Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:) bugün yediklerim
Sabah
kepeklii tost ekmeğine aşarlı domatesli sandviç
ara
10 fındık-3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba-4 ızgara köfte-2 dilim çavdar ekmedği

hehee ablayla dalga geçilmezzzz taş olurum taşşşkız niye dalga geçem senin kilona bak bide benimkinee ancaa kendimle dalga geçerimm benn

ya ben senden hafif olabilirim ama senin kıyafetlerin bol, benim kıyafetlerim dar geliyor.

ah burcu ahhhh bi bana siir yazmadınn walllaa

bu gidişle hepinize yazacağım. açlıktan başım dönünce kendimi sanata veriyorum artık.

sonuçları almaya başlayınca kendin frenleyemeyeceksin. biraz sabır

ayyyyy salatam cok güzel olmusss mmmmmmmmmmmmmm enfeeeeeeeees

afiyet olsun

Eki Görüntüle 177923

şimdi gördüm :) gülelim bari biraz :)

ben bu diyeti tuttum arkadaşım.

:) bugün yediklerim
Sabah
kepeklii tost ekmeğine aşarlı domatesli sandviç
ara
10 fındık-3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba-4 ızgara köfte-2 dilim çavdar ekmedği

aferim sana ama ekmek hakkın bitti. akşama sebze meyvede ye.

öğle yemeğimi yedim. 3 yk kuru fasülye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım dilim ekmek.

Son düzenleme:
sabah : 1 tane kürt böreği (canım ıstıyordu uzun zaman olmuşdu yemeyi napım :) ) + 1 şeftali suyu
öğlen : 2-3 kaşık çorba + 3 çatal patates püresi + 6 çatal domatesli tavuk :) (miktar vermeyınce kızıyorsunuz :) lokmalarımı sayıyorsunuz yaa :) )
Ara : portakal

akşam bakcaz taşınma var ne olur bilmem

öyle valla spor sart bana sadece ic bacak deil..göbek hatta karin sorunum var.. yaa su ilk cuma zayiflama yarismasi basladigi dönemde mecburu yapilmasi gereken egzersizler vardi..onlari bulamiyorum..bakim onlara baslicam..

siz beni listeye alin, o zaman görün bendeki azmi :)

slm kızlar sabah evden yazdım size. sonra elektrikler kesildi okulda yine. bu saate kadar yoktu. mahrumiyet bölgesine döndük yaaa

dün misafirlerim vardı ve tek çeşit yaptım pasta amaaaaaaaaaaaaaa yemedim.

dünkü menümü yazamadım henüz. yazcam. bu arada dün gece yatmadan önce yazdıklarınızın hepsini okudum ama cevap verecek kadar gücüm yoktu kapatıp yattım.
burcum şiir mükemmel

ey diyet nelere kadrsin dedirtiyor.

kilolarınızı çok merak ediyorum bakcam şimdiiiii

ama aklım karıştı listede 2 dilim ekmek daha yazıyor akşama:26:

ay canımmm kusura bakma. sen diyetisyene gitmiştin değil mi? ben buraya ilk başladığımda günde 4 dilimi geçme diyorlardı da ondan dedim. sen listene uy tabi.

selam canım. pasta yapmışta yememiş. afferim kankime. şiirim diyet düşmanlarınaydı. sağol canım. görüyorsun bak ne hale getirdiler beni

cok ii wermssn bacım ha gayret gitck gtckkkk

tesekkür canim..ins..gidicek gitmesi lazim..
dedim yaa vede dicemm israrla.. siz beni alin listeye, bendeki gayreti o zaman görün... yaa ayni anda iki alintiyla nasil cevapliyorsunuz beceremedim :82:

günaydın kaptanım
geçen hafta:87
bu hafta:84.500
tebrikler ne güzel kilo vermişsin

wcye de gitmiş olsan hepten gerçek kilon ortaya çıkacak kankam. çok iyi gidiyorsun tebrik ederim.

günaydın kızlaaaarr gününüz ii olsunnn canlarımmmm bu hafta 500 gr gitmis sdc ama olsun hic olmamasından iidir 87.5 kilommm
az olsun öz olsun hayatım. geri gelebilecek 3 kilodansa bir daha dönmeyecek 500 gr tercih ederim

koşu bandında 20 dk koşturup geldim.

