Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarr

dün akşam 20 dk slim in six ve baçak kalça egzersizleri yaptım. sonra 1 bardak yarım yağlı süt ve çeyrek muz yedim. sabahta erken kalkıp yarım saat pilates yaptım. dün akşam eşim çok sevdiğim bir abur cuburdan bir ısırık almam için yalvardı, ama yemedim. sonra yemeği özlediğimiz yiyecekerden bahsettik. hedefine ulaşınca mcdonalds a gidelim, senle hamburger yemeği özledim dedi. tamam dedim. en çok ne yemeği özledin diye sordu. aklıma hiç bişi gelmedi, uzun bir sessizlik oldu. eşim şaşırdı pizza yemeği özlemedin mi dedi. ben pizza çok severim ama aklımdan tamamen çıkmış, eşim sorunca sevdiğimi bile hatırlayamadım

bence doğru bir karar, uzun süredir hastalıklar peşini bırakmıyor. bomba gibi dönersin inşallah.

reglim bitmek üzere ve canım acaip tatlı cekiorr

günaydın junior kaptan. adet dönemi çok tatlı çekiyor insanın canı. bende adetten sonra kilo düşüşü oluyor umarım sende yarın hafif çıkarsın.

bu nedir ya. sen insan mısın yoksa robot mu çok hafif bir menü ve bu kadar spor. bana fazla geldi canım ya. çok terlediysen su normal sayılır. spor yağı kasa dönüşmez. detaylı açıklama burda.

http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/213189-yaglar-kasa-donusur.html

ohh be sonunda bir bebek bana cvp yazmış
cnm aynen yazdıklarımı yaptım. koşuya çıkmadan bol su biraz dereotu yiyorum beni tok tutuyor ve ne zaman spor biticekte ben yemek yiycem diye düşünmüyorum ve 1.5 litrelik şişemde yanımda oluyor o yürüyüş boyunca onu bitiriyorum. ve 1.5 litrelik pet şişem var onu günde 3 kere bitiriyorum. 4.5 litre yapior ama sürekli wc ye çıkıyorum. sıkıntı yaratmadı hiç. valla o sporu yaparken gözlerimi kapayıp zayıf halimi hayal ediyorum biraz daha gaza geliyorum
bence bu spor benim gözümde çok değil daha bile yapardımda çok yorgundum bu sabah enerjik ve mutlu uyandım

Son düzenleme:
he ondan o zaman balım .biz uzunca değilik ben 1.58 eşimde 1.73 enesi bol bol yüzmeye yollamam lazım o vakit

valla cnm bizim ailede bi benim ablam ve oğlumun halası yani görümcemin boyu kısa 1.53-4 arası.
gerisi hep sırık bende öle çok uzun boylu sayılmam ama aile komple öyle. yüzme ve basket işe yarar diye düşünüyorum

rica ederim canım. bu takımda herkes bildiği her konuda yardımcı olmaya çalışır. sen sorunu geç saatte yazmışsın. sabah erkenden kimse cevap yazmamış demişsin

bu kadar spor rahatsız etmiyorsa devam et tabi. zayıf halini düşünmen güzel bende eşimin bana aldığı üçgen ip bikiniyi düşünüyorum. bu yaz içinde mükemmel görünmeliyim.

Çok sabırsızım belki ondandır
ohh ohhh maşallah inş. olur cnm

Bu arada bugün yapacaklarım:

-5'i bir yerde çayımı demledim. onu içicem kahvaltı öncesi.
Kahvaltım:
-4 siyah zeytin
-kk yağsız peynir
-3 bardak şekersiz açık çay
-1 dlm kepekli ekmek.

ara: Şimdi ayran çorbası yapıcam (bilenler vardır belki; nohut buğday ile yapılıyor "yağsız" )

öğlenden akşama kadar acıktıkça çorba + salatalık veya hafit bir salata

3-4 litre su ve bitki çayım.
Spor aktivitemde dün akşamki ile aynı olucak belki daha fazlası olabilir.

ortiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınn canımm insan bazı seyleri yemeye yemeye alısıor gercektenn we artık canı istemior inş yarın hafif cıkarım canım benimmm

hadi bakalım canım cok ii spor yapıosunnn

yağların kasa dönüşmesi korkulacak bir şey değil ama benim şahsi görüşüm vücudunu bu kadar çok spora alıştırırsan, vücut bunu hep ister. yani bu düzeni hep devam ettirebileceksen tamam, sorun yok. yalnız bu kadar yoğun sporu sadece belli bir dönemlik diye düşünüyorsun hata etmiş olursun. ben kilo verme sürecim boyunca düzenli olarak haftada 3 gün spor yaptım. yaklaşık 1 saat. sadece 2 ay kadar haftada 4 güne çıkardım. ondan hariç spor yapmadım, yapmak da istemedim. çünkü biliyorum ki o kadar yoğun bir düzeni devam ettiremem. ha devamlılık niye bu kadar önemli dersen, sen bu yoğun sporu yaparken kilo verirsin ama bıraktığında maalesef yeniden alırsın. benim hem beslenme hem spor için tavsiyem "sürekli" yapabileceğiniz şeyi yapın.

aslında ebruli hayat ve guide de wardı onlar aksam geldi aklıma ama hic uramıorlarr
guide, takıma uyum sağlayamadığını belirtti canım. listelerde yerlalmak istemiyor.
ebruli de zaten uğramayarak yeterince durumunu ortaya koyuyor.
deneme süresindeki arkadaşlar konusunda hassas davranıyoruz canım. geçerli mazereti yokken, 3 gün uğramayan zaten ciddi bir takım üyesi olamaz.
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeeeeeer cumaya ramakk kala
eveett, hadi bakayım son saatler.

tüh canım ya gerçekten üzüldüm. hastalıklar yakanızı bırakmıyor.
katılımı iyi olan bir arakadaşımsın, seni izinli yazmak hiç istemiyorum ama senin açından iyi olacaksa bir müddet için tamam derim. ama lütfen en kısa sürede geri gel

artık sevdiği yiyecekleri bile hayatından çıkarmış:) çok azimli çok iradelisin maşallah. tartıyı heyecanla bekliyoruz.

hadi bakalım

Canım inanki artık zayıflamak için yapmıyorum. alışkanlık oldu. yürümediğim yada spor yapmadığım gün kendimi eksik hissediyorum. gece 12 de olsa çıkıp yürüyorum. ev müstakil iki katlı koşu bandında yürürken makinanın çıkardığı o hayvani ses kimseyi rahatsız etmiyor allahtan

alışkanlık oldu. sanıyorumki 50 kiloda olsam vaktim oldukça sürekli azda olsa spor yapicam inşallah açıklama ve ilginden dolayıda teşkr ederim

hımm o zaman bir sorun yok canım. bu kadar sporla zaten yakında 50 kilo olursun:) maşallah

bir bardak suya c vitamini tableti atıp içtim..ve aferin içtim hala gözüm açılmadı..ayrılık kararını aldığımda acaba demiştim ama yok doğru karar..kalktığımdan beri oğlanı doyurdum kızın kahvaltıyı verip kanepeye serildim..daha yeni oğluma su vermek için kalmışken burayada bakayım dedim..
SAĞLIK GİBİSİ YOK..
ortim KUSURA BAKMA SANA TAM DESTEK VERİRİM..

günaydın kaptanım.

listeler hazır konuşuluyorken benimde söyleyeceklerim var. 3 haftadır bu takımdayım ve çok mutluyum. sayenizde 4 kg verdim. bildiğiniz gibi işyerinde sizinle yazışıyorum. ben makine mühendisiyim. daha iyi bir kariyer için iş yerimi değiştirmeye karar verdim. farketmişsinizdir çok rahat yazışabiliyorum ve ortamım rahat. şöyle diyim: dışı sizi yakar içi beni. yeni işimde üretim ağırlıklı bir görev yapacağım, masabaşında sürekli oturamayacağım için sizinle yazışamam. haftaya bu işi bırakmayı planlıyorum. birkaç günde dışarda halletmem gereken işlerim var. haftaya devir teslim var, yoğun olacağım. bu sebepten yarın takımdan ayrılmak istiyorum. tabi sizleri çok merak edeceğim için akşamları girmeye çalışacağım. hepinizi çok sevdim. valla gözlerim doldu.

ama ama ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…