Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet hiç denk gelemiyoruz bu hafta daha rahattım..ama hala burnum akıyor başım ağriyor spor yapamıyorum mekik felan çekerek idare etmeye çalışıyorum..
aslınd aspora başlayınc arahtlıyor insan değilmi iyiki gitmişsin..

bu gün kendime badem gün kurusu kuru incir aldım..birde leblebi..ara öğünlerim baya tok tutuyor..
KARBONATLI su ebruli de verdiler ödem attırıryormuş..bakalımgünde 1 litre karbolu su içiyorum..

selam canım. callanetics zor ama yaparsan faydasını görürsün. gün içinde 40 dakika egzersizi parçalara ayırman hoşuma gitti. bende 2 ye bölüyorum. sabah ve akşam.

inşallah sende evlenince çok mutlu olursun. evlendikten sonra sevgi değilde insan geçinmeye bakıyor. çok değişik bir duyguymuş evlenmek. eşimle nişanımızda kurdelemizi eşimin dayısı kesmişti ve şöyle demişti. "en az bizim kadar mutlu olmanızı diliyorum". o kadar kalabalığın içinde evliliğinin mutlu olduğunu bu şekilde ifade etmesi çok hoşuma gitmişti. karısı için ne büyük gurur demiştim kendi kendime ve yengeye baktığımda yüzünde tatlı bir gülümseme ve gözlerinin sulandığını görmüştüm. bende aynısını söylemek istiyorum. en az benim kadar mutlu olasın inşallah

2008 temmuz doğumlu
boy92
kolo 15
maşallah canım kilosuda boyuda çok güzel.sakın yemiyor diye de bırakma olur mu .

allah bağışlasın canım.gayet güzel anne baba uzun musunuz ikinizde .

evet canım bu sabahta yürüyüşümü yaptım aç karnına yarım saat.tartıldım 57.4 kilo çıktım sanırım 2 haftada 1kg aldım.gögüslerim kocaman dolgunlaştı onun kilosuda içinde .bugün midem çok yukarda hissettim.iştahsızlık başladı sanırım.
balık yağıda carlson fısh oıl limon aromalı canım.http://www.eczanemizde.com/?urun-2732-Carlson-Fish-Oil-Liquid-Surup-200-ml--Limon-Aromali-.html aha bundan

enes kilo olarak 2. yaşından beri 14 lerde gülüm 1 kg alıyordu sonra işte kreşe başladığıyla 14 bucuğa inmeye başladı.dediğin gibi seninkide iştahsız sanırım.bizim boyumuzda 2 yaşındayken 86 idi boyu seninkiyle aynı gidişatta 3 yaşında 93 santimdi.4 ayda 2 cm uzadı ama üzülmemek lazım mı yılda 5 cm uzaması normalmiş .ben ve eşim çok uzun boylu değiliz ancak bu kadar uzuyo demekki.
sık banyo yaptırmak boy uzatır mı ya kızlar sizce .ben bu kış haftada bir yaptırdım.ev gece biraz soğuyor diye .şimdi havalar ısınsın 2 günde bir yaptırıcam .
bizim bazı arkadaşlar yeni doğumdan sonra 2 güne bir yaptırmışlardı onlarınki ondan mı uzun sizce ?

Son düzenleme:
canlarım çıkıyorum

bu akşam evdeiz sanırım. egzersizlerimi yapıcam fazla zorlamıcam kendimi. yemek yemicem. süt içerim mutlaka.

iyi akşamlarrrrrr. gece eşim uyursa girerim, dedikodu yaparız

hımm merak ettim, bir de ben bakayım. gerçi sert bir sporsa ben pek iyi değilim onlarda.

çok güzel maşallah

spor beni çok rahatlatıyor. hastayken de vücudumdaki kırgınlığı alıyor gibi geliyor. yalnız spordan sonra deli gibi acıkıyorum

bu gün kendime badem gün kurusu kuru incir aldım..birde leblebi..ara öğünlerim baya tok tutuyor..
KARBONATLI su ebruli de verdiler ödem attırıryormuş..bakalımgünde 1 litre karbolu su içiyorum..
hadi hayırlı olsun yemişlerin

anam çocuğu sulak yere bırakacak boyu uzasın diye

canlarım çıkıyorum

bu akşam evdeiz sanırım. egzersizlerimi yapıcam fazla zorlamıcam kendimi. yemek yemicem. süt içerim mutlaka.

iyi akşamlarrrrrr. gece eşim uyursa girerim, dedikodu yaparız
iyi akşamlar canım:80:
sen gel dedikodu yaparız. kayınvaldem sülüman izleyecekmiş. eşim diziden hiç hoşlanmaz. akşama bizim evde cümbüş var sanırım.

