Canım yapma ne olur bitmesin motivasyonun ben yaptım çok pişmanım bak düğünüme 2 ay kaldı tutuştum hem birden gidebilio cumaya direk düşer kilon vücut bazen böyle yapio
bugün hava kapalı ondandır. insan kapalı havalarda enerjik olamıyor. galiba güneş vücudumuz için de enerji kaynağı.ay bugün bi mutsuzluk var üstümde zaten
sabah kahvaltım:
3 bardak şekersiz açık çay
3 siyah zeytin
1 kk yağsız peynir
1 dilim kepekli ekmek
şimdi evi temizliyip akşam yemeğini hazırlıycam. ve gün boyu spor yapmayı planlıyorum.
ewet canım sen diyetini yap gerisine karışma. vücudun da üstüne düşen vazifeyi yapacaktır merak etme.Birde stres yapınca tArtida daha fazla cikiliomus rahat olmak gerekiomus o benim için suan pek mümkün değil tabi
vücudumuz bazen duraklama dönemine girer. merak etme seni şaşırtacaktır yakında.ayyy bugün gerçekten moralim çok bozuk. motivasyonum tamamen gitti. bu sabah merakımdan tartıldım p.tesi ile kilom aynı bir gram almamışım bir gramda vermemişim. kilo vermem mi durdu acabaaşırı hiç bişi yemedim. sporumuda yaptım. günlük ortalama 4 lt su tükettim ve sürekli wc ye çıkıyorum bitki çayım ılık suyum her daim var. çayım şekersiz hayatımda ekmek yok nie böle yaww bugun bütün gün spor mu yapsam offf çok sıkıldım benzinim bitti arkadan gaz verip ittirecek olan yokmuuuuu
bugün hava kapalı ondandır. insan kapalı havalarda enerjik olamıyor. galiba güneş vücudumuz için de enerji kaynağı.
spor yapınca rahatlarsın kendini ii hissedersin
ewet canım sen diyetini yap gerisine karışma. vücudun da üstüne düşen vazifeyi yapacaktır merak etme.
vücudumuz bazen duraklama dönemine girer. merak etme seni şaşırtacaktır yakında.
afiyet olsun kas olsn yapğ yaksın inşallahhhhhhhhhhhhohhh yedim elmamı
orti durma zamanı değil sakın,bak ben cumadan beri durdum tartıda 1fazla çıkınca dün aklım başıma geldi.bu günde 90 dk yürümeyi düşünüyorum.ayyy bugün gerçekten moralim çok bozuk. motivasyonum tamamen gitti. bu sabah merakımdan tartıldım p.tesi ile kilom aynı bir gram almamışım bir gramda vermemişim. kilo vermem mi durdu acabaaşırı hiç bişi yemedim. sporumuda yaptım. günlük ortalama 4 lt su tükettim ve sürekli wc ye çıkıyorum bitki çayım ılık suyum her daim var. çayım şekersiz hayatımda ekmek yok nie böle yaww bugun bütün gün spor mu yapsam offf çok sıkıldım benzinim bitti arkadan gaz verip ittirecek olan yokmuuuuu
afiyet olsun,bal olsun yağ olmasın yediklerin.ohhh yedim elmamı
evet stres yaptıkça,insan sıkılıyor.Birde stres yapınca tArtida daha fazla cikiliomus rahat olmak gerekiomus o benim için suan pek mümkün değil tabi
tatlı yok,cuma yaklaşıyor unutma.sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
4 zeytin 1 çay kaşığı reçel
ara
kaçamak
öğle
1 tabak bezelye yemeği salata
1 dlm ekmek
ara 3 adet mercimek köftesi
akşam 8 gibi
1 tane enginar dolması ama pirinçlerini yemedim sadece yapraklarını sıyırdım.
ara 11 gibi eşim eve kaçamaklar almış gelmiş
ve içlerinden birini seçtim. midemin yanmasını geçirsin diye ondan yedim.
adet dönemim yaklaştı kötüyüm. sürekli tatlı yemek istiyorum offfffffffff:18:
ya ben de sabahtan beri sorcam sorcam unutuyom. rabişşşşşşşşş nerde?rabia nerelersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
bu yöntemi buradan öğrendim canım. deniyorum. bugün tatlı yemedim. inşallah korurum bu durumu:18:Tatlı krizine girenlere tavsiyem elmayı dilimleyip üzerine tarcin serpistirin inanılmaz lezzetli oluor ve tarcinin seker dengeleyici özelliğinden tatlı istegi olmuor
geldimmm:79:
kayınvalidem bizde misafir kızlar, bilgisayar odası misafir odası olunca akşam gelemiyorum.
