Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hosgeldin canm
kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okudugunuzda ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım seklinde bir cevap vermeniz gerekiyor

çok geçmiş olsun bu gün nasrl oldun.

geçmiiş olsun ya hem miğdenden rahatsız olduğunu söylüyorsun hemde 2 hapı niye yutturuyor ya..hemde antibiyotik..çok çok geçmiş olsun..aslında doktorların dediğinden çok kendin doktor olacaksın..sabah akşam içseydin keşke..şimdi iyisindir inşallah..

günaydın kızlar

inşallah herkes iyidir. ben acayip yorgunum.

dün akşam planım tıkır tıkır işledi. eve geldim. eşim yemek yerken ben spor yaptım. slim in six ten 15 dk. o ara iyidim sonra makineden çamaşırları çıkarırken bir ağız dolusu istifra ettim. sanırım spor midemi kaldırdı. Allahtan eşim kızmadı. çünkü eve gelir gelmez spor yaptım bişide yememiştim. spordan önce su içtin mi dedi. içmiştim. ondan olmuştur dedi. kayınvalidelere giderken onlara tatlı yaptım. ben yemedim.

sabah tartılayım dedim. cumadan beri 500 gr almışım sonra belimi basenimi ölçtüm. belim 2 cm, basenim 1 cm incelmiş. sanırım callanetics sayesinde. çünkü kilo vermeden incelirsiniz demişti callan abla. ama bu spor beni çok yoruyor. hatta bu sabah uyanamadım. eşimide ihmal ediyorum. sabah durumu anlattım. eşime kilo aldığımı fakat inceldiğimi, bu spor sayesinde olduğunu ama beni çok yorduğu için onunla ilgilenemediğimi, üzgün olduğumu ve bu yüzden bu spor yerine başka bişi yapacağımı söyledim. cevabı beni şaşırttı. önemli olanın incelme olduğunu, bu sporun bana yaradığını, yorulduğumu farkettiğini fakat bırakmamamı yakında alışacağımı söyledi. bu kadar olgun bir cevap beklemiyordum. ama ben bir süre ara vereceğim. slim in six ve bacak kalça egzersizlerine devam edeceğim.

bakalım gece neler kaynatmışsınız.

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

günaydın........ya ortim kız ateşlen,ince morla sıfıra düştü alında geçen perşembedne beri böyle artık buraya hastayız demektne sıkıldım..4 gecedir gecem gündüzüm yok.ve kaçamak için bahanemi dersen değil ama inana moralim bozuldu dün yine antibiyotik başladık..hem ishal hemde kulak ağrısı var busefer perişem doktor antibiyotik verdi ama içirmedim ne bu dedim haftaya ilaç ilaç çocuğun içi çürüdü dedim..takip et ateşi düşmezse ver dedi hafta sonu iyiydi ki pazartesi hastalandı tekrara ..
GELELİM SEBEBİNE SENİ DAHADA MERAKLANDIRMAYAYIM.
okuldna tiksiniyormuş okuldna geliyor hastalnıyor çocuk ellerini hiç yıkamıyormuş.anti bakteriyel jeli zabunu ıslan mendili herşeiy var..ama okuld atuvaletlerde sınıfta başak çocukalrın bazı hareketllerinden rahatsız kızım..malesef sınır çok kalablık 58 kişi ve afedersiniz ahır gibi desem..mis gibi okuldan semtten buraya gelince zaten çok sarsıldı yavrum..ne yapacığım.ilk iş öğretmeniyle konuşacağım..birde sabununu değişeceğim..kağıt sabun alıcam sınıftakiler çocuk jelini felan çıkartınca istiyorlarmış vermeyincede vuruyorlarmış..of of..kış boyu mahvalduk...el temziliği çok önemli her seferindede anlatıyorum ve daha dün söyledi bana..ve daha neler neler..anlatkkılarını yazıp içinizi kaldırmayayım..durum bu yani..

planın yolunda gitmesine sevindim.eşinde senin gibi hoş biri belli nerde şaka yapacağını nerde olgun olacağını biliyor.ALLAH mutluluğunuzu tamamlasın.

