Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım yapma ne olur bitmesin motivasyonun ben yaptım çok pişmanım bak düğünüme 2 ay kaldı tutuştum hem birden gidebilio cumaya direk düşer kilon vücut bazen böyle yapio

ay bugün bi mutsuzluk var üstümde zaten
sabah kahvaltım:
3 bardak şekersiz açık çay
3 siyah zeytin
1 kk yağsız peynir
1 dilim kepekli ekmek

şimdi evi temizliyip akşam yemeğini hazırlıycam. ve gün boyu spor yapmayı planlıyorum.

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
4 zeytin 1 çay kaşığı reçel

ara
kaçamak

öğle
1 tabak bezelye yemeği salata
1 dlm ekmek

ara 3 adet mercimek köftesi

akşam 8 gibi
1 tane enginar dolması ama pirinçlerini yemedim sadece yapraklarını sıyırdım.

ara 11 gibi eşim eve kaçamaklar almış gelmiş
ve içlerinden birini seçtim. midemin yanmasını geçirsin diye ondan yedim.

adet dönemim yaklaştı kötüyüm. sürekli tatlı yemek istiyorum offfffffffff:18:

bugün hava kapalı ondandır. insan kapalı havalarda enerjik olamıyor. galiba güneş vücudumuz için de enerji kaynağı.
spor yapınca rahatlarsın kendini ii hissedersin

Birde stres yapınca tArtida daha fazla cikiliomus rahat olmak gerekiomus o benim için suan pek mümkün değil tabi
ewet canım sen diyetini yap gerisine karışma. vücudun da üstüne düşen vazifeyi yapacaktır merak etme.

vücudumuz bazen duraklama dönemine girer. merak etme seni şaşırtacaktır yakında.

inş. öyledir cnm.. moral bozmak yok enerji sinerji hop hop
hadi kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm en kocamanından iyiki varsınız
evi temizliyim fırsat bulursam uğrarım mucuk mucuk

orti durma zamanı değil sakın,bak ben cumadan beri durdum tartıda 1fazla çıkınca dün aklım başıma geldi.bu günde 90 dk yürümeyi düşünüyorum.
ohhh yedim elmamı
afiyet olsun,bal olsun yağ olmasın yediklerin.
Birde stres yapınca tArtida daha fazla cikiliomus rahat olmak gerekiomus o benim için suan pek mümkün değil tabi
evet stres yaptıkça,insan sıkılıyor.
tatlı yok,cuma yaklaşıyor unutma.

Tatlı krizine girenlere tavsiyem elmayı dilimleyip üzerine tarcin serpistirin inanılmaz lezzetli oluor ve tarcinin seker dengeleyici özelliğinden tatlı istegi olmuor

rabia nerelersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
ya ben de sabahtan beri sorcam sorcam unutuyom. rabişşşşşşşşş nerde?

Tatlı krizine girenlere tavsiyem elmayı dilimleyip üzerine tarcin serpistirin inanılmaz lezzetli oluor ve tarcinin seker dengeleyici özelliğinden tatlı istegi olmuor
bu yöntemi buradan öğrendim canım. deniyorum. bugün tatlı yemedim. inşallah korurum bu durumu:18:

geldimmm:79:

kayınvalidem bizde misafir kızlar, bilgisayar odası misafir odası olunca akşam gelemiyorum.
sabah ise spora gittim. şimdi duşumu aldım, bornozla oturdum valla

Son düzenleme:
melikecim,
deneme süresinde kaç arkadaş oldu? ben misafirden takip edemedim ama istersen artık davet etmeyelim. şimdi deneme süresindeki arkadaşları takip edelim.