Malesef 5 ayda canım çok uğraştın kilo verimim 2 ay durdu nişanlımın askerlik döneminde yaptım ona supriz yapcaktim ama tam istediğim gibi olmadi:2:
ayyyyyyyyyyy benim de hayalim bu nş yapabilirim 3 ayı kaldı nisanlımınn :81:
a a a a a yapma bööle gruba yeni katıldın daha bi dur bakalım canmmm biz de bak zayıflamaya calısıoruz hep beraber yalnız deilisnn
kowala gitsin o mutsuzlugu wakit kilo werme waktidirr menün ii
bu ara cok kacamak yapıosunnn
geldimmm:79:

kayınvalidem bizde misafir kızlar, bilgisayar odası misafir odası olunca akşam gelemiyorum.
sabah ise spora gittim. şimdi duşumu aldım, bornozla oturdum valla
hosgeldnn kaptanım özlettnn ohh spor ii olmus kayınwalideyle anlasa biliosan ne mutlu
melikecim,
deneme süresinde kaç arkadaş oldu? ben misafirden takip edemedim ama istersen artık davet etmeyelim. şimdi deneme süresindeki arkadaşları takip edelim.
deneme süresinde 9 kisi olması gerek dawet etmiorum artık ama dawet ettklerimzide onay wermeyenler war hala
canm sporu kendni cok yorarak yaparsan zewk almazsın we yapmak istemezsn zewk almaya claıss
nie bu kadar cok misafir gelior yaw hayırdır
menün ii begendmmm inş gecicek canm en yakın zmnda miden
Tam 2kg vermişim.Hem de yağdan.Ay şaka gibi hayatıda ilk kez kilo verdim.Şimdi çizelgemi yapacağım.Kaptan izin verirse bu Cuma belki listeye girerim
süpeeeeeeeeeeeeeeer
hmm canım boşver o zaman.Benim zaten pek bilgisayar iznim yok SBS den dlayı.Yaza artık paylaşım falan yaparım.Öptüm hepinizi
a a a a ne ööle hemen küsüp de gider gibi sen de hırs yokk hırssss
ii gidiosun beybiiiiii

inş ise yarar ortim cok ii gidiorsunnn

Son düzenleme:
Aynen öyle uyanık

Ev işlerine daldım öğlen yemeğimi geç yedim. oda yemek değil atıştırmalık. akşam yemeğimde saat 7.40 da oldu.
Salata yaptım:
-marul (3-4 yaprak)
-bir tutam maydanoz
-bir tutam dereotu
-kk yağsız peynir
-4 siyah zeytin
-biraz limon suyu,pulbiber,nane (salataya eklediklerim. yağ yok tuz yok)
(ekmek yok)
buda akşam yemeğimdi. 4 litre suyum şekersiz sütsüz kahvemi içtim. galeta yedim bi kaç tane aralarda. bugün yediklerim bunlardı. çok yorgunum. belki birazdan 20 dkk da olsa yürürüm.

allah bağışlasın canım.gayet güzel anne baba uzun musunuz ikinizde .
Amin cnm. Benim boyum: 168 cm Eşimin boyu: 175 cm

a a a a a yapma bööle gruba yeni katıldın daha bi dur bakalım canmmm biz de bak zayıflamaya calısıoruz hep beraber yalnız deilisnn

kowala gitsin o mutsuzlugu wakit kilo werme waktidirr menün ii

Kovaladım gitti :)) çok iyiyim şimdi hepinize teşkr ederim

Son düzenleme:

hep o anı beklediğim için aklmdan hiç gitmiorki ..
su içmesine çok içiorum ama gün boyu dşarda olduğumdan wc bulmak sıkınt oluor.gideceğim yerlerde gitmeden önce wc araştırması yapıp öle gitcem..yoksa bigün altıma yapcam yakındıırrr
oh yarasın kaptanıma

hoş geldin orti günü güzel geçirmişsin.boyumuda aynıymış

çok güldürdün beni cnm yaaa

Cuma ayın 29 ben geçen ayın 29da 90 kiloyla yola çıkmıştım,bakalım ilk ayı ne kadarla bitirecem.

ne güzel de yazmışsın. biz de akşam eve gidince sporumuzu yapalım duşumuzu alalım bornozumuzla keyif yapalım[/QUOTE]
ohh yapalım tabi gitsin yağlaaar gelsin minerallerr

gelinliği zaten ona göre kendinden korseli yapcaklar hatta provada çekilmiş resmimi becerebilirsem eklerim.ben hareketli eğlenceli spor yapabilirim o çok sakin geldi bana vede çook zor ama deeyim tekrardan.
ok o zaman zaten dediğim gibi insan kendini daha ii bilir

çok güldürdün beni cnm yaaa
ama öle canım yaa bugün tül perde bakıoruz hesap kabarık çktı düşürmeye çalşoruz falan neyse uzadı işte wc varmı diorum kadına var ama girme pis dio bana biraz daha durursam burası pislencek yoksa deyince gösterdi wc yolunu gayette temizdi kllığına dedi zaten anladım onu been

Cuma ayın 29 ben geçen ayın 29da 90 kiloyla yola çıkmıştım,bakalım ilk ayı ne kadarla bitirecem.
inşallah yüzünü güldürür sonucun ama ne olursa olsun bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…