Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10 gün gecikme çok fazla eğer daha önce böyle sorun yaşamdıysan tabi..doktorda bebeğin kalp atışlarını duyup gelmedehemenn test al yap bence..
mrb kızlarr gelemdim 2gündür ...çok yorgunumm üşüyorumuykum varr başım ağrıyo dönüyooiyi deilim anlicanız
hayırdır yavru kuş hastamısın kendine iyi bak..geçmiş olsun..
hoş geldin ..:13:
2 3 parca ceviz icini aksam yatarkan bi su bardagı suyun icine koyuoruz bardagın agzını cay tabagıyla kapatıoruz sabaha kadar sapsarı oluo o su sabah uyandıgımızda da cewizleri deil suyunu icioruz
evet bunu duydum am ahiç uygulamadım..dene bakalım..
kızlar anneannemler geldi konuları okucam sonra bu arada güzel bir haberim var 70 kg dan kurtuldum artık

öğle yemeğinede eşimle ufak çaplı bir tartışma vardı hem yedim hem laf yetiştirdim ekmek o ara kaçtı..
spor 120 mekik..sabah 60 öğleden sonrada 60 şeklinde..
50 sağ 50 sol yana yatma..yine 45*2sabah öğle ayakta oklava hareketi yaptım..birde yerde bacak içi ve basen işçin 45 adet hareket yaptım..ama yürüyüş yattı hala tam iyileşemediğim için başım çatlıyor..

:78:
ankaradaysan antares rossmanda vücud fırçası var 6.5 tl felan yanlış hatırlmıyorsam oda çok iyi denemeni tavsiye ederim..

kızarmış ekmek hariç başka kızartma yemiyorum canım
ekmegi kızartıp yemek kalorisini baya düsürüyor
kızlar anneannemler geldi konuları okucam sonra bu arada güzel bir haberim var 70 kg dan kurtuldum artık
woooooooooooooowwwwwwwww süpersinnn

ewet orti ankaradayım mutlaka bakıcam saol bebisimm

ceeee
selam kızlar napiyonuz bakem .
anacım istanbulda havalar kötü gidiyo eve tıkıldık kaldık
ben çok fena iştahlandım ya kayınvalidem hiç yemeğim yemekleri soruyo söylüyom yapıyo sağolsun sonrada ham ham
bir bakım size çıkım dedim inşallah cumartesi evdeeyim kendinize iyi bakın diyeti aksatmayın sakın

ay unuttum hatunlar
teyze oluyorsunuz heee
hamileyim.
elinizden öper bebiş inşalah.
dua edin şuan istanbuldayım .dönüştede dr randevum var inşallah minnoşuda görürüm çok heyecanlıyım ayrıca çok da panigim eneste yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sürekli tatlı krizindeyim

nerelerdesin ayyıldızımmm ayyyy cok sewndmm kızzz allah bagıslşasınnn hadi teyze oluoruzzz yuppiiii tebriklerrr sekerimmm

canım hayırlısı olsun
allah tamamına erdırsın nasıpse
aralık gıbı dogacak bebek
bu hamılelgın bıraz daha zor olacak cunkı senden ılgı bekleyen buyuk kuzucuk var
ılkınde yatıp kalka 9 ay gectı
2. bebgı olan arkadaslardan duyumlarım bunlar
ewet hayatım diyetisyen listesi ara ögün olarak alternatiflerim cok ama ben bunu sectm altın cilek ben de cok ii duyumlar aldım ama cok pahalı kilosu 90 ila 110 milyon arasında deisio
canım 20 ytl lık aldıgında 15 gun yetıyormus
annem almıs 20 ytl lık kılosu 70 ytl mıs

konusurken helekı tartısırken sofradaysa sınırden ne yedını analamıyon en bı kere orucluydum yemek yemısım su ıcmısım bu arada lafta yetıstırıyordum
rossman a hıc bakmamıstım aslında bakmak lazım

Son düzenleme:
öyleyse cok iimis canm bende alabilirmmm
mrb kızlarr

medinemmm tebrik ederim ablacımm gelsin bebişşşsevelimmm

menümü yazmıyorum kızlarr

ne yedn de yazmıon bakim kız

canlarımm leslie ile 2 mil yaptımm egzersizlerimi de yaptım dusumu aldım estra jelimi sürdüm 3 litre suyumu tamamladım smdi de 5 i 1 yerde cayımı iciorumm aferim banaaa

canım ben kullanıyorum bugün sanırım 4 gün oldu 2.günden itibaren etkilerini göstermeye başladı günde 2 bardak kullanıyorum özellikle bir tanesini yatıcağım vakit kullanıyorum sabah wc olayı için dün biraz kötü yapmıştı beni ishal yanibugün daha iyiyim karnımıda ağrıtmadı sanırım bünye alıştı ben tavsiye ediyorum canım

