bene meşguliyetten ziyade motivasyonumuz düştü..üç haftadır herkes güzel kilo verdi.bu hafta kaytarıyoruz sanki..nereus ve şişgo hariç...ben lahana ile iyi başlamıştım haftaya ama tartılıp 800 gr aldığımı görünce tırstım motivasyon gitti bende..
bu gün diyet başarı öykülerinden okudum biraz ii geldi....hihoyyyt
aayyy inşallaahhh
aaa ama olmazkiii bütün yüküde ben çekememki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy canıımm sanırım işleryoğun zaten çoğu kişi evli ve çocuklu ondanda oluyor yinede
vakit ayırıyorlar ama inşallah vermiş olursun cumaya kadar herşey değişir merak etme
ben geçen hafta kesin almışımdır dedim 66.5 razıydım
anamm bir çıktım tartıya 65.2 bir oynamadığım kaldı vallaha
aynısı olcak görceksin
birde cuma günü mübarek gün kalkarken dua edip kalkıyorum :roflol:
amaa nereye kadar meliscim kilo veren ben paylaşımda bulunan beennn nireye kadar ama :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
meliscim kaptanım ben kaçarım (kıvançım öyle diyor behlül kaçar :asigim: )
iyi akşamlar kocaman öptüm yarına enerji tepolayayım çok koşcam zıplicam Şeniz Şeniz
canım ya sen takımın neşesisin.güldürdün beni :roflol:gece geceayy canıımm sanırım işleryoğun zaten çoğu kişi evli ve çocuklu ondanda oluyor yinede
vakit ayırıyorlar ama inşallah vermiş olursun cumaya kadar herşey değişir merak etme
ben geçen hafta kesin almışımdır dedim 66.5 razıydım
anamm bir çıktım tartıya 65.2 bir oynamadığım kaldı vallaha
aynısı olcak görceksin
birde cuma günü mübarek gün kalkarken dua edip kalkıyorum :roflol:
evet aspettamiyle hiç karşılaşamıyorumgüya koçluk yapcaktım ona:1closedeyes:bi bakayım, ad ve aspettami de girmemiş bugün, kızlar nerdesiniz?
canlarııımmm
çok özledim sizleri ama misafirim var giremiyorum ,girsemde sadece okuyup çıkabiliorum sadece...
bu hafta herbalife ı bıraktım zaten 1 haftalık ürünüm kaldı
onu da haftaya kullanıp bi daha kullanmıyacam
kendim 3 haftada 2 kilo vermiştim bu ürünlede 3 haftada 2 kilo verdim
boşuna bu kadar aç kalıyorum
bu hafta umarım kilo almam çok fazla dışarı çıkıyoruz ve dışarda yiyorum
cuma kilo bildiriminde bulunurum
hepinizi öpüyorum
iyi geceler
canlarııımmm
çok özledim sizleri ama misafirim var giremiyorum ,girsemde sadece okuyup çıkabiliorum sadece...
bu hafta herbalife ı bıraktım zaten 1 haftalık ürünüm kaldı
onu da haftaya kullanıp bi daha kullanmıyacam
kendim 3 haftada 2 kilo vermiştim bu ürünlede 3 haftada 2 kilo verdim
boşuna bu kadar aç kalıyorum
bu hafta umarım kilo almam çok fazla dışarı çıkıyoruz ve dışarda yiyorum
cuma kilo bildiriminde bulunurum
hepinizi öpüyorum
iyi geceler
bende sizi merak ediyordum 1 shake ile mi 3 haftada 2 kg verdiniz hemde acebe ac :1closedeyes:
para tuzağı ve vucuttaki tahribatalrı analtmstm ama kendiniz gördünz hiç değilse
nyse inşh arzzu ettiğiniz kgya ulaşırsınzz
günaydın kızlar ben fazla giremiyorum saat olayı beni biraz yordu daha alışamadım bide annem var yalnız bırakmak istemiyorum çocuk uyuyunca onu uyutuyum derken kendimi uyutuyorum sabah zor uyanıyorum mesai saati içindede kimse olmuyor ne oluyor bana anlamış değilim vücudum ödem topluyor bu gün ayakkabımı bile giyemedim
dün akşam şunları yedim
1 içli köfte çok kalın açmışlardı beğenmedim kıymalı pilav yemiş gibi oldum
yarım tabak nohut 2 dilimde ekmek yedim
başkaca birkaçtane de badem yedim
günaydın kızlar nasılsınız
ben dipçik gibiyim çünkü 64.8 kiloyumm çok mutluyum cumaya kadar bomba gibi geliyorumm
heheee
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar ders çalışmaya çalışıyorum işim zor tam 1 ayım kaldı ve daha yarılayamadım üf üf rakip çok umarım kazanırım
Canım tebrikler yya bu hafta senden ve şişkodan fayda var bize...ben de sabah tartıldım..lahanadan aldığım 800 gr geri vermişim yani bu gün aynı kilodayım..inşallah2 günde yarımkilo falan veririm takıma faydam olsun istiyorum :teselli:günaydın kızlar nasılsınız
ben dipçik gibiyim çünkü 64.8 kiloyumm çok mutluyum cumaya kadar bomba gibi geliyorumm
heheee
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım ne sınavına hazırlanıyorsun?allah zihin açıklığı versin şeker.kızlar ders çalışmaya çalışıyorum işim zor tam 1 ayım kaldı ve daha yarılayamadım üf üf rakip çok umarım kazanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?