senin şiirlerini yerim ben özellikle bunu. tadından geçilmez.
yapcaz kankam yapcaz. spor da yapcaz herşey de yapcaz. başka çıkış yolu yok. yarın bornovada bir seminer var öğretmenlere yönelik oraya gidicem . insan kişiliğini tanıma ve kişiliklere uygun eğitim verme
neden bahsettin dicen şimdi seminer kahvaltılı. bakalım çok yemeden çıkabilecek miyiz işin içinden.
kızlar yediklerinizi okudum ama tek tek yorum yazamadım derse gidiyorum. eşim aradı ordan pazara ve markete de gitcekmişiz. hadi bana kolay gelsinnnnn. öpüyorum hepinizi.
ay bişi anlatcam size.
salı günü eşimle marketteydik gün kurusu aldık yarım kilo. eve geldik. o gün birkaç arkadaş bana gelmişti. sonra yusf emir kreşten geldi ve mutfakta gün kurularını görmüş. arkadaşlardan biri de oğlumun eline poşetin tamamını vermiş. buraya kladar sorun yok. sonra bizim oğlan odaya geldi kayısılarla veee arkadaşlar çocukları benim oğlan hep bir ağızdan bitirdiler benim diyet bombalarımı. ahhh yesinler bişi diğil bana da bıraksalardı ya bi tane.
ay canımmm kusura bakma. sen diyetisyene gitmiştin değil mi? ben buraya ilk başladığımda günde 4 dilimi geçme diyorlardı da ondan dedim. sen listene uy tabi.
çok güzel elma işe yaradı..veee bugünkü kilomm 66.2ayy çok mutlu oldum bakalım kalıcı olcak mı bu verdiğim kilocukk
çokk mutlu oldum ya 67.7den 66.2ye okadar elmaya rağmen az gibi görünüyoo ama buda bi deneyim olduuu
kahvaltı
domates salatalık 1 dlm ekmek 1 çatal peynir
ara 1 bardak süt
ara yeşil çay
öğle çeyrek köfte ekmek ayran
ara türk kahvesi
akşam (yiyeceğim)
bakla yemeği 1 tabak
yarım kase yoğurt
1 dlm ekmek
spor : 5.30-6.30 arası tempolu yürüyüş arlkadaşlarla
su:2 litre su tamamlanacak belki geçer de
sağol kankam. valla vermek için çok uğraşıyorum bi yürüyüşte yapabilsem harika olacak. h.sonu kesin çıkarız yürüyüşe heralde (inş)
kaju demeyin artık bak zaten adet olma haftasındayım. deliriyorum burda. bak yazdırtınız bir şiir yine bana
yemesi güzel, tuzlu tuzlu kaju
keşke bu kadar yağlı olmasaydın yahu
nasıl özledim yumuşaklığını tadunu
az mı büyüttün totomu ahhhh kajuu
menün gayet güzel..spor ev toplama olmuş işte.dünkü menüm
sabah ılık limonlu su
kahvaltı klasik domat salatalık 3 zeytin 1 kk peynir
ara nescafe
ara süt
öğle
çeyrek köfte ekmek ayran
ara (kaçamak gibi bişi)
akşam
1 tabak salata
1 tabak sebze yemeği
2 kaşık makarna
ara yok
bol su içildi. spor yoktu. ama ikram hazırlığı ve ev toplama çok yoordu. hatta misafirler gelmeden yarım saat uyudum yorgunluktan
hayırdır kuzu önemli birşey değildir inşallah..kızlar,
ben şehir dışına çıkıyorum. ani oldu biraz. yarın akşam dönerim inşallah. takımiçi sıralamayı biriniz yaparsa güzel olur. yüzdeye göre sıralanıyor.
taşınma zor kolay gelsin..sabah : 1 tane kürt böreği (canım ıstıyordu uzun zaman olmuşdu yemeyi napım :) ) + 1 şeftali suyu
öğlen : 2-3 kaşık çorba + 3 çatal patates püresi + 6 çatal domatesli tavuk :) (miktar vermeyınce kızıyorsunuz :) lokmalarımı sayıyorsunuz yaa:) )
Ara : portakal
akşam bakcaz taşınma var ne olur bilmem
öğlen güzel olmuş..ya ben senden hafif olabilirim ama senin kıyafetlerin bol, benim kıyafetlerim dar geliyor.
bu gidişle hepinize yazacağım. açlıktan başım dönünce kendimi sanata veriyorum artık.
sonuçları almaya başlayınca kendin frenleyemeyeceksin. biraz sabır
afiyet olsun
ben bu diyeti tuttum arkadaşım.
aferim sana ama ekmek hakkın bitti. akşama sebze meyvede ye.
öğle yemeğimi yedim. 3 yk kuru fasülye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım dilim ekmek.
çok güzel elma işe yaradı..
benim için uygun 18 dne sonra yemeiyorum ya..gazete iyi alternatifmiş yav..
:13:
menün gayet güzel..spor ev toplama olmuş işte.
hayırdır kuzu önemli birşey değildir inşallah..
taşınma zor kolay gelsin..
