 0.00% )
burcuxxx (63.3 / 62.1 / 1.2 / 1.90%)
emvacilbihar (53.0 / 52.6 / 0.4 / 0.75%)
yagmurcini3 (89.0 / 87.5 / 0.75 / 0.84%) Yeni üye. 31.03.2011 tarihinde takıma katıldı.
dombili85 ( 68.0 /// %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
dosba ( 71.2 /// %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
vintage ( 64.0 /// %) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO (474.7 / 471.3 / 2.65 / 0,56%)

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyy cooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm tesekkürleeer kaptanımmmmmmmmm sizi mahcup etmicem cok ii olcam en ii olcammmm yalnız ben baslangıctan bugüne yani 2 haftada 1.5 kilo wermis oluorum toplamda orda 0.75 yazmıssın kaptanım bi yanlıslık mı war yokssa ben mi yanlıs hesapladımm

zaten girmek için bu hafta elimden geleli yapcam kk rekoru kırcam,bunu bir yere not edil hafteya hatırlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…