canım margarini çok seven biriyim özellikle sana tereyağtadında bir harika ama geçenlerde bir yazı okumuştum bulabilirsem eklerim o kadar zararlıki margarin yemek demek plastik pet şişe yemekle eş değer diye başlıyordu yazıda evde kendimiz kanıtlıyabilmemiz içinde margarini dolaptan çıkartın güneşe bırakın aylarca beklesin herhangi bir küflenme çürüme yada bozulma asla olmaz çünkü margarinde mikrop bile barınmıyormuş ki biz böylesine zararlı birşeyi yiyoruz o günden beri eve margarin sokmuyorum canım

mrb kızlarr gelemdim 2gündür ...çok yorgunumm üşüyorumuykum varr başım ağrıyo dönüyooiyi deilim anlicanız

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin:26:

canlarım bugün ne yedim ne içtim hiç söylemedim:86:

sabah
1 kase special k sütle beraber 1 bardak şekersiz çay
2 bardak su

ara
1 portakal
1 bardak su

ara
1 elma
1 bardak su

öğlen
2 dilim kepekli ekmekten tost içinde bir dilim salam domates semizotu ve peynirli
küçük pet şişe su

ara
yok

akşam
yumurtalı salata otuyla bol limonlu
1 tabak bezelye yemeği
1 bardak form plus çay

şimdide maden suyu içiyorum

kızlar burda pek giremiyorum,bu akşam üsttü annemle mutfak temizliği yaptık,yarında evi temizlemeye başlıyacağız.bu rada adette oldum.

kızlar burda pek giremiyorum,bu akşam üsttü annemle mutfak temizliği yaptık,yarında evi temizlemeye başlıyacağız.bu rada adette oldum.
mis gibi oldu desene güle güle kirlet..
gözün aydın..10 gün çok fazla ya iyi kurtardın bakalım..

bugün aklımdaydın çok sevindim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah...

günayddddddııııııııınnnnnnnnnnnnn hanimiss benimm canlarımm hanimiss minnoslarımmm uyanın bakalımmm oy oy yerim yerimmmmmmmmmm

ben daha önce 2 paket almıştım, evde yatıp duruyordu. çünkü daha önce hiç etkisini görmedim. burda roseking günde 2 defa 2 hafta içilmeliymiş deyince yeniden içmeye başladım ve bu sefer gerçekten faydalı oldu. 2 taneden fazla kesinlikle içilmemeliymiş. ben 2 hafta denemeyi düşünüyorum ama uzun süreli kullanmak niyetinde değilim. içindeki sinameki bağırsak tembelliği yapıyor diyorlar çünkü. bir ara da activia deneyesim var, 2 hafta.:97:bakalım yani.

kaptanım biliyor musun ben sakaryalıyım . benim memlekete gitmişsin. çok özledim oraları. biz yazdan yaza gidiyoruz. kışın çakılıp kalıyoruz buraya. nasıl beğendin mi sakaryayı?:97:
çook beğendim sakaryayı. biz üniversitedeydik ve üniversite o kadar süper yere kurulmuş ki tepeden göl manzarasında yediğimiz yemekler unutulmaz. şehir merkezini de gezdik, herkes fiyatları çok hesaplı buldu ankaraya göre

hadi bakalım hoşgeldin, bu sefer kararlı mısın? kaçamak da istemiyorum. ona göre listeye alıcam

annenin emekliliği hayırlı olsun canım.
bu 2 aydır yerimde saydığım da düşünülürse kilonun çoğunu daha kısa bir sürede verdim canım. kilolar gidiyor, hiç korkulacak bir şey yok. kararlı olmak lazım. bol spor yapmak lazım bir de.

hoşgeldin canım
şansına istanbulun yağmurlu zamanına denk geldin. belki birkaç güne hava açar.:97:

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hadi geçmiş olsun. bir hamile miyim korkusu yaşamışsın.
temizliğiniz de iyi olmuş, güle güle kirletsinler.

kızlar,
akşam gezmedeydik, o yüzden gelemedim. gündüz de net iyi değildi. elektirk kesildi vs. kaçamaklı menücanı paylaşayım:

k.öncesi: ballı limonlu sıcak su ve 1 günkurusu
kahvaltı: klasik kahvaltı ve 1 wasa + 1 kayısılı form plus
ara: 1 galeta, 1 karper
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
ara: 2 kupa yeşilçay

akşam: 1 küçük gülböreği, 1 tane el yapımı bir börek vardı, ince. 3 adet mercimek köftesi ve 1 tane de yuvarlak kesilmiş kek üzerinde muhallebi vardı. tabak zengindi, daha 2 çeşidi oğlum yedi de ben yemedim

ara: 1 elma, 1 muz ve çilek

su: 2 lt
form plus maalesef tamamlanamadı, akşam geç geldik:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…