elif ne iyi etmişsiniz koşu bandı alarak ben de çok istiyorum ama imkan yok bacım. sen benim yerime koş koş koş. durmak yok devam

selam canım. biraz verdiğine sevindim. biraz çereze dayanmışsın. kaju diyince içim gıcıklandı. kendisini çok severim. ve onu çok özledim. o kadar özledim ki elime geçirirsem onu yerim.

kajuuuuuuuuuuuu aklıma soktunuz şimdi ne etcem ben?
çok severim çok çok çok ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsa da yesem.

bizde tasıncaz yaw anlıoum seni 1 aya kadar bz de tasınıoruz kız 3 5 catal cok az deil mi ben aclıktan ölürüm heralde
inş canım inş alınırsın sana baglı tabi spor bana da sart ya yapmazsam olmaz bi baslayamadım baslıcam da
slmm canmm aferm kız ne güzel dayanmıssın yememissn
tesekkür canim..ins..gidicek gitmesi lazim..
dedim yaa vede dicemm israrla.. siz beni alin listeye, bendeki gayreti o zaman görün... yaa ayni anda iki alintiyla nasil cevapliyorsunuz beceremedim :82:

canım alıntıyla cwp werin yanında bi konusma pencerei gibi bise hemen yanında + war üstnde ona tıklıosun istedgn herkese aynı anda böle cwp werebilirsnn

kızzzzzzzz semineeeee, sen ablanla dalga mı geçiyon. yaaa diyet süresince göbeğim eridi basenler aynı offfffff :84:
kız burcum benim göbiş bana bakıyor sırıtıyor napamm

ben de ölçüleyim bacağım kaç bi bakayım. bu arada güzel kilo vermişsin arkadaşım tebrik ederim.

kızlar,
ben şehir dışına çıkıyorum. ani oldu biraz. yarın akşam dönerim inşallah. takımiçi sıralamayı biriniz yaparsa güzel olur. yüzdeye göre sıralanıyor.

dünkü menüm

sabah ılık limonlu su

kahvaltı klasik domat salatalık 3 zeytin 1 kk peynir

ara nescafe
ara süt

öğle
çeyrek köfte ekmek ayran

ara (kaçamak gibi bişi)

akşam
1 tabak salata
1 tabak sebze yemeği
2 kaşık makarna

ara yok

bol su içildi. spor yoktu. ama ikram hazırlığı ve ev toplama çok yoordu. hatta misafirler gelmeden yarım saat uyudum yorgunluktan

sağol kankam. valla vermek için çok uğraşıyorum bi yürüyüşte yapabilsem harika olacak. h.sonu kesin çıkarız yürüyüşe heralde (inş)

kaju demeyin artık bak zaten adet olma haftasındayım. deliriyorum burda. bak yazdırtınız bir şiir yine bana

yemesi güzel, tuzlu tuzlu kaju
keşke bu kadar yağlı olmasaydın yahu
nasıl özledim yumuşaklığını tadunu
az mı büyüttün totomu ahhhh kajuu

kahvaltı
domates salatalık 1 dlm ekmek 1 çatal peynir

ara 1 bardak süt

ara yeşil çay

öğle çeyrek köfte ekmek ayran

ara türk kahvesi

akşam (yiyeceğim)
bakla yemeği 1 tabak
yarım kase yoğurt
1 dlm ekmek

spor : 5.30-6.30 arası tempolu yürüyüş arlkadaşlarla

su:2 litre su tamamlanacak belki geçer de

ahahahahahahaa hic gülcegm yoktu

senin şiirlerini yerim ben özellikle bunu. tadından geçilmez.
yapcaz kankam yapcaz. spor da yapcaz herşey de yapcaz. başka çıkış yolu yok. yarın bornovada bir seminer var öğretmenlere yönelik oraya gidicem . insan kişiliğini tanıma ve kişiliklere uygun eğitim verme

neden bahsettin dicen şimdi seminer kahvaltılı. bakalım çok yemeden çıkabilecek miyiz işin içinden.

bizde tasıncaz yaw anlıoum seni 1 aya kadar bz de tasınıoruz kız 3 5 catal cok az deil mi ben aclıktan ölürüm heralde

napım bacım öğlen yemek yerken aklıma hep sabah yediğim kürt böreği geldi ondan yiyemedim :) bide sürekli aklımdan şunu gecırıuyordum ne yersen 4/1 :) işte oda o kadar oldu çünkü tabakdaki yemek azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…