sabah ise spora gittim. şimdi duşumu aldım, bornozla oturdum valla
ayyy bugün gerçekten moralim çok bozuk. motivasyonum tamamen gitti. bu sabah merakımdan tartıldım p.tesi ile kilom aynı bir gram almamışım bir gramda vermemişim. kilo vermem mi durdu acabaaşırı hiç bişi yemedim. sporumuda yaptım. günlük ortalama 4 lt su tükettim ve sürekli wc ye çıkıyorum bitki çayım ılık suyum her daim var. çayım şekersiz hayatımda ekmek yok nie böle yaww bugun bütün gün spor mu yapsam offf çok sıkıldım benzinim bitti arkadan gaz verip ittirecek olan yokmuuuuu
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
4 zeytin 1 çay kaşığı reçel
ara
kaçamak
öğle
1 tabak bezelye yemeği salata
1 dlm ekmek
ara 3 adet mercimek köftesi
akşam 8 gibi
1 tane enginar dolması ama pirinçlerini yemedim sadece yapraklarını sıyırdım.
ara 11 gibi eşim eve kaçamaklar almış gelmiş
ve içlerinden birini seçtim. midemin yanmasını geçirsin diye ondan yedim.
adet dönemim yaklaştı kötüyüm. sürekli tatlı yemek istiyorum offfffffffff:18:
afiyet olsun kas olsn yapğ yaksın inşallahhhhhhhhhhhh
ben de ayranımı içeceğim az sonra
afiyet olsun,bal olsun yağ olmasın yediklerin.:
ohhhh sefam olsun afiyet bal şeker olsun
canım sıkılıyoüstte yazdığım mesajımı oku ve bana gaz enjekte et cnm
geldimmm:79:
kayınvalidem bizde misafir kızlar, bilgisayar odası misafir odası olunca akşam gelemiyorum.
Kızlar Bisey sorcam zira bu beni çok rahatsız eden bı durum
Ben şimdi 45 dk tempolu yürüdüm su parklardaki aletlerle de caliscam eve kadar 15 dk daha yurucem. bugün ok yaptım ama 2 ay sonra evleniorum koşuşturmam çok oluor bu hafta hicbisi yapmicam die soz verdim kendime yoruldum çünkü ama haftaya tekrar baslicak evi temizle yerlestir eşya bak vs.. Spor yapmaya zamanım yok zaman olsa Halim yok verilcek kilom çok ne yapcam ben sporsuz olurmu tavsiyelerimize ihtiyacım var :26:
sporsuzda kilo verilir ama kaslar sıkı olmaz. çok koşturmak enerji yakar fakat vücundaki tüm kaslar çalışmaz. bölgesel problemlerin yoksa yapma. kilo verme sürecin uzar tabi.
öğle yemeğem : 3 yk tavuk göğüs patates fırında sote, 3 yk makarna, 1 kase cacık. ekmek yok. cumaya kadar en azından aldığımı vermek istiyorum. 2 gün çok az yicem.
afiyet olsun canım kankimsporsuzda kilo verilir ama kaslar sıkı olmaz. çok koşturmak enerji yakar fakat vücundaki tüm kaslar çalışmaz. bölgesel problemlerin yoksa yapma. kilo verme sürecin uzar tabi.
öğle yemeğem : 3 yk tavuk göğüs patates fırında sote, 3 yk makarna, 1 kase cacık. ekmek yok. cumaya kadar en azından aldığımı vermek istiyorum. 2 gün çok az yicem.
gün içinde yediklerini yazabilirsin ama biz tüm günü tek seferde görürsek daha sağlıklı yorum yaparız canım. inşallah göbişin de gider. mekik deneVücudum çok kasli ve sert zaten tek derdim düğünüme kadar göbek eritmek ve kol incelemek aslında üstüm ince altım çok kalın benim ama gelinlikte alt gozukmuor ya sorun degil
Canım bence menün çok ağır olmuş makarnayı yada patatesi yemesen daha iyi olurdu sanki ama insan kendini daha iyi bilir
Yediklerimizi aksam günlük menü olarakmi yazcam yoksa anlikmi
Vücudum çok kasli ve sert zaten tek derdim düğünüme kadar göbek eritmek ve kol incelemek aslında üstüm ince altım çok kalın benim ama gelinlikte alt gozukmuor ya sorun degil
Canım bence menün çok ağır olmuş makarnayı yada patatesi yemesen daha iyi olurdu sanki ama insan kendini daha iyi bilir
Yediklerimizi aksam günlük menü olarakmi yazcam yoksa anlikmi
hoşgeldin canım seni çok özledik. sen bu geminin kaptanısın sensiz olmuyor. sen mezun falan olmageldimmm:79:
ne güzel de yazmışsın. biz de akşam eve gidince sporumuzu yapalım duşumuzu alalım bornozumuzla keyif yapalımSpordan sonra sporu yapmış olmanın verdigi huzurla alınan duş ve bornozla oturuken maden suyu içmenin keyfi paha bicilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?