Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım arada öyle olur, şişmişsindir iner hemen, moralini bozma.
Bende de gram oynamıyor hergün aynı, ama cumaya kadar birşeyler olacak, inanıyorum buna. Zaten 1,5 ay içinde güzelk ilo vermeliyim, gelinin kızkardelşi olacağım

aayyy inşallaahhh
aaa ama olmazkiii bütün yüküde ben çekememki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım ne yapcaksın, biz takımız, birimiz hepimiz hepimizz birimiz için :1hug:sırnaşık şey

ben bugün iyi oturdum, dün saat 10,2da uyumuştum. Evli ve çocuklu olmak insanı çok yoruyor gerçekten -tatlicadiarzu-
bu hafta da olacak emin ol, sen bunu çoktan hakettin.

amaa nereye kadar meliscim kilo veren ben paylaşımda bulunan beennn nireye kadar ama :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amaa nereye kadar meliscim kilo veren ben paylaşımda bulunan beennn nireye kadar ama :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım işte paylaşımda bulunuyorsun diye veriyorsundur kaydirigubbakcemile3, bak payşaımı az olanlar az kilo verecek bu hafta klava: göreceksin

kızlar ben de çıkayım, yatayım da kızım uyanır gece yine, perişan olmayayım.
Öpüyorum hepinizi, iyi geceler.

meliscim kaptanım ben kaçarım (kıvançım öyle diyor behlül kaçar :asigim: )

iyi akşamlar kocaman öptüm yarına enerji tepolayayım çok koşcam zıplicam Şeniz Şeniz

canım ya sen takımın neşesisin.güldürdün beni :roflol:gece gece

bi bakayım, ad ve aspettami de girmemiş bugün, kızlar nerdesiniz?
evet aspettamiyle hiç karşılaşamıyorumgüya koçluk yapcaktım ona:1closedeyes:

canlarııımmm
çok özledim sizleri ama misafirim var giremiyorum ,girsemde sadece okuyup çıkabiliorum sadece...
bu hafta herbalife ı bıraktım zaten 1 haftalık ürünüm kaldı
onu da haftaya kullanıp bi daha kullanmıyacam
kendim 3 haftada 2 kilo vermiştim bu ürünlede 3 haftada 2 kilo verdim
boşuna bu kadar aç kalıyorum
bu hafta umarım kilo almam çok fazla dışarı çıkıyoruz ve dışarda yiyorum
cuma kilo bildiriminde bulunurum
hepinizi öpüyorum
iyi geceler

bende sizi merak ediyordum 1 shake ile mi 3 haftada 2 kg verdiniz hemde acebe ac :1closedeyes:
para tuzağı ve vucuttaki tahribatalrı analtmstm ama kendiniz gördünz hiç değilse
nyse inşh arzzu ettiğiniz kgya ulaşırsınzz

günaydın kızlar ben fazla giremiyorum saat olayı beni biraz yordu daha alışamadım bide annem var yalnız bırakmak istemiyorum çocuk uyuyunca onu uyutuyum derken kendimi uyutuyorum sabah zor uyanıyorum mesai saati içindede kimse olmuyor ne oluyor bana anlamış değilim vücudum ödem topluyor bu gün ayakkabımı bile giyemedim
dün akşam şunları yedim
1 içli köfte çok kalın açmışlardı beğenmedim kıymalı pilav yemiş gibi oldum
yarım tabak nohut 2 dilimde ekmek yedim
başkaca birkaçtane de badem yedim

canım evet ben de çok merak etim önce, sonra mesajlarına gözgezdirince ailenişn gelmiş olduğunu okudum, onlarla ilgilen tabi.
Dosbacım sen de etki etmedi gerçekten, bazıların da faydası oluyorumuş, bilmiyorumö ki, sen her halukarda verirdin 2 kiloyu belki daha fazlasını. Neyse artık 6 öğün beslenmeye geç, metebolizmanı hızlandır biraz. Biz de öpüyoruz.

evet deguacım sadece 1 öğün yiyordu, aç ama kilo kaybı yok denecek kadar az o açlığa. Biz de görmüş olduk.

hava değişimi ödem yapıyor olabilir canım. akşam biraz karbonhidratı abartmamışmısın-tatlicadiarzu- aslında yapabilsek karbonhidratı öğlen alıp akşam sebze, ızgara ile geçiştirsek süper olur asma dasyanamıyoruz, ben de pilav yedim askşam.

günaydın kızlar nasılsınız
ben dipçik gibiyim çünkü 64.8 kiloyumm çok mutluyum cumaya kadar bomba gibi geliyorumm
heheee

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar ders çalışmaya çalışıyorum işim zor tam 1 ayım kaldı ve daha yarılayamadım üf üf rakip çok umarım kazanırım

ben dipçik gibiyim çünkü 64.8 kiloyumm çok mutluyum cumaya kadar bomba gibi geliyorumm
heheee

canım tebrikler bak dün kaçamak yapmadın hemen ödülünü aldın.

kızlar ders çalışmaya çalışıyorum işim zor tam 1 ayım kaldı ve daha yarılayamadım üf üf rakip çok umarım kazanırım

çalış hayatım, inşallah kazanırsın, şeflik sınavı mı?
Benim de yarın yüksek lisans dersim var notlarımı gözden geçiriyorum.

heheee

Canım tebrikler yya bu hafta senden ve şişkodan fayda var bize...ben de sabah tartıldım..lahanadan aldığım 800 gr geri vermişim yani bu gün aynı kilodayım..inşallah2 günde yarımkilo falan veririm takıma faydam olsun istiyorum :teselli:

canım ne sınavına hazırlanıyorsun?allah zihin açıklığı versin şeker.

ben öğle yemeğine geldim eve
sabah 1dilm k ekmek beyazpeynir salatalık domates 2 bandırık bal
ara küçük bir elma yedim bolca şekersiz çay
öğle 1 porsiyon barbunya aldım..birazını yedim gerisini bıraktım yanında biraz da yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…