öğlen güzel olmuş..
ya ben senden hafif olabilirim ama senin kıyafetlerin bol, benim kıyafetlerim dar geliyor.
bu gidişle hepinize yazacağım. açlıktan başım dönünce kendimi sanata veriyorum artık.
sonuçları almaya başlayınca kendin frenleyemeyeceksin. biraz sabır
afiyet olsun
ben bu diyeti tuttum arkadaşım.
aferim sana ama ekmek hakkın bitti. akşama sebze meyvede ye.
öğle yemeğimi yedim. 3 yk kuru fasülye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım dilim ekmek.
allah kolaylık versin canımm zor taşınmak yaasabah : 1 tane kürt böreği (canım ıstıyordu uzun zaman olmuşdu yemeyi napım :) ) + 1 şeftali suyu
öğlen : 2-3 kaşık çorba + 3 çatal patates püresi + 6 çatal domatesli tavuk :) (miktar vermeyınce kızıyorsunuz :) lokmalarımı sayıyorsunuz yaa:) )
Ara : portakal
akşam bakcaz taşınma var ne olur bilmem
evet ablacım yaa çok şükürrrrabia takım içinde birşeyler yapın demiş geçmiş sayfada bir bakın .
bu arada tebrik ederim hepinizi kilo verenleri kutluyorum özellikle file arkadaştı en fazla veren sanırım.
ferdicimi kutluyorum elmalar yaramış kız oh gitmiş 66 lar ıgörmüşsün hadi gözün aydın ben de bugün tartılmadım canım istemedi.rabiş şehir dışına gitmiş kazasız belasız gidiver geliver dostum
kız plastik o resim neydi anlamadım tahmin ettiğim birşey mi dedim ama kestiremedim.bir de sen niye kilo vermiyon bakim aynı olduğun yerde sayıyon
** 13 .TAKIM 202. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**
_ferdici_ ( 67.7 / 66.2 / 1.5 / 2.22%)
burcuxxx (63.3 / 62.1 / 1.2 / 1.90%)
yagmurcini3 (89.0 / 87.5 / 0.75 / 0.84%)
emvacilbihar (53.0 / 52.6 / 0.4 / 0.75%)
plasticwoman (76.9 / 76.9 / 0.0 / 0.00% ) :44:
sakaleynmaster ( 62.7 / 63.2 / -0.5 / -0.80%)
neyneyse ( 62.1 / 62.8 / -0.7 / -1.13%)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
** 13 .TAKIM 202. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**
_ferdici_ ( 67.7 / 66.2 / 1.5 / 2.22%)
burcuxxx (63.3 / 62.1 / 1.2 / 1.90%)
yagmurcini3 (89.0 / 87.5 / 0.75 / 0.84%)
emvacilbihar (53.0 / 52.6 / 0.4 / 0.75%)
plasticwoman (76.9 / 76.9 / 0.0 / 0.00% ) :44:
sakaleynmaster ( 62.7 / 63.2 / -0.5 / -0.80%)
neyneyse ( 62.1 / 62.8 / -0.7 / -1.13%)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
rabia takım içinde birşeyler yapın demiş geçmiş sayfada bir bakın .
bu arada tebrik ederim hepinizi kilo verenleri kutluyorum özellikle file arkadaştı en fazla veren sanırım.
ferdicimi kutluyorum elmalar yaramış kız oh gitmiş 66 lar ıgörmüşsün hadi gözün aydın ben de bugün tartılmadım canım istemedi.rabiş şehir dışına gitmiş kazasız belasız gidiver geliver dostum
kız plastik o resim neydi anlamadım tahmin ettiğim birşey mi dedim ama kestiremedim.bir de sen niye kilo vermiyon bakim aynı olduğun yerde sayıyon
çok güldüm yaa
burcuuuuu 1.olmuşummmsıkı tutun kızz bırakma elimi haa tbr ediyorumm hepimiziiiii kilo verenleri tabi
0.75 deiiiil 1.5 olcak oooooherkesi tebrik ediorummmmm
kız semineeeee, haftaya az kilo verde ben 1. olayım. 2 haftadır 2. oluyorum
sen elimi tut diyorsun, ben ayağını kaydırmak istiyorum
şaka şaka seni ayrıca tebrik ediyorum.
şekerim aradaki fark 1,5 haklısın ama takıma 2 haftadır girdiğin için aradaki fark 2 ye bölünüyor. ok mi
kız semineeeee, haftaya az kilo verde ben 1. olayım. 2 haftadır 2. oluyorum
sen elimi tut diyorsun, ben ayağını kaydırmak istiyorum
şaka şaka seni ayrıca tebrik ediyorum.
şekerim aradaki fark 1,5 haklısın ama takıma 2 haftadır girdiğin için aradaki fark 2 ye bölünüyor. ok mi
ayağımı kaydırmaya çalışıyo bizim kızzzbak seni yerimm lopp diye yutarsam görünnnnn 2 haftadırr 2,oluyomuşş hanımefendiye bakk ben sonlardaydımm haberin varmı bi hafta baştan 1, bi hafta sondan 1. hertürlü 1.yimmm
diwa gruptan ayrıldı mı
şuna bak helegünlerce aç kaldım, saatlerce spor yaptım hakettim ben bu dereceyi
az yeseydin sende alla alla
her türlü kutlarım merak etme baştan, sondan, istersen ortadan 1. ol. tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?