Son düzenleme:

planının işlemesine sevindim ama kendini hırpaladığını daha dün yazmıştım sanırım..sağlıklı olmak için spor yapıyoruz değilmi sağlığımızı kaybetmek için değil..kusman yemek yemediğin için olmuş..ne yemekten hemen sonra nede aç spor yapma..incelmişsin tebrikler sporun en güzel yanıda bu sıkılaştırıp inceltiyor..eşinde sendeki değişimden çok memnun desteklediği için onada teşekkürler..

yediklerin cok deil hayatım sdc saat gec olmus ben artık 6 dan sora yememeye calısıorum

ya vakit olmadı cnm yoksa geç saatte yemek yemiyordum. en fazla süt yada salatalık yada yeşil elma yerdim o saatlerde. zaten o yüzden 1.30 uyudum geç saatte yedim diye

masallah bebegine allah size bagıslasın herkesnkine saglık wersn aminn
Amin cnm Amin
kimin dügünüydü kız unuttum gitti ne kadar kaldıı
Eşimin erkek kardeşi (kaynım ) ve mayıs 11 de. + hemen peşinden diğer erkek kardeşi aradan bi ay geçior sadece. ay ikisi birden kudurdu birine gittik kız istedik öbürü bende isterem dedi
birinin nişanı oldu 2 hafta sonra öbürürnün nişanı amaaaannnn bu ne yaaaaa

Son düzenleme:
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

günaydın....
Ankara'da hava yine kapalı..(37:
günaydın izmirde de hava kapalı ve yağışlı
hala midem çok kötü. ilacı içmeyeceğim ama olan oldu

planının yolunda gitmesine sevindim. istifra edecek kadar çok spor yapma kıs. eşin çok olgun davranmış. tebrik ediyorumkendisini.

okullar malesef hiç hijyenik değil. çocuklar da dikkatli değil bu konuda. allah kolaylık versin kızına da sana da

hoş geldin buraya takıldığın sürece ve kaptanaımız dinlersen düğüne kadar incecik olursun.
hayat çok kısa gerçekten geçen geçmiş oluyor düşünüp geçmişte takılı yaşamak her an o acıyla sıkıntıyla yaşamak demektir..onun için bırakmasını bilmeliyz..
evma oğlumun adıda yusuf mir emin
hoş geldin..
yediklerin az ve hafif ama saat gerçekten uygun değil..
kızlar akşam menüm semizotu salatası arpa şehriyeli bulgur pilavı ve yeşil mercimek yemeği yedim şimdi çıkmam lazım markete gidicem
miktarlarınıda yazaydın ona göre az çok derdik bajım..ama genel olarak iyi..
su güzel spor güzel ee zaten detoks yapıyorsun cumaya yüzün gülsün inşallah..
Allah rahmet eyelsin çok üzücü ..Rabbim geride kalanlarına sağlık sabır versin..
arkadaşlar önceden bu gruptaydım ve netimin iptali sonucu ayrılmak zorunda kalmıştım grupta yer varsa tekrar sizlerle beraber olmak istiyorum.bugün diyetisyene gittim.kilolarımı sizinle vermek istiyorum...
kaptan ve yardımcımız ilgilenecektir..
görümcene geçmiş olsun demeyi unuttum burcuxxxxx
bebekleeeer bende bugün aksam yemegnde salata we yogurt yiceemm ben kosuorum hayde bakalım 6 dan nce yemem gerek dün de 6 dan sora yemedm bise bugn de ööle yapıcam bundan sora bööle bebekleeeeeeeeeeeeer

ORTİM bende 6 dan sonra yemiyorum..:13:
akşam menünde baya hafif olmuş

Allah rahmet eylesin. gencecikmiş. bu dünya ne boş. hala ölümü düşünmeden tepiniyoruz

bu kadar endişelenme bence, çocuklar ara ara zayıflar yemez. sen takipte ol tabi ama içini ferah tut. karnındaki bebeği düşün.