Kızlar Bisey sorcam zira bu beni çok rahatsız eden bı durum
Ben şimdi 45 dk tempolu yürüdüm su parklardaki aletlerle de caliscam eve kadar 15 dk daha yurucem. bugün ok yaptım ama 2 ay sonra evleniorum koşuşturmam çok oluor bu hafta hicbisi yapmicam die soz verdim kendime yoruldum çünkü ama haftaya tekrar baslicak evi temizle yerlestir eşya bak vs.. Spor yapmaya zamanım yok zaman olsa Halim yok verilcek kilom çok ne yapcam ben sporsuz olurmu tavsiyelerimize ihtiyacım var :26:

ayyy kızlar mısafır trafıgıme bırde annemelr eklendı
cumaya onlar cumartesı 35 kısı
bu akşamda 10 kısı geleek
bu akşam ıcın 6 cesıt yaptım
havuclu mınık sandwich
zeytnlı poğaca
sosıslı borek
pateslı-kıymalı borek
kakolu pasta
sadrazam lokumu
prinç salatası

yaptım
sımdık temızlıkle ugrasıorum
tee tohumu kullanıyorum altın cılekle bırıkte ıstahı kesıyor regl zamanındakı tatlı krızını a.çılek gecıstırıo
haftasonu a.çılek cayına abslıyacagım

bugun sabah 1 tatlı kasıgı teretohumu ve bal
2 bardak su
10.00
kahvaltım 2 dılım etımek
1 dılım peynır
1 su bardagı maydonoz suyu

12.00 elma ve a.çilek 3 bardak su
14.00 4 yk barbunya 2 dılım etımek yogurt
16.00 portakal
18.00 4 yk barbunya salata yogurt
20.30.meyve

kayınvalidem bizde misafir kızlar, bilgisayar odası misafir odası olunca akşam gelemiyorum.

Spordan sonra sporu yapmış olmanın verdigi huzurla alınan duş ve bornozla oturuken maden suyu içmenin keyfi paha bicilemez

arada olur böyle, sen devam et. sabır olmadan kilo verilmez.

senin kaçamaklarını yerim ben. canım adet dönemi normal. aşırıya kaçmamaya bak.

afiyet olsun kas olsn yapğ yaksın inşallahhhhhhhhhhhh

ben de ayranımı içeceğim az sonra

afiyet olsun,bal olsun yağ olmasın yediklerin.:

ohhhh sefam olsun afiyet bal şeker olsun

canım sıkılıyo üstte yazdığım mesajımı oku ve bana gaz enjekte et cnm

teşekkür ederim çok iyi geldi.

hoşgeldin kaptanım. özledik seni.

sporsuzda kilo verilir ama kaslar sıkı olmaz. çok koşturmak enerji yakar fakat vücundaki tüm kaslar çalışmaz. bölgesel problemlerin yoksa yapma. kilo verme sürecin uzar tabi.

öğle yemeğem : 3 yk tavuk göğüs patates fırında sote, 3 yk makarna, 1 kase cacık. ekmek yok. cumaya kadar en azından aldığımı vermek istiyorum. 2 gün çok az yicem.

Vücudum çok kasli ve sert zaten tek derdim düğünüme kadar göbek eritmek ve kol incelemek aslında üstüm ince altım çok kalın benim ama gelinlikte alt gozukmuor ya sorun degil

Canım bence menün çok ağır olmuş makarnayı yada patatesi yemesen daha iyi olurdu sanki ama insan kendini daha iyi bilir

Yediklerimizi aksam günlük menü olarakmi yazcam yoksa anlikmi

afiyet olsun canım kankim

gün içinde yediklerini yazabilirsin ama biz tüm günü tek seferde görürsek daha sağlıklı yorum yaparız canım. inşallah göbişin de gider. mekik dene

kilo verince kaslar yumuşuyor, özellikle kollar. o yüzden spor yapsan iyi olur. gelinliğin altına korse giyip karnını düz gösterebilirsin. göbek için güzel egzersizler var. callaneticsle zaten göbeksiz olan karnım 1 haftada 2 cm inceldi.

gün içinde tek dilim ekmek yemeyen, akşamları yemek yemeğen biri için (kaptanım cumaya kadar) bu menü çok ağır değil.

yediklerini anlık yazabilirsen daha iyi olur. hemen cevap verebiliriz.

hoşgeldin canım seni çok özledik. sen bu geminin kaptanısın sensiz olmuyor. sen mezun falan olma
tamam kilo ver ama senin desteğin çok motive ediyor bizi

Spordan sonra sporu yapmış olmanın verdigi huzurla alınan duş ve bornozla oturuken maden suyu içmenin keyfi paha bicilemez
ne güzel de yazmışsın. biz de akşam eve gidince sporumuzu yapalım duşumuzu alalım bornozumuzla keyif yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…