çok yememişsin canım. akşamları erken yemeğe gayret et.

canım bende öne eğilemeyenlerdenim ayaktayken hani şu hip hopçular ters takla atıyor ya yere değiyor bak ondan milyontane yapabiliyorum ama öne kesinlikle eğilemiyorum ya bende bir terlik var

valla bravo . o taklayı ben hiç atamam. anca bak bunu yapabilirim :

alıntı yapacaktımki kuzuuck ağlıyor..
bu arada kızım yine hasta ama nednenini bulduk en sonunda..

geçmiş olsun canım. hastalık nedenini de okudum. çocuklar böyle hastalanıyor işte. dediğin gibi ortamdan kaynaklı çocuk sıkılıp ellerini dahi yıkayamamış. ellerini yıkamazsa bu ilaçları içmek zorunda kalacağını anlat canım.

inşallah kilo verirsin ve düğününde çok güzel bir gelin olursun. benim düğünümde ince belime herkes hasta olmuş. yavaş yavaş eski formuma giriyorum

canım hoşgeldin. irade + sabır + spor = kilo vermek

dün bende aliyi öldürmek istedim. cemilenin yerinde olsam balıkçı ile evlenir. köşkte yaşarım. koruma isterim. ali bana ve çocuklarıma bişi yapamasın.

canım geçmiş olsun. bak bende gece kustum ilaç olayına hep karşıyımdır. hayatım boyunca doktor yasa bile 1 veya 2 tane içer ilaç kutusunu atarım. bronşit olduğumda dahi antibiyotikleri birkaç günden fazla içmedim. eczacı arkadaşımın sözü hiç çıkmaz aklımdan : her ilaç biraz zehirdir.

planın yolunda gitmesine sevildim.eşinde senin gibi hoş biri belli nerde şaka yapacağını nerde olgun olacağını biliyor.ALLAH mutluluğunuzu tamamlasın.

canım sağol o senin güzelliğin. umarım eşinle aranız iyi olur, sorunlarınızı çözersiniz. ne kadar uzun olsada seni dinleriz asla bunu unutma.

cok güzel karsılamıs dorusu bende sasırdım senin esinden beklemezdm afeermmmm onaa cok sewndmm canmm bende callan a bugün baslıcam bakalım yapabilcek miyim egzersizleri inş yapabililrimm
anneeeeeeeeeem kıyamammm yaaaaaa canım benimmm inş düzelir cnkü temel egitim cok önemli ne kadar terbiyesiz yetistiriolar cocugumuzu nie döwüolaar saclarını baslarını yolarımm

anaaaam cok az kalmıs kız sok diyet neyim uygulaaa

çok yememişsin canım. akşamları erken yemeğe gayret et.

yediklerin az ve hafif ama saat gerçekten uygun değil..

akşamları en geç 6.30 yemek yerim. dün yyemedim dışardada yemek istemedim. eve geldim geç saat oldu açlık hissettim. azcık yedim ve gece 1.30 da uyudum bu yüzden. bakalım bugün morelim bozuk daha kahvaltı yapmadım. içim bi garip

teşekkür ederim canım. evet haklısın callana ara vereceğim.

eltiler geliyorrrrr

sağol canım. çok geçmiş olsun tekrar. kıyamam sana. callana ara vereceğim.

hoş geldin buraya takıldığın sürece ve kaptanaımız dinlersen

görümcene geçmiş olsun demeyi unuttum burcuxxxxx:

merak edenler için. görümcem 4 farklı burun ameliyatını aynı anda oldu. gözlerinin morlukları siyahtı dün açılmış renkleri. gayet iyi. teşekkürler iyi dilekleriniz için.

elif bende detoks ayapacağım.geçen yapamadım malum hastalanınca yarım kaldı.yine baskülüm fazla gösteriyor...(.yanlız sporsuz kilo vermek zor oluyor..ve hala başım ağrıyor sinüzit beklası beni yine buldu atlatamadım..of dünde azı dişimin birinin ucu kırıldı oda baş ağrısı yapıyor resmen zonkluyor..son hamileilik iki dişimi yedi..bana dişçi yoları göründü..daha kan tahlillerimi yaptıramdım.hepsini birden çıkartmak gerek..
gidemde çorbamı hazırlayam...

ALLAH tez zamanda seni ve çocuklarını bu hastalıklardan kurtarsın,seni çok yıprattı.diş ağrısı çok kötüdür,ihmal etme.bn çorba işini